Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305024 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Bular hep bozulan itibarımız yüzünden. Seneye de olalım 3. sene korkuyu gör sen.
3. sene başında decoder satamıyoruz oranı: 1.05     diyebilir miyiz  

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene devamlı Dzsudzsak yazdım bu sene favorim Mayke ve Cherysev bakalım transfer listesine sokabilecek miyiz :D

Cherysev = hem rus hem ispanyol olmaz, okumaz bu çocuk  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alexis'in alınması büyük hataydı kim nasıl önerdi de alındı, kimse izlemedi mi bilmiyorum.

Yol yakınken zarar etmeden vermek gerek buluruz 1 milyon euro verecek bir takım İspanya'da özellikle yeni çıkanlardan biri olabilir.
doğru ama tosic niye düşünülmedi adam efsane oynuyor stoperde şoklar içerisindeyim ayrıca güzel şutları da var

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 13:45:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şampiyon olduktan sonra asıl sınavımız başlayacak. Fikret Orman'ın rehavete girmemesi çok çok önemli. O yüzden yeni listeye tecrübeli 1-2 yönetici almalı.

Kadro planlaması doğru yapılırsa seneye her şey çok daha kolay olacaktır 30. haftada atarız turu.

Gerçekten abartmıyorum Fener'in Avrupa kupasının olduğu yaz sezonunda 10 oyuncu transfer etmesi gerektiği ve sezonu erken açıp eleneceği gerçeği var.

Bu yüzden tahminim Vitor'u yollamayacaklar seneye de savuna savuna ilerlemeye çalışacaklardır kısıtlı kadro ile. Hele ki sözleşmesi biten yerlileri tutamazlarsa çok zor duruma düşerler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı asi_kartal

Eksiklerimiz yok mu? Ciddi anlamda var. Kaçı yerine konabilir göreceğiz. Tüm bunları 2 sene içinde bile tamamlasak olur.

En başta lider özellikli, hata yapmayan, yan topları iyi olan bir Adler. Pardon kaleci.

İki tane kemik gibi stoper. Skrtel ve Dede.

Bir adet maçı 2-0 yaptığımızda oyunu dengede tutacak ayakları iyi sert bir çapa. Topal.

Bir adet mutlaka ama mutlaka dengeli, hücumda iyi atletik bir sol bek. ?

Bir adet Beck'i rehavete sokmayacak mümkünse daha iyi düzeyde sağ bek. Mayke

Bir adet sol kanat olan ama 8 numaraya oynayabilecek oyun görüşü olan Sosa benzeri solak kanat oyuncusu. Cherysev.

Bir adet Pektemek yerine 3. forvet. Tercihen sağ dış forvet oynayabilmeli yani kazat özelliği olan dribling yapabilen şutu olan bir oyuncu. Keşke öyle versatil olsa ki hiç 8 numara hem sol kanat hem sol dış oynayabilse. Bknz. Cherysev.

+1903

Ligde şampiyonluga eyvvallah ama bu defans hattı ve kaleci ile bu sene avrupa da çok fazla beklenti içerisinde değilim açık ve net olarak.

Şuan çok iyi top oynuyoruz her şey güzel ama bana göre çok eksiğimiz var avrupa arenası için. Çağrı arkadaş hepsini yazmış zaten. Avrupa arenasında oynamak istiyorsan iyi bir kaleci, mevcut beklerden en az 2 gömlek üstün futbolcu, stopere atiba kıvamında ama sert ve çevik biri ve son olarak atibanın olmadığı zamanda yada dönüşümlü o kalitede iyi bir ortasaha.. Bunlar hemen olamayacağı için bu sene avrupa arenasından beklentim yok seneye bu ve buna yakın takviyeler olursa o zaman ciddi anlamda avrupayı dikkate alırım onun dışında hayalcilik olur ama şu da var bu takımın ölüsü yeter orası ayrı konu  :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kale ve savunma 4'lüsü takım kalitesinin çok altında 2 tane stoper 1 sol bek 1 tane de sağlam kaleci çok iyi takım yapar bizi enfes bir hücum kadromuz var kanatların performansı beni çok tatmin etmese de gene fena katkı gelmedi

Çevrimdışı cursedofdragon

kale ve savunma 4'lüsü takım kalitesinin çok altında 2 tane stoper 1 sol bek 1 tane de sağlam kaleci çok iyi takım yapar bizi enfes bir hücum kadromuz var kanatların performansı beni çok tatmin etmese de gene fena katkı gelmedi

evet kale ve defansımız hariç gerisi bombastik :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 13:53:53
  • Beşiktaş / Bodrum
31 yaşında. Kaleci için en güzel yaşlar. Alman. Hamburg gibi takımın kalesini korumasına rağmen 33 gol yedi bu sezon.

Kaptan. Lider. 1.91 boy. Almanya Milli takım kalesini korudu. Aynı dönemde sakatlanmasa Neuer'den daha iyi gösterildi. Daha ne yazayım..

[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 13:57:24 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

31 yaşında. Kaleci için en güzel yaşlar. Alman. Hamburg gibi takımın kalesini korumasına rağmen 33 gol yedi bu sezon.

Kaptan. Lider. 1.91 boy. Almanya Milli takım kalesini korudu. Aynı dönemde sakatlanmasa Neuer'den daha iyi gösterildi. Daha en yazayım..

keşke bizim olsa :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı fani madida

Şenol Güneş'e hakettiği sevginin henüz gösterildiğini düşünmüyorum Bilic'e yapılanları düşününce.

Şampiyon olduktan sonra umarım taraftar hakkını verir.
bilic tribünlere oynuyordu da o yüzden. şenol hoca biraz daha resmi yüz göz olmuyor
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı ahmetx

Şu Dede ve Maykeyi alsalarda rahatlasan @Çağrı dolayısıyla bizde rahatlasak .  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanAker

Şampiyon olduktan sonra asıl sınavımız başlayacak. Fikret Orman'ın rehavete girmemesi çok çok önemli. O yüzden yeni listeye tecrübeli 1-2 yönetici almalı.

Kadro planlaması doğru yapılırsa seneye her şey çok daha kolay olacaktır 30. haftada atarız turu.

Gerçekten abartmıyorum Fener'in Avrupa kupasının olduğu yaz sezonunda 10 oyuncu transfer etmesi gerektiği ve sezonu erken açıp eleneceği gerçeği var.

Bu yüzden tahminim Vitor'u yollamayacaklar seneye de savuna savuna ilerlemeye çalışacaklardır kısıtlı kadro ile. Hele ki sözleşmesi biten yerlileri tutamazlarsa çok zor duruma düşerler.
Bu yaz şampiyonluğun etkisiyle duygusal davranamayız ic transferde akıllı hareket etmemiz lazım.
Öndeki iskeleti koruyup arkayı en az 3 iyi transferle takviye etmemiz lazım.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 13:58:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Dede ve Maykeyi alsalarda rahatlasan @Çağrı dolayısıyla bizde rahatlasak .  :evillol:

:evillol:

Baya rahatlarsınız ben de Yogaya başlarım bunun üstüne stres kalmaz üstümde  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Daha şampiyon olmadık
2'de 2'ye odaklanalım,daha erken olursa ne ala

Çevrimdışı ahmetx

Daha şampiyon olmadık
2'de 2'ye odaklanalım,daha erken olursa ne ala
ben 5 de 5 şampiyonluğa odaklandım Juve gibi  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Koa_lAA

ben kalede silvio proto nun bize yetip artacağını düşünüyorum...

veloso kesinlikle zorlanmalı ortasaha için...

yerli rotasyonuna topcu lazım... gurbetçi bulmak lazım bir iki tane..

Çevrimdışı yigitcan1903

ben 5 de 5 şampiyonluğa odaklandım Juve gibi  :D
İlkini alalım da hele  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

Ukrayna basınına göre Shakhtardan Rakitsky ve Marlosu istiyormuşuz Başkan geçtiğimiz haftalarda iki oyuncu için görüşme yapmış ilerki günlerde tekrar Ukraynaya transferi sonuçlandırmak için gidecekmiş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 14:06:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerliler Aziz Yıldırım'ın ölmesini bekliyorlarmış  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Çağlar gitti gidiyor. Son bir hamle yapılamaz mı acaba Şenol Güneş oyuncu ile görüşse..
Çok büyük fırsat kaçırdık. Pişman olacağız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben adlerden ziyade ospinayı istiyorum  :)

Çevrimdışı OrhanAker

Adler
Beck.     Subotic.     Badstuber.    Caner

Biraz da ben hayal kuruyum :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

ya o değil de bu muslera son dk kornere gelmesi ne ayak , hayırdır ya :D
Töre orda ortasahadan vurabilse boş kaleye atacaktı. Ne de güzel olurdu...

Çevrimdışı 38life

Değil. İyice kalınlaştı ve çevikliğini kaybetti. Önümüzdeki sezona anca toparlar.
Sezon öncesi kampı yiyince eski haline döner. Umarım satmak gibi bir gaflete düşmeyiz.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi