Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304328 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı RQ7_351903

Alisson nasıl kaleci? Artısı eksisi nedir?
Bence devre arası ismi geçenlerden hiçbir eksisi yok artısı serbest ve genç, Brezilya Milli takımını da çağrıldı, zaten göz önündeydi, artık iyice zor.

Çevrimdışı Gordon Baba

Bence devre arası ismi geçenlerden hiçbir eksisi yok artısı serbest ve genç, Brezilya Milli takımını da çağrıldı, zaten göz önündeydi, artık iyice zor.

Artısı nedir peki? Ya da devre arası adı geçen herkesin artısı ve eksisi aynı mıydı?

Çevrimdışı atalay

@atalay abi gecerli not vermisiti Alisson icin ondan yazdim .

Devre arası da yazmıştım. Gelecek sezon büyük ihtimalle Roma forması giyecek.

Çevrimdışı sallapati

Şampiyonluğa  13 gün   :bandit:

Çevrimdışı Gordon Baba

https://twitter.com/wolky1903bjk/status/728178741181042688

Bakın, şu üstün zeka, devre arasında kendini ve arkadaşlarını ''Boykocu'' ilan edip, -daha transfer edilmeden- Boyko'ya beste yapmıştı. Şimdi de Beşiktaş'a kaleci yetiştiriyormuş. Herkes bildiği kadar konuşursa, bilisizliğin argümanları algıya dönüşmez.
Buradaki kimseyi kastetmiyorum. Genel bir soruna değindim.

Çevrimdışı Samet_

Boykoyu Şenol hoca oynatmayacak gibi duruyor.Everton haberleri doğruysa 5 milyon euroya satarız acayip para saçıyor İngilizler transfere.

Ondan sonra da 4 5 aralığına da Ospina'ya çökelim.Yan toplarda biraz sıkıntısı var ama bizim takımın oyununa Ospina gibi kaleci lazım

gerektiğinde libero gibi çıkacak.Ayrıca kaleye zaten 2 3 top geliyor onlar da bazen ters top oluyor refleksleri de iyi bence tipleme olarak

aradığımız kaleci profili de Ospina'da var

EssiLor

• Ziyaretçi

Gökhan muhakkak ilk 11 başlamalı
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2016, 22:27:34 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Fuat

Selamlar abilerim kardeslerim, uzun zamandir forumu takip ediyordum. Uye olup yazmak bugune nasipmis. Umarim hep birlikte Besiktasimizin sampiyonlugunu kutlariz.

Çevrimdışı mehmetthedum

Boykoyu Şenol hoca oynatmayacak gibi duruyor.Everton haberleri doğruysa 5 milyon euroya satarız acayip para saçıyor İngilizler transfere.

Ondan sonra da 4 5 aralığına da Ospina'ya çökelim.Yan toplarda biraz sıkıntısı var ama bizim takımın oyununa Ospina gibi kaleci lazım

gerektiğinde libero gibi çıkacak.Ayrıca kaleye zaten 2 3 top geliyor onlar da bazen ters top oluyor refleksleri de iyi bence tipleme olarak

aradığımız kaleci profili de Ospina'da var

5'e satıp, bedavaya mandanda..  :) :money:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kutay

Selamlar abilerim kardeslerim, uzun zamandir forumu takip ediyordum. Uye olup yazmak bugune nasipmis. Umarim hep birlikte Besiktasimizin sampiyonlugunu kutlariz.
:hosgeldin
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Anıl

Gökhan muhakkak ilk 11 başlamalı
Gökhan sezonun geri kalanında Olcay veya Quaresma sakatlanmaz ve cezalı duruma düşmezse ancak son yarım saat oynar, o da maksimum :)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Canergiray77 hocam senin kartın üstünde MasterCard amblemi varsa internette yurt dışından alışveriş bile yaparsın MasterCard var ise sıkıntı olmaz , dışarıda ise en son Kayseri maçında otobüs bileti aldım bir sorun çıkmadı

Çevrimdışı RevivaL

Gökhan böyle ruhsuz oynayacaksa, topu kaptırdıktan sonra yürüyecekse ve umursamaz tavırlara devam edecekse son 3 maç 11'i  30 dakikayı geçtim kadroda bile olmasın. 3 yıldır iyi oynadığında dahi oyundan alındığında sesini çıkarmayan Frei var kenarda. Formayı Töre'den çok o hakediyor bu sezon.

Çevrimdışı Zafer55

Forumun gönlündeki 2016-2017 Beşiktaş kadrosu :
Gomez
Cenk
Sosa
Oğuzhan
Atiba
Tolgay
+20 transfer   :)

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77 hocam senin kartın üstünde MasterCard amblemi varsa internette yurt dışından alışveriş bile yaparsın MasterCard var ise sıkıntı olmaz , dışarıda ise en son Kayseri maçında otobüs bileti aldım bir sorun çıkmadı

maestro yazıyor kardeşim mastercard kredi kartı sanırım tam bilmiyorum maestro olan ne onuda bilmiyorum gerçi :D @Sergen Nalcakar
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı nusretaslanturk

Boyko teklif gelirse satsak , yerine Alisson bedava. Sonra Boykonun parasiyla Skrtel al. Ortaya Velosoyu ve defansa Caceres al tamamdir.  :evillol:
caceras'ı alırsak nur topu gibi bir baş belamız olur :) 2. fernandes vakası,gece hayatı, düzensiz özel hayat ne ararsan var :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2016, 00:28:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar 4. kez uyarıyorum burası Fenerbahçe'nin taraftar gruplarını konuşma yeri değil diye.

Daha fazla uyarmayacağım paylaşan ve sürdüren 1 gün moderasyon aldı ve bundan sonra da yaptırım olacak.

Konunun yeri var ısrarla neden burada paylaşıp önemsiz bir grubu önemli hale getiriyorsunuz anlamıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Arkadaşlar 4. kez uyarıyorum burası Fenerbahçe'nin taraftar gruplarını konuşma yeri değil diye.

Daha fazla uyarmayacağım paylaşan ve sürdüren 1 gün moderasyon aldı ve bundan sonra da yaptırım olacak.

Konunun yeri var ısrarla neden burada paylaşıp önemsiz bir grubu önemli hale getiriyorsunuz anlamıyorum.

caceras'ı konuşalım  :evillol: :evillol: gelirse faydası mı olur zararı mı ?

Çevrimdışı Gordon Baba

Sonunda biri dur dedi :)

Çevrimdışı cursedofdragon

adamın geri dönüş tarihi 3 ekim sakat bu adam form tutması yeni bir lig alışması filan yine devre arasını bulur faydalanamayız.

Çevrimdışı OnizukaSensei

Sampiyon olacagiz insallah 😊 Bunun yaninda heyecanla sampiyonlar ligini bekliyorum ben. Cok ozledim takimimizi o turnuvada izlemeyi. Stadimizda o atmosferi de yasamak nasip olur insallah. Ayrica maddi konular ne durumda bilmiyorum ama sampiyonlar liginde iyi isler yapacak bir kadro kurulacagina inaniyorum.

adamın geri dönüş tarihi 3 ekim sakat bu adam form tutması yeni bir lig alışması filan yine devre arasını bulur faydalanamayız.
++ gece hayatı var,düzensiz özel hayatı var..sakatlığı olmasa bile faydalı olacağını düşünmüyorum

Sampiyon olacagiz insallah 😊 Bunun yaninda heyecanla sampiyonlar ligini bekliyorum ben. Cok ozledim takimimizi o turnuvada izlemeyi. Stadimizda o atmosferi de yasamak nasip olur insallah. Ayrica maddi konular ne durumda bilmiyorum ama sampiyonlar liginde iyi isler yapacak bir kadro kurulacagina inaniyorum.
ben yeni stadın Cl'de kamera görüntüsünü çok merak ediyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2016, 00:39:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

İstanbul'un gece hayatı yeni bir playboy tanır :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Yabancı çocuk bile ayar vermiş :D Vamos Beşiktaş diyor :D Beşiktaş şampiyon olucak diyor Türkiye'nin en iyi takımı Beşiktaş diyor :)

Olay Yeri : https://twitter.com/Rory_Watt/status/727248387779743744?p=v