Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303843 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Barcelona, Ben Arfa'yı alıp ne yapacak. Haberin doğru olduğuna inanmıyorum :D
Kenarda oturur anca

Çevrimdışı Tolga

bende inanmıyorum barca ben arfa'yı alırsa luis enrique'ye yol verirler :D
Menajer oyunu gibi geliyor bana.

Hani Ben Arfa'yı isteyen kulüplere "Bakın işte Barcelona da istiyor" diyerek pazarlıkta elini güçlü tutabilmek için böyle haberler servis edilecektir illa ki :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı onder23

fatih doğan bazen işkembeden atıyor ama bazende tutuyor.
Şuan aspor da erdal torunoğulları ile 5 gün önce konuştum temas halinde oldukları 12 stoper var dedi  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı can1903

Ben Arfa Barcada yedek oturur çok güzel olur hatta. Arda kadar oynayamıycak mı :)

HBA treni kaçtı.  :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Menajer oyunu gibi geliyor bana.

Hani Ben Arfa'yı isteyen kulüplere "Bakın işte Barcelona da istiyor" diyerek pazarlıkta elini güçlü tutabilmek için böyle haberler servis edilecektir illa ki :D
Eğer potansiyelini realite dökebilseydi acayip yerlere geldi inanılmaz yetenekli bir adam

Çevrimdışı Gordon Baba

alexis yolcu onu karıştırmayın :) Rhodolfo nun yanına adam alacağız yada 2 tane yeni stoper alacağız duruma göre :)

Şöyle

Franco---->Kendi ülkesinde bir takıma
Alexis----->İspanya'da bir takıma
Milosevic-->Elde patladı
Tosic------->Türkiye liginde bir takıma
Marcelo---->Hannover'e geri dönüş

Sen böyle istiyorsun ama bence yönetim Alexis ve Marcelo'yu takımda tutar :)

Çevrimdışı atalay

Ben Arfa'nın transfer ihtimalini %0.1 olarak görüyorum. Nice'de ki performansını gelecek sezonlarda sürdürebilme ihtimalini de çok yüksek bulmuyorum. (Mental ve fiziksel olarak güçlü kalabildiğinde eşsiz bir oyuncu)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben Arfa'nın transfer ihtimalini %0.1 olarak görüyorum. Nice'de ki performansını gelecek sezonlarda sürdürebilme ihtimalini de çok yüksek bulmuyorum. (Mental ve fiziksel olarak güçlü kalabildiğinde eşsiz bir oyuncu)
atletideki kravinitter hakkındaki görüşün ne

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ben Arfa'nın transfer ihtimalini %0.1 olarak görüyorum. Nice'de ki performansını gelecek sezonlarda sürdürebilme ihtimalini de çok yüksek bulmuyorum.
Aynen Ben Arfa bu sezon avrupada kalmak için son sansiydi bu sene inanilmaz bir oyun oynadi .
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

atletideki kravinitter hakkındaki görüşün ne

1 yıl önce önermiştim. Artık o defter kapandı. Fakat sen bu soruyu mütemadiyen soruyorsun.  :D

Çevrimdışı sağduyu

Tüzük'ün 35.maddesi gereğince Rüzgar Sağnak'ın adaylık başvurusu kabul edilmemiş.

Beşiktaşa başkan adayıyım diyen şahıs imzayı internetten topluyor. Ahanda ben de internetten oy verdim, "ikibuçuk"
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen böyle istiyorsun ama bence yönetim Alexis ve Marcelo'yu takımda tutar :)

ben böyle istemiyorum şenol hoca böyle istiyor :)

Franco ve milosevic düşünülmediği için kiralık gönderildi zaten.

Alexis'i düşünen şenol hoca neden necip'i,tosic'i oynatır elimizde stoper yokken bile marcelonun yanında alexis oynuyamıyorsa alexis'i de istemiyordur şenol hoca birtek isterse marcelo'yu ister.

Rhodolfo,marcelo olur yine en kötü 2 stoper alacağız :)

ben arfa'yı biz alacağız atalay içime öyle doğuyor :)

Çevrimdışı Ogün

Fikret Orman'ın seçime tek girmesi iyi olmadı, muhalefet gerekliydi. Gerçi üç günde noterden onay alıp getiremeyen adamdan çokta bir şey beklememek lazım.

ben böyle istemiyorum şenol hoca böyle istiyor :)

Franco ve milosevic düşünülmediği için kiralık gönderildi zaten.

Alexis'i düşünen şenol hoca neden necip'i,tosic'i oynatır elimizde stoper yokken bile marcelonun yanında alexis oynuyamıyorsa alexis'i de istemiyordur şenol hoca birtek isterse marcelo'yu ister.

Rhodolfo,marcelo olur yine en kötü 2 stoper alacağız :)
Ben Tosic'in de kalacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı aa1903

seneye 2 tane çok iyi stoper lazım. üstüne marcelo veya o seviyede bir stoper daha lazım. ama cezamız yüzünden bunların hiçbirisini yapamayacağız. seneye defans yine sıkıntılı olur, çok heveslenmeyin.

Fikret Orman'ın seçime tek girmesi iyi olmadı, muhalefet gerekliydi. Gerçi üç günde noterden onay alıp getiremeyen adamdan çokta bir şey beklememek lazım.
Ben Tosic'in de kalacağını düşünüyorum.

Tosic kalmaz zaten bedava aldık 300-500 bin satsak kar kardır :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1 yıl önce önermiştim. Artık o defter kapandı. Fakat sen bu soruyu mütemadiyen soruyorsun.  :D
bizim işimize yarardı mütemadiyen takıyorum bazı oyunculara :D

Çevrimdışı Ogün

Tosic kalmaz zaten bedava aldık 300-500 bin satsak kar kardır :)
Maaşını çıkarsın diyorsun. Başkandan beklenir. :D

Çevrimdışı atalay

Konu X adayı değil. Her sene tüzük değişiyor. Ve tüzük maddeleri yeterince açık değil. Konu bu...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Boyko teklif gelirse satsak , yerine Alisson bedava. Sonra Boykonun parasiyla Skrtel al. Ortaya Velosoyu ve defansa Caceres al tamamdir.  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyko teklif gelirse satsak , yerine Alisson bedava. Sonra Boykonun parasiyla Skrtel al. Ortaya Velosoyu ve defansa Caceres al tamamdir.  :evillol:
dostum zlatanı unutmuşsun  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Gordon Baba

Alisson nasıl kaleci? Artısı eksisi nedir?

Çevrimdışı AigleBordeaux

dostum zlatanı unutmuşsun  :evillol: :evillol:
Para yetmez  :evillol: Caceres zor ama Zapata olsun birsey olmaz Skrtel gelirse.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2016, 21:22:46 AigleBordeaux ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Alisson nasıl kaleci? Artısı eksisi nedir?
@atalay abi gecerli not vermisiti Alisson icin ondan yazdim .

Çevrimdışı Gordon Baba