Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284834 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@mylife1903 hatırlar bayernde bir stoper vardı taş gibiydi aguntayler tam bizim aradığımız hızlı stoperdi sezon başı kampı yese form tutar mı acaba
Badsutuberi mi diyosun abi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı mylife1903

İsmi geçen stoperlerden en iyisi bence Rakitsky ama alamayız. Ukraynadan ayrılmak istese bile çok talibi çıkar. İyi de bonservis gerekir.

Skrtel gibi takımında gözden çıkartılma eşiğine gelmiş ama fizik olarak da bitik olmayan isimlerin olma olasılığı daha yüksek.

Bir de Micah Richards, Roncaglia tipi oyuncuların sert, sağlam bir stoperle birlikte oynarlarsa bizim oyun sistemimizde çok işe yarayacağını düşünüyorum. Hala iki sene önceki kadar iyi durumdaysa Vegard Forren'de bunlara eklenebilir.
raketci cok zor transfer, gelmez o adam buraya, basar ingiltereye gider. lucescuyla calismis her futbolcu transfer edilebilir. ustelik shaktar sampiyonluk aliskanligi kazanmis bir kulup.
subotic daha olasi bence. subotic gelsin bu raketci dortmunda gitsin, 4 sene sonra subotic, ulkesine raketci buraya gibi bir dongu olabilir

Çevrimdışı worns

raketci cok zor transfer, gelmez o adam buraya, basar ingiltereye gider. lucescuyla calismis her futbolcu transfer edilebilir. ustelik shaktar sampiyonluk aliskanligi kazanmis bir kulup.
subotic daha olasi bence. subotic gelsin bu raketci dortmunda gitsin, 4 sene sonra subotic, ulkesine raketci buraya gibi bir dongu olabilir

Subotic gelse de çok iyi ama o da sadece bir sene kulübede kaldı diye Dortmund'dan ayrılamayabilir. Hummels'te gitti, bırakmazlar gibi geliyor.

Skrtel'i Liverpool elden çıkaracak, muhtemelen yolu Doğu Avrupa'ya düşer. Ama biz mi oluruz bilmem.

Çevrimdışı Kemal

Robbeni beğenmeyen kardeşleri Allah çarpar , cennetinden almaz , büyük günahı var saçmalamayın :) Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi transfer olur . Dünya çapında reklam yaparız, inşallah Vodafone getirebilir .

Çevrimdışı worns

Yok onların muhabbet derin. 80lerde Bayern Münih'te oynamış bir abimizden bahsediyorlar.
https://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Augenthaler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 11:55:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş yönetim kurulu eski üyesi Erol Kaynar'dan çarpıcı açıklama

Beşiktaş yeni sezon planlamasını yapıyor, başkan Fikret Orman’ın transfer stratejisinde önceliği savunma oyuncuları alıyor.Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan camianın önde gelen isimlerinden Erol Kaynar, “Başkan’la bir araya geldik. Pek çok konuda sohbet ettik. İki Brezilyalı stoperle ilgileniyor. Bu iki oyuncunun alınması için gerekli talimatları verdi. Bu transfer döneminde Beşiktaş, transferde ağırlığı stopere verecek. Stoper konusunda sağlam çalışmaları var Beşiktaş’ın” dedi.Mario Gomez’in Beşiktaş’taki geleceğiyle ilgili fikrini de belirten Erol Kaynar, “Bir ay içerisinde bir karar verecek. Kararının ne yönde olacağını bilemem” şeklinde konuştu.

35 defa yazdık artık sesimiz duyulsun tabi :D

Eksik olduğumuzu düşündüğüm bölgelere ve oyuncu beklentilerim;

Stoper : Dede

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Robbeni beğenmeyen kardeşleri Allah çarpar , cennetinden almaz , büyük günahı var saçmalamayın :) Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi transfer olur . Dünya çapında reklam yaparız, inşallah Vodafone getirebilir .
valla sevmeyen begenmeyen bir tek ben @Kemal. sevmeme falan da degil benimkisi boyle ismail tarzi bir nefret.
bence cok abartilmis bir futbolcu ayrica, hic sevmedigim icin belki objektif bakmiyorumdur, diyecegim ama cok objektif bir insanimdir. zaten bayern posasini cikardi bunun, eskisi gibi hizi falan da yok. dunya capinda reklamini bilmem, sevmiyorum bu hollandali olsun, berazilyali olsun hic sevmiyorum bunlari kari gibi top oynuyorlar. futbol baska bunlarin oynadiklari top baska.

Çevrimdışı tangaz

aguntayler iyidir abi yanina buchwald ile litbarskiyi de koyduk mu, yildirim demiroren icin golf vakti olur. saka maka bu adamlar hala oynar. lothar oynadi 40ina kadar. 50 yasinda bizim ligde oynarlar, siritmazlar. ismailin sampiyon takimda oynadigi bir lig yahu

litbarski aradığımız sol forvet işte bulduk  :D daum zamanında sertanı transfer ediyorduk hani koşmaya başlayınca ancak reklam panolarına çarpıp duran topu bile sollayan sertan vardıya. dauma sertanı izlettirirler nasıl buldun hoca alalım mı die sorduklarında "litbarskiyi gördüm sertanda kaçırmayın" demişti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sevgili Yunus Emre aguntayleri hatırlamaya senin yaşın tutmaz  :D ironi yapıyoruz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

litbarski aradığımız sol forvet işte bulduk  :D daum zamanında sertanı transfer ediyorduk hani koşmaya başlayınca ancak reklam panolarına çarpıp duran topu bile sollayan sertan vardıya. dauma sertanı izlettirirler nasıl buldun hoca alalım mı die sorduklarında "litbarskiyi gördüm sertanda kaçırmayın" demişti
haha dumanliymis gozleri abi sonradan cikti meydaaane

o sertan ayri bir kotu topcuydu, mustafa pektemekin bir degisik versiyonu, her sezon bir yerlere kiraya giderdi. tutturdumu guzel orta kesiyordu, ortalari ismailden iyiydi.

@Çağrı ben MERTESACKER i istiyorum :super:

Çevrimdışı tangaz

Yok onların muhabbet derin. 80lerde Bayern Münih'te oynamış bir abimizden bahsediyorlar.
https://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Augenthaler

ama ne stoperdi be rakibe korku salardı tipide ürkütücü gelirdi çocuk gözlerime

Çevrimdışı nusretaslanturk

bizim mariomuz :  ben beşiktaşlı gomez olmayı tercih ediyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:13:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Dede'yi görmüşken Makye'yi de görmeden gelmeyin..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

o degilde
kaleci dahil arka tarafinda en cok turk oyuncu ile oynayarak sampiyon olan takimda kac tane turk oyuncu oynuyordu. son senelerden bahsediyorum kimse cikip recep, engin, ulvi, gokhan baslamasin.

kendimize bakacak olursak, son 2 sampiyonlukta ronaldo, zago, cordoba, tolga(ahmet, ali eren) 1 turk oyuncu vardi oburunde rustu, serdar, sivok, zapo, tello gibi dusunsek 2 oyuncu. bu sene sampiyon olursak tolga, beck, marcelo, tosic, ismail. 2 oyuncu oluyor.

defansta kullanmaya gerek var mi diye dusunuyorum turk oyuncu kontejyanini ama cikamiyorum isin icinden. ama 2 stoper kesin yabanci olmali gibi duruyor.
bir tanesini takim icinden cozsek ikinciye parayi basmak lazim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz brazilyalı istemiyoruz çağrı ısrarla yönetimin aklına brazilyalı sokuyorsun :D

Çevrimiçi Samet Ç

Dede'yi Önder Özen zamanında görmüşlerdi de para yoktu.  :) Mayke'yi de görmüşlerdir de ben bu Mayke'yi beğenmiyorum.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:16:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz brazilyalı istemiyoruz çağrı ısrarla yönetimin aklına brazilyalı sokuyorsun :D

Dede Brezilyalı değildir evrenseldir, evrensel stoper, stoperlerin en iyisi, Dede bir başka, sahip çıkın Dede'ye  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

ama ne stoperdi be rakibe korku salardı tipide ürkütücü gelirdi çocuk gözlerime
youtubeda bulunur mu acaba bunun 35m falan attigi goller. eskiden ana haber bultenlerinden gosterirlerdi alamanya liginde super gol, diye

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:17:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Dede'yi Önder Özen zamanında görmüşlerdi de para yoktu.  :) Mayke'yi de görmüşlerdir de ben bu Mayke'yi beğenmiyorum.  :D

Çarpılırsın İsmail çarpar hem de :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Dede Brezilyalı değildir evrenseldir, evrensel stoper, stoperlerin en iyisi, Dede bir başka, sahip çıkın Dede'ye  :evillol:

farketmez burda yazıyorsunuz sonra yönetim etkileniyor brazilyalı arıyor :D brazilyalı thiago silva,david luiz harici gelmesin :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 12:18:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Sağ bekte hayal edin sadece..

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli