Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305382 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Şampiyonlar Ligi kura heyecanını şimdiden hissediyorum  :bandit:
En son wolfsburg çıktı son torbadan izlemeyi bıraktım

Çevrimdışı tangaz

abi ben çok yanlı yorum yaptığımı düşünürdüm seni görünce ben objektifmişim  :biggrinking: :biggrinking:

pozitif düşün pozitif yaşa, yaşam felsefem artık bu  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı RevivaL

En son wolfsburg çıktı son torbadan izlemeyi bıraktım
Kel adam yok, kura şansı elbet dönecektir.

Çevrimdışı tangaz

Şampiyonlar Ligi kura heyecanını şimdiden hissediyorum  :bandit:

heyecanlanma nasılsa her torbadan seribaşını çekeriz, kel öncesi de kuralarımız ortadaydı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

Kel adam yok, kura şansı elbet dönecektir.
adam baskan oldu daha kötü
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 15:27:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
http://www.transfermarkt.com.tr/jaap-stam/profil/spieler/3557

Şu arkadaşı antrenör kadromuza katsak çok mu şey istemiş olurum?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

Çevrimdışı firewater

Kritik soruyu sorayım: Fener bugün puan kaybederse haftaya kupayı Arenaya getirirler mi?  :D :D :D

Çevrimdışı sozkul

Ozi'yi kaça satarsınız arkadaşlar?

Çevrimdışı Tolga

Kritik soruyu sorayım: Fener bugün puan kaybederse haftaya kupayı Arenaya getirirler mi?  :D :D :D
Getirmezler :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Koa_lAA

aman aman getirmesinler.. fenerliler başlar hemen.. danışıklı dövüş var.. şampiyonu belli ligde oynuyoruz falan triplerine...

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar şiddetle okumanızı tavsiye ederim yandaş medya bugün de sosa nın devre arası fenere transferiyle ilgili haber yapmış küfür edip rahatlamak isteyenler için birebir. Okuyun küfür ede ede rahatlayın. Yuh artık diyorum böyle senaryo filmlerde bile yok

Çevrimdışı yigitcan1903

Matematiksel kesinlik oluşmadan(ki bu ihtimal yok) getirmezler bence

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

http://www.transfermarkt.com.tr/jaap-stam/profil/spieler/3557

Şu arkadaşı antrenör kadromuza katsak çok mu şey istemiş olurum?
nedved'i de katalım avrupa'da en sevdiğim oyuncudur bir keresinde hiç unutmam hakem penaltı vermişti pozisyonda bir şey yok penaltı değil diye penaltıyı iptal ettirmişti

Çevrimdışı Gordon Baba

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi Koa_lAA

Çevrimdışı yigitcan1903

22,5 M sterlin abi  :bandit:
Buçuk araba pazarındaki pazarlık payı mı  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozi'yi kaça satarsınız arkadaşlar?
abi ben 32 milyon euro fiyat biçiyorum  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Buçuk araba pazarındaki pazarlık payı mı  :D

bu son rakam pazarlıksız  :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Koa_lAA

nedved'i de katalım avrupa'da en sevdiğim oyuncudur bir keresinde hiç unutmam hakem penaltı vermişti pozisyonda bir şey yok penaltı değil diye penaltıyı iptal ettirmişti

nedved juve nin ekibinde falan sanırım.. geçen bi maç sonu gösterdiler tribünde ama seyirci olarakmı gitti yoksa profesyonel olarak kulüpte takılıyomu bilemedim.. ama sevdiğim bir abimizdi..

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı tangaz

Nedved eski kıtanın gördüğü en iyi orta sahalardan biridir. parladığı sezon ve maç da sparta prag kadrosunda iken gs.ye karşı oynadığı ilk ŞL maçıdır...