Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324620 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Ne dedi ne dedi ayrica bu 12numara nedir

küfür ettikleri GS yi yalamaya başladılar diyor Çakar.. 12 numara Aziz Yıldırım  ın beslediği taraftar örgütü

Çevrimdışı mylife1903

21 numara nouma forması :) çok özeldir benim içim

Sene 2000, 6 kişilik aileyiz altısıda galatasaraylı..
bizim burada cumartesi-perşembe-çarşamba günleri pazar kurulur bizde 1 haftalık alışverişi cumartesi pazarında yapardık hep

Bir cumartesi valide sultan aldı beni,komşu teyze ve oğlula birlikte götürdü pazara, pazara girer girmez altlı üstlü formalar satan bir tezgah, komşunun çocuğu yapıştı beşiktaş formasına aldırdı :) bende o zamanlar çocuğum daha aile gs'li bizde gsliyiz diye geziyoruz..hadi sana da alalım dediler,çıkardılar sarı bi forma bunu alacaz diye.. ama nasıl çirkin geliyor gözüme,nasıl çirkin birşey öyle cıvık sarı..gözüm siyah formada kaldı :) başta valide almak istemedi yapıştım siyah formaya nasıl ağlıyorum ama hıçkıra hıçkıra..sonunda ikna ettim, o gün siyah 21 numara bir nouma formam oldu :) o gün bu gündür beşiktaşlıyım :)
   6 kişilik aileyiz altısıda galatasaraylı demiştim ya, hala altı kişilik aileyiz ve şimdi altısıda beşiktaşlı  :evillol: :evillol:
Pascal nouma kucuk cocuklari besiktasli yapar, derdim iste ornek, sadece cocugu degil butun ailesini yapmis besiktasli.
Iste bu tarz futbolcular bu yuzden lazim.

Sokakta top oynayan cocuklara bakin hepsi quaresmayim, diye bagiriyordur gol atinca quaresma gibi seviniyordur. Gomez diye sevinen bile azdir.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Pascal nouma kucuk cocuklari besiktasli yapar, derdim iste ornek, sadece cocugu degil butun ailesini yapmis besiktasli.
Iste bu tarz futbolcular bu yuzden lazim.

Sokakta top oynayan cocuklara bakin hepsi quaresmayim, diye bagiriyordur gol atinca quaresma gibi seviniyordur. Gomez diye sevinen bile azdir.
abi noumayı gönderdiler sonra onları ben yaptım :) bi peder bey baya dayandı, gezi olaylarından sonra o da dayanamadı beşiktaşlı oldu :)

Çevrimdışı mylife1903

Haaaaa ay biliyor da bagiriyor ozaman parali gobekler diye. Kendi veriyormus pavayi

Çevrimdışı mylife1903

abi noumayı gönderdiler sonra onları ben yaptım :) bi peder bey baya dayandı, gezi olaylarından sonra o da dayanamadı beşiktaşlı oldu :)
Aaaa ula sen ikinci gelisinden bahsediyon noumanin. Ilk gelisi cok efsaneydi ama bunu fransada donuna kadar soymuslardi mac sonunda allahtan o fotograflari cikmamisti basinda zaten ikinci gelisinde yeni turkiyeye gelmisti, adam elini donuna sokti diye gonderildi yaaa ulan adam elini sokmus cok mu milletin beyni ordan cikmiyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Ahahahaha Nasıl Tutuşmuşlar Twitterdan Paralele Bağlamışlar

adamların g.tleri tutusunca paralele bağlıyorlar başkanlarına özenmişler :)

Aaaa ula sen ikinci gelisinden bahsediyon noumanin. Ilk gelisi cok efsaneydi ama bunu fransada donuna kadar soymuslardi mac sonunda allahtan o fotograflari cikmamisti basinda zaten ikinci gelisinde yeni turkiyeye gelmisti, adam elini donuna sokti diye gonderildi yaaa ulan adam elini sokmus cok mu milletin beyni ordan cikmiyor
ilk gelişinde aldılar ikinci gidişine kadar giydim :)

Çevrimdışı Gordon Baba

Fenerlilere laf sokarken ben :evillol:

Hocam, şunlara bir şey yazma. Sonra kendilerini nimetten sayıyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

ilk gelişinde aldılar ikinci gidişine kadar giydim :)
Ikinci gelisinde kiyamamistim ilhana formaya noumansiz yazdirmistim.

Çevrimdışı Gordon Baba

bi alman bulsak oraya :)

Levin Öztunalı'yı şiddetle öneririm. Daha olgun topçu gerekiyorsa Jakub Blaszczykowski. Feghouli'yi tanımıyorum ama dedikleri kadar iyiyse o da gelebilir. Ama Arfa olmaz :)

Levin Öztunalı'yı şiddetle öneririm. Daha olgun topçu gerekiyorsa Jakub Blaszczykowski. Feghouli'yi tanımıyorum ama dedikleri kadar iyiyse o da gelebilir. Ama Arfa olmaz :)
Quaresma veya Gökhan ikisinden herhangi birisi kalırsa bende istemem arfa'yı

Çevrimdışı eski inönü

Çok abartılı yorumlar görüyorum. Altı üstü Kayseri'yi yendik. Biraz itidalli olmakta fayda var. Galatasaray maçına odaklanalım. Kilidi orası çözecek gibi duruyor.

Çevrimdışı sallapati

Çok abartılı yorumlar görüyorum. Altı üstü Kayseri'yi yendik. Biraz itidalli olmakta fayda var. Galatasaray maçına odaklanalım. Kilidi orası çözecek gibi duruyor.

aynen.. bu havalar bize iyi gelmiyor... GS yatacak algısı bence bizim futbolculara zarar verir (Türklere)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Altı üstü şampiyonluğa gidiyoruz özgüvene en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlar.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gordon Baba

Odaklanmazsak mağlup mu olacağız :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 00:14:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar burası 12 numarayı tartışma ve reklamını yapma yeri değil. Spor Toto konu başlığına yazın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Altı üstü şampiyonluğa gidiyoruz özgüvene en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlar.

Özgüven 1 maç sonucuna göre oluşmamalı veya kaybedilmemeli. Bunun acı tecrübelerini çok yaşadık. Önümüze bakalım diyorum sadece.

Çevrimdışı mylife1903

Özgüven 1 maç sonucuna göre oluşmamalı veya kaybedilmemeli. Bunun acı tecrübelerini çok yaşadık. Önümüze bakalım diyorum sadece.
Daha zaman var havaya gireriz carsamba, persembe gibi. Pazartesi, sali yeni transferlerimizi seederiz, carsamba falan mac konusmaya baslariz, persembe aksam hakem aciklanir cuma gunu de oyle gecer

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Önümüzde sadece 3 maç kaldığı için 1 maçla özgüvenin artması normal bişey bence. Kazandıkça kupaya koca bir adım oluyor çünkü. Mesela sezon başı olsaydı haklısın abi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Arkadaşlar burası 12 numarayı tartışma ve reklamını yapma yeri değil. Spor Toto konu başlığına yazın.
:s19: :s19:

Çevrimdışı Scout

Günah Keçisi Yine Ben Oldum Galiba  :bawling:

Bakalım Galatasaray Maçına Nasıl Bir Kadro İle Çıkacağız  :bawling:
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak bak büyük Beşiktaşlı Sinan Engin'e göre Beşiktaş-Gs, Başak-Fb maçları aynı gün aynı saatte olmalıymış bak sen bak.. Kolpa Beşiktaşlı seni..

Bak bak büyük Beşiktaşlı Sinan Engin'e göre Beşiktaş-Gs, Başak-Fb maçları aynı gün aynı saatte olmalıymış bak sen bak.. Kolpa Beşiktaşlı seni..

oda lolipopçu :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

oda lolipopçu :D

Bu sene çok belli oldu ben de anladım. O programdaki en Beşiktaşlı adam Rasim Ozan :evillol:

Yok aynı saatte olmalıymış da bilmem neymiş. Geçen sene nerdeydin Sinan?

Bu sene çok belli oldu ben de anladım. O programdaki en Beşiktaşlı adam Rasim Ozan :evillol:

Yok aynı saatte olmalıymış da bilmem neymiş. Geçen sene nerdeydin Sinan?
şampiyonluğu satan azizin en yakın arkadaşı sinan engin.Valla rasim daha beşiktaşlı :D