Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322101 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

kaçırdığı penaltıları hesaptan düşeriz  :evillol:
Kadroda pektemek var yanında forvet yazıyo derse ne dicez  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 12:49:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı Hocam zaten şu an bonuslarla 4 almıyor mu?

1 fazla verilir nolucak. Bu sadece Gomez için geçerli zaten. Adam Gomez çünkü yani.

3.5 net alıyor bonus yok diye biliyorum ama mali konularda anlaşılır konu ''şuan için'' para değil önce şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'dir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

onun adı ibrahimoviç değil. ZLATAN :D
16 yaşında wengere posta koymuş adamdan bahsediyoruz. gelsin deneyelim dendiğinde  "ben zlatanım denenmem" diyen herif bu...
reis kac para bir zlatan alalim yahu kredi kartina 12 taksit

Çevrimdışı Ensar

onun adı ibrahimoviç değil. ZLATAN :D
16 yaşında wengere posta koymuş adamdan bahsediyoruz. gelsin deneyelim dendiğinde  "ben zlatanım denenmem" diyen herif bu...
büyüğümsün saygılar abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Orkan Çınar'ın tarak kemiği kırılmış, üzüldüm çok yetenekli çocuk.

Neyseki lig bitti yeni sezon kampına yetişir heralde..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Gomez şu ortamda bile gitmeyi düşünüyorsa gidebilir.

Ama hala kalacağını düşünüyorum. Tabi 3 maç kala bunları burada konuşuyor olmamız bile tuhaf.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 12:52:14
  • Beşiktaş / Bodrum

Ama hala kalacağını düşünüyorum. Tabi 3 maç kala bunları burada konuşuyor olmamız bile tuhaf.

O zaman gelsin moderasyonlar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

EssiLor

• Ziyaretçi

A sporu açın
Gomez kalıyormu gidiyomu
Açıklanıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 12:53:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Bu sistem de kimi alsak çok gol atar Cenk de atar ama mesele bu değil.

Mesele sistemin işlemediği zamanlarda forvetin maçı tek başına alacak kapasitede olması.

O yüzden Cenk ile olmaz nitelikli forvet gerek.

+1

Gomez ve Sosa bize en az 6 maç (yani 18 puan) ekstra kazandırdı.

GS maçı'nı sadece Gomez çevirdi. FB maçında, kusura bakmayın ama, Cenk Töre kestiğinde orada olamazdı. Zaten aynı pozisyonu ilk yarı Fernandao kaçırmıştı. Gençler maçında orada Pektemek veya Cenk olsa yaradana sığınıp vururdu ve muhtemelen top ya defanstan döner ya da auta giderdi. Gomez aldı, soğukkanlılıkla en uygun pozisyonu aradı ve vurdu. Kayseri maçında 70 metre depar atmadan normal hızda koştu, pozisyonun olacağını anladığı anda ön direkte bitti.

Cenk, çok iyi bir golcü. Şu an Türkiye'nin en iyi forveti açık ara. Gomez ise başka bir seviye. Adam winner, winnerlık ile çok iyi oyuncu olmanın farkı bu işte. Gomez sadece iyi bir forvet değil, bir karakter. Bence taraftarımızın bir çoğu bunun farkında değil. Tabii ki Gomez giderse dünyanın sonu değil ama emin olun nasıl büyük bir karakter olduğu gittiğinde anlaşılacak.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

biraz da yonetimin sucu @Tolga dedikodulari kestirip atamiyorlar cunku onlarinda ellerinden birsey gelmiyor gomez konusunda, bizim yonetim istiyordur adamla uzatmak ama gomez herhalde bir koybasi degil, lig bitsin, az dagilin lan, ne transferi onumuzde maclar, falan demistir

Çevrimdışı Ensar

A sporu açın
Gomez kalıyormu gidiyomu
Açıklanıyor
umrumda değil ne söyledikleri çünkü birşey bildikleri yok :D kral pop açık oh mis :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

O zaman gelsin moderasyonlar :D
Şu 3 maçı atlatalım sonra kim nereye gidecekse gider :D

Çevrimdışı mylife1903

Orkan Çınar'ın tarak kemiği kırılmış, üzüldüm çok yetenekli çocuk.

Neyseki lig bitti yeni sezon kampına yetişir heralde..
yazik feristah yengenin demesiylen, edeleli, guzel cocukti.

hemn onu izleyemedim antep macinda hem de emreye bakacaktim o da birsey oynayamadi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

umrumda değil ne söyledikleri çünkü birşey bildikleri yok :D kral pop açık oh mis :D

Aynen öyle :claps: :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu haberler olur da gomez gol atamazsa bi maç taraftar tepesine binsin diye yapılıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 12:59:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu haberler olur da gomez gol atamazsa bi maç taraftar tepesine binsin diye yapılıyor

+ bu maç şampiyonluk maçı. Bu maçın konsantrasyonunu bozma amaçlı.

Aynı haber Töre formda olsa onun için yapılırdı neden Töre'ye sataşmıyorlar çünkü şuan önem arz etmiyor kimse sallamaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Tff passoligi ile Gs maçına bilet alabiliyor muyuz bilen var mı ?

Çevrimdışı atalay

Yıllar geçti şu Beşiktaş taraftarının ota b*ka inanma hastalığı geçmedi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 13:01:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Tff passoligi ile Gs maçına bilet alabiliyor muyuz bilen var mı ?

Truva seferi başlasın :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

biraz da yonetimin sucu @Tolga dedikodulari kestirip atamiyorlar cunku onlarinda ellerinden birsey gelmiyor gomez konusunda, bizim yonetim istiyordur adamla uzatmak ama gomez herhalde bir koybasi degil, lig bitsin, az dagilin lan, ne transferi onumuzde maclar, falan demistir
Yönetim de kesin kalacak deyip taraftarı beklentiye sokmak istemiyor çünkü sezon sonu giderse bu sefer de hani kalacaktı diye eleştiriler gelir ki haklı eleştiriler olur.

Burada sadece söylenmesi gereken şey "Biz sadece şampiyonluğu düşünüyoruz, transfer sorularına şimdilik cevap vermiyoruz" demek olmalı.

Çevrimdışı 38life

şaka gibi yaa ben atiba olsam noluyor lan derim pektemek 1,7 atiba 1

Ve bu adam en hırslı ve her maçta hırslı, adeta 2 kişilik oynayan bir adam. Atiba'nın heykeli dikilmeli Süleyman Seba'nın heykelinin yanına...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 13:02:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Truva seferi başlasın :D
Ben gitmeyi düşünüyorum. Aslında organize olsak TT Arena'ya efsanevi bir çıkarma yapabiliriz :D