Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288342 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

pazar akşamı coşalım.. şimdi osmanlıya odaklanalım kardeşlerim abilerim

Çevrimiçi Samet Ç

Kupanın stada gelmesi dezavantaj değil avantajdır. Ama maalesef kupanın stada gelmesine Tff izin vermeyecektir. Kural belli matematiksel olarak şampiyonluk garantilemeden kupa hiç bir stada getirilmez. O yüzden Konya maçından sonra verilir kupa ne yazık ki.

Çevrimdışı Bekrakn

yönetim 2-3 gün içinde inanılmaz yanlışlar yapıyor..

1. kupayı stada istemek
2. konya maçını İstanbulda oynamak istemek (imkansız olan bir şey)
3. konya maçını salı günü oynamak istemek... (osmanlıya yenildiğimizi düşünün , 1 gün aradan sonra zorlu konya deplasmanında cumartesi oynamış dinlenmiş konya ile oynamak...)

yemin ediyorum şok oldum özellikle 3. maddeyi duyunca...
durun kardeşim önce 1 puanı alalım.. bu ne aceleniz

gomez kadar olamadınız yaw

konya maçı için öne çekilme isteğinin olduğuna inanmıyorum, mantıklı bir açıklaması yok ama maçı istanbulda oynama konusunu konya başkanı bile dile getirmişti. her şey belli olduğunda maçı vodafone arenada oynayabiliriz diye.

Çevrimdışı sallapati

Osmanlı maçına hakem kim olur? bence Halis Özkahya olacak gibi

Çevrimdışı Fikret

kupayı istemek 1 derece kabul edilir fakat 2. ve 3. maddeler inanılmaz yanlışlar
2 ve 3.leri şimdiden istemek saçmalık tabi.
3. maddenin anlamını hiç çözemedim, 2.maddeye de gerek yok.
getirsinler kupayı kutlayalım.

konya'ya gomez-sosa vs gitmek istemiyorsa versinler izni genç takım çıkaralım.
frei-tosun-tolgay falan oynayacak adam var.

Çevrimdışı panic13

Sali gunu oynamak sacma.

Kupanin gelmesi iyi olur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

bence de kupa gelsin stada konya maçı da 19 mayısda oynansın tatil günü konyaya gidelim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Sali gunu oynamak sacma.

Kupanin gelmesi iyi olur.

kupa sessiz sedasız gelsin , kilitli bir odada dursun.. hazırlıklar da futbolculara ve taraftara yansıtılmasın...

2-3 gündür medyada bunlar konuşuluyor... kendinizi BJK li ve Osmanlılı futbolcuların yerine koyun.. Bir tarafı rahatlatıyorsun , diğerini motive ediyorsun..

Yönetim de buna çanak tutmamalı.. Şenol Hoca eminim rahatsızdır..

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

TFF reddetmiş kupanın gelmesini :akuma: :akuma:

http://www.ligtv.com.tr/haber/sampiyonluk-kupasi-vodafone-arenaya-gelmiyor

Alıntı
Futbol Federasyonu, Beşiktaş yönetimine Osmanlıspor maçı için istenen kupa töreni konusunda olumsuz yanıt verdi.

Şampiyonluğun elde edilmesine rağmen, Osmanlıspor maçı sonrasında kupa töreni düzenlenmeyecek Siyiah beyazlu oyuncular, şampiyon olmaları halinde maç sonrası soyuna odasına gidip, yeni hazırlanan özel formalarlarıyla sahaya çıkıp, taraftarları önünde tur atacak.

Ligin son haftasında Torku Konyaspor'la deplasmanda oynanacak maç için de teklifte bulunan Beşiktaş yönetimi mücadelenin gündüz oynanmasını istedi. Gündüz oynanacaj maçın ardından özel uçakla İstanbul'a dönüp Vodafgone Arena'da taraftarının önünde kupa almak isteyen siyah beyazlı yönetimin bu isteği Federasyon tarafından inceleniyor.

Torku Konyaspor yönetimi ise 18 bin kombine bilet sattığını öne sürerek maçın gündüz değil, gece oynanması yönünde teklifte bulundu. Futbol Federasyonu, maçın gece oynanması konusunda karar verirse, Beşiktaş yönetimi, maçtan bir gün sonra şampiyonluk şöleni düzenleyecek.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Kemal

Osmanlı maçına hakem kim olur? bence Halis Özkahya olacak gibi

en tetikçisi olur, Osmanlıyı doğrayıp ( kartlı ) , aynı anda Akhisarı doğrayıp ( kartsız ) , haftayada Osmanlıyı Akhisar karşısında 2. ye doğrayıp GS yi Lig 5. si yapmak , bunlarıda Şampiyonluk kutlamalarıyla kamufle etmek için .

Belli çünkü FB kupa finalinde Gs yi 5 ler, 2 yıl GS nin Avrupa dışında kalmalarına izin vermez GS lobisi.

Çevrimdışı SLYKRT

Beşiktaşlılar derneğimiz açık alanda ve dev ekranda beşiktaş-osmanlıspor maçını verecekmiş.Tüm derneklerimizden bu tür hareketleri bekliyoruz.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı sallapati

en tetikçisi olur, Osmanlıyı doğrayıp ( kartlı ) , aynı anda Akhisarı doğrayıp ( kartsız ) , haftayada Osmanlıyı Akhisar karşısında 2. ye doğrayıp GS yi Lig 5. si yapmak , bunlarıda Şampiyonluk kutlamalarıyla kamufle etmek için .

Belli çünkü FB kupa finalinde Gs yi 5 ler, 2 yıl GS nin Avrupa dışında kalmalarına izin vermez GS lobisi.

halis eses-trabzon maçında yanlış penaltı verdi dinleniyor.. muhtemelen düşük profilli bir hakemi verirler... Barış Şimşek ,Suat Arslanboğa , Halil Meler , Ümit Öztürk olabilir...

Çevrimdışı tangaz

halis eses-trabzon maçında yanlış penaltı verdi dinleniyor.. muhtemelen düşük profilli bir hakemi verirler... Barış Şimşek ,Suat Arslanboğa , Halil Meler , Ümit Öztürk olabilir...

son haftanın en iyi hakemi barış şimşek gibi görünüyor bence de onu verirler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Cüneyt Çakır sürprizi de olabilir...

Çevrimdışı Kemal

Cüneyt Çakır sürprizi de olabilir...

süpriz olmaz ben bekliyorum .

Çevrimdışı sallapati

Forma satışlarımız kaç oldu bilen var mı bu sene?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Yönetim gerekirse Almanya'da İngiltere'de İspanya'da İtalya'da gazetelere dergilere yazarlara para versin, FEDA sezonundan başlayan bu Dortmundvari ayağı kalkışın hikayesinin tanıtılmasını sağlasın. Çok önemli bir başarı öyküsü.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Bekrakn

Forma satışlarımız kaç oldu bilen var mı bu sene?

@sallapati o konuda uzun bir süredir bilgilendirme yok. bayadır ben de merak ediyorum özellikle stadın etkisini ama bir açıklamaya denk gelmedim. sezon başından beri en azından aylık olarak şu rakamlara ulaştık falan deselerdi keşke.

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman'ın yönetim kurulu listesi ;

Orman,Çebi,Ürkmezgil,Albayrak,Güner,Atalay,Torunoğulları,Hacıgüzeller,Mican,Kalkavan, Kumuşoğlu..

Çevrimdışı Bekrakn

Yönetim gerekirse Almanya'da İngiltere'de İspanya'da İtalya'da gazetelere dergilere yazarlara para versin, FEDA sezonundan başlayan bu Dortmundvari ayağı kalkışın hikayesinin tanıtılmasını sağlasın. Çok önemli bir başarı öyküsü.

en güzel reklamı yine kendimiz yaparız ama dortmundvari demek biraz iddialı gibi abi.

üç dört senelik bir yapılanmanın ardından sadece kendi ligimizde bir şampiyonluk gördük o kadar. tamam oyun çok güzel, tamam kadro ümit vaad ediyor ama yetmez. birkaç sene boyunca üst üste gelen şampiyonluklar, uluslararası kupalardaki başarılarla dediğin etkiyi oluşturabiliriz bence.

atıyorum seneye cl'de bir son 16 veya çeyrek final, avrupa liginde bir iki sene üst üste finale yaklaşmak falan anca bunlarla yabancı basıının ilgisini çekersin. adamlar bak kaç senede nereden nereye geldiler diye konuşmaya başlar anca.

Çevrimdışı brkntcnr

Fikret Orman'ın yönetim kurulu listesi ;

Orman,Çebi,Ürkmezgil,Albayrak,Güner,Atalay,Torunoğulları,Hacıgüzeller,Mican,Kalkavan, Kumuşoğlu..
Bu kalkavan ihsan kalkavan mı hani su kasımpaşaya yöneticilik yapan?
Edit : hakan kalkavanmış nesi olur acaba ihsan kalkavanın

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2016, 17:55:32 brkntcnr ]

Çevrimdışı brkntcnr

Hayırlı olsun

Çevrimiçi Samet Ç

Hakan Kalkavan .

Çevrimiçi Kapkarakartal

Hayır bu Hakan olan kuzenler bunlar İhsan ve Hakan birde Şadan vardır aramtörler.
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2016, 17:58:41 Kapkarakartal ]