Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309562 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

emre oynamaz İnşallah .. bir beraberlikte Vodafone Arena da tur atabiliriz...

bir diğer olasılık  Üzülmez Hoca haftaya çelmelerse yine tur atabiliriz Vodafone Arenada..
haydi inşallah  :sevinc :sevinc
Benim tahminin hala geçerli 8-9 puan farkla şampiyon olacaz :)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Sevgili Ahmet herkesin kötü oynama kredisi var ben Sosayı beğenenlerdenim ifadem yanlış anlaşılıyor. Sosa bugünün özelinde değil geldiğinden beri iyi oynadığı derbi yok. ben 10 numara mevkiinde oynayan oyuncumuzdan derbide büyük oyun beklerim. bknz. şifo,sergen,hatta tümer

Anladım abi, umarım öyle bir oyuncu gelir takıma :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

Sevgili Ahmet herkesin kötü oynama kredisi var ben Sosayı beğenenlerdenim ifadem yanlış anlaşılıyor. Sosa bugünün özelinde değil geldiğinden beri iyi oynadığı derbi yok. ben 10 numara mevkiinde oynayan oyuncumuzdan derbide büyük oyun beklerim. bknz. şifo,sergen,hatta tümer

katılıyorum sana @tangaz abi.. hatta yanına q7yi de koy... İngilizcede "determination" diye bir kelime vardır.. Azim veya kararlılık diye çevrilir.. Ben bu 2liyi büyük maçlarda odaklanmış ve kararlı şekilde göremiyorum malesef... Mathias Delgado , Filip Holosko gibi adamlar bile derbilere daha odaklanmış çıkıyorlardı.. Bana çok large geliyor bu 2linin halleri...

Gomez umarım sözleşme uzatırken şunu söyler.

'Yanıma, Lider özellikli winner oyuncular transfer edin.'

Çünkü İsmail'i, Tolga'yı biz tvden görüyoruz, adam onlarla aynı takımda, büyük travma..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Haftaya Olcay'ın yoklugunda Cenkin oynamasını isterim. Cenk adanmışlığı en yüksek oyuncu. Şampiyonluğa 1 hafta kala o mevkiide defansa da koşacaktır pres de yapacaktır kendi görevini de yapacaktır. Canını dişine takip oynar. Şenol hoca ona tek maçlık görev tanımını iyi anlatır güzel bir maç çıkarır. Gönlümden geçen bu.

Tahminim ise Töre oynar. Kanatlar sıkıntılı olur yine.

Çevrimdışı AmaralGürses

Abartı. Tarih uzaklaştıkça abartı çığ gibi büyüyor. İnsanoğlu bunu hep yapıyor. Tarihte bir olay oluyor üzerinden her 100 yıl geçişinde o olay daha fazla efsaneleştirilerek anlatılıyor. Sosa bütün takımı frenledi falan diye bir dünya yok. Sosa formsuzdu. Tıpkı Töre gibi, Olcay gibi, Tolga gibi, Tosic gibi, İsmail gibi, Quaresma gibi... Nihayetinde bir ortasaha oyuncusu. "Etkisiz eleman" olarak maç geçirme kredisi en yüksek olan mevkii. Ve bunun telafisini de kat kat misliyle yaptı. Zaten buyuzden guveniliyor böyle oyunculara. Hadi hepsinde ben haksız olayım. Sosa bütün takım muthisken tek kötü oynayan takımı frenleyen oyuncu olmuş olsun. Yav Beşiktaşin klasik düşüşe geçme haftalarında bütün takım gerçekten de düşüşe geçti. Yine aynı kabus yaşanmak üzereydi. Dejavunun dibine vuracaktık. Takımdaki herkes düşmüştü. Sosa tek başına ayakta kaldı! Yav bütün takım iyiykdn bir oyuncu kötü olabilir bu büyük bir olay değildir. Ama bütün takım düşerken bir oyuncunun çıkıp takımı sırtına alıp ayakta kalması direnmesi çok çok çok büyük bir olaydır.

Sosanin ilk yarıdaki formsuzlugu -3 puan getiriyorsa İkinci yarıda yaptıkları +13 puan verir.

Soyle soyliyim katildigim yerler de var katilmadigim da. Sosa nihayetinde bu takimin "10 numarasi".
10 numara mevkiindeki bir oyuncu 15 mac 0 gol 0 asist ve istikrarli sekilde kotu performans ortaya koyamaz boyle birsey yok, bunda da tartisilacak birsey yok.

Evet ikinci yari kazandirdigi puanlar cok burada sonuna kadar katiliyorum ama ornegin ilk yari ortalama bir 10 numara performansimiz olsa belki fenerin 1 degil 6-7 puan onunde girip isi psikolojik olarak coktan cozmus de olabilirdik. Bu isin buraya gelmesinin tek nedeni oynadigimiz oyunun puan olarak karsiligini alamamiz degil mi zaten? Takimin dusmesine, Sosa'nin ekstra ortaya cikmasina belki gerek dahi kalmayabilirdi.

Uzun lafin kisasi her sezon Sosa'da bu oluyor ve ne olursa olsun bundan rahatsizim. 15 mac koyverecek, 15 mac iyi oynayacak oyuncu mu yoksa 30 mac az cok istikrarli sekilde performans verecek oyuncu mu. Tercihi bu ikisinin arasinda yapacagiz.
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 02:49:13 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Gordon Baba

Arda'nın barçada oynadığı dünyada Ozzy ilk 11 oynar.

Busquets

Ozzy          Rakitic

Umarım Ozzy o günleride görücek, helal olsun gurur duyuyorum bir Beşiktaşlı olarak. İnşallah gün geçtikçe üstüne koymaya devam eder..

Olmayacak iş değil. Barcelona düzeninde Oğuzhan Arda ve Roberto'dan iyi oyuncudur.

Çevrimdışı sallapati

Osmanlının stoperi NUman Çürüksu ve sağ beki Vrsajevic bizim maçta cezalı... Defans hattı %50 değişecek... yerlerine kim oynayacak bilmiyorum ama Vodafone Arenada ayakları titreyebilir o ikilinin...
önümüzdeki 6 günü rehavete kapılmadan iyi dinlenerek geçirir takım umarım... Osmanlının siyahi oyuncuları hepsi çok hızlı ve takım oyunu oynuyorlar... hataya yer yok

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş'in sözlerinde çok özel bir kuple var.

2-3 takviye ile seneye çok daha güçlü şekilde şampiyon olabiliriz.

bu ifadeyi yanlış duymuşsun @Çağrı galatasarayı o kadar küçümsememek gerek seneye 2-3 takviye ile şampiyonluğa oynayabilirler dedi hoca
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 02:47:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu ifadeyi yanlış duymuşsun @Çağrı galatasarayı o kadar küçümsememek gerek seneye 2-3 takviye ile şampiyonluğa oynayabilirler dedi hoca

Baya bir yanlış anlamışım böyleyse. 2-3 takviye ile çok daha güçlü bir Beşiktaş olacak diye okudum sanki Ntvpsor'da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Olmayacak iş değil. Barcelona düzeninde Oğuzhan Arda ve Roberto'dan iyi oyuncudur.

Hocam Arda kimdir allah aşkına zaten nasıl bir menajer oyunu yapılmış barçaya.

Ozzy'nin premier lige daha fazla yakışacağına inanıyorum, umarım Barça'da da görürüz :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı aşığımsana

Bi İspanyol bi de Brezilyalı spikerlere hastayım :D

http://twitter.com/Herr0glu/status/729417521292546059
marionun süzülüşü kartal gibi daire çiziyor  euer Mario :)
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bugun bizim ataklarimizi bitirdigi gibimi?

Duyan sol acikta Olcay degil, Jordi Alba'dan kanat forveti yaptigimizi sanacak.

Olcay once ofansda dogru, zamaninda tercih yapmayi becersin ve bunun yina su sezon bitmeden 1 isabetli orta acsin.

Her oyuncunun iyi/kötü maçları olabilir. Sosa bile tartışılıyor burada. Gomez ikinci yarının ilk 3-4 maçında yokları oynuyordu. Quaresma 1 maç iyi 3 maç kötü. Töre aylardır ortalıkta yok.

Olcay bizim oyun sistemimizin önemli bir parçası. Katkısını görmezden gelmenize anlam veremiyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı sallapati

Tolgay takıma dönerse , Tolgay , Ozi ve Sosa 2li rotasyona girer... hatta Necip ve Veli de zorlar orayı...

Sosaya bu sene çok büyük yük bindi.. bunu da kabul etmek gerek...

Çevrimdışı atalay

Son iletimdir. Sürçülisan ettiysek affola..  Şampiyonluğun tadını çıkarın, sağlıcakla kalın.

Tolgay takıma dönerse , Tolgay , Ozi ve Sosa 2li rotasyona girer... hatta Necip ve Veli de zorlar orayı...

Sosaya bu sene çok büyük yük bindi.. bunu da kabul etmek gerek...

Hocam bende 4 gözle bekliyorum Tolgay'n kadroya girmesini, en azından 80'den sonra girmesini..

Ama ilk 18'de bile değil anlamış değilim, sakatlığıda yok bildiğim kadarıyla..

Veli'nin artık bizimle zamanı doldu bence, sene sonu takımdan ayrılacağını düşünüyorum..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum sana @tangaz abi.. hatta yanına q7yi de koy... İngilizcede "determination" diye bir kelime vardır.. Azim veya kararlılık diye çevrilir.. Ben bu 2liyi büyük maçlarda odaklanmış ve kararlı şekilde göremiyorum malesef... Mathias Delgado , Filip Holosko gibi adamlar bile derbilere daha odaklanmış çıkıyorlardı.. Bana çok large geliyor bu 2linin halleri...

maçın ikinci yarısı 50li dakikalar Sosa bomboş gidiyor solda Q17 daha da boş ona pası verecek Q17 kopup gidecek o basit pası hem yanlış noktaya attı hemde yumuşak attı rakibe hediye etti o anki enerjisi uyuşukluğu large ötesi, Biliç gibi bir nevi. mesela olcayın topuk pası ile verdiği topu Sneijder olsa gol yapardı Sosa yapamadı yandan auta vurdu, aynı Sosa mesela gençlerbirliği maçı olsa o topu sokardı. rakip fb gs olunca sokamıyor anlatmak istediğim bu @sallapati
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gordon Baba

Olcay'ın cezalı olması kötü oldu. Osmanlı ligin iyi kontraatak takımlarından biri. Haftaya rakibin birçok atağını başlamadan bitirebilirdi Olcay.

+1

Çevrimdışı tangaz

Son iletimdir. Sürçülisan ettiysek affola..  Şampiyonluğun tadını çıkarın, sağlıcakla kalın.

1 🔜 🏆 @atalay   :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Şenol hoca gerçekten bu işin profesörü olduğunu birkez daha gösterdi.
Herkesin küçümsediği takımı ciddiye alarak özellikle 2. yarıda çok doğru bir oyun oynattı.
İlk yarıda bizim futbolcular sosyal medyanın da verdiği gazla "ezik" bir takım bekliyordu.Bunun böyle olmadığını gördüler,hocanın dediğine geldiler.
2. yarı ciddi bir takıma karşı ciddi bir oyun oynanması gerektiğini anlayıp ona göre oynadılar.

Osmanlı maçına kadar "Beşiktaş şampiyon" algısı yapılacak.Bu kez işin şakası yok.Karşımızda gsden çok daha diri ve hücumda etkili bir takım olacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ogün

Baya bir yanlış anlamışım böyleyse. 2-3 takviye ile çok daha güçlü bir Beşiktaş olacak diye okudum sanki Ntvpsor'da.
"Şampiyon olursak seneye daha güçlü bir Beşiktaş izleyeceksiniz" gibi bir şey söyledi.

Çevrimdışı sallapati

maçın ikinci yarısı 50li dakikalar Sosa bomboş gidiyor solda Q17 daha da boş ona pası verecek Q17 kopup gidecek o basit pası hem yanlış noktaya attı hemde yumuşak attı rakibe hediye etti o anki enerjisi uyuşukluğu large ötesi, Biliç gibi bir nevi. mesela olcayın topuk pası ile verdiği topu Sneijder olsa gol yapardı Sosa yapamadı yandan auta vurdu, aynı Sosa mesela gençlerbirliği maçı olsa o topu sokardı. rakip fb gs olunca sokamıyor anlatmak istediğim bu @sallapati

Sosanın bugunkü düşük hali bence fizkseldi.. ama dediğin doğru sosa ve q7 başrol oyuncusu değiller , yardımcı oyuncular...
Sosa q7den çok daha iyi bir yardımcı oyuncu..

Çevrimdışı Gordon Baba

Hocam Arda kimdir allah aşkına zaten nasıl bir menajer oyunu yapılmış barçaya.

Ozzy'nin premier lige daha fazla yakışacağına inanıyorum, umarım Barça'da da görürüz :)

:icool:

Çevrimdışı sallapati

Şenol hoca gerçekten bu işin profesörü olduğunu birkez daha gösterdi.
Herkesin küçümsediği takımı ciddiye alarak özellikle 2. yarıda çok doğru bir oyun oynattı.
İlk yarıda bizim futbolcular sosyal medyanın da verdiği gazla "ezik" bir takım bekliyordu.Bunun böyle olmadığını gördüler,hocanın dediğine geldiler.
2. yarı ciddi bir takıma karşı ciddi bir oyun oynanması gerektiğini anlayıp ona göre oynadılar.

Osmanlı maçına kadar "Beşiktaş şampiyon" algısı yapılacak.Bu kez işin şakası yok.Karşımızda gsden çok daha diri ve hücumda etkili bir takım olacak.

:claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

Güntekin seni milyonlar izliyor şuan SAÇMALAMA!

Ne demek normalde durdurulması gerekir kendine gel! Beşiktaş sitesinde kükremek kolay şimdi yap şunu!

Güntekini çok severdim ama bugünkü pısırıklığı Rıdvana çanak tutması nedeniyle kendisine moderasyon veriyorum  :D