Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322638 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

hele petersburgda of , yerlerde süründürürler ultrafaşolar.
yok abi piterda oynayamaz, olsa olsa kazan olur tataristan, belki cecenistan.

kazanda hem gokdeniz var, kardes kardes oynarlar.

Çevrimdışı Koa_lAA

elimizde fbyi psikolojik olarak bitirme sansi var. yemin ediyorum cok dusundum gitsin alsinlar ucunu de ses etmeyecegim. gg, caner, topal. alsinlar caner haric devre arasinda kovabilirler hatta bitsin herifler, buyuk darbe olur.
gsde kim var sozlesmesi biten.

sabri sanırım.. istermisin aga :D

Çevrimdışı ahmetx

yok abi piterda oynayamaz, olsa olsa kazan olur tataristan, belki cecenistan.

kazanda hem gokdeniz var, kardes kardes oynarlar.

gitsin Fc krasnodara mis gibi stadları olacak seneye .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı panic13

biz memlekette tehlike ile iç içe yaşadığımız, bu sefil güvenlik kaygısını içselleştirdiğimiz, bir patlamada 1000 kişi ölse bile "ne olcak yav, ölen adamın orada ne işi varmış?" şeklinde yapıcı eleştiriler getiren bir millet olduğumuz için avrupa insanının güvenlik ve kaliteli yaşam kaygılarını anlamıyoruz.

avrupa, amerika, japonya gibi bizden yaşam kalitesi ve gelir düzeyi olarak daha ileride olan ülkelerde bir şekilde bulunmuş arkadaşlar zaten bunun farkına varacaktır. Bu tip ülkelerde yaşayan insanlar son derece sakin ve özgürlükçü bir yapıya sahiptirler ama kendi kişisel alanlarına en ufak bir temas olduğunda son derece hırçın ve kaygıcı olurlar. Sadece bir defa olsa bu terör olayları anlarım belki ama arka arkaya defalarca böyle bir olay olmasından sonra özellikle avrupalı oyuncuların hala burada nasıl kaldığına şaşırmıştım. Bu arada bir iki yıl kadar güvenlik kaygıları sebebi ile avrupalı üst düzey oyuncuların ülkemize geleceğini düşünmüyorum.

Bununla birlikte, mesela Radamel Falcao tam bizim kalem. Herif hem latin hem parayı seviyor. O da bizim gibi yırtmak ile yırtmamak arasında gidip gelen bir ülkede yetişmiş ve bir atılıma ihtiyacı var. O olmazsa Pato'ya yüqlenin ;)

bizim radarımızda artık güney amerika olmalı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Abi felaket algı var
Fb liler sanki bu hafta kendileri başakşehirle oynamayacaklar sanki bu hafta hiç maçları yok işleri güçleri yok Beşiktaş Galatasaray maçını düşünüyorlar
İnşallah şu gs yi yenerizde Tüm basını ve bu Şikecileri sustururuz.
aslinda bizim icin iyi. konsantre olamiyor herifler. mac tam berabere giderken 95. dakikada bir golle galip gelirsek azalarak biterler.

ama

bu isin buyuk bir amasi var

bu herifler ozellikle dikkatleri buraya cekip obur tarafta uyumayan su hesabi basaksehirin altinda tunel kaziyorlarsa kotu

Çevrimdışı mylife1903

sabri sanırım.. istermisin aga :D
sabri kim bilmiyorum ama onlarda sag tarafta oynayan ayva gobekli bir cocuk var sarbi onu ben isterim sol bek oynasin bizde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 11:44:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomez kalacak arkadaşlar saçmasapan konsantrasyon bozma amaçlı haberleri buraya taşıyıp yaratmak istedikleri algıyı desteklemeyin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

mustafa da maalesef tuzağa düştük...

cenk gönen içinde aynısı söylenmişti...  tr deki en iyi kaleci.. rüştü falan açıklama yapar ben böyle iyi kaleci görmedim falan diye... sonra sözleşme yenile gaza gelip... hata hep...

bu cenk i ne şişirmişlerdi... bütün eski kaleciler el birliği yaptı aynı şeyi söyledi.. mükemmmel kaleci.. biride çıkıp demediki aga bu nedir...

aynısı mustafa içinde geçerli... yok iyi santrafor.. yok mücadeleci..yok kafası yarıldı..yok travma geçirdi derken adam kaldı.. şimdi sıra ismailde.. hemen haberler çıkmış gs devrede diye.. hep algı hep algı..

Çevrimdışı mylife1903

gitsin Fc krasnodara mis gibi stadları olacak seneye .
krasnodar guzel sehir gitsin gul gibi gecinir orda, ciftcilik falan yapar. iklimi de yumusak

mustafa zu fc krasnodar

Çevrimdışı tangaz

Gomez kalacak arkadaşlar saçmasapan konsantrasyon bozma amaçlı haberleri buraya taşıyıp yaratmak istedikleri algıyı desteklemeyin.

gazetelerin algısına vb dayanarak değil mantığımla resmin bütününe bakarak söylüyorum.
Gomez gider...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Mustafayı darıca gençlerbirliği bile almaz
Başka bi yer dicektim de ban yemeyim  :akuma:
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2016, 11:50:06 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Gordon Baba

Eyvallah hocam. İnşallah haklı çıkarsın.

Çevrimdışı yigitcan1903

gazetelerin algısına vb dayanarak değil mantığımla resmin bütününe bakarak söylüyorum.
Gomez gider...
Şampiyonadan sonra bence de
Sonra yine nöbet  :D
Neyse bu sene şampiyon olalım inşallah da

Çevrimdışı ahmetx

Mustafayı darıca gençlerbirliği bile almaz
yeni sene de biz de diyorsun yani  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

biz memlekette tehlike ile iç içe yaşadığımız, bu sefil güvenlik kaygısını içselleştirdiğimiz, bir patlamada 1000 kişi ölse bile "ne olcak yav, ölen adamın orada ne işi varmış?" şeklinde yapıcı eleştiriler getiren bir millet olduğumuz için avrupa insanının güvenlik ve kaliteli yaşam kaygılarını anlamıyoruz.

avrupa, amerika, japonya gibi bizden yaşam kalitesi ve gelir düzeyi olarak daha ileride olan ülkelerde bir şekilde bulunmuş arkadaşlar zaten bunun farkına varacaktır. Bu tip ülkelerde yaşayan insanlar son derece sakin ve özgürlükçü bir yapıya sahiptirler ama kendi kişisel alanlarına en ufak bir temas olduğunda son derece hırçın ve kaygıcı olurlar. Sadece bir defa olsa bu terör olayları anlarım belki ama arka arkaya defalarca böyle bir olay olmasından sonra özellikle avrupalı oyuncuların hala burada nasıl kaldığına şaşırmıştım. Bu arada bir iki yıl kadar güvenlik kaygıları sebebi ile avrupalı üst düzey oyuncuların ülkemize geleceğini düşünmüyorum.

Bununla birlikte, mesela Radamel Falcao tam bizim kalem. Herif hem latin hem parayı seviyor. O da bizim gibi yırtmak ile yırtmamak arasında gidip gelen bir ülkede yetişmiş ve bir atılıma ihtiyacı var. O olmazsa Pato'ya yüqlenin ;)

bizim radarımızda artık güney amerika olmalı.
Fransa İsviçre der susarım
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Gomez gider...
hocam ben gomezin gitmesinden tirsmiyorum, yerine gelecek adamdan tirsiyorum. Gomez sari kart gormezsse kesin 3 mac daha oynayacak bu formayla. yarin gidecek degil, dembanin gidisine ndoye hamlesi yapan bir yonetim kurulumuz var, papaz herzaman pilav yemez.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

gese zaten bitik en az 3 sene ilk üçe giremez 4.sene ilk üçü zorlar, onu geç.

Şimdi elimizde bir tek febe kalıyo. Febeden Caner,Topal ve Gönül'ü almanın ne kadar önemli olduğunu bi düşünün.. İlk 11'de banko oynayan 3 tane futbolcu.. E bunlar zaten Alves'i de göndericek. Defansın önündeki adamı zaten alıyoruz. fenerin defans patates. Sadece Kjaer kalıyor. Yeni adamları doldurup büyük sıkıntı yaşıycaklar.

Herşey bizim elimizde sene sonu şampiyonluk ve rakibin can damarlarını tranfer edersek rahat 3 sene bizde..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

EssiLor

• Ziyaretçi

19 yaşındaki kardeşim bile yanıma gelmiş abi Mario Gomez gidiyormuş
Milliyet ve Hürriyet te yazıyor diyor
Dedim oğlum inanma yok öyle bişey
Yok diyor abi diyo bunlar doğru yazıyor diyor Serdar Sarıdağ da yazmış diyor baya bi üzüldü benim birader
Allah kahretsin bu basını.
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2016, 11:54:43 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı mylife1903

yeni sene de biz de diyorsun yani  :evillol:
kim bu mustafanin meneceri, herif yilin satis elemani. kor adama numarali gozluk satar, ray charles gibi steve wonder gibi gorunuyorsun, abi der

Çevrimdışı ahmetx

Gomez gider istesen de tutamazsın .Avrupalılar kene gibi yapışıp söküp götürürler.

Çevrimdışı ToNI

gerçekten şu fanatik in sitesini bakalım bugün ne yazacaklar diye takip ediyorum.... ilk 2 haber şu şekilde: 1- Mario Gomez Depremi...Gomez kalmayacağını yazılı olarak bildirdi... 2- Yönetim Gomezin yerini dolduracak golcüyü buldu... işte kartalın yeni forveti: Cenk Tosun .... ( Bonus olarak manşetten Erkan Zengin sürprizi ! )
bi bitmediniz yemin ederim...
bu konularda yönetimden çok şenol hocaya güveniyorum ama yönetimin de bu konuları profesyonelce, maç performansını etkilemeyecek şekilde yönetmesi lazım...çıkıp giderse daha iyisini alırız gibi demeç vermenin ne yeri ne zamanı artık...
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Gordon Baba

gese zaten bitik en az 3 sene ilk üçe giremez 4.sene ilk üçü zorlar, onu geç.

Şimdi elimizde bir tek febe kalıyo. Febeden Caner,Topal ve Gönül'ü almanın ne kadar önemli olduğunu bi düşünün.. İlk 11'de banko oynayan 3 tane futbolcu.. E bunlar zaten Alves'i de göndericek. Defansın önündeki adamı zaten alıyoruz. fenerin defans patates. Sadece Kjaer kalıyor. Yeni adamları doldurup büyük sıkıntı yaşıycaklar.

Herşey bizim elimizde sene sonu şampiyonluk ve rakibin can damarlarını tranfer edersek rahat 3 sene bizde..

Ya zaten Fener'in az gol yemesinin başlıca sebebi stoperler değil, orta sahadaki ikili. Topal giderse yerine kimseyi bulamazlar.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SLYKRT

Abdullah avcı beşiktaşın mustafayı bıraktığı gün BFC direk alır.Mehmet Battaldan sonra suarez gibi gelir.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK