Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305583 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı onder23

Şampiyonlar Ligi kura heyecanını şimdiden hissediyorum  :bandit:

ben şimdiden söyleyebilirim
1. torbadan bayern
2. torbadan barcelona şampiyon olursa real madrid gelir
3. torbadan tothenham, zenit falan gelir
ve biz 

yıllardır en zor kuraları çektiğimiz için heycanlanmaya gerek kalmıyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nedved eski kıtanın gördüğü en iyi orta sahalardan biridir. parladığı sezon ve maç da sparta prag kadrosunda iken gs.ye karşı oynadığı ilk ŞL maçıdır...
karakter de efsane ben zidanedan daha çok severim nedved'i şut yeteneği enfesti özellikle

Çevrimdışı sozkul

abi ben 32 milyon euro fiyat biçiyorum  :biggrinking:

Başkan 17-18M EUR veren olursa koşa koşa verir diye düşünüyorum. Hemen ücretini 2.250 ye çıkarıp 5 yıllık kontrat yapmalıyız.

Çevrimdışı Ensar

karakter de efsane ben zidanedan daha çok severim nedved'i şut yeteneği enfesti özellikle
hoooop yavaş gel zidane dedin mi akan sular durur :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

winner kelimesinin hayat bulduğu adamlardan biridir. futbolu bırakacağı sezon yönetime direkt önermiştim ikna edelim gelsin 1 sezon abilik yapsın gitsin die YD ile çok konuşmuştum ama tüp kafa işte kime konuşuyorum ki  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

fb başak ve gençlerden biriyle berabere kalsın da osmanlı maçında işi bitirelim.. yoksa kalp dayanmayacak konya maçına...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başkan 17-18M EUR veren olursa koşa koşa verir diye düşünüyorum. Hemen ücretini 2.250 ye çıkarıp 5 yıllık kontrat yapmalıyız.
şaka bir yana 18 ciddi bir miktar abi verilebilir yerini doldurmak önemli olan yerli barajı çok artar abi o zaman 2'yi geçmemeli bence hiçbir yerli oyuncu hatta gomez gibi elit futbolcular dışında yüksek meblağlara çıkılmamalı

Çevrimiçi Koa_lAA

:alala: :by2: :olmaz :duman: :2talk: :kuserim :locked: :poster_spam: :bansign: :hmmm:

1 aylık smile kotamı 1 mesajda bitirdim... ama yani zidane dan bahsediyoruz...

Çevrimdışı RevivaL

İçimi kararttınız teşekkürler  :evillol:

Bu arada kupa gelir bana göre, fenerliler de çıldırır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hoooop yavaş gel zidane dedin mi akan sular durur :D
dursun be kardeşim kötü mü dedik nedved hastasıyız napalım  :biggrinking:

winner kelimesinin hayat bulduğu adamlardan biridir. futbolu bırakacağı sezon yönetime direkt önermiştim ikna edelim gelsin 1 sezon abilik yapsın gitsin die YD ile çok konuşmuştum ama (Hakaret Yasak) işte kime konuşuyorum ki  :D
abi yd'yi hiç açma en az 10 senemizi mahvetti sokaktan adam çevirsek bizi daha iyi yönetirdi :s20: :s20:

:alala: :by2: :olmaz :duman: :2talk: :kuserim :locked: :poster_spam: :bansign: :hmmm:

1 aylık smile kotamı 1 mesajda bitirdim... ama yani zidane dan bahsediyoruz...
abi görüş işte zidane'a bir şey demedim ki allah çarpar yoksa :D

Çevrimdışı firewater

Matematiksel kesinlik oluşmadan(ki bu ihtimal yok) getirmezler bence

Getirselerdi iyiydi  :D

Çevrimdışı tangaz

akşam kasımpaşa hedefsiz konyayı tokatlarsa cincon 8.liğe gerileyecek  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Koa_lAA

abi görüş işte zidane'a bir şey demedim ki allah çarpar yoksa :D

yok benimkide espri zaten.. yoksa nedved i bende çok severdim... tabi bir zidane değil orası ayrı :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

akşam kasımpaşa hedefsiz konyayı tokatlarsa cincon 8.liğe gerileyecek  :icool:
abi bu gs'den tiksiniyorum yansın kül olsun bir daha belini doğrultamasın istiyorum normalde hiç öyle bir insan değilim ama hakkımızı çaldıkları için

Çevrimdışı tangaz

abi bu gs'den tiksiniyorum yansın kül olsun bir daha belini doğrultamasın istiyorum normalde hiç öyle bir insan değilim ama hakkımızı çaldıkları için

gs hırsızlık rekorları kırmasaydı şuan 20 şampiyonluğu olan bizdik...

Çevrimdışı Gordon Baba

ZTK finalinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı yener. Cimbom'un Avrupa hasreti 2 sene olur. O da en az :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gs hırsızlık rekorları kırmasaydı şuan 20 şampiyonluğu olan bizdik...
abi son 20 yılda gs 10 fb 7 biz 2 şampiyonluk alabilmişiz gençliğimin baharında şampiyonluklarımızı çaldılar, artık hiçbir güç ve kuvvet önümüzü kesemez gs'den önce 5.yıldızı takmamamız için herhangi bir neden yok biraz ütopik gelebilir ama yürekten inanıyorum

Çevrimdışı Renton

Kartal ile tokatlama seneleri başlıyor güzel günler göreceğiz güneşli günler
See you in another life,brother.

Çevrimdışı tangaz

abi son 20 yılda gs 10 fb 7 biz 2 şampiyonluk alabilmişiz gençliğimin baharında şampiyonluklarımızı çaldılar, artık hiçbir güç ve kuvvet önümüzü kesemez gs'den önce 5.yıldızı takmamamız için herhangi bir neden yok biraz ütopik gelebilir ama yürekten inanıyorum

1980lerde başlar bunların bizden çaldıkları.
gs nefreti ile büyüdüm çocukluğumda...

Çevrimdışı yigitcan1903

ZTK finalinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı yener. Cimbom'un Avrupa hasreti 2 sene olur. O da en az :)
Fbahçe cl ön elemesi oynamayacak mı
Bu durumda gsaray zaten kalmadı mı avrupaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gs'ın geçen sene kazandığı tutar. Bu sene daha da artacaktır gelirler. 20-25 arası gelmesi mümkün.

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1980lerde başlar bunların bizden çaldıkları.
gs nefreti ile büyüdüm çocukluğumda...
bayramda izmir buluşmasını gerçekleştiriyoruz abi değil mi :D

Çevrimdışı Gordon Baba

Fbahçe cl ön elemesi oynamayacak mı
Bu durumda gsaray zaten kalmadı mı avrupaya

Kupayı kazanmadan Avrupa bileti kazanılmıyor artık. Kupayı kazanan, ligde ilk 2'ye girerse; lig beşincisi Avrupa'ya gitmeye hak kazanıyor.

Çevrimdışı tangaz

bayramda izmir buluşmasını gerçekleştiriyoruz abi değil mi :D

bir aksilik olmazsa evet  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Kupayı kazanmadan Avrupa bileti kazanılmıyor artık. Kupayı kazanan, ligde ilk 2'ye girerse; lig beşincisi Avrupa'ya gitmeye hak kazanıyor.
Ooo iyiymiş beter olsunlar  :D