Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324062 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 20:32:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2011 de hata, guti, quaresma ustune habire daha portekizli doldurmakti. Takimda iki tanesi yeterliydi. Gidip almeida, fernanded, simao falan fazla acilmanin sancisi oldu.
Bir suru gereksiz futbolcu doldurulmustu, zaten sonrasi fena oldu.

Fikret ormanin feda sezonunda da en buyuk hatasiydi fernandes ve almeida ile oynamasi. Yanlis ata oynadi. Quaresma ve simaoyu tutsa takimda daha basarili olurdu hatta rustu konusunda da yanlis yapti baskan.

Adamin simartilmaya ihtiyaci yok cagri, herif zaten simarik. Boyle oyunculari oynatmayi becereksin, zaten pimi cekilmis bomba adam, serseri mayin sen bunu kendi elinde degil, rakibin yuzunde patlatacaksin.

Mesela sari kart gorup cezali oldugu macta, oguzhan bombos giderken pas vermedi, bu sinirlendi, sanzimani kaydi o an, hemen sonrasi hakem faulu vermeyince gitti kart gordu.
Takim arkadaslari kabul etmek zorunda, bunu oynatacaksin ki besiktasa faydasi olsun.

Bu kayseri macinda gene quaresma aldi topu yardirdi, 3 kisiden cikti deparla, yanina atiba yaklasti, verdi topu bu atibaya, atiba uyanik hemen bunun onune birakti, baskasi olsa alir topu baska yere oynardi bu gene sinirlenirdi.

Besiktas bir yatirim yapmis quaresmayi almis, diger futbolcularin gorevi bu herif sahadayken bundan faydalanmaktir.

Sevilecek ustelik daha cok sevilecek ki kucuk cocuklar besiktasli olsun. Gomezle, sosayla bile kucuk cocuklari besiktasli yapamazsiniz.

Sanki takim real madrid bir quaresma takimi bozuyor.

İşte buna ve türevlerine katılmama sebebim bu. Böyle bir kabulleniş yok neyini neden kabul edeyim? Demba Ba da Gomez de Sosa da hatta Oğuzhan da birçok çocuğu Beşiktaşlı yapıyor.

Söz konusu kanat ise kimseye mecbur değiliz önce disiplinli takım için oynayan oyuncu gerek. Quaresma gibi değil Rommedahl gibi Ljunberg gibi kanat gerek. Onlar da Beşiktaşlı yapar birçok çocuğu.

Şu takımda şuan 33 yaşında Simao çok daha fazla iş yapardı. İçlerinde iş ahlakı en yüksek futbolcu oydu onu da kendilerine benzettiler o sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Şu resme bak sözün bittiği yer fenerliler nasılda yalıyor gs yi.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 20:42:03 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Gordon Baba

Bu algı olayına çok fazla takılıyorsunuz. Birisi algı yaratmaya çalışıyorsa sen de öyle algılamazsın olur biter. Bizim Beşiktaş sayfaları 12numara gibi aklı başında fenerlilerin bile takılmadığı mecralardan çıkmıyorlar. Daha sonra daneymiş efendim algı yapılıyor.

Ya burada bir yarış var karşı taraf istediğini yapsın, sen sakin ol işine gücüne bak. Primi veren sensin daha sonra algı yapılıyor diye şikayet eden de sensin.

Bu kadar takılmayın bunlara arkadaşlar. Ben artık Beşiktaş sayfalarında 12numara twiti görmekten sıkıldım.

Algı/odaklanma furyası başlamış gidiyor. Şampiyon olursak bunu Gomez'e Atiba'ya falan değil, odaklanmaya bağlayacaklar.  Şaka gibi :)
İyi oynayan kazanır işte. Sende Atiba var, Galatasaray'da yok. Bu yüzden sen lidersin, onlar altıncı. Gomez'in var, onların yok. Bu yüzden en golcü takım Beşiktaş'tır. Bizi buraya getiren çalışma, strateji, emek, yönetim. Ne algısı Allah aşkına!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İşte buna ve türevlerine katılmama sebebim bu. Böyle bir kabulleniş yok neyini neden kabul edeyim? Demba Ba da Gomez de Sosa da hatta Oğuzhan da birçok çocuğu Beşiktaşlı yapıyor.

Söz konusu kanat ise kimseye mecbur değiliz önce disiplinli takım için oynayan oyuncu gerek. Quaresma gibi değil Rommedahl gibi Ljunberg gibi kanat gerek. Onlar da Beşiktaşlı yapar birçok çocuğu.

Şu takımda şuan 33 yaşında Simao çok daha fazla iş yapardı. İçlerinde iş ahlakı en yüksek futbolcu oydu onu da kendilerine benzettiler o sene.
Quaresmayi sana yedirmeyecegim :money: @Çağrı

Zaten sen kimi kotulesen sahada Show yapıyor :kop:

Baknz : Q17 , Sosa

Sosa istikrarsizdi :biggrinking:

Istikrarli sekilde her mac Asist yapiyor adam
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 21:02:32 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Şu resme bak sözün bittiği yer fenerliler nasılda yalıyor gs yi.
hahaha çok komik ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Sosa zaten oyun icinde bazi zamanlar kaybolmasa hep istikrarli olsa atletico hayatta birakmazdi. 3.5 milyona aldik galiba, adam sampiyonlar ligi finali gordu atleticoda. Sormak lazim neden biraktilar. Adamlar gerizekali degil, biz de tek akilli degiliz.

Çevrimdışı Anıl

Yalnız sataşırız da @Çağrı abiyi yedirmem kimseye daha bizim bildiğimiz Gomez'in krallık tacını takacak :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Hatem ben Arfa şu anda Fransa liginde en çok gol atan 3. futbolcu
ilk sırada zlatan sonra lacazette
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Yapmaz cagri yapmaz, onlar besiktasi sampiyon yapar.

Quaresma sen ne kadar begenmesende cok fantastik bir oyuncudur ve butun dunya tanir. Sosa, oguzhan kimse tanimaz yurtdisinda.
Gomezi biraz yasi olanlar bilir.

Quaresma tek marka futbolcumuzdur.

Ben zaten messiden, quaresmaya bu tarz sirk futbolcularini sevmem, maradonayi da sevmezdim zaten. Sadece maradonya daha fazli saygi duyarim messi ile karsilastirirsak.

Kucuk cocuklari besiktasli yapacak futbolcu aykiri bir kisilik olmalidir. Pascal nouma gibi, ilhan mansiz gibi, quaresma gibi.

Burada kartalyuvasinda calisan biri vardir, satilan forma sayisina bakalim belli olur. Gomezden cok satilmistir quaresma formasi.

Mesela ben balotelliyi istiyorum hep adam ariza, her hareketi olay besiktasi birinci sayfaya tasir. Rating yapar.

Çevrimdışı Çağatay

Sosa ligin ilk yarısı 3 gol 3 asist
ikinci yarısında ise 3 gol 9 asist
ve daha oynayacağı 3 maç daha var

15 asist ile sezonu kapatır

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar su cehaletimi hosgorun malum sitede bir baskan adayi cikmis.

Daha once bir ceviz agaci procesi vardi, profesor zihni sinir tadinda. Kim bu arkadas, bu arkadasi hangi baslik altinda konusacagiz, ben tanimak isterdim. Sakayla karisik giydiririm boyle arkadaslara ama medeni cesaretinden oturu kutlamak lazim. Ben daha bi yakindan bakmak isterdim.

@tangaz yahut @Hasan Tahsin abi hatirlar sarkiyi nasildi abi sarki gulhane parki-agac falan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben Arfa işi bence zor. Adam uçuyor bildiğin nasıl alıcaz bunu :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Yalnız sataşırız da @Çağrı abiyi yedirmem kimseye daha bizim bildiğimiz Gomez'in krallık tacını takacak :kop:
Ust uste kontraları yiyince sesi soluğu kesildi zaten baksana :biggrinking:

Çevrimdışı Çağatay

Yapmaz cagri yapmaz, onlar besiktasi sampiyon yapar.

Quaresma sen ne kadar begenmesende cok fantastik bir oyuncudur ve butun dunya tanir. Sosa, oguzhan kimse tanimaz yurtdisinda.
Gomezi biraz yasi olanlar bilir.

Quaresma tek marka futbolcumuzdur.

Ben zaten messiden, quaresmaya bu tarz sirk futbolcularini sevmem, maradonayi da sevmezdim zaten. Sadece maradonya daha fazli saygi duyarim messi ile karsilastirirsak.

Kucuk cocuklari besiktasli yapacak futbolcu aykiri bir kisilik olmalidir. Pascal nouma gibi, ilhan mansiz gibi, quaresma gibi.

Burada kartalyuvasinda calisan biri vardir, satilan forma sayisina bakalim belli olur. Gomezden cok satilmistir quaresma formasi.

Mesela ben balotelliyi istiyorum hep adam ariza, her hareketi olay besiktasi birinci sayfaya tasir. Rating yapar.

Riyad Mahrez; zamanında alabileceğimiz bir adamdı hemde çok cüzzi bir meblaya
quaresma gibi teknik ama kafası daha çok çalışanı
aykırı değil
marka değil (en azından değildi bu sene başında)
dünya da tanımıyordu

adamın şimdiye kadar ligde kaçırdığı maç sayısı 1(yazıyla bir)
ne sarı ne kırmızı görmüş
17 gol 10 asist yapmış
takımını vardy ile birlikte sırtlamış
ve bir sene öncesine kadar piyasa değerleri arasında sadece 1.5 milyon fark var mahrez o zaman 7 milyonmuş

bize böyle adam lazım...

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar dün de söyledik şu 12 numara ile ilgili mesajları gidin Spor Toto Süper Lig başlığına yazın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Ust uste kontraları yiyince sesi soluğu kesildi zaten baksana :biggrinking:
Çok yoğun çalışıyo gelir birazdan :D

Çevrimdışı mylife1903

aykırı değil
dünya da tanımıyordu

17 gol 10 asist yapmış
ve bir sene öncesine kadar piyasa değerleri arasında sadece 1.5 milyon fark var mahrez o zaman 7 milyonmuş

bize böyle adam lazım...
Cok potansiyelli cocuk o bu sene 2-3 sefer denk geldi. Bu sene buyuk takima ucar o kesin. Buraya gelmiyor iste boyleleri, ben futbolcunun yerinde olsam ben de gitmem turkiyeye.

Çevrimdışı Çağatay

Cok potansiyelli cocuk o bu sene 2-3 sefer denk geldi. Bu sene buyuk takima ucar o kesin. Buraya gelmiyor iste boyleleri, ben futbolcunun yerinde olsam ben de gitmem turkiyeye.

2 sene evvel aldı Leicester
sadece 500 bin euroya
aldıkları takım da Le Havre
o zaman leicester aldıysa biz hayli hayli alırdık
bulabilmek önemliydi

Çevrimdışı Oktay

Sosa zaten oyun icinde bazi zamanlar kaybolmasa hep istikrarli olsa atletico hayatta birakmazdi. 3.5 milyona aldik galiba, adam sampiyonlar ligi finali gordu atleticoda. Sormak lazim neden biraktilar. Adamlar gerizekali degil, biz de tek akilli degiliz.
senin bu mantık doğru olsaydı Hagi nin İspanya ve İtalya Macerasından sonra Galatasaray'a geldiğinde son durağı ptt 2. Liği olması gerekirdi

Çevrimdışı tangaz

Arkadaslar su cehaletimi hosgorun malum sitede bir baskan adayi cikmis.

Daha once bir ceviz agaci procesi vardi, profesor zihni sinir tadinda. Kim bu arkadas, bu arkadasi hangi baslik altinda konusacagiz, ben tanimak isterdim. Sakayla karisik giydiririm boyle arkadaslara ama medeni cesaretinden oturu kutlamak lazim. Ben daha bi yakindan bakmak isterdim.

@tangaz yahut @Hasan Tahsin abi hatirlar sarkiyi nasildi abi sarki gulhane parki-agac falan

@mylife1903
başkan adayı rüzgar sağnak
şarkı cem karacadan
"ben bir ceviz ağacıyım gülhane pardında, ne sen bunun farkındasın, ne de polis farkında......."
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı nusretaslanturk

10 kişi takıma 45 dakika gol atamadı osmanlı...
duraklama dönemine girmişler sanırsam :)
bizim maça'da bir lale devri bekliyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 22:03:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Sosa 15 maçtır şov yapıyor aldığı para 15 haftadır kuruşuna kadar helal olsun. Ondan önceki 15 hafta da sahada yoktu. Bunun adı istikrar problemidir geçen sene de böyleydi.

Sosa zaten şu 15 hafta oynadığı gibi 30 hafta oynasa senden çok ben taparım bırak eleştirmeyi :D

Quaresma daha faydalı, hala şımarık hala insanı çıldırtacak kadar abartıyor ve şov yaptığı filan yok. Şampiyonluğa gidiyoruz diye İsmail ve Quaresma üzerinde durmuyorum bitsin kupayı alalım sıra gelir elbet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yado

aykırı değil
dünya da tanımıyordu

17 gol 10 asist yapmış

bize böyle adam lazım...

Transfer işi sıkıntılı abi aslında burda kafa rahat lak lak yapıyor da . Miloseviç gelmeden kim derdi böle patlicak ? bütün veriler olumluydu adamla alakalı.

Yada Tolga ! geldiğinde ben dahil birçoğumuz sevindi , herif hayatında yemediği golleri yedi !

Yada atiba , herkez olmasa da olur derken adam bizim vazgeçilmezimiz oldu.

Transfer işi biraz şans biraz aşı meselesi , aşı tuttu mu yürüyor gidiyor.

Belki de mahrez bize gelse tutmicaktı ne bilim sakatlanacak yerine bir başkası parlicaktı. Tolgay vs Oğuzhan !!

Karışık işler bunlar ama konuşması zevkli  :busted_cop:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı mylife1903

senin bu mantık doğru olsaydı Hagi nin İspanya ve İtalya Macerasından sonra Galatasaray'a geldiğinde son durağı ptt 2. Liği olması gerekirdi
Haginin kariyeri hep inisli cikisliydi zaten. Amerika94 donum noktasi oldu o performansiyla barcaya gitti orada da cok tutanamadi gs ile doku uyumu vardi adamin, iyi paralar kazandi burada ve basarili oldu. Mantik ve ikinci lig olayini anlamadim. Hagi bu dunyaya gelmis gecmis en iyi futbolculardan biri sayiliyor, sosa ile karsilastirilamaz ki
Gsde hep istikrarli oynadi hagi, tek basina kamyon yukuyle mac aldi. Sosanin hagi ile karsilastirilabilmesi icin daha 40 firin ekmek yemesi lazim.