Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306255 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada Almanlar bizi bizden daha iyi takip ediyorlar  :claps:
Alt yapıdan 1-2 tane adam çıkartsınlar bari A takıma. Van Gaal çok kötü bir sene geçirdi ama çok iyi bir jenerasyona yukarıya çıkardı ve büyük ihtimalle o adamlardan 2-3 tanesi direk ilk 11 oyuncusu olacak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ya o değil de bu muslera son dk kornere gelmesi ne ayak , hayırdır ya :D

yıllardır söylerim sarı kızlar bir evin 2 kızıdır, biz ise bir evin bir oğluyuz.

sarı kızlar aralarındaki sidik yarışından beslenirler, fb.nin şampiyonluğu gs.yi yarışın içine sokar. şimdi bizim şampiyonluğumuz gs.yi en az 3 sene yarış dışında tutacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Biz tamam da Fener'in bu çocuğu almaması kulübün ne kadar boş yönetildiğini gözler önüne seriyor.

1 tane stoperi kalacak sene sonu ayrılmayacak olan o da Kjaer. 3 tane adam lazım al bunu 3. stoper yap zaten yerlin yok düşünmediler bile. Ya da maddi olarak kulübün gücü yok.

Uçuruma yuvarlanıyorlar..
Evet iste fenerin galatasarayin şuan yapilanmak için saldırıyo olması lazımdı yerlilere.Güzel battılar iyikide battılar :)

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Tolgay hala hazır değil mi? Bu adamı kaybedersek çok üzülürüm.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 12:38:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Değil. İyice kalınlaştı ve çevikliğini kaybetti. Önümüzdeki sezona anca toparlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

dehşet üzülürüm ben çok beğeniyorum tolgay'ı inşallah söylendiği gibi problem yoktur varsa da çözülür
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cisse557

Değil. İyice kalınlaştı ve çevikliğini kaybetti. Önümüzdeki sezona anca toparlar.
Hoca bunu uygun dille anlattiysa iyi o zaman. Kadroya giremedigi için gitmek istemesinden korkmuyor değilim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 12:43:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Hoca bunu uygun dille anlattiysa iyi o zaman. Kadroya giremedigi için gitmek istemesinden korkmuyor değilim.

Bağ sakatlıklarında sporcu takımdan çok uzak kaldığı için unutulmuşluk hissi yaşıyor ve ciddi korkuları oluyor. Tolgay'ın antrenmanda Olcay'a yaptığı bunun yansıması sıkıntılı belli ki.

O hareketinden ötürü ben olsam yarı hazır bir futbolcuyu ben de almam 18'e. Şuan kimsenin bireysel egosu veya bencilliği ile ilgilenilecek zaman değil kalmış 2 hafta kendine gelmeli o da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Shaktarlı stoper rakitsky ve kanat marlos isimleri yazılıyor çiziliyor bu arada.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Bağ sakatlıklarında sporcu takımdan çok uzak kaldığı için unutulmuşluk hissi yaşıyor ve ciddi korkuları oluyor. Tolgay'ın antrenmanda Olcay'a yaptığı bunun yansıması sıkıntılı belli ki.

O hareketinden ötürü ben olsam yarı hazır bir futbolcuyu ben de almam 18'e. Şuan kimsenin bireysel egosu veya bencilliği ile ilgilenilecek zaman değil kalmış 2 hafta kendine gelmeli o da.
burda tolgay'ı biraz yumuşatmak lazım ama

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 12:45:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyonlar Ligi'nde Leicester'ın yanına bir de Alman lazım. Leverkusen veya Galdbach'ı da alalım. Bir tane de Rus gelsin tamamdır :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 12:46:15
  • Beşiktaş / Bodrum
burda tolgay'ı biraz yumuşatmak lazım ama

İlla ki. Şenol Güneş kazanabileceği bir adam varsa her zaman kazanır ondan şüphem yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 12:47:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Shaktarlı stoper rakitsky ve kanat marlos isimleri yazılıyor çiziliyor bu arada.  :bandit:

Rakitsky'i ne ile alacağımızı da söylüyorlar mı :D Bildiğim kadarıyla kaju geçmiyor Ukrayna'da  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Şampiyonlar Ligi'nde Leicester'ın yanına bir de Alman lazım. Leverkusen veya Galdbach'ı da alalım. Bir tane de Rus gelsin tamamdır :D
3.cu Dunya savasi ciksin diyosun yani :D

Çevrimdışı cisse557

Ben de istiyorum ki o hissi yaşamaması için Alexis'in yerine Tolgay 18'de olsun. Ihtiyactan ötürü stoper degisiklik olacaksa Necip'i sokarsın. Orta sahayı güçlendirmek için de son 15 dakika Tolgay girer Necip'in yerine. Hem oyuncuyu da kazanma adına birsey yapmış oluruz.

Rakitsky'i ne ile alacağımızı da söylüyorlar mı :D Bildiğim kadarıyla kaju geçmiyor Ukrayna'da  :evillol:
Findik , Fistik veririz bizde bide lokum :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 12:49:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Mayke'nin 7 ay sonra sözleşmesi bitiyor. Bundan da büyük fırsat olmaz..

http://www.transfermarkt.com.tr/mayke/profil/spieler/147361
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Findik , Fistik veririz bizde bide lokum :evillol:
lokum nedir ya iyice ölücü oldunuz ha :D baklava veririz en fıstıklısından :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 12:50:34
  • Beşiktaş / Bodrum
3.cu Dunya savasi ciksin diyosun yani :D

Hem Bayern hem Real'i çekip atom bombası düşeceğine savaş çıksın :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

sıkı pazarlıklar başlamışmış :)
belki töre, Q ve Boykodan gelecek paralara güveniyordur.
yalnız baktımda marlos ligde 24 maç 8 gol 10 asist, genel toplamda 46 maç 12gol 15 asistle döktürüyor...

Çevrimdışı tangaz

Mayke'nin 7 ay sonra sözleşmesi bitiyor. Bundan da büyük fırsat olmaz..

http://www.transfermarkt.com.tr/mayke/profil/spieler/147361

Ne Mayke'ymiş arkadaş  :D

bu adam bize uymaz, 4-5 maçta bir asist yapar sonra kimyamız şaşar  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim yönetimin anlaştığımız oyuncular var sene sonu sözleşme imzalıyacağız demişlerdi. Çağlar ile ben arfa mıydı ki o anlaştığımız oyuncular ?

Eğer öyleyse çağar zu freiburg
Ben arfa zu barça 4 yıllık 6 milyon € istiyor ben arfa anlaşmak üzere.

Çevrimdışı OrhanAker

Oha len oha filipe luis fenerin transfer listesindeymiş :kop:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sezer94

Şu liverpool'da ki moreno nasil bilirsiniz ? :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.