21 numara nouma forması
çok özeldir benim içim
Sene 2000, 6 kişilik aileyiz altısıda galatasaraylı..
bizim burada cumartesi-perşembe-çarşamba günleri pazar kurulur bizde 1 haftalık alışverişi cumartesi pazarında yapardık hep
Bir cumartesi valide sultan aldı beni,komşu teyze ve oğlula birlikte götürdü pazara, pazara girer girmez altlı üstlü formalar satan bir tezgah, komşunun çocuğu yapıştı beşiktaş formasına aldırdı
bende o zamanlar çocuğum daha aile gs'li bizde gsliyiz diye geziyoruz..hadi sana da alalım dediler,çıkardılar sarı bi forma bunu alacaz diye.. ama nasıl çirkin geliyor gözüme,nasıl çirkin birşey öyle cıvık sarı..gözüm siyah formada kaldı
başta valide almak istemedi yapıştım siyah formaya nasıl ağlıyorum ama hıçkıra hıçkıra..sonunda ikna ettim, o gün siyah 21 numara bir nouma formam oldu
o gün bu gündür beşiktaşlıyım
6 kişilik aileyiz altısıda galatasaraylı demiştim ya, hala altı kişilik aileyiz ve şimdi altısıda beşiktaşlı

Pascal nouma kucuk cocuklari besiktasli yapar, derdim iste ornek, sadece cocugu degil butun ailesini yapmis besiktasli.
Iste bu tarz futbolcular bu yuzden lazim.
Sokakta top oynayan cocuklara bakin hepsi quaresmayim, diye bagiriyordur gol atinca quaresma gibi seviniyordur. Gomez diye sevinen bile azdir.