Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322617 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Gomez giderse şahsen Dzeko ya da Falcao'yu beklerim..

Gomeze madrid 30 milyon verse 15 milyonu bize gelse güzel olmaz mı :bandit:
dzeko demeyin bana nefret ediyorum o kazmadan. falcao olumlu ama dususte benim hayalim balotelli, taraftar cok sever. yeni nouma. ustelik 3 kat daha ariza

Çevrimdışı Ensar

gomezden öyle büyük bonservis rakamı beklemeyin.
çine gitmeyecek sonuçta verilecek en fazla 10 milyon olur yarısı 5 bize gelir fazlasını bekleyip sonra hayal kırıklığına uğramayın...
olduuu , kulübün anahtarını da verelim mi abi :D olur mu öyle şey cenki vermem ben o paraya , Gomez en az 20 , daha iyisi varsa gitsin alsınlar 20ye pazar orda
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Ohhh bugün de gomez gitmiş yerine transferi yaptikmi bari :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
]bir iki dakikaya hallediyoruz, faks baglanmiyor imza icin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 12:35:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ola ki ayrıldı Dünya'nın sonu değil.

Yeni forvet Wilfred Bony olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gomez bugün gitmiş yarın geri gelir.

Sonra haftaya bir daha gider yine gelir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Katılıyorum , Şenol hocanın sisteminde gol kralı olmamak için Pektemek gibi bir yetenekte olmak lazım . Cenk Tosunda toplamda en az 30 golü bulacaktir.

Hoca nın sisteminde Pektemek bile 8-10 gol atar bence.Top çarpar falan vs.Almanlar ile çalışanlar bilirler.Almanlar istisnaları dısında çalıştıkları yer ile organik ve duygusal bag kurmazlar.İşi ve iş dışındaki hayatı iki farklı kulvar olarak ele alırlar,iş ile ilgili kararlarını verirken,baglanma aidiyet gibi duyguları genelde dikkate almazlar.Kendi işletmem de de Alman calıstıran biri olarak inanın bunu cok iyi biliyorum.Dolayısıyla Gomez in kafasındakileri degerlendirmeleri anlamamız icin biz Türklerin bütün calısma hayatımızdaki tarzımızdan,alışkanlıklarımızdan ve kurallarımızdan sıyrılıp bir degerlendirme yapmamız lazım ki bu genetik ve sosyolojik özelliklerimiz acısından cok cok zor.Umarım yönetim Gomez i tatmin edecek maddi sartlar ve organizasyonel iyileştirmeler saglar ki,bizimle devam eder.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Törenin de yerine ahmed musayı alsak enfes olur o 2'si

Çevrimdışı tangaz

olduuu , kulübün anahtarını da verelim mi abi :D olur mu öyle şey cenki vermem ben o paraya , Gomez en az 20 , daha iyisi varsa gitsin alsınlar 20ye pazar orda

gomez 30 yaşında 3-4 yıllık kontrat isteyecektir yeni takımından maaşıda 7 milyon civarı olacaktır isteyeceği kontratın 3*7=21 üstüne kimse 20milyon bonservis ödemez yaşı nedeniyle çünkü son kontrat başka satış yapamayız gözüyle bakacaklardır, bonservisi yıllık maaliyete bölerek hesap yapılır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

kabul  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Arkadaşlar sabah bi haber çıktı harbiden yayıldı direk, hepimiz Gomez'i sattık bi anda. Bende yerine adam falan söyledim. Zaten adamların istediği bu. Mayhem. Gomez bizden giderse bu ortamı ve gol sayısını hiçbi yerde bulamaz. Buranın kralı. Gideceğini düşünmüyorum. Seneye ŞL'de fırtına gibi esicek Gomez bizimle.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 12:41:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sistem de kimi alsak çok gol atar Cenk de atar ama mesele bu değil.

Mesele sistemin işlemediği zamanlarda forvetin maçı tek başına alacak kapasitede olması.

O yüzden Cenk ile olmaz nitelikli forvet gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

haberler doğru ise Gomezin menajeri çakallık peşinde. imza parası derdinde. fio satarasa 50-50 bonservisi kırışıyoruz. biz satarsak 60-40 kırışıyoruz. AMA haberlere göre menajer fio'ya sözleşmeyi feshedelim demiş fio kabul etmemiş.
ben de fark ettim italyanlari kaziklamaya calismis herif. italyanlar kaziklanir mi hic buyuk ihtimal yalan haberdir abi. italyanlar adami soyar, sen ustune tesekkur edersin. cok guzel soydular bir daha soysunlar gene kizmam, dersin.

belki aziz yildirim gibi tehdit etmistir, bak sozlesmeyi fesh etmezseniz sene sonu doneriz fiorentinaya haaaaaaa, ama yemezler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 12:42:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim tahminim ön koşulu Şampiyonlar Ligi, o olacak zaten.

Ondan sonra da oturup yeni sözleşme isteyecek.

5 milyon çarpı 3 yıl gibi. Biz de net 4+ bonuslarla 5'i veririz muhtemelen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Gomez bugün gitmiş yarın geri gelir.

Sonra haftaya bir daha gider yine gelir.
ben de fark ettim gel-giti cok bu adamin.

Renkli medya savunmadaki sıkıntıları unutturup zaten çok iyi olan hücum gücümüz üzerinden algı yapmaya çalışıyor.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

eğer doğruysa Gomez ŞL.de iş yapacak kadro şartını da koşuyormuş.
eren albayrak transferi sonrası bavullarını toplamaya başlamıştır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 12:43:40
  • Beşiktaş / Bodrum
ben de fark ettim gel-giti cok bu adamin.

Bırakalım gitsin dönerse zaten bizimdir  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

hele bir penaltı atmayı öğrensin ondan sonra o kadar para istesin  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 12:45:22
  • Beşiktaş / Bodrum

Kaçırdığı penaltı başına 100.000 euro istiyormuş :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

gomez 30 yaşında 3-4 yıllık kontrat isteyecektir yeni takımından maaşıda 7 milyon civarı olacaktır isteyeceği kontratın 3*7=21 üstüne kimse 20milyon bonservis ödemez yaşı nedeniyle çünkü son kontrat başka satış yapamayız gözüyle bakacaklardır, bonservisi yıllık maaliyete bölerek hesap yapılır...
ibrahimovic 29 yaşında 24 milyon euroya milana gitti , 30 yaşında 21 milyon euroya psg ye gitti  , Gomez 10 milyona bedava bence :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

abi yapmayin fikret orman penbalti kacar bahsi yapiyormus gomezin parasi ciksin hesabi

Çevrimdışı yigitcan1903

Nankörlük  :evillol:

Çağrı Hocam zaten şu an bonuslarla 4 almıyor mu?

1 fazla verilir nolucak. Bu sadece Gomez için geçerli zaten. Adam Gomez çünkü yani.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

ibrahimovic 29 yaşında 24 milyon euroya milana gitti , 30 yaşında 21 milyon euroya psg ye gitti  , Gomez 10 milyona bedava bence :)

onun adı ibrahimoviç değil. ZLATAN :D
16 yaşında wengere posta koymuş adamdan bahsediyoruz. gelsin deneyelim dendiğinde  "ben zlatanım denenmem" diyen herif bu...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum