Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321046 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı dkn_34

kayseri maçının havasına girmiştir zaten oyuncular.. zaten şu gs'yi yenemezsek şampiyon olmayalım diyeceğim yüreğim elvermiyor
endişeye gerek yok bireysel hatalar yapmayalım rahat 4/4
çok rahatlıkla kazanacağımız akhisar maçını defansta yapılan bireysel hatalar yuzunden kaybettık .

Çevrimdışı nusretaslanturk

endişeye gerek yok bireysel hatalar yapmayalım rahat 4/4
çok rahatlıkla kazanacağımız akhisar maçını defansta yapılan bireysel hatalar yuzunden kaybettık .
yok şu saatten sonra endişe etmiyorum zaten ben.. en fazla ruhumu teslim ederim o kadar yani

Çevrimdışı cursedofdragon

yok şu saatten sonra endişe etmiyorum zaten ben.. en fazla ruhumu teslim ederim o kadar yani

:D  :evillol:

Çevrimdışı dkn_34

osmanlı ile başakşehır 4.lik için felaket kapışıyorlar.osmanlı kaznırsa puanları eşit olacak
beşiktaş osmanlı ile fenerde başakşehır ile oynayacak bu maçlar hem 1.yi hemde 4.yi belırlemede büyük bir faktör olacaktır.

:D  :evillol:
yaw ne olacak yarın ölmeyeceğim belli değil :):) harbiden belli değil yalnız 1 mayıs yarın :)

yaw ne olacak yarın ölmeyeceğim belli değil :):) harbiden belli değil yalnız 1 mayıs yarın :)

orası öyle bi dayı vardı ben ecelimle ölmem ö beni Beşiktaş öldürür diyordu bende aynıyım ben ecelimle ölmem beni Beşiktaş öldürür bigün maç izlerken kalp krizinden giderim :D

orası öyle bi dayı vardı ben ecelimle ölmem ö beni Beşiktaş öldürür diyordu bende aynıyım ben ecelimle ölmem beni Beşiktaş öldürür bigün maç izlerken kalp krizinden giderim :D
yarın kafama gaz kapsülü gelmezse veya Allah korusun gene canlı bomba olayı falan olmazsa, sanırım bende bir beşiktaş maçının 82. ila 9+3. dakikaları arası hakkın rahmetine kavuşurum :)

Çevrimdışı dkn_34

bursa gs maçının özetını izledım .bursa resmen farkı kaçırmış.
biz haftaya kaçırmayalım rahat 3-4 atarız .

marcelo-tosic

gerisi beklediğimiz gibi

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

bursa gs maçının özetını izledım .bursa resmen farkı kaçırmış.
biz haftaya kaçırmayalım rahat 3-4 atarız .

Galatasaray her maç veriyor o pozisyonları. Geçen hafta 4-1 kazandıkları maçta bile Kasımpaşa'nın 20'ye yakın şutu vardı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

iyi bence güzel :)

Akhisar maçında valide'nin yorum geldi aklıma
''anam hepsi saatli bomba'' :evillol: :evillol:

Akhisar maçında valide'nin yorum geldi aklıma
''anam hepsi saatli bomba'' :evillol: :evillol:

:D :evillol:

Çevrimdışı SLYKRT

İLK 11'İMİZ ;
Tolga-Beck-Marcelo-Tosic-İsmailoviç-Oğuzhan-Atiba-Quaresma-Sosa-Olcay-Gomez
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Ensar

kadında sıyırdı benim yüzümden kafayı bu sene  :evillol: :evillol:
bu Beşiktaşlı annelerin çektiğini hangi anne çekmiştir be :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

:kop: :kop:
halamın yakasından tutup sallayarak 'bu sene o sene ayseeellll, bu sene o sene derken yakaladım geçen  :kop: :kop:

Çevrimdışı dkn_34

ismail bir maç gaz bombası oluyor  diğer maç ses bombası böyle işte gidiyor :icool:
inşallah lig bitene kadar canlı bomba olmaz .bi pattatımı gittik kurtuluşu yok.

Çevrimdışı dkn_34

tolga yı yazmıyorum bile
 o daha beter

halamın yakasından tutup sallayarak 'bu sene o sene ayseeellll, bu sene o sene derken yakaladım geçen  :kop: :kop:

valla bende aynı değilim desem yalan söylemiş olurum her maç skor tahmini soruyorum kim yener diyorum :D

Bizim kalan maçları fener'in kalan maçlarını soruyorum o maçlar nolur diyorum kim şampiyon olur diyorum :D

Bıktırdım bende annemi :D  :lol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

ismail bir maç gaz bombası oluyor  diğer maç ses bombası böyle işte gidiyor :icool:
inşallah lig bitene kadar canlı bomba olmaz .bi pattatımı gittik kurtuluşu yok.
Canli bomba olup bir mac patlatsa kendini de kurtulsak.
Herif topla bizim kaleye girse yeri hazir.

Çevrimdışı Ensar

:kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı dkn_34

,bence osmanlı maçında şampiyonluğu ilan ederiz .
konya maçına şampiyon olarak gidersek ismail canlı bomba olsun kendini feda etsin.

Çevrimdışı can1903

Tolga Zengin sen kimsin ya, taraftara trip atıyorsun? Golü biz mi yedik.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..