Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322131 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Abilerim Gomez olayi galiba dogru alman basinda hep Gomez haberleri geciyor 1000€ zaten artik alamiyormusuz iki hafta önce mi ne bitmis artik almak istesek bile zaten baska türlü alacaz Dun Wolfsburg istiyor gomezi yaziordu alman Basininda bencede gidecek gibi ama yinede giderse gittsin yolu acik olsun..... :by2: Baskanimiz onun yerinede cok iyi bir forvet alir :super:
Ndoye var mesela gecen sene izledik bu sene tsde izledik

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

eren albayrak duran topta olsa bu sezon 9 tane assist yapmış ki o rize takımı bizim takımda daha fazlasını yapabilir bilmiyorum bu saatten sonra caner zaten intere gitti ismail ilede sözleşme yenilemek intihardır.eren albayrak'ı yedek bek olarak düşünüyorlarsa fena olmaz gibi geliyor bana sonuçta 2 tane sol bek alamıyacağımıza göre para verip.

Çevrimdışı tangaz

gokhan dinc kim? ben onu anlamiyorum bir, yonetim neden bilgi sizdiriyor bu adama iki.

ayip denen birsey var.

gökhan dinç daha evvel Beşiktaş ve trabzonda kulüpde görev almışlığı da olan bir gazeteci. kulübe çok yakındır yöneticilerle çok iyidir ilişkileri.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Transferde X gönder Y koy diye bir realite yok. Gomez yerine X oynasaydı, bu kadar atardı diye bi' mantık da olamaz. Gomez, bu yıl sadece gol atmadı, karakter koydu, kırılma anlarında sahne aldı. Her santrafor bunu yapamaz.

Abilerim Gomez olayi galiba dogru alman basinda hep Gomez haberleri geciyor 1000€ zaten artik alamiyormusuz iki hafta önce mi ne bitmis artik almak istesek bile zaten baska türlü alacaz Dun Wolfsburg istiyor gomezi yaziordu alman Basininda bencede gidecek gibi ama yinede giderse gittsin yolu acik olsun..... :by2: Baskanimiz onun yerinede cok iyi bir forvet alir :super:

ya siz niye her habere inanıyorsunuz adamların istediği bu zaten renkli basını öğrenemediniz bi yıllardan beri en beşiktaş'lı muhabir haberci dediğiniz serdar sarıdağ bile bana niye kızıyorsunuz 10 gün önce belliydi kayseri maçında gol attı adam diyor adama sormazlar mı o zaman niye kayseri maçından önce bu haberi açıklamadında gs maçından önce açıklıyorsun renkli basının içimiz de ki irlandalıların istediği de bu zaten inanmayın böyle şeylere.

Çevrimdışı mylife1903

kendimi intihar edecem loooooo yapmayin ozellikle mi yapiyonuz aloooow

eren falan bile yedek olmaz ben ismail gitsin diye okay diyorum. en ideali oraya holebas gibi bir adam arkasina da genc takimdan bir cocuk.yedek adama bir suru para vermeye gerek yoh

Çevrimdışı mylife1903

gökhan dinç daha evvel Beşiktaş ve trabzonda kulüpde görev almışlığı da olan bir gazeteci. kulübe çok yakındır yöneticilerle çok iyidir ilişkileri.
bu tarz yoneticilere ayar oluyorum. bu metin albayrak ihaleye teklif verdigi zaman bunu karisiyla paylasmaz burada futbolcularin isimlerini cikartiyor. var mi boyle bir kepazelik. iki kelimeyi bir araya getiremiyen basin sozcusu adam zaten.
rezillik, turk usulu sirket nasil yonetilmez.

biraz agir olun, milletin size degil oturdugunuz koltuga saygisi var, koltugun sayginligini koruyun baska ihsan istemez

Çevrimdışı 38life

Nolmuş arkadaşlar? Gomez yarın gidiyormuymuş? Kalan 3 maçta oynamayacak mıymış? Hayır.

Neyi konuşuyoruz Allah aşkına. Haftasonu kazandığımız taktirde şampiyon olacağımız bir maç var Çok mu önemli Gomez'in gelecek sene nerede futbol oynayacağı?

Çevrimdışı zekotha

Gomez konusunda Serdar Sarıdağ'a çok güzel bir soru gelmiş. Gomez'in gideceğini lig sonuna saklamıyorsun da Gomez'i ikna edenleri niye lig sonuna saklıyorsun gibi bir soru. Aynen katılıyorum ve Serdar Sarıdağ'dan hiç beklemezdim. Madem onu saklayacaksın Gomez'i de sakla. Sen nasıl Beşiktaşlısın? İlla haber yapacaksan Gomez yerine "Beşiktaş'ın yıldız ismi yönetime ayrılmak istediğini bildirdi" falan yaz. Samimiyetsiz

EssiLor

• Ziyaretçi

Ya yemin ediyorum bu Totoşlar moralimi bozdu gomez haberleriyle
Küfür etmek istiyorum ana avrat ama moderasyona alınmakta istemiyorum çabuk sinirlenen bir yapım var agresif adamım sinirli insanım yeminle fena gerdiler beni
Bu oyuna gelmemek lazım 4-0 lara başladık bunları g.t korkusu sardı dümbükleri
Takımın motivasyonunu dağatmaya çalışıyorlar
Hakem dövmek güzel bir çözüm devamı gelir umarım
Bende bu haberleri yapan dal yaprakları dövmek istiyorum öyle bi dayak atacaksın ki ah benim elime bi verseler tanınmayacak hale getiririm
Beşiktaş benim zaafım hepimizin zaafı böyle olunca ben sinirleniyorum
Yedirmeyiz beşiktaşı
Gs maçına odaklanmalıyız transfer haberlerini boşverin.
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2016, 13:36:31 Erdem Ayaz ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Transferde X gönder Y koy diye bir realite yok. Gomez yerine X oynasaydı, bu kadar atardı diye bi' mantık da olamaz. Gomez, bu yıl sadece gol atmadı, karakter koydu, kırılma anlarında sahne aldı. Her santrafor bunu yapamaz.
Bu takıma güçlü karakterleri transfer etmeyi , var olanları da takımda tutmayı hedeflememiz gerekirken yine yanlış işler peşine düşüyoruz. Asıl kafayı takmamız gereken güzel bir sözleşme kapabilmek için türlü türlü oyunlar içine giren , yapacağı sözleşmeye emeklilik planının bir parçası olarak bakan futbolla alakalı önemli hedefleri , planları olmayan , kendini geliştirmeyen , takıma zararlı , kendine ve menajerine faydalı oyuncular olmalı. Yine yanlış işlere kanalize oluyoruz.

Çevrimdışı SLYKRT

Ya kardeşim aziz yıldırım türkiyeye şikeyi galatasaray getirmiştir diyor.Beşiktaş maçındada bize oynadıkalrı gibi acaba oynayacaklarmı diyor.
Mahmut uslu galatasaray 3 sene avantadan şampiyon oldu diyor.Biz gidip yok efendim gomez gidecekmiş kardeşim algıya çabuk düşüyoruz çabuk.Forum yöneticilerindende gomez geçen tüm yorumları silmelerini ve artık şu konuyu bitirmelerini rica ediyorum.Farkındamsınız bilmiyorum ama takım son 3 maçına çıkıyor.Takımımızın en skorer ve kader oyuncularından gomez yok gidiyormuş felan filan şampiyonluk gelesiye takım içi transfer işlerini bi son verelim vede konuşulmasına izin vermeyelim bence.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sistem de kimi alsak çok gol atar Cenk de atar ama mesele bu değil.

Mesele sistemin işlemediği zamanlarda forvetin maçı tek başına alacak kapasitede olması.

O yüzden Cenk ile olmaz nitelikli forvet gerek.
İlhan geldiğinde çok mu nitelikliydi? Ben Cenk'e şans verilmesi taraftarıyım. Çok kolay harcıyorsunuz adamları, sonra çıkıp orada şöyle yetenekli bir adam var burada yetenekli bir adam var diye yazıyorsunuz, elimizin altındakini harcarken diğer tarafta bu yazdıklarınız anlamsız kalıyor benim gözümde. Gomez'i istemeyenlerin başında sen geliyordun imza aşamasında şimdi Gomez giderse Cenk olmaz diyorsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

İlhan geldiğinde çok mu nitelikliydi? Ben Cenk'e şans verilmesi taraftarıyım. Çok kolay harcıyorsunuz adamları, sonra çıkıp orada şöyle yetenekli bir adam var burada yetenekli bir adam var diye yazıyorsunuz, elimizin altındakini harcarken diğer tarafta bu yazdıklarınız anlamsız kalıyor benim gözümde. Gomez'i istemeyenlerin başında sen geliyordun imza aşamasında şimdi Gomez giderse Cenk olmaz diyorsun.
Tek başına olmaz
Cenk ayarında biri daha lazım evet
2.adam pektemek mi olacak yoksa

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gökhan Dinç'e de bizim taraftar inanıyorsa yuh diyorum başka bir şey de demiyorum.
Tosic gibi güzelleme yapmaya başlayanlar bile var :) Sonra vay efendim niye böyle olduk, ... ... diyemiyoruz çünkü..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ilhanın samsunda bir gs maçı vardı yanılmıyorsam 2-2 bitmişti o maç performansı başlı başına NİTELİĞİN tanımıdır dostum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tek başına olmaz
Cenk ayarında biri daha lazım evet
2.adam pektemek mi olacak yoksa
Hayır tabiki Cenk ayarında birisi daha alınmalı ama Cenk 1. forveti olmalı bu takımın, Havadan atıyor, adam geçip atıyor, son vuruşları üst düzeyde, mücadele gücü yüksek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Mehmet57

PSV Willems'i yazda satarsa yerine Jordan Lukaku'yu dusunuyor. Bence alabilecegimiz en iyi solbeklerden biri.

tek başına olmaz bizim takım sistem oynatıyor eyvallah ancak bazen sistemin yetmediği forvetin bireysel yeteneklerine ihtiyaç duyuyoruz.

EssiLor

• Ziyaretçi

Ya kardeşim aziz yıldırım türkiyeye şikeyi galatasaray getirmiştir diyor.Beşiktaş maçındada bize oynadıkalrı gibi acaba oynayacaklarmı diyor.
Mahmut uslu galatasaray 3 sene avantadan şampiyon oldu diyor.Biz gidip yok efendim gomez gidecekmiş kardeşim algıya çabuk düşüyoruz çabuk.Forum yöneticilerindende gomez geçen tüm yorumları silmelerini ve artık şu konuyu bitirmelerini rica ediyorum.Farkındamsınız bilmiyorum ama takım son 3 maçına çıkıyor.Takımımızın en skorer ve kader oyuncularından gomez yok gidiyormuş felan filan şampiyonluk gelesiye takım içi transfer işlerini bi son verelim vede konuşulmasına izin vermeyelim bence.
Son açıklamasında Bjk gs maçı geldi ya
Gs lilerin Lolipopunu yaladı
Ama bu forumdaki tüm beşiktaşlı kardeşlerimizin lolipopunu da yalasın ama kaldırabilir mi bilemem  :evillol:
Başka lolipop lara benzemez beşiktaşlıların lolipopu
İki yüzlü herif
Türk futbolunun yüz karası
İşleri düşünce nasılda Lolipopçuluk yapıyorlar reziller.
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2016, 13:50:18 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı ahmetx

Yıllar geçti şu Beşiktaş taraftarının ota b*ka inanma hastalığı geçmedi.
inançlı taraftarımız var :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brci

ilhanın samsunda bir gs maçı vardı yanılmıyorsam 2-2 bitmişti o maç performansı başlı başına NİTELİĞİN tanımıdır dostum.

o maçtan sonra gs çok istemişti İlhanı amaaa o bizi tercih etmişti  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tek başına olmaz bizim takım sistem oynatıyor eyvallah ancak bazen sistemin yetmediği forvetin bireysel yeteneklerine ihtiyaç duyuyoruz.
Wardy'nin neler yaptığı ortada, Real'in benim ihtiyacımı görmez diyip gönderdiği Morata'nın geldiği nokta ortada(Şimdi geri almaya çalışıyor) daha bunun gibi onlarca örnek sayabilirim, hal böyleyken Cenk'e şans verilirse yüksek potansiyeli olduğunu ve bu takımın ihtiyacınız fazlasıyla gidereceğini düşünüyorum mühim olan daha gerekli noktalara transferleri yapmak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

PSV Willems'i yazda satarsa yerine Jordan Lukaku'yu dusunuyor. Bence alabilecegimiz en iyi solbeklerden biri.
adaş alamayız keşke alabilsek