Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318035 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O atmosferde Trabzon ve Akhisar'a yenilmezdik.
aynen dostum 5 6 puan daha alırdık
ben kadro kalitesi korunur ve derbilerde sürpriz olmazsa iç sahada 51 puan bekliyorum.
Abi imkansız bence 15 galibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlik mükemmel ötesi olur tabi derbileri kazanmak suretiyle

Çevrimdışı Kartalizm06

bu takımı ligde Şenol Hoca Avrupada Biliç yönetse çok iyi olur  :D :D

Biliç aynı sistemde 2 defansif önlibero oynatıyordu. Veli-Atiba ikilisi mücadele ve top kapma konusunda Atiba-Oğuzhan ikilisinden daha iyiydi ancak bazı maçlarda skor üretmekte zorlanıyorduk. İkisinin ortasını bulmak gerek. En azından Şampiyonlar liginde ciddi rakiplere karşı sistem değişikliğine gitmemiz lazım.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı onder23

Biliç aynı sistemde 2 defansif önlibero oynatıyordu. Veli-Atiba ikilisi mücadele ve top kapma konusunda Atiba-Oğuzhan ikilisinden daha iyiydi ancak bazı maçlarda skor üretmekte zorlanıyorduk. İkisinin ortasını bulmak gerek. En azından Şampiyonlar liginde ciddi rakiplere karşı sistem değişikliğine gitmemiz lazım.

atiba - tolgay
-----ozi---
q7-------sosa

yapılabilir aslında

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu takımı ligde Şenol Hoca Avrupada Biliç yönetse çok iyi olur  :D :D
Mantikli :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

Jose Ernesto Sosa :"Futbolu Estudiantes ya da beni hala istiyor olurlarsa Beşiktaş'ta bırakacağım."

Sosa bizim Hagimiz olmalı!.. Bırakana kadar kalsın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 14:25:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Jose Ernesto Sosa :"Futbolu Estudiantes ya da beni hala istiyor olurlarsa Beşiktaş'ta bırakacağım."

Sosa bizim Hagimiz olmalı!.. Bırakana kadar kalsın

Hepsi zam istiyor..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

ben kadro kalitesi korunur ve derbilerde sürpriz olmazsa iç sahada 51 puan bekliyorum.

ben de.. 17 maça aynı konsantrasyonu sağlarsak... biraz da CL rotasyon oyuncuları hazır olursa 51 bekliyorum @tangaz

Çevrimdışı tangaz

aynen dostum 5 6 puan daha alırdık  Abi imkansız bence 15 galibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlik mükemmel ötesi olur tabi derbileri kazanmak suretiyle

imkansız die bir şey yok bence. güçlü baskılı ön alan oyunu ile gayet mümkün. anadolu takımları+ts zaten 15 galibiyet yapıyor. bitik gs seneye çok farklı olmayacak eder 16, sarıkızı da tokatladık mı eder 17  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

imkansız die bir şey yok bence. güçlü baskılı ön alan oyunu ile gayet mümkün. anadolu takımları+ts zaten 15 galibiyet yapıyor. bitik gs seneye çok farklı olmayacak eder 16, sarıkızı da tokatladık mı eder 17  :ok:
inşallah abi 90 puan filan yaparız o zaman :D

Çevrimdışı canergiray77

@Yiğit kardeşimle kayserispor maçından  :lol:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı sallapati

Hepsi zam istiyor..

ŞL ye kalırsak %10-15 zam yapılsın bazı oyunculara..
bence takımda zammı hakedenlerin en başında  Oğuzhan , Atiba , Sosa ve Gomez gelir..

zam yerine performans primleri de arttırılabilir.. ŞL de üst tur vs gibi

Çevrimdışı tangaz

ben de.. 17 maça aynı konsantrasyonu sağlarsak... biraz da CL rotasyon oyuncuları hazır olursa 51 bekliyorum @tangaz

formülü verdim @sallapati  anadolu+ts 15, bitik gs 16, iş sarıkızı tokatlamaya bakıyor =17  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Koa_lAA

o yüzden veloso demekteyim ısrarla... box to box oyuncu lazım şenol güneş in oyun tarzına... onu bi bulursak zaten gerisi kolay..

Çevrimdışı tangaz

inşallah abi 90 puan filan yaparız o zaman :D

90 devasa ötesi bir puan ben ortalama 85 diyorum. kadro kalitesi korunur ve vodafone arena içsaha görevini yaparsa her yıl 82-87 arası bir puan toplamak mümkün.

Çevrimdışı sallapati

formülü verdim @sallapati  anadolu+ts 15, bitik gs 16, iş sarıkızı tokatlamaya bakıyor =17  :biggrinking:

vodafone arena derbilerde bambaşka olacak... yemin ediyorum farklı derbi skorları olabilir... taraftar + futbolcular derbilerde %20 koyacak o maçlarda üstüne

Çevrimdışı cursedofdragon

Hepsi zam istiyor..

isterler normaldir adamlar şampiyon yapıcak seneye şampiyonlar liginde olucaz orda oynucaklar :) 3 büyükler arasında en düşük maaş bütçesi bizim artık tamam feda filan ama bitti artık o dönemler :D Ha dersen ki ucuz oynatıcaz biz sosa'yı gönderiririz yerine biraz daha ucuz oynayanı ama daha verimsizi gelir :)

Hepsi zam istiyor..
Böyle oynasın 2 m verilir

Esteduenteste bunun yarisini bile alamaz..

Çevrimdışı tangaz

formalar çok yakışmış yakıyorsunuz  :) @canergiray77

Adamsınız :claps:

Görüş açınız nasildi ? Sorun yasadinizmi ? @canergiray77

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

zam olayına çok dikkat etmeliyiz maaşlar şuanda çok dengeli ufak görünen zamlar ilerde ciddi baş ağrıtabilir

Çevrimdışı ahmetx

rampa için talebinizi yaptınız mı ? sahayı görmeniz çok zor bu şekilde @canergiray77 @Yiğit
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Zafer55

Bu takımda çok kişinin emeği var.

Samet Aybaba'dan önce ne olduğu belli olmayan bir futbol oynuyorduk. Direk hücum ve minimum pas ile kaleye inmeye dayalı tek paslı hücum sistemini getirdi. Oyuncular buna adapte oldular.

Bilic mücadele ve alan daraltmaya dayalı oyun sistemini oturttu. Hücumda ve kontra ataklarda ise Aybaba'nın getirdiği sistem üzerinden gitti. Atiba, Sosa gibi oyuncu tercihleri de bunu perçinledi.

Şenol Güneş ise eksik olanı yerine koydu ve daha da ileri taşıdı. Dominant hücum futbol, top kontrolü, kazanma alışkanlığı. O da topu kaptırdığımızda Bilic'in kazandırdığı şok pres ve alan daraltmayı kullanıyor.

Aralarından sevmediklerimiz de olabilir ama şampiyon olursak bu 3 teknik adamın da emeği olacak bu kadroda fazlasıyla.

Şenol Güneş'ten sonra gelen de onun dominant hücum futbolu alışkanlığı üzerine possession play denilen kontrol oyununu ve güçlü savunma mekanizmasını oturtacaktır.

Geçen sezon da önceki sezon da bu takım için "çok tehlikeli takım" ama bişey eksik yorumunu yapardım kendi kendime.Kademe kademe oluyoruz diye düşünüyorum şuan.Gittikçe üzerine koyan birbirine bağlanan ve tecrübelenen bir ekip oluyoruz.Bu çocuklara bir kupa lazım  o da yakın...Üstüne koya koya geliştiğini düşündüğüm takımın(11 in demiyorum) iskelet olarak korunması gerekli  .Bu sebeple o gitsin bu gitsinden ziyade  o gelsin bu gelsinci olmalıyız.Seneye en büyük avantajımız olmuş oturmuş bir ekiple lige başlayacak olmamız.

Çevrimdışı OrhanAker

20 oyuncuya ortalama 500 bin zam olsa ki mümkün değil 10 milyon yapar senelik.Artan gelir kalemlerini düşününce yük yaratmaz bence.
Zammin kime yapıldığı çok daha önemli bence tutupta ismaille zamlı sözleşme imzalarsan cinnet geçiririm ama gomeze gıkımı çıkartmam. :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi