katılmıyorum sana o zaman sana kalsa biz gomez'i hiç göremiyecektik demba ba'yı satmamalıydık öyle mi ?
33 yaşında ki quaresma'ya çin liginden 10 milyon € vericekler ve biz satmıyacağız enayi derler adama
Boyko bizde dikiş tutturamadı everton 5 milyon € vericek ve biz satmıyacağız öyle mi
Gider 5 milyon €'ya ya ospina ya adler yada bedavaya mandanda'yı getiririz 
quaresmaya kimse 10 milyon vermez, verse verse 3 verirler. ama quaresma sana 3milyon eurodan daha fazla katki yapar. bir adami taraftar seviyor, iki adamin ismi marka, tshirtunu yapip satiyorsun.
ospina, adler ve mandandayi kosarak buraya gelecek mi saniyorsunuz, ben anlamiyorum ki bu kibiri, cok seviyoruz besiktasi bizim icinb en buyuk kulup ama objektif bakin.
bu bizim taraftarda su bitmiyor, yok stadi gezdirecez, yok sampiyonlar ligi.
gelmez o adamlar cok zor bu ortamda. ben karimla cocugumu gondermiyorum turkiyeye tatile.
Gomezin boyle oynamasi surpriz kimse beklemiyordu bu performansi, ben sezonun yarisini sakatliktan cikip yavas yavas form tutmak icin harcar diye dusunuyordum mesela
burak yilmaz 8 ersan 7 bonservis aldi, sow 17, demba 13. cok ucuza satildi bence cin ligi icin konusuyorum.
gomezi tabiki goremeyecektik az kalsin, oynayacak adam tsnin gonderdigi ndoyedu, ben demiyorum erdal torunoglu diyor.