Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322367 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı bjk_mabet

Şampiyonluk haberi var mı  :D
Osmanlı maçı şampiyonluk maçı ( Bence)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş Osmanlıspor maçı bilet fiyatları:

1.     Kategori – 500 TL
2.     Kategori – 450 TL
3.     Kategori – 425 TL
4.     Kategori – 375 TL
5.     Kategori – 325 TL
6.     Kategori – 300 TL
7.     Kategori – 170 TL
8.     Kategori – 160 TL
Batı Vıp Tribün - 1.100 TL
1903 Vıp Tribün - 1.150 TL
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Osmanlı maçı şampiyonluk maçı ( Bence)
İnşallah :)
Gsarayı yenersek öyle düşünüyorum ben de

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı OrhanAker

Bu rachid nerden çıktı aslı astarı varmı.mahrezi andiriyo baya.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz abi çok pahalı biletler abartılı   :bandit:

Çevrimdışı Erdemm

ŞU AN BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUĞUNDAN DAHA ÖNEMLİ BİR ŞEY YOK!!!
 :s20:  :s20:  :s20:
 :steamed:  :steamed:  :steamed:
 :boxin:  :boxin:  :boxin:
 :)

Çevrimdışı OrhanAker

Şampiyonluk maçı :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş Osmanlıspor maçı bilet fiyatları:

1.     Kategori – 500 TL
2.     Kategori – 450 TL
3.     Kategori – 425 TL
4.     Kategori – 375 TL
5.     Kategori – 325 TL
6.     Kategori – 300 TL
7.     Kategori – 170 TL
8.     Kategori – 160 TL
Batı Vıp Tribün - 1.100 TL
1903 Vıp Tribün - 1.150 TL
Yine zam gelmiş. VIP'le yine bomboş kalacak şampiyonluk maçı olmazsa Osmanlı maçı. Bu politika yanlış.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yine zam gelmiş. VIP'le yine bomboş kalacak şampiyonluk maçı olmazsa Osmanlı maçı. Bu politika yanlış.
Gsarayı yenersek o biletler için birbirini çiğner millet

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu rachid nerden çıktı aslı astarı varmı.mahrezi andiriyo baya.

ilgileniyoruz bakalım.

Çevrimdışı tangaz

en ucuz bilet kayseri maçında 150 idi sanırım 10 tl daha koymuşlar. daha evvel de ifade etmiştim seneye en ucuz bilet min. 75 TL olacaktır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gsarayı yenersek o biletler için birbirini çiğner millet
Katılıyorum fakat böyle yaparak Karaborsa'ya özendiriyor yönetim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Katılıyorum fakat böyle yaparak Karaborsa'ya özendiriyor yönetim.
Orası doğru evet ama bu gibi maçlarda doğal sonuç bu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Orası doğru evet ama bu gibi maçlarda doğal sonuç bu
Yinede fazla aç gözlülük iyi değildir diyip konuyu sonlandırıyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Nisan ayında zam şampiyonu yüzde 42,79 artış ile maç bileti olmuş

Çevrimdışı Özay

Dün algı operasyonu yapılıyor diye ağlayan adamlar şimdi oturmuş gomez'in yasını tutuyor.

Arkadaşlar çıkın biraz hava alın. Bir foruma bu kadar bağlanırsanız bir noktadan sonra söyleyecekleriniz biter ve müneccimliğe başlarsınız. Ayrıca bundan sonra da 12numara algı yapıyor diye yaygara yapmayın algının kralını siz yapıyorsunuz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Serdar Sarıdağ denen adam inşaat sürecinde "İnşaat Mühürlendi" haberlerini yapan adam.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

Nisan ayında zam şampiyonu yüzde 42,79 artış ile maç bileti olmuş
yönetim taraftarı müşteri olarak görmeye başlamış gibi birşey olmuş bu yanlışta bence  :s20: taraftarları müşteri olarak görmemeli yönetim elbetteki taraftar sana kazandıracak fakat onları müşteri gibi görüpte her dk bilete zam yapıp ya bunlar nasılsa geliyo gene gelip alacak diyip zammı dayamak...  :steamed: :steamed: @Oktay
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Ensar

yönetim taraftarı müşteri olarak görmeye başlamış gibi birşey olmuş bu yanlışta bence  :s20: taraftarları müşteri olarak görmemeli yönetim elbetteki taraftar sana kazandıracak fakat onları müşteri gibi görüpte her dk bilete zam yapıp ya bunlar nasılsa geliyo gene gelip alacak diyip zammı dayamak...  :steamed: :steamed: @Oktay
canım kardeşim kulübün paraya ihtiyacı var bu sene sonuna kadar , uefaya verilen sözler var , lütfen bari bu forumun takipçileri bu konuda uyanık olsun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

vodafone arenada'ki son maç gs'yi yenersek büyük bir ihtimalle şampiyonluk maçı gibi bir maç normal bence seneye bilet fiyatları düşer ancak çokta düşmesini beklememek lazım 20 tl iken 5.000 kişi geliyorsa şimdi kimse "oha çok pahalı ya çüş" filan demesin 20 tl iken nerdeydin derler adama.

"GOMEZ'DEN BİR BİLDİRİM YOK"
Mario Gomez'in takımdan ayrılmak istediğine dair yönetime bildiride bulunduğu yönündeki haberleri yalanlayan Orman; "Beşiktaş bütün katmanlarıyla şampiyonluğa kitlenmiş vaziyette. Mario demeçlerinde de "Türkiye'de kalmak istiyorum" dedi. Biz de Mario'yu çok seviyoruz. Kalmasını arzu ediyoruz. Fakat profesyonel bir hayat. Türkiye'nin en iyi santraforu Cenk Tosun bizde. Beşiktaş Türkiye'nin dünyanın en önemli kurumlarından bir tanesi. Beşiktaş'ta oyuncuların oynama istediklerini görmemiz lazım. Şu anda gündem bu değil. Gündem önümüzdeki Galatasaray, Osmanlı ve Konya maçları. Farkındaysanız 2 hafta içinde bizim seçimimiz var. 3 senelik bir yönetim kurulu seçilecek, o bile gündemimizde değil. Gündem şampiyonluk onun için gündemi takip edelim. Beşiktaş'ı karıştırmak için gündem yaratmaları doğru ve nazik bulmuyorum. Herkes işini yapsın, biz de işimizi yapacağız. Mario Gomez'den şu anda bir bildirim yok" açıklamalarında bulundu.

Kaynak : Ntvspor (videolu röportaj başkanın kendi ağzından.)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

vodafone arenada'ki son maç gs'yi yenersek büyük bir ihtimalle şampiyonluk maçı gibi bir maç normal bence seneye bilet fiyatları düşer ancak çokta düşmesini beklememek lazım 20 tl iken 5.000 kişi geliyorsa şimdi kimse "oha çok pahalı ya çüş" filan demesin 20 tl iken nerdeydin derler adama.
O zaman madem böyle pahalı yapıyor yönetim o 20 milyon tl yatırdığı sistemi kullanacak, ben tonla para verip girerken insanların elini kolunu sallayarak bedavadan girmesine engel olacak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan

Fanatik cosmus bugun Gomezle Tolgayi gonderip Erkani getirmisler.Bu kolpacilara ciddi bir yaptirim sart oldu. :akuma: