Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309709 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

gese'nin tek isabetli şutu, 74. dakikada geldi.

Kaynak: Lick Tv
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Bana bunu söylemek de senin haddin değil. Zira sana karşı bir söylemim yok.

@atalay ın bu ifadesi ile şampiyonluğu hak etmeyen zat-ı muhterem ben oluyorum. otorite öyle uygun gördü  :D
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 02:11:24 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Hocam Sosa'yı boşver bize bir şey olmasın. @tangaz  :D Problem yok umarım.

Sosa önemli oyuncu şampiyonluğu getiren kilit oyunculardan biridir. AMA büyük maçların oyuncusu değildir.

şampiyonluk sadece derbilerle kazanılmaz mesela forum üyesi çoğu arkadaşın yaşı hatırlamaya yetmez ama 97de cincon terimle ilk şampiyonluğu kazanırken derbilerde madara olmuştur ama şampiyon olmuştur. bizim ligde anadolu maçlarında dominant bir oyun ile tüm anadolu maçlarını süpüren hiç derbi alamasa dahi şampiyon olur. bu bağlamda Sosa şampiyonluk da çok etkili olmuştur ama derbilerde hiç bir zaman ön plana çıkamadığı gibi bolca da kötü oynamıştır. @atalay bu arada hala Sosanın büyük oynadığı derbi maçının linkini göndermeni bekliyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Aslinda ligin geneline bakarsan maalesef bu kadar parlak bir tablo yok zira ligin ilk 15 macinda ofansif anlamda butun takimin cok iyi olup Sosa'nin el freni vazifesi gordugu cok sayida mac oynandi. 15 hafta boyunca Sosa takimin acik ara en kotu oyuncusuydu hucum hattinda. Ortaya hic birsey koyamadi taa ki o Kayseri macina kadar...

Ikinci yari zaten bahsettigin gibi domine etti bunu tartismaya gerek yok ama butunsel bakildiginda yarim sezon oynadi Sosa bunun sebepleri arastirilmali, transfer yapilirken mutlaka goz onune alinmali ve Sosa'yla ne yapilacagina ona gore karar verilmeli. Sadece dolu tarafina bakarsak uzun vadede biz uzuluruz.

not: gs macimizin da en kotusuydu bana gore sadece sayisiz net pozisyonu kacirmasi degil, pas tercihleri de genel olarak olumsuzdu.
Abartı. Tarih uzaklaştıkça abartı çığ gibi büyüyor. İnsanoğlu bunu hep yapıyor. Tarihte bir olay oluyor üzerinden her 100 yıl geçişinde o olay daha fazla efsaneleştirilerek anlatılıyor. Sosa bütün takımı frenledi falan diye bir dünya yok. Sosa formsuzdu. Tıpkı Töre gibi, Olcay gibi, Tolga gibi, Tosic gibi, İsmail gibi, Quaresma gibi... Nihayetinde bir ortasaha oyuncusu. "Etkisiz eleman" olarak maç geçirme kredisi en yüksek olan mevkii. Ve bunun telafisini de kat kat misliyle yaptı. Zaten buyuzden guveniliyor böyle oyunculara. Hadi hepsinde ben haksız olayım. Sosa bütün takım muthisken tek kötü oynayan takımı frenleyen oyuncu olmuş olsun. Yav Beşiktaşin klasik düşüşe geçme haftalarında bütün takım gerçekten de düşüşe geçti. Yine aynı kabus yaşanmak üzereydi. Dejavunun dibine vuracaktık. Takımdaki herkes düşmüştü. Sosa tek başına ayakta kaldı! Yav bütün takım iyiykdn bir oyuncu kötü olabilir bu büyük bir olay değildir. Ama bütün takım düşerken bir oyuncunun çıkıp takımı sırtına alıp ayakta kalması direnmesi çok çok çok büyük bir olaydır.

Sosanin ilk yarıdaki formsuzlugu -3 puan getiriyorsa İkinci yarıda yaptıkları +13 puan verir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 02:11:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abartı. Tarih uzaklaştıkça abartı çığ gibi büyüyor. İnsanoğlu bunu hep yapıyor. Tarihte bir olay oluyor üzerinden her 100 yıl geçişinde o olay daha fazla efsaneleştirilerek anlatılıyor. Sosa bütün takımı frenledi falan diye bir dünya yok. Sosa formsuzdu. Tıpkı Töre gibi, Olcay gibi, Tolga gibi, Tosic gibi, İsmail gibi, Quaresma gibi... Nihayetinde bir ortasaha oyuncusu. "Etkisiz eleman" olarak maç geçirme kredisi en yüksek olan mevkii. Ve bunun telafisini de kat kat misliyle yaptı. Zaten buyuzden guveniliyor böyle oyunculara. Hadi hepsinde ben haksız olayım. Sosa bütün takım muthisken tek kötü oynayan takımı frenleyen oyuncu olmuş olsun. Yav Beşiktaşin klasik düşüşe geçme haftalarında bütün takım gerçekten de düşüşe geçti. Yine aynı kabus yaşanmak üzereydi. Dejavunun dibine vuracaktık. Takımdaki herkes düşmüştü. Sosa tek başına ayakta kaldı! Yav bütün takım iyiykdn bir oyuncu kötü olabilir bu büyük bir olay değildir. Ama bütün takım düşerken bir oyuncunun çıkıp takımı sırtına alıp ayakta kalması direnmesi çok çok çok büyük bir olaydır.

Sosanin ilk yarıdaki formsuzlugu -3 puan getiriyorsa İkinci yarıda yaptıkları +13 puan verir.

Sıkıntı şu zaten. Geçen sene de takım iyiyken Sosa etkisizdi, takım düşünce sadece Sosa ayakta kaldı. Bu neden oluyor bu sorunun cevabı çok önemli önümüzdeki sezon için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Ben tezimde ısrarlıyım Sosa küçük maçların büyük oyuncusudur.

Çevrimdışı 38life

TOSIC

1. Bu adam baya baya ciddi iyi şut atıyor. Maç önü ısınırken falan da dikkatimi çekmişti.

2. Havadan gelen toplarda sakin kalıyor, dibinde rakip yoksa topu kafayla karşılamiyor, tak diye ayağına alıyor kontrol ediyor pas veriyor. Ayağı bu konuda gayet iyi. Bunu stoperlerin çoğu yapmaz. Dibinde rakip yoksa bile havadan gelen topu kafayla karşılar çoğu stoper. Tosic öne çıkıp topun önceliğini ayağıyla alıyor ve oyun kurulmasına vesile oluyor.

3. Sakin ve Sert. Dolayısı ile özgüvenli. Büyük takımlarda oyuncuların sert ve özgüveni yüksek olması gerekir. Rakibi korkutacak bir karaktere sahip olmak gerekir.

Korktuğum birşey var. Tosic'in bu performansına bakıp da inşallah Beşiktaşin stopere ihtiyacı yok veya 1 tane var falan denmez inşallah. Tosic bu takımın 4. Stoperi ve 2.ci sol beki olarak kalmalı.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 02:20:18
  • Beşiktaş / Bodrum

Elimizde zaten büyük maç oyuncusu Gomez dışında yok.

Ne yaparsak takım olarak yaptık, seneye Şampiyonlar Ligi'nde de öyle yapacağız umarım. Come on Leicester!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Su kadroda Jermaine Jones'i gormek isterdim. Bazi maclarda oyuna sonradan girer Atiba'nin yaninda oynardi. Biri pasor, digeri sert.

Çevrimdışı 38life

Sıkıntı şu zaten. Geçen sene de takım iyiyken Sosa etkisizdi, takım düşünce sadece Sosa ayakta kaldı. Bu neden oluyor bu sorunun cevabı çok önemli önümüzdeki sezon için.
İnşallah karisinin hamileliligin son dönemlerinde yaşadığı sıkıntıyla alakalıdır ve önümüzdeki sene tüm sezon boyunca iyi oynar. Sosa'nin tüm sezon boyunca iyi oynaması demek 1 şampiyonluk daha cepte demek zaten.

Çevrimdışı sallapati

Bugün çok kritik bir 3 puan aldık. İlk yarıdaki futbol beni baya korkuttu.. 2. yarıda iyi gözükmemizin nedeni GSnin tüm enerjisini ilk yarıda tüketmesiydi. 2. yarı GS diye bir takım nerdeyse yoktu sahada..

hafta içi Sosanın performansı belirleyici olur demiştim. Malesef olumsuz yönde etkiledi takımı.. Sosanın fizikman güçsüz hali hiç çekilmiyor.. Umarım kalan 2 maçta diri bir Sosa görürüz...

q7 bildiğimiz gibi.. topları gene ezdi..agresif hareketleri artık gına getirdi taraftara.. lokum gibi maçı germeyi başardı.. Taraftarı da oyuna çekti..
Cenk girdi takım tiki taka futboluna döndü.. anında gol geldi..
olcay bu takımın çimentosudur... inanılmaz zeki paslar attı..
gomez istekliydi.. ilk yarı topla buluşamadı ama topsuz oyunda hep doğru yerdeydi.. duran toplarda defansı çok rahatlattı..
ismail golden hemen önce gene bombayı patlatıyordu.. yerini kaybetti. Tosici de bozdu. Emre Çolak golu atıyordu...
Beck görevini yaptı
atiba görevini yaptı
tosic iyiydi.. bence hoca tosici sol bekte ismailin yerine kullanmalı.. alexis stoperde oynamalı.
marcelo görevini yaptı.
oğuzhan ilk yarıda çok heyecanlıydı..çok basit top kayıpları yaptı. 2. yarı toparladı.. golde müthiş pası var...
gökhan töre lig biterken forma giriyor.. Olcay Cezalıyken haftaya vodafone arenada 11de başlayabilir... haftaya damgasını vurmasını bekliyorum... Konya maçında diri bir Olcaya ihtiyacımız olacak...
Osmanlı maçında erkenden fişi çekersek Kerim, Cenk , Necip hamleleri rotasyon açısından iyi olacaktır... Tabi FB puan kaybederse formalite olur bu konular...

gene de ayaklar yere basmalı.. Puan farkı sadece 1 maç... temkinli olmakta fayda var...İnşallah 11 gün sonra sevineceğiz doya doya...

Çevrimdışı atalay

@atalay ın bu ifadesi ile şampiyonluğu hak etmeyen zat-ı muhterem ben oluyorum. otorite öyle uygun gördü  :D

Söylemim sana da değil. İhaleyi sana bıraktılar. Sözüm 34 maç makine gibi performans bekleyen her taraftara.

Çevrimdışı tangaz

Elimizde zaten büyük maç oyuncusu Gomez dışında yok.

Ne yaparsak takım olarak yaptık, seneye Şampiyonlar Ligi'nde de öyle yapacağız umarım. Come on Leicester!

doğru ama hiç bir derbide takıma pozitif etkisi olmadığı gibi orta sahayı kaptırmamıza neden olan unsurdur. ilkyarıda bitik geberik geseye orta sahayı kaptırdık. keza atiba da ozzie de orta sahayı kaptırmamıza neden olabiliyor. seneye atiba + sert (pislik) atiba türevi +ozzie daha doğru bir dizilim olabilir...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

tangaz abi, bence Sosa'yı biraz fazla gömdük bu akşam :)

Ligin ilk yarısında sahada yoktu, ikinci yarısında ki bütün maçlarda kendini gösterdi. Bu maç hariç..

Bi maçta kötü oynama lüksü var bence abi, ya da gol atamama, şansslık, gününde olmama nası tabir edersek..

Bu maç Mersin İY ile oynansaydı ve Sosa yine böyle oynasaydı böyle itamlarda bulunmazdık bence  :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Söylemim sana da değil. İhaleyi sana bıraktılar. Sözüm 34 maç makine gibi performans bekleyen her taraftara.

ortada bir ihale yok latife ediyorum ben diğer mesajlarımda da ifade ettim. şampiyonluğu belirleyenin derbiler olmadığına inanırım, anadolu maçlarında dominant oyun şampiyonluk için yeterlidir. ben 10 numara mevkiinde oynayan oyuncumuzdan derbilerde Şifo Mehmet performansı bekliyorum istiyorum. bu bireysel bir temennim.

Çevrimdışı 38life

Endişem minimum seviyede çünkü yarın fener kaybederse "rehavete kapilmayalim vs." demeye bile gerek kalmayacak her turlu şampiyon olacaz. Yok eğer yarın fener kazanırsa zaten fark tekrar 3 puan olacak ve rehavete kapılmak gibi bir durum olamayacak.

Her türlü neşeliyiz mutluyuz.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Olcay'ın cezalı olması kötü oldu. Osmanlı ligin iyi kontraatak takımlarından biri. Haftaya rakibin birçok atağını başlamadan bitirebilirdi Olcay.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı atalay

ortada bir ihale yok latife ediyorum ben diğer mesajlarımda da ifade ettim. şampiyonluğu belirleyenin derbiler olmadığına inanırım, anadolu maçlarında dominant oyun şampiyonluk için yeterlidir. ben 10 numara mevkiinde oynayan oyuncumuzdan derbilerde Şifo Mehmet performansı bekliyorum istiyorum. bu bireysel bir temennim.

Şifo Mehmet o konuda BJK tarihinin en özel oyuncusu... FB için Alex, GS için Hagi ne ise Beşiktaş için Şifo o. Şifo Mehmet bekliyorsan, daha çok beklersin.  :D

Çevrimdışı 38life

Ne yapıp edip Oğuzhan'ı 2-3 sene daha bu takımda tutmalıyız. Oğuzhan giderse sistem çöker. Bu çocuk çok büyük işler yapıyor çok...

Çevrimdışı sallapati

Endişem minimum seviyede çünkü yarın fener kaybederse "rehavete kapilmayalim vs." demeye bile gerek kalmayacak her turlu şampiyon olacaz. Yok eğer yarın fener kazanırsa zaten fark tekrar 3 puan olacak ve rehavete kapılmak gibi bir durum olamayacak.

Her türlü neşeliyiz mutluyuz.

emre oynamaz İnşallah .. bir beraberlikte Vodafone Arena da tur atabiliriz...

bir diğer olasılık  Üzülmez Hoca haftaya çelmelerse yine tur atabiliriz Vodafone Arenada..
haydi inşallah  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı tangaz

tangaz abi, bence Sosa'yı biraz fazla gömdük bu akşam :)

Ligin ilk yarısında sahada yoktu, ikinci yarısında ki bütün maçlarda kendini gösterdi. Bu maç hariç..

Bi maçta kötü oynama lüksü var bence abi, ya da gol atamama, şansslık, gününde olmama nası tabir edersek..

Bu maç Mersin İY ile oynansaydı ve Sosa yine böyle oynasaydı böyle itamlarda bulunmazdık bence  :)

Sevgili Ahmet herkesin kötü oynama kredisi var ben Sosayı beğenenlerdenim ifadem yanlış anlaşılıyor. Sosa bugünün özelinde değil geldiğinden beri iyi oynadığı derbi yok. ben 10 numara mevkiinde oynayan oyuncumuzdan derbide büyük oyun beklerim. bknz. şifo,sergen,hatta tümer

Çevrimdışı sallapati

Olcay'ın cezalı olması kötü oldu. Osmanlı ligin iyi kontraatak takımlarından biri. Haftaya rakibin birçok atağını başlamadan bitirebilirdi Olcay.

katılıyorum.. töre-q7 beraber oynadığı maçlarda takım savunması ve pres konusunda sıkıntı yaşayabiliyoruz.. haftaya keşke Kerim , Töre ile başlasa

Çevrimdışı AmaralGürses

Şifo Mehmet o konuda BJK tarihinin en özel oyuncusu... FB için Alex, GS için Hagi ne ise Beşiktaş için Şifo o. Şifo Mehmet bekliyorsan, daha çok beklersin.  :D

Bu kadar iyi transferler yaptigimiz bir donemde neden olmasin? Simdi degilse ne zaman bekleyelim 10 numara gibi bir 10 numarayi?

Çevrimiçi Mehmet57

Bugun bizim ataklarimizi bitirdigi gibimi?

Duyan sol acikta Olcay degil, Jordi Alba'dan kanat forveti yaptigimizi sanacak.

Olcay once ofansda dogru, zamaninda tercih yapmayi becersin ve bunun yina su sezon bitmeden 1 isabetli orta acsin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 02:37:33
  • Beşiktaş / Bodrum

Öyle iki gol hatırlıyorum ki zihnime kazınmış.

Biri kupa maçında Galatasaray'a attığı rövaşata golü.

Diğeri sanırım Gençlerbirliği'ne ortasahadan attığı kafa golü.

[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 02:39:11 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli