Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303817 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Fuat

Yabancı çocuk bile ayar vermiş :D Vamos Beşiktaş diyor :D Beşiktaş şampiyon olucak diyor Türkiye'nin en iyi takımı Beşiktaş diyor :)

Olay Yeri : https://twitter.com/Rory_Watt/status/727248387779743744?p=v

Hahahhahah fenerbahce is my life demis hahaha bunlarin taraftari cok komik yaa
Iyi cevap vermis cocuk

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı nusretaslanturk

Abi çok iyi ya :D

http://twitter.com/TK_TR/status/728604092692451333
izleyince aklıma ilk gelen şey mehmet topal'ın annesi yaşıyor mu acaba oldu.. çok hüzünlü bi surat ifadesi vardı

Çevrimdışı tangaz

pazar akşamı bu saatlerde şampiyonluğu kutluyor olacağım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

osmanlısporda son 13maçtır yenilmiyormuş bu arada  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

gs bu sezon 2 maç üst üste kazanamamış. son 9 iç saha maçı performansı; 2 galibiyet, 7 beraberlik  :bandit:

Çevrimdışı AigleBordeaux

hiç uykum yok , maç saati gelsin artik  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gs bu sezon 2 maç üst üste kazanamamış. son 9 iç saha maçı performansı; 2 galibiyet, 7 beraberlik  :bandit:
abi çok kötüler gerçekten aşırı kötü durumdalar atabildiğimiz kadar atalım daha kötü olsunlar

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı Alper1903

gs'nin paşa galibiyeti gazları almıştır. Üst üste 7-8 maç galibiyet göremeyen takımlar tehlikeli olabiliyor.

Çevrimdışı tangaz

abi çok kötüler gerçekten aşırı kötü durumdalar atabildiğimiz kadar atalım daha kötü olsunlar

ezerek yenelim istiyorum. :icool:

Çevrimdışı AigleBordeaux

gs'nin paşa galibiyeti gazları almıştır. Üst üste 7-8 maç galibiyet göremeyen takımlar tehlikeli olabiliyor.
gs maça bence hirsli baslar ama pilleri çok zayif ilk 20 dak gol yemezsek maç çok guzel geçer . En tehlikeli silahlari Poldi ve Sneijder çunku ikiside yildiz oyuncu bir uzaktan sutla maçin tam tersine gider. Son 20dk 1 sayiyla onde olursak onlarin adina Sinan Gumus degiskligi çok tehlikeli olabilir .

Çevrimdışı Alper1903

gs maça bence hirsli baslar ama pilleri çok zayif ilk 20 dak gol yemezsek maç çok guzel geçer . En tehlikeli silahlari Poldi ve Sneijder çunku ikiside yildiz oyuncu bir uzaktan sutla maçin tam tersine gider. Son 20dk 1 sayiyla onde olursak onlarin adina Sinan Gumus degiskligi çok tehlikeli olabilir .

Her zamanki oyunumuzu oynayıp, kale önünde çok topla oyalanmazsak rahat alırız maçı. Gerisi teferruat.  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değil de.. Ya ben şampiyonluğa hiç hazır değilim onu farkettim :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

arka arkaya kazanarak alisiriz  :D :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

pazar akşamı bu saatlerde şampiyonluğu kutluyor olacağım  :bandit:

Abi hastanede çalışıyorum, son 3 maçımızın olduğu günler nöbet yazdırdım kendime totem yapıyorum izlemicem maçları :D

Zaten izlersemde kalpten giderim :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Dostum normaldir sen ben yaşımızdakiler pek şampiyonluk hatırlamaz yarım yamalak 03' ve 09'

Ama inşallah bundan sonraki senelerde bol bol şampiyonluk anılarımız olacak :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Necmi

sen hazır olana kadar bekleyelim o zaman :busted_cop:

Çevrimdışı nusretaslanturk

hobaaaaa,,hazırlayalım biz arkadaşı o zaman  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dostum normaldir sen ben yaşımızdakiler pek şampiyonluk hatırlamaz yarım yamalak 03' ve 09'

Ama inşallah bundan sonraki senelerde bol bol şampiyonluk anılarımız olacak :)

Aynen öyle :)

hobaaaaa,,hazırlayalım biz arkadaşı o zaman  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Menajer oyunu gibi geliyor bana.

Hani Ben Arfa'yı isteyen kulüplere "Bakın işte Barcelona da istiyor" diyerek pazarlıkta elini güçlü tutabilmek için böyle haberler servis edilecektir illa ki :D
@Tolga yakalamis. Cem sultan diye bir futbolcu vardi barselonada antremana cikartip trabzona cakmislardi, onu hatirladim birden

Çevrimdışı mylife1903

Boykoyu Şenol hoca oynatmayacak gibi duruyor.Everton haberleri doğruysa 5 milyon euroya satarız acayip para saçıyor İngilizler transfere.

Ondan sonra da 4 5 aralığına da Ospina'ya çökelim.Yan toplarda biraz sıkıntısı var ama bizim takımın oyununa Ospina gibi kaleci lazım

gerektiğinde libero gibi çıkacak.Ayrıca kaleye zaten 2 3 top geliyor onlar da bazen ters top oluyor refleksleri de iyi bence tipleme olarak

aradığımız kaleci profili de Ospina'da var
Ben boykonun gitmesini istemiyorum. Yonetim onuru getirir boykonun parasina malum trabzonun da cok borcu var yardimci olmak lazim.

Boyko gidecekse trabzondan alacaksak illa estebani alalim. Cok guzel top atiyor adam, hic taca falan vurmuyor.

Onur olmadi esteban oldu o olumlu benim icin