Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309698 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Trabzon önümüzdeki senelerde küme düşmeye şampiyonluktan daha yakın.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 01:14:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Trabzon önümüzdeki senelerde küme düşmeye şampiyonluktan daha yakın.

Bursaspor hatta Başakşehir daha yakın şampiyonluğa acı gerçeği kabul edecekler. Coğrafyaları sıkıntılı. Yerel baskı büyük sıkıntı.

Coğrafyana ve etnik yapına göre bir sistem bulmayıp İstanbullaşmaya kalkarsan sonun fecaat olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu arada Tolgay neden yedeklerde bile yok?

Umarım Şenol Hocayla arasında bi sorun yoktur..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ogün

Bilic diyorsunuz da Bilic bu takımı geçen sene uefa da kendini gösterme ayağına satmasaydi ve şampiyonluğa odaklansaydi şimdi defans ve kale konuşmuyor cl de çeyrek final görmüş ve ligi şuanda garantileyip 3. Yıldızını takmış bir takım izliyorduk.

Gomez içinse ayrı bir parantez ; Tosicin kaleye vurduğu Muslera nin çıkartıp kornere yolladığı 1 pozisyon var , orda Gomezi izleyin , top Tosicden çıkıp Muslera nin pozisyon aldığını gördüğü anda daha top havadayken kaleye koşuyor ve yanında hiç savunma oyuncusu yok anlık bir olay çünkü .

Büyük futbolcu seziyor topun Muslera'dan sekecegini . Buna winner deniyor işte .

Bilic hiç bir zaman bizim şampiyon olabileceğimize inanmadı haklısın ancak, oluşturduğu kemik yadsınmamalı. Tabii ki aslan payı Şenol hoca ve sene başında Gomez'i kadroya katmayı başaranların.

EssiLor

• Ziyaretçi

Tolgay Arslan Bayern Leverkusenle Anlaşmış
Veli Kavlak gidiyormuş
Twitterdan Raskolnikov paylaşmış.

Çevrimdışı AmaralGürses

Bilic bizi kariyerindeki bir sicrama tahtasindan ibaret gordu, bu kadar net.

Bunun sadece bir gostergesi, Ingiliz takimlarina karsi oynadigimiz futbol ve diger tum maclardaki futbola bakin zaten anlarsiniz, arada makul olanin cok ama cok uzerinde fark var.

Senol Hoca ruhunu katti bu ise, Bilic ise tam bir "profesyonel" olarak yaklasti.

Senol Hoca sampiyonluk icin geldi, Bilic CV doldurmaya.

Kesinlikle sampiyonlukta falan olmasini istemem, gerek oyuncu kadromuza gerek bizlere cok buyuk tramvalar yasatmistir.

Oyuncu ve oyun kalitesi olarak olmasa da oyuncularin mantalitesi noktasinda Senol Hoca tam anlamiyla ENKAZ devralmistir Bilic'ten ve bu tedavi halen devam etmektedir.
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 01:22:20 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 01:20:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Veli Kavlak gidiyormuş

Ne diyorsa tersini düşünebilirsin isabetli olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 01:21:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic hiçbir zaman kazanan biri olamadı. Tuttuğu takım da öyle değil Hırvatistan'da.

Hajduk Split ile Beşiktaş'ın kaderini bir gören bir adam var ortada.

Çok katkısı oldu ama bundan sonra hiçbir katkısı olamaz o da mutlu biz de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

Veli Kavlak gidiyormuş
tolgay giderse büyük üzülürüm. çok büyük kayıp olur

Tolgay'ın burayla daha işi bitmedi, bizimle kazanacağı çok başarı var!

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez'in golden sonraki süzülüşü muhteşemdi be doyamadım izlemeye :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

ahh gece gelme gündüz gel tenhalarda menhalarda buluşalım yarimmm  :ishock:
herkese renkli rüyalar

Çevrimdışı AmaralGürses

Gomez'in golden sonraki süzülüşü muhteşemdi be doyamadım izlemeye :D

aynen replay tusunu rahat birakmayacagim bu gece :D

Çevrimdışı 38life

15 maçtır takımı sırtında taşıyan oyuncuyu eleştirenlere bence şampiyonluk fazla...
Bravo. Yorumları geriden gelerek okuyorum. Bakalım kim yazacak bunu diye merak ediyordum.

Bu sezon şampiyonluğun 4 net mimarı var: ( Hoca hariç)

Sırasıyla
1. Atiba
2. Gomez
3. Sosa
4. Oğuzhan

Bu sezon bütün takımın "düştüğü" ve sadece Sosa'nın ayakta kaldığı çok maç hatırlıyorum. Bu 3 puan demek... 3 puanlar demek...

Çevrimdışı Ogün

Bilic hiçbir zaman kazanan biri olamadı. Tuttuğu takım da öyle değil Hırvatistan'da.

Hajduk Split ile Beşiktaş'ın kaderini bir gören bir adam var ortada.

Çok katkısı oldu ama bundan sonra hiçbir katkısı olamaz o da mutlu biz de.
Kesinlikle bu takımla resmi olarak bir işi olmamalı zaten /hatta seneye Avrupa'da karşılaşıp ezmeyi çok isterim/ ama şampiyonluk kutlamalarında bulunmayı hak ediyor diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

Gomez golden sonra kanatlarını açan kartal gibi seviniyor,dünya yıldızının takımı nasıl benimsediği ortada,helal olsun !
Sosa'ya ciddi pencere açmak lazım bugün çok şanssızdı.Bir oyuncu bu kadar önemli bir maçta bu kadar çok pozisyonu harcayamaz,harcamamalı.Kötü anlar olur elbette ama bugünkü ekstraydı.
İlk yarıdaki oyunu hiç beğenmedim.İkinci yarıda ipleri elimize aldık ,burada da hocaya pencere açmak lazım hamleleri oldukça yerindeydi.
Tolga zengin bildiğimiz gibi,o kadar kötü topa ayakla vuran kaleci ömrümde görmedim.Çıkarttığı 2 top iyiydi.
Şampiyonluk için sadece 1 adım daha yaklaştık ,şampiyon olmadık daha.Osmanlı maçından 3 puanı çıkartmak zorundayız.Vodafone Arenada parçalaya parçalaya oynayacak bir takım bekliyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı AmaralGürses

Bravo. Yorumları geriden gelerek okuyorum. Bakalım kim yazacak bunu diye merak ediyordum.

Bu sezon şampiyonluğun 4 net mimarı var: ( Hoca hariç)

Sırasıyla
1. Atiba
2. Gomez
3. Sosa
4. Oğuzhan

Bu sezon bütün takımın "düştüğü" ve sadece Sosa'nın ayakta kaldığı çok maç hatırlıyorum. Bu 3 puan demek... 3 puanlar demek...

Aslinda ligin geneline bakarsan maalesef bu kadar parlak bir tablo yok zira ligin ilk 15 macinda ofansif anlamda butun takimin cok iyi olup Sosa'nin el freni vazifesi gordugu cok sayida mac oynandi. 15 hafta boyunca Sosa takimin acik ara en kotu oyuncusuydu hucum hattinda. Ortaya hic birsey koyamadi taa ki o Kayseri macina kadar...

Ikinci yari zaten bahsettigin gibi domine etti bunu tartismaya gerek yok ama butunsel bakildiginda yarim sezon oynadi Sosa bunun sebepleri arastirilmali, transfer yapilirken mutlaka goz onune alinmali ve Sosa'yla ne yapilacagina ona gore karar verilmeli. Sadece dolu tarafina bakarsak uzun vadede biz uzuluruz.

not: gs macimizin da en kotusuydu bana gore sadece sayisiz net pozisyonu kacirmasi degil, pas tercihleri de genel olarak olumsuzdu.

Çevrimdışı Ogün

Arfa için şansımız hiç mi kalmadı ya? :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 01:44:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Mete Cüneyt'ten çok daha iyi hakem. Genç diye düşünüyordum ama 37 yaşında. Yazık olmuş daha erken keşfedilmeliydi sallanmıyor hiç baskı karşısında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Orhan

aynı merakı bende taşıyorum masonlar hiç tribün cezası almıyor ilginçtir  :busted_cop:
Bunlar Turkiyenin simarik cocugu. Bugun biraz tokatladik ama uslanmaz bunlar. :evillol: Ama dediginize katiliyorum bende galatasarayi cok masonik buluyorum o hissiyati veriyorlar genelde.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fener sayfasınin paylaşımına Fenerli bir taraftarin yorumu

Adam gelecegi görüyor guzel tespit yapmis :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı alimm

Ne diyorsa tersini düşünebilirsin isabetli olacaktır.

Geçen günlerde de caner inter ile anlaştı demişti o zamanda bizim için caner umutlarım yeşermişti.... :-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mete Cüneyt'ten çok daha iyi hakem. Genç diye düşünüyordum ama 37 yaşında. Yazık olmuş daha erken keşfedilmeliydi sallanmıyor hiç baskı karşısında.
Mete gecen sezon Uefa da mac yönetiyordu ama bu sezon hic gorev vermediler sanirim

Su performansa Avrupada mac verilmeli...

Snijderin , Q17 yi düşürdüğü poziyonda Frikik + Sadi karti vermemesi dışında yine hatasiz ve adil bir mac yönetti

Umarim gelecek sezon bu performansinin ödülunu alir Uefa dan

Bu ulkede Tarafli tarafsiz cogu kişinin takdirini kazanmak kolay degil bir hakem icin bravo Mete kalakvana :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Toki'de de kazanıp, gesenin büyüsünü bozduk güzel oldu.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Deniz

Bugün Quaresma beni yanılttı.Ekstra işler yapmasını bekliyordum çok sönük kaldı.
İyi bir sezon çıkarttığını düşünüyorum hatta bugünkü gs tam onluktu ama gereksiz çalımlarla ataklarımızı olgunlaştıramadı.
Osmanlı maçında büyük iş düşüyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba