Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296914 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lanet olsun böyle sisteme ya bildiğin paramızı gasp ediyorlar. Teşekkür ederim abi cevabın için ve son bir soru satışa tahmini ne kadar bilet çıkar ve yetişip alabilir miyim hemen
Valla ekranın başından ayrılma, bir kaç tane sayfa açık bulundur ve şansını zorla, çok çabuk bitecektir tahminimce. 4-5 bin arasında diye düşünüyorum, Belki Osmanlı bir jest yapıp kendi tarafını da bize verebilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kupa şimdi stada gelecek mi osmanlı maçında :D

Çevrimdışı Arthur

Lanet olsun böyle sisteme ya bildiğin paramızı gasp ediyorlar. Teşekkür ederim abi cevabın için ve son bir soru satışa tahmini ne kadar bilet çıkar ve yetişip alabilir miyim hemen
Banka kartı ise internet şubesinden başka banka hesabına eft yapabilirsin. Parana bir şey olmaz.

Çevrimdışı panic13

Tarih: 15/02/2016
Yer: Stad inşaatının son başlığı

O anki duygularım neyse, şu anki duygularım da o. Yalan yok, Kasımpaşa maçından sonra yılların verdiği yılgınlıkla "acaba? yine mi aynısı olacak?" demedim değil içimden ama sanırım bu sefer başardık. Osmanlı maçında ben de bu ana tanıklık edeceğim. Aşağıdaki yazıyı feda sezonundan beri bugün için emek veren tüm Beşiktaşlılara ithaf ediyorum;

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

"Acaba nasıl gitsem? Arabayı Zeytinburnu'nda bırakıp Kabataş tramvayına mı binsem? Gümüşsuyu otoparkına bırakıp Gümüşsuyu Parkı'ndan yürüyerek Dolmabahçe'ye mi insem? Ya Gümüşsuyu otoparkını boşver, dönüşünde eşek pırtlatıyo o yokuş. Çıkmaya gücüm kalmaz? Ama kutlamalar için meydana çıkacağım zaten?.." gibi düşüncelerle bir anda Sarayburnun'da bulmuştum kendimi. 33-34 yaşındaydım artık. Eski İnönü zamanlarında maçlara gittiğim gibi kendimi dağıtıp heyecan yapamam. Ağırlığımız, yaşımız var. Tamam Sergen'in atıp şampiyonluğun geldiği maçtan sonra biraz dağıtmış olabilir; 2009'daki Denizli maçında takım şampiyon olurken tuttuğum nöbet yüzünden krize girmem sebebi ile maçı dinlediğim telefonu nizamiye kulübesi duvarına yapıştırmış olabilirim. O durumlarda haklı ve mücbir sebeplerim olması nedeni ile kabul edilebilir. Şimdi ise asla!.. Ulan her her siyah beyaza doymuş daha bu saatte. Neredeyim ben? Aaa, Kabataş'a girmek üzereyim, neyse KAraköy'den dönüp arabayı gümüşsuyu'na bırakayım. Başa gelen çekilir. Hem bizimkilerle o yokuşu çıkmak ayrı bir keyif be.

Arabayı bıraktım ve Gümüşsuyu parkının içinden Dolmabahçe'ye doğru yürümeye başladım. Maçlara ilk gelmeye başladığım yıllarda (ki sanırım 94-95 sezonunda galip geldiğimiz bir Antep maçı idi) bu parktan geçerken totom üç buçuk atardı, bir defa da maç biletim gasp edilecekken birkaç tribün abisi benim yakarışlarımı duymuş, olaya müdahale edip beni kurtamıştı. Ama sonraları alışmıştım. İnsan her şeye alışıyor be ya :) Diye düşünürken Ana!! Dolmabahçe'ye gelmişim bile la :) Saat daha üç, eh Kazan'a en son Holosko'nun golden sonra Gam Gam style yaptığı maçta gitmiştim. Yav şimdi hatırladım, İnönü'ün son sezonunda yeterince maça gitmedim ben evlilik telaşı sebebi ile. Keşke daha çok gideydim. Acaba önce bi yemek yiyip mi gitsem mekana? Öff hamlamışız la.

Ulan şuna bak ya :D Ayaklarım doğrudan buraya geldi, yalnız maça daha 5-6 saat olmasına rağmen şimdiden dolmuş, bu kadarını beklemiyordum. Ne yapalım? Neyse yemeğide burada yerim. Kanım kaynadı görür görmez. Tabii ki @Necmi abi'yi arayalım. O kesin zulalanmıştır tayfa ile birlikte :)

Ya hangi ara saat yedi oldu lan? Daha girer girmez Valeranga maçından bahsetmeye başladık, daha 10 dakka önceydi ya. Ulan 10 dakkada 7-8 bardak 50 lik birayı ve sınırsız çerez ile köfteyi ne zaman gömdük? Bi de @Çağrı ile de ilk bugün karşılaştık. Adamı bir tane maça getiremedik Olimpiyat'ta, uyanık arena'daki ilk maç için saat bir de konuşlanmış Kazan'a :D A durun lan nereye gidiyorsunuz? Biz burada düşünce baloncukları ile boğşurken millet dolmabahçe yolunu kapatmış bile :D Ezgiler kulağıma geliyor "Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler...", çok özlemişim, çıldırmamak elde değil :) Gidip küfekilere kafa atabilirim, o derece.

Lan stadın önünde yüz bin kişi var. Bu stad 40bin küsür kişilik değil mi? Ulan hangi ara elime bu bira şişesi geldi. Para dağıtsalar bu kalabalık buraya bir daha toplanabilemez. Hem belki ben de şair olurum, Vodafone Arena için şiir yazarım. Belki bir gün bir hikaye yazarım Beşiktaş hakkında, ilk sayfasına "Önce çok sevdiğim Beşiktaşıma, sonra bana hislerimi anlatma fırsatı veren Arena ahalisine ithaf ediyorum" yazarım. Belki Beyaz Show'a çıkarım... Ulan kapıya gelmişim. Çıldırmak üzereyim galiba :/

Evde miyim? Sanırım evet. Kafamda biri bakıyor? Hem bakıyor, hem gülüyor? Ha, eşimmiş. Ağzından bazı kelimeler dökülüyor. Seçebildiklerim "Şampiyon, yendik, tebrik, işe git...". Biraz kendime geliyorum ve duruma iyice uyanıyorum. Şampiyon olmuştuk, bu nedenle evi barkı hanımı unutup krize girmişim. Sabaha karşı 5 gibi eve gelmişim. Eşim saat gece birde aramış, iyi olduğumu anlamış sonra o da keyifle uyumuş. Eh neticesinde o da Beşiktaşlı :)

Telefonuma bakıyorum, bilmediğim numaralardan fotograflar gelmiş. Hangi ara bu kadar insanla tanıştım, telefonumu paylaştım, kucak kucağa olacak kadar samimi oldum? Biraz abartmışım sanırım :) ama olsun. 2013 Mayıs'ında başlamıştı hasret. Hafriyat kamyonu saydık, para yok dedik, inşaat durdu galiba dedik, bu iş nasıl bitecek dedik, kolon saydık, semer saydık, mebran saydık, çim tohumu bile saydık. Hepsine değdi ama. 16/05 günü, yeni mabedimizde Osmanlıspor ile çıktığımız maçta şampiyonluğumuzu ilan ederek güneşli günlere yelken açtık. Ben de oradaydım. Bunu hayat boyu anlatırım herhalde. E insan hayatında kaç defa böyle günlere tanıklık ediyor ki?

**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ensar

ya bu ersan dan gelen para sezon sonu kullanılabilecek mi net bilgisi olan var mı ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Şampiyon Beşiktaşın
Şampiyon taraftarı :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı arena_t2000

Günaydın ŞAMPİYON ŞAMPİYON

Çevrimdışı Ensar

Eğilmedi Başımız Geçse De Yıllar
Şanlı Mazinde Sebalar, Baba Hakkılar, Uçurumlardan Derin Kalbimizde Yerin,
Yalnız Kalmayacaksın Sonsuza Kadar.
Yıllara Yenilmedik Burdayız Işte Dimdik
TARİHİ BİR DAHA YAZMAYA GELDİK !!!

Çevrimdışı ahmetx

Edin Visca ne çakmış , ağır çekimi tekrar tekrar seyrediyorum Allah sahibine (Sevilla) bağışlasın .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Series of championship is loading ..... 1/5
[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 09:38:46 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

Şampiyonluk primi 17 Milyon TL

Başarı primi 36.6 Milyon TL

Süper Lig katılım payı 16 Milyon TL

Şampiyonluk payı 22 Milyon TL

Şamp.Ligi ayak bastı 38.5 Milyon TL

Şampiyonlar Ligi havuz 27.5 Milyon TL

Ürün satış geliri 10 Milyon TL

Toplam garanti gelir 167.6 Milyon TL (52 milyon euro)
[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 09:39:34 Ensar ]

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Orman:Camia, kulübün borçlarının azalmasını istiyor, aynı zamanda da yatırım arzusunda  "Bunlar kolay işler değil. Bazı konularda radikal kararlar alacağız ve masrafları kısmak zorunda kalacağız. Faizden önümüzdeki süreçte kurtulmak zorundayız. Bize emanet olan yetimin hakkını, sansasyonel transfer yapmak için harcamayacağız. Kadroyu güçlendireceğiz ve bunu da bütçemiz içinde yapacağız. 'Hep al' dönemi bitti. 'Sat, makul olanı al, tekrar sat, makul olanı al' dönemi başladı. Beşiktaş, Avrupa'nın sayılı kulüpleri arasında olacaktır. Bunu profesyonel yapıdaki atılımlarımızla göreceğiz."

Çevrimdışı ahmetx

Şampiyonluk primi 17 Milyon TL

Başarı primi 36.6 Milyon TL

Süper Lig katılım payı 16 Milyon TL

Şampiyonluk payı 22 Milyon TL

Şamp.Ligi ayak bastı 38.5 Milyon TL

Şampiyonlar Ligi havuz 27.5 Milyon TL

Ürün satış geliri 10 Milyon TL

Toplam garanti gelir 167.6 Milyon TL (52 milyon euro)

Kombine ve maç günü gelirlerini de ekle bence

Çevrimdışı mduru

şimdi gs de kupayı alıp fener kupasız kalırsa o zaman da ayrı bir eğlence olur  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ensar

ben yapmadım abi haberden kopyaladım az çok fikir olsun diye :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı SLYKRT

Bu 2 haftada PSG profesyonelliğini benimsememiz gerekiyor.
Tamam ben bayrağımı astımda futbolcular şampiyonu garantilemeden rehabete kapılmaması lazım.
Yensinler bu pazar alemi yakalım.
Mermiler atılacak gökyüzüne şampiyon olduğun gece  :steamed: :steamed: :steamed:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kombine, maç günü gelirleri, sponsor gelirleri ve ek gelirlerle birlikte o rakam önümüzdeki sene sonunda 300 milyon tl yi bulur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

bi de osmanlı maçında bizim takımı düşünün şimdi :D
Dün akşamdan beri o anı bekliyorum az kaldı :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Ensar

Bu gerçek mi   :alala:
evet abi adamlar uefaya gidecek onun için bu sevinç , sonuçta onlar da bütün sene uğraştı ve evlerini bize açan bu takım bu sevinci haketti :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki hafta Vodafone Arena'ya şampiyonluk kupasını getireceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Vatan