Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306128 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu spor medyası çok komik fener para bitti die ağlıyor ama bunlar feghouli,felipe luis,mirallas,torres,arfa,caceres blablabla gibi min. yıllık 3M ve üzeri maaşlı adamları yazıp çiziyorlar. haa olurda bu adamlardan en az 1i 3-4M maaşla getirilir ve gökhan topalda para yok 1,5a oynayın lafına inanıp imza atarlarsa da onların kalıbına tüküreyim  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bende adleri cok beğeniyorum.Bu arada bilmeyen olabilir Almancada Adler Kartal demek.Gayet güzel olur :D
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı ahmetx

Adler
Beck.     Subotic.     Badstuber.    Caner

Biraz da ben hayal kuruyum :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kur bakalım nede olsa bedava.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı 38life

Açıkçası seneye beklentim yok. Elensek de üzülmem gruptan. Ligde üst üste 2.yi almak yine ana hedef olmalı.

Bu ivmeyi yakalayıp 3. sene iyi bir bütçe ile zorlamalıyız Avrupa'yı.
En gerçekçisi grupta 3.cü olup avrupaya devam etmek. Avrupaya yolumuz daha açık. Hem kimbilir belki Fikret Ormanın hayali gerçek bile olabilir...

Tabi kuraya gore değişir. İyi bir kura çekersek neden gruptan çıkmayalim...

Çevrimdışı OrhanAker

kur bakalım nede olsa bedava.
:D

Çevrimdışı Ensar

En gerçekçisi grupta 3.cü olup avrupaya devam etmek. Avrupaya yolumuz daha açık. Hem kimbilir belki Fikret Ormanın hayali gerçek bile olabilir...

Tabi kuraya gore değişir. İyi bir kura çekersek neden gruptan çıkmayalim...
katılıyorum , eger iyi defans takviyeleri yapabilirsek uefa kupası hayal değil önümüzde ki sene
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Adler
Beck.     Subotic.     Badstuber.    Caner

Biraz da ben hayal kuruyum :D

senin hayalini beğenmedim :)

Ospina
Dani Alves     Skertel  Subotic   F. Coentrao

benim ki daha güzel :D

Çevrimdışı tangaz

bencede ŞL.de hedef 2lik olmalı şayet bu gerçekleşmiyorsa 3.olup ligde zorlanmayı çok mantıklı bulmuyorum. 3sene üst üste lig şampiyonu olup kazanma alışkanlığı elde etmek winner karaktere bürünmek daha doğru bir sonuç die düşünüyorum. 2018-2019 yılı ŞL.den uefaya katılıp uefa şampiyonluğuna yürümek çok hoş olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gordon Baba

Ukrayna basınına göre Shakhtardan Rakitsky ve Marlosu istiyormuşuz Başkan geçtiğimiz haftalarda iki oyuncu için görüşme yapmış ilerki günlerde tekrar Ukraynaya transferi sonuçlandırmak için gidecekmiş

Yalan haberdir. Paramız yetmez.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zamanında Ertem Şener bize Maicon-Forlan-Hamit-Kaka'yı getirmiş ya la :D

Facebook Tarihte Bugün'de gördüm olaya bakın :D https://www.facebook.com/AsicArsi/videos/vb.298377511540/223573490989869/?type=2&theater
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gordon Baba

Zamanında Ertem Şener bize Maicon-Forlan-Hamit-Kaka'yı getirmiş ya la :D

Facebook Tarihte Bugün'de gördüm olaya bakın :D https://www.facebook.com/AsicArsi/videos/vb.298377511540/223573490989869/?type=2&theater

Raskolnikov'un idolü Ertem'miş demek.

Çevrimdışı 38life

Cenk cok mutsuz gitmek istiyor :busted_cop:
Cenk'in bizde en az 10 sene daha kalacağını dusunuyorum.

Çevrimdışı 38life

Daha şampiyon olmadık
2'de 2'ye odaklanalım,daha erken olursa ne ala
Bu akşamki maçtan sonra herkes mecburen tekrar şampiyonluğa odaklanacak zaten merak etme :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu akşamki maçtan sonra herkes mecburen tekrar şampiyonluğa odaklanacak zaten merak etme :)
İnşallah 5 ya da 6 olur da fark
Öyle olsa da aynısını söylerim  :D

Çevrimdışı 38life

bencede ŞL.de hedef 2lik olmalı şayet bu gerçekleşmiyorsa 3.olup ligde zorlanmayı çok mantıklı bulmuyorum. 3sene üst üste lig şampiyonu olup kazanma alışkanlığı elde etmek winner karaktere bürünmek daha doğru bir sonuç die düşünüyorum. 2018-2019 yılı ŞL.den uefaya katılıp uefa şampiyonluğuna yürümek çok hoş olur...
Eğer iyi bir kadro kurarsak seneye ligde zorlanmayiz bence. Doğru transferler yapmalıyız. Çöpleri gönderip zayıf olup ilk 11 oynayanları yedeğe çekip ilk 11e sağlam adamlar almalıyız. Bunu yaparsak hem kalite olarak ligi şömine eder sıkıntı cekmeyiz hem de "oynayabilir" oyuncu sayımız çok olur. Yedek kulübesinde Beck, Tosic, Olcay, Atiba, Tolgay, Cenk Tosun gibi oyuncular olacak...

Çevrimdışı tangaz

Eğer iyi bir kadro kurarsak seneye ligde zorlanmayiz bence. Doğru transferler yapmalıyız. Çöpleri gönderip zayıf olup ilk 11 oynayanları yedeğe çekip ilk 11e sağlam adamlar almalıyız. Bunu yaparsak hem kalite olarak ligi şömine eder sıkıntı cekmeyiz hem de "oynayabilir" oyuncu sayımız çok olur. Yedek kulübesinde Beck, Tosic, Olcay, Atiba, Tolgay, Cenk Tosun gibi oyuncular olacak...

FFP nedeni ile bunu ne kadar yapabileceğimiz konusunda yorum yapamıyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

FFP nedeni ile bunu ne kadar yapabileceğimiz konusunda yorum yapamıyorum.
abi savunma ve kale sorunu çözsek zaten bu takım rahat şampiyon olur 3.yıldıza odaklandım ben üst üste şampiyon olup 2.yıldızı takmalıyız

Çevrimdışı tangaz

abi savunma ve kale sorunu çözsek zaten bu takım rahat şampiyon olur 3.yıldıza odaklandım ben üst üste şampiyon olup 2.yıldızı takmalıyız

bence de hedef lig şampiyonluğu olmalı avrupa hedefine 3 yıl war die düşünüyorum.

Çevrimdışı Renton

Şampiyon takımla fazla oynama yapmak akıl karı değil.Gomez,sosa tutmalıyız töre gidici aras yerine.1 stoper 1 bek +1 çapa orta saha ideal olabilir
See you in another life,brother.

Çevrimiçi murat baltacı

Elimizde çok iyi bir fırsat var Şampiyon olmamız halinde bitmiş bir gs bitmeye yakın bir fb olacak şampiyonluktan sonra asıl hamleyi transferde vurup fişi çekmeliyiz.

Çağrının dediği gibi eksik mevkilere kaliteli hamleler olursa hem üç beş sene ligi koyar hemde avrupada başarı yakalarız.

Önce eldeki çöplerden kurtulup sonra kadroyu şekillendirmeliyiz. Beck defansif anlamda fena değil ama mutlaka daha iyisi alınıp beck yedek olmalı hatta bu mevkiyi en sona bırakıp para ayrılamasa bile uygun fiyata potansiyel bir oyuncuda alınabilir tutarsa süper olur tutmazsa beck zaten işimizi görür.
Ama sol beke mutlaka ismaili kesecek ve istikrarlı bi oyuncu alınmalı sakatlık riski olan yada uzun sakatlıktan dönen oyuncu alınması demek yeni sezondada ismaili sık sık izleyebilme riski demek bunada hiç kimsenin kalbi dayanmaz.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bugün fenerin olası puan kaybında %99 lara çıkar bu iş

Çevrimdışı tangaz

bugün fenerin olası puan kaybında %99 lara çıkar bu iş

ben şuan o oranda görüyorum olası puan kaybında %100e çıkar bence  :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

:D

Bu arada Agger'in sözleşmesi sezon sonu sona eriyor, yoklamak lazım :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben şuan o oranda görüyorum olası puan kaybında %100e çıkar bence  :biggrinking:
abi ben çok yanlı yorum yaptığımı düşünürdüm seni görünce ben objektifmişim  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı RevivaL

Şampiyonlar Ligi kura heyecanını şimdiden hissediyorum  :bandit: