Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284610 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

quaresmayi gonderip kimi alacaz? aras mi dolduracak yerini, kerim mi?
su takimda formasi satilan 1. oyuncu, en marka oyuncu. gomez isterse 40 gol atsin quaresma kadar buyuk bir marka degil, siz gonderin adami, bu adam besiktas icin nimet nimet. iskembesine kadar faydalanmak lazim.
yerine fbden naniyi alalim mesela
quaresma iyi bir fiyata gidebilir
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma'yı satıp robbeni alıcaz :)
robben demeyin bana ya, demeyin. en kil oldugum futbolculardan beri. hic sevmem. tipine kilim. gelecekse ribery gelsin, boyle bir daha sempatik. futbolcu olarak da hic sevmem, teyzesini de sevmezdim

Çevrimdışı Ensar

Mario Gomezin gideceği yerine Radamel Falcao nun geleceği Erdal Torunoğullarının Falcao İle anlaşma aşamasında olduğu söyleniyor.
skrtel

Çevrimdışı cursedofdragon

biraz sakinlesiyorum, beni strese sokuyorsunuz hemen.
dun mustafa resiti gordum televizyonda herif ivan drago karsisina cikacak rocky gibi motive. ulan bir sakat is olacak, millet cok havaya girdi hadi ben yurtdisindayim da bu sampiyonluk giderse komsu, ev arkadasi, akrabalar falan size rahat vermez.

sen mustafa reşit'in sadece bizim aleyhimize olan konuşmalarını dinlersen böyle demen normal keşke şu kısmı'da atlamasaydın "fark'ta yiyebiliriz". :)

Ha şu bi gerçek şimdiye kadar ki en zor maçlarımızdan birisi olucak çok hızlı hücuma çıkan oyuncuları var ama onların 2 bek'i yok kalecileri kova bol gollü olur kazanan biz oluruz :)

10 milyon € çine okutursak efsane olur :)

Çevrimdışı Ensar

10 milyon € çine okutursak efsane olur :)
bakalım Jiangsu Suning teklifi ne kadar olacak bence quaresma  20milyon€ :D çünkü çin deli para saçıyor hemde pili bitmiş adamlara

Çevrimdışı Emre.Guler

Abi Osmanlı maçında taraftar pankart şov falan yapacak mı? Bilgin var mı senin @Emre.Guler

@Türkay yeni gördüm mesajını pankart şov yok benim bildiğim ama açılış için hazırladıkları çift sopalı Beşiktaş armalı bayrakları kapalı üste dizmek için izin almışlar diye biliyorum

Çevrimdışı worns

Gomez gidecek haberleri çok canımı sıkıyor. Gomez, Sosa, Oğuzhan, Atiba 4'lüsünden herhangi birinin gitmesi önümüzdeki seneye çok önde başlamak varken yeni maceralara girmek zorunda kalacağımız anlamına geliyor.

Gomez sadece 25+ gol demek değil. Bu sene hem oyun bilgisiyle hem de karakteriyle takıma çok şey kattı. Gol atan forvet bulunur ama bu kadar "winner" bir oyuncu bulmak pek kolay değil. Falcao falan deniyor. Bence hiç bir anlamda tatmin edici olmaz.

Kalacağına inanmak istiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

yahu @Ensar quaresma iyi fiyata gidebilir, Boyko iyi fiyata gidebilir, diyoruz da dusunmuyoruz bunlari alanlar gerizekali mi? elinde para eden malini satan adama, gulerler. iyi fiyat nedir, mesela oguzhana 30 milyon euro verirlerse satarsin, gokhan toreye 30 verirlerse satarsin.
kurtulmaya calisacagin futbolcu tipi mustafa pektemek, mustafa kimse teklif verir mi?

boykoyu 3-5e satacaksin gidip daha iyisini alamazsin.

bu yonetime cok guveniyorsunuz, gomez geldi boyle oynadi, diye butun transferler isabetli olacak degil. adamlar dembayi satip, ndoye ile anlasan adamlar, kapasite bu yani.

bunlar gomezi falan satarsa yerine adam alamazlar, falcao falan gomez kadar oynayamaz. gider torresi falan getirirler.
boykoyu satip, mandandayi bedelsiz alabilecegimizi falan saniyorsunuz, adamin  tek derdi kosa kosa turkiyeye gelmekti zaten, bu ortamda cok zor gelir yabanci futbolcular turkiyeye. gelmis olani tutmak lazim.

Çevrimdışı eaglekartal

Beşiktaş yönetim kurulu eski üyesi Erol Kaynar'dan çarpıcı açıklama

Beşiktaş yeni sezon planlamasını yapıyor, başkan Fikret Orman’ın transfer stratejisinde önceliği savunma oyuncuları alıyor.Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan camianın önde gelen isimlerinden Erol Kaynar, “Başkan’la bir araya geldik. Pek çok konuda sohbet ettik. İki Brezilyalı stoperle ilgileniyor. Bu iki oyuncunun alınması için gerekli talimatları verdi. Bu transfer döneminde Beşiktaş, transferde ağırlığı stopere verecek. Stoper konusunda sağlam çalışmaları var Beşiktaş’ın” dedi.Mario Gomez’in Beşiktaş’taki geleceğiyle ilgili fikrini de belirten Erol Kaynar, “Bir ay içerisinde bir karar verecek. Kararının ne yönde olacağını bilemem” şeklinde konuştu.

yahu @Ensar quaresma iyi fiyata gidebilir, Boyko iyi fiyata gidebilir, diyoruz da dusunmuyoruz bunlari alanlar gerizekali mi? elinde para eden malini satan adama, gulerler. iyi fiyat nedir, mesela oguzhana 30 milyon euro verirlerse satarsin, gokhan toreye 30 verirlerse satarsin.
kurtulmaya calisacagin futbolcu tipi mustafa pektemek, mustafa kimse teklif verir mi?

bu yonetime cok guveniyorsunuz, gomez geldi boyle oynadi, diye butun transferler isabetli olacak degil. adamlar dembayi satip, ndoye ile anlasan adamlar, kapasite bu yani.

bunlar gomezi falan satarsa yerine adam alamazlar, falcao falan gomez kadar oynayamaz. gider torresi falan getirirler.
boykoyu satip, mandandayi bedelsiz alabilecegimizi falan saniyorsunuz, adamin  tek derdi kosa kosa turkiyeye gelmekti zaten, bu ortamda cok zor gelir yabanci futbolcular turkiyeye. gelmis olani tutmak lazim.

katılmıyorum sana o zaman sana kalsa biz gomez'i hiç göremiyecektik demba ba'yı satmamalıydık öyle mi ?

33 yaşında ki quaresma'ya çin liginden 10 milyon € vericekler ve biz satmıyacağız enayi derler adama :)

Boyko bizde dikiş tutturamadı everton 5 milyon € vericek ve biz satmıyacağız öyle mi :)

Gider 5 milyon €'ya ya ospina ya adler yada bedavaya mandanda'yı getiririz :)

Çevrimdışı worns

Beşiktaş yeni sezon planlamasını yapıyor, başkan Fikret Orman’ın transfer stratejisinde önceliği savunma oyuncuları alıyor.Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan camianın önde gelen isimlerinden Erol Kaynar, “Başkan’la bir araya geldik. Pek çok konuda sohbet ettik. İki Brezilyalı stoperle ilgileniyor. Bu iki oyuncunun alınması için gerekli talimatları verdi. Bu transfer döneminde Beşiktaş, transferde ağırlığı stopere verecek. Stoper konusunda sağlam çalışmaları var Beşiktaş’ın” dedi.Mario Gomez’in Beşiktaş’taki geleceğiyle ilgili fikrini de belirten Erol Kaynar, “Bir ay içerisinde bir karar verecek. Kararının ne yönde olacağını bilemem” şeklinde konuştu.

Biri Dede galiba. :)

Çevrimdışı Ensar

yanlışsın abi , bi kere Gomez ismini kullanmıyoruz yasak o adam bi yere gitmiyor bunda bu anlaşalım. boykoyu 3e 5e satalım yerine bonservissiz mandanda var 3e 4e adler var hepsi de kat kat iyi boykodan. bu takım şampiyonlar liginde oynayacak dünyanın en iyi bir iki stadı ve taraftarı var. yükselen bir değer ve bunu herkes görüyor. değil koşa koşa uçarak gelir mandanda. mandanda kim ki ayrıca gelmiyorsa gelmesin. quaresma evet katkı sağladı reddetmiyorum ama adamın oyuncu karakteri bozuk. her an sıkıntı. 10 verseler halaylar ile yollarız. 32 33 yaşına gelmiş 10 verseler az mı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

biraz sakinlesiyorum, beni strese sokuyorsunuz hemen.
dun mustafa resiti gordum televizyonda herif ivan drago karsisina cikacak rocky gibi motive. ulan bir sakat is olacak, millet cok havaya girdi hadi ben yurtdisindayim da bu sampiyonluk giderse komsu, ev arkadasi, akrabalar falan size rahat vermez.
Bi dur abi ya.

Taraftar sayimizda Ciddi azlama olur Telef oluruz

Toplu intiharlar , Kalp krizleri , Spazmlar..

Hos takimimizda bizi cok sever zaten Bu isi son maca bırakırsak da hic şaşırmam :D

Ama O Kupa bizim olacak orasi ayri konu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Gomez gidecek haberleri çok canımı sıkıyor. Gomez, Sosa, Oğuzhan, Atiba 4'lüsünden herhangi birinin gitmesi önümüzdeki seneye çok önde başlamak varken yeni maceralara girmek zorunda kalacağımız anlamına geliyor.

Gomez sadece 25+ gol demek değil. Bu sene hem oyun bilgisiyle hem de karakteriyle takıma çok şey kattı. Gol atan forvet bulunur ama bu kadar "winner" bir oyuncu bulmak pek kolay değil. Falcao falan deniyor. Bence hiç bir anlamda tatmin edici olmaz.

Kalacağına inanmak istiyorum.
Gomezi dünya starı yapan zaten winner olması  , golü fernandao azmanı da atıyor. tabi Gomez daha büyük golcü o ayrı mesele.

bu fanatik'te burayı okuyor muhtemelen robben ismini bunlarda yazmış :)

Abi yine mi Brezilyali stoper ya hic akillanmiyoruz hiç..

Çevrimdışı mylife1903

katılmıyorum sana o zaman sana kalsa biz gomez'i hiç göremiyecektik demba ba'yı satmamalıydık öyle mi ?

33 yaşında ki quaresma'ya çin liginden 10 milyon € vericekler ve biz satmıyacağız enayi derler adama :)

Boyko bizde dikiş tutturamadı everton 5 milyon € vericek ve biz satmıyacağız öyle mi :)

Gider 5 milyon €'ya ya ospina ya adler yada bedavaya mandanda'yı getiririz :)
quaresmaya kimse 10 milyon vermez, verse verse 3 verirler. ama quaresma sana 3milyon eurodan daha fazla katki yapar. bir adami taraftar seviyor, iki adamin ismi marka, tshirtunu yapip satiyorsun.
ospina, adler ve mandandayi kosarak buraya gelecek mi saniyorsunuz, ben anlamiyorum ki bu kibiri, cok seviyoruz besiktasi bizim icinb en buyuk kulup ama objektif bakin.
bu bizim taraftarda su bitmiyor, yok stadi gezdirecez, yok sampiyonlar ligi.
gelmez o adamlar cok zor bu ortamda. ben karimla cocugumu gondermiyorum turkiyeye tatile.

Gomezin boyle oynamasi surpriz kimse beklemiyordu bu performansi, ben sezonun yarisini sakatliktan cikip yavas yavas form tutmak icin harcar diye dusunuyordum mesela
burak yilmaz 8 ersan 7 bonservis aldi, sow 17, demba 13. cok ucuza satildi bence cin ligi icin konusuyorum.
gomezi tabiki goremeyecektik az kalsin, oynayacak adam tsnin gonderdigi ndoyedu, ben demiyorum erdal torunoglu diyor.

bu fanatik'te burayı okuyor muhtemelen robben ismini bunlarda yazmış :)

Fotomacta Rakitskyi yazmis onuda burada yazmisti bazi arkadaslar :D

Çevrimdışı Ensar

quaresmaya kimse 10 milyon vermez, verse verse 3 verirler. ama quaresma sana 3milyon eurodan daha fazla katki yapar. bir adami taraftar seviyor, iki adamin ismi marka, tshirtunu yapip satiyorsun.
ospina, adler ve mandandayi kosarak buraya gelecek mi saniyorsunuz, ben anlamiyorum ki bu kibiri, cok seviyoruz besiktasi bizim icinb en buyuk kulup ama objektif bakin.
bu bizim taraftarda su bitmiyor, yok stadi gezdirecez, yok sampiyonlar ligi.
gelmez o adamlar cok zor bu ortamda. ben karimla cocugumu gondermiyorum turkiyeye tatile.

Gomezin boyle oynamasi surpriz kimse beklemiyordu bu performansi, ben sezonun yarisini sakatliktan cikip yavas yavas form tutmak icin harcar diye dusunuyordum mesela
burak yilmaz 8 ersan 7 bonservis aldi, sow 17, demba 13. cok ucuza satildi bence cin ligi icin konusuyorum.
gomezi tabiki goremeyecektik az kalsin, oynayacak adam tsnin gonderdigi ndoyedu, ben demiyorum erdal torunoglu diyor.

ya vallahi şaka gibi adamsın , hem Burak 8 ersan 7 diyorsun hemde yere göğe sığdıramadığın quaresmaya kimse 10 vermez 3 verirler en fazla diyorsun :D

belki thiago silva'dır :D

Çevrimdışı mylife1903

abi diyorum bu yonetimin ipiyle kuyuya inilmez.
bir gomez efsane yaratildi fikret orman icin.
bunlar gecen sene Atiba ile sozlesme imzalamamis adamlar, mustafa pektemek e 1,7milyon veren adamlar.
berezilyadan stoper bakan adamlar.
4 senedir bu yonetim var, madem futboldan bu kadar anliyorlardi ilk sene neden gidip gerzek gerzek adamlari doldurdular. genc takimdan 16-17 yasindaki cocuklar oynasaydi.simdiye kadar 2-3 tane daha necip cikartirdik 4 senede, almeyda yerine, adam buyuk oynasa daha mi kotu olurdu,mustafadan daha fazla katki verirdi o cocuk

Çevrimdışı Anıl

Brezilyalı stoper konusunda akıllanmamızı gerektirecek bir şey mi yaşadık ?

Çevrimdışı Gordon Baba

Silva? Luiz?