İşte buna ve türevlerine katılmama sebebim bu. Böyle bir kabulleniş yok neyini neden kabul edeyim? Demba Ba da Gomez de Sosa da hatta Oğuzhan da birçok çocuğu Beşiktaşlı yapıyor.
Söz konusu kanat ise kimseye mecbur değiliz önce disiplinli takım için oynayan oyuncu gerek. Quaresma gibi değil Rommedahl gibi Ljunberg gibi kanat gerek. Onlar da Beşiktaşlı yapar birçok çocuğu.
Şu takımda şuan 33 yaşında Simao çok daha fazla iş yapardı. İçlerinde iş ahlakı en yüksek futbolcu oydu onu da kendilerine benzettiler o sene.
Yapmaz cagri yapmaz, onlar besiktasi sampiyon yapar.
Quaresma sen ne kadar begenmesende cok fantastik bir oyuncudur ve butun dunya tanir. Sosa, oguzhan kimse tanimaz yurtdisinda.
Gomezi biraz yasi olanlar bilir.
Quaresma tek marka futbolcumuzdur.
Ben zaten messiden, quaresmaya bu tarz sirk futbolcularini sevmem, maradonayi da sevmezdim zaten. Sadece maradonya daha fazli saygi duyarim messi ile karsilastirirsak.
Kucuk cocuklari besiktasli yapacak futbolcu aykiri bir kisilik olmalidir. Pascal nouma gibi, ilhan mansiz gibi, quaresma gibi.
Burada kartalyuvasinda calisan biri vardir, satilan forma sayisina bakalim belli olur. Gomezden cok satilmistir quaresma formasi.
Mesela ben balotelliyi istiyorum hep adam ariza, her hareketi olay besiktasi birinci sayfaya tasir. Rating yapar.