Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316600 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ben gomezin seneye kalacağını düşünmüyorum ama kalırsa  ve doğru transflerler gelirse (caner+srna gibi bir ortacılar) 35+ gol bekliyorum kendisinden. srna demişken adam akşam 78.dk.da bir boş koşu yapıp bindirdi top ona geldi hiç stop kontrol vb etmeden gelişine inanılmaz bir orta açtı forvet kötüydü öne küçük bir hamle yapsa dahi golü atardı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Şenol hoca ve diğer tüm yerli hocalardaki ortak sıkıntı biraz vizyonsuzluk biraz yabancı oyuncu portföylerinin sığ olması, mesela Biliç'in oyunu Şenol Hocaya göre daha avrupai idi. bu sezon avrupa kupalarında bu görüldü...
Evet Biliçin problemi oyuncu tercihleriydi , sistemi tam Avrupa sistemiydi.Şenol hocanın ederi bu bence , stadyumla beraber gelecek yıl Avrupanın en çok kazanan 20 takımı arasına gireceğiz muhtemelen ve sonrasında bu çapta ekonomik güce sahip bir kulüp için Şenol hoca çok zayıf kalacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

Eto'nun hizi yasina gore cok cok iyi abi

Ne deparlar attigini gördüm bu sezon @ahmetx abinin de dedigi gibi patlama gucu yuksek Eto'o nun

Ama soyle bir durum var bizim oyun planimiz Gomez uzerine kurulu degil herkes Gol atıyor artırıyor

Antalya da ise butun oyun plani Eto uzerine kurulu topu alan herkes Etoya oynuyor butun toplar Eto da buluşuyor yani butun takim Etoya oynuyor bu nedenle bu kadar sivrildi bizde Ayni etkiyi yaparmiydi ? Bence yapardi en az 20 golu cok rahat bulurdu..
Bizim takimda daha diri kalirdi eto.
Mario gomez de cok az topla bulusan bir oyuncu aslinda devamli oyunda ama tam yerinde aliyor topu.

Çevrimdışı ahmetx

gomezin ilk 2 hafta eksikliği ve arada sendelemeleri çok net kaçırdığı bazı golleri olsaydı şimdiye 30u geçmişti...
Bence Eto şu yaşında bile Gomezden bir tık üstte @tangaz . Biz şimdiye kadar Pektemek ve Almeidaya talim ettiğimiz için Gomez süper ötesi görünüyor bize .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

ben gomezin seneye kalacağını düşünmüyorum ama kalırsa  ve doğru transflerler gelirse (caner+srna gibi bir ortacılar) 35+ gol bekliyorum kendisinden. srna demişken adam akşam 78.dk.da bir boş koşu yapıp bindirdi top ona geldi hiç stop kontrol vb etmeden gelişine inanılmaz bir orta açtı forvet kötüydü öne küçük bir hamle yapsa dahi golü atardı...
Yunanistan 2.liginden aldığımız Münch bile fark yapmıştı bu ligde  . Scoutumuz olsa bulunur bu tip bekler ve sıkışılan maçlar çok rahat çözülür.

Çevrimdışı mylife1903

Evet Biliçin problemi oyuncu tercihleriydi , sistemi tam Avrupa sistemiydi.Şenol hocanın ederi bu bence , stadyumla beraber gelecek yıl Avrupanın en çok kazanan 20 takımı arasına gireceğiz muhtemelen ve sonrasında bu çapta ekonomik güce sahip bir kulüp için Şenol hoca çok zayıf kalacak.
Senol gunesin sampiyonluga ihtiyaci var. oldu, oldu olamadi daha zor, homurdanmalar baslar, benden soylemesi

Çevrimdışı SLYKRT

Şenol güneşi bence küçümsememek lazım en büyük deneyimi trabzonspor ve türk milli takımı olan kişinin Beşiktaş gibi büyük bir takımla daha kaliteli ve daha yaratıcı fikirler üreteceğini düşünüyorum.Her insanın felsefesi olduğu gibi şenol hocanında felsefesi hucüm futbolu.2002 de brezilyaya bile karşı atak futbolu oynayan kapanmayan bir takımdık.Stadla ve gelişen oyunculara kaliteli ve deneyimli takviyelerle daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum şenol hocanın.En kötü wenger kadar kıymeti olmalı yani.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ne kadar mümkündür bilmiyorum ama istediğim forvet, Jonathan Soriano

Gomez giderse bu adam üstüne düşmek lazım, salzburgdan oyuncu almak hiç kolay değil ama şartlar zorlanmalı.

Hatta aynı takımdan naby keita ise geleceğin yıldızı bence.

Çevrimdışı ahmetx

Senol gunesin sampiyonluga ihtiyaci var. oldu, oldu olamadi daha zor, homurdanmalar baslar, benden soylemesi
Bu sene fırsat altın tepside önünde , şikenin kralı koptu gitti zaten azizbahçe her maç kendi sahasında ıslıklanıyor ,taraftarlarının hiç umudu yok.Trabzon ve bursanın esamesi okunmuyor durum ortada.

Çevrimdışı ahmetx

Gomez giderse bu adam üstüne düşmek lazım, salzburgdan oyuncu almak hiç kolay değil ama şartlar zorlanmalı.

Birde senin Güney Afrikalı bir kalecin vardı @Armağan Bozkurt:D

Çevrimdışı ahmetx

Şenol güneşi bence küçümsememek lazım en büyük deneyimi trabzonspor ve türk milli takımı olan kişinin Beşiktaş gibi büyük bir takımla daha kaliteli ve daha yaratıcı fikirler üreteceğini düşünüyorum.Her insanın felsefesi olduğu gibi şenol hocanında felsefesi hucüm futbolu.2002 de brezilyaya bile karşı atak futbolu oynayan kapanmayan bir takımdık.Stadla ve gelişen oyunculara kaliteli ve deneyimli takviyelerle daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum şenol hocanın.En kötü wenger kadar kıymeti olmalı yani.
Şenol hocayı ayakta tutan hücum felsefesi , transferde oyuncu tercihleri ve takım savunmasında yetersiz bence.

Çevrimdışı tangaz

Avrupai falan degildi kanser futboluydu Bilicin ki ha Avrupa maclarunda is yapiyordu ona sozum yok

Ama ben nefret ediyorum bu oyun sisteminden Bilic bize Athletico madiridin oyun sistemini oynatmaya calisiyordu ki basarilida oldu ama ligde ayni oyun planini kullanmasi onun sonu oldu

bakın Biliç'le ilgili size bir görüş: bir adam düşünün yabancı bir ülkeye geliyor çalışmaya başlıyor iyi de start veriyor hatta bursayı deplasmanda 3-0 yendiği maçtan sonra herkes takıma hoca geldiği belli oluyor vbvb diyor ardından olimpiyatta malum gs maçı oluyor hoca musleraya ingilizce ayıp sana muslera diyor yardımcı hakem hoca küfretti die rapor yazıyor adam 3 maç ceza alıyor ardından ilk fener derbisinde benzer hadiseler saha yok seyirci yok ödemeler aksıyor hakemler seni katlederken renklileri göstere göstere kayırıyor. bu durumda hangi yabancı hoca olsa ürker Biliç gibi genç sayılabilecek bir hoca duble ürker derbilerde korkak futbolun altında biraz bu yatıyordu birazda güvendiği dağlara kar yağması (töre) yanlış tercihleri(pektemek) eklenince finali yapamadı hoca. bir katılmadığım hususta şuydu hocanın görüşünde "savunmayı çalışırsın hücumu satın alırsın" savunma salt çalışılarak kazanılabilecek bir şey değildir. biraz daha kaliteli adamların kadroya katılmasında ısrarcı olabilirdi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Birde senin Güney Afrikalı bir kalecin vardı @Armağan Bozkurt:D

Evet ama benim değil bu forumun geneli beğenmişti adamı, hele tolganın oyun kuramayışlarını görünce, özlemle kendisini anıyorum. 50 60 mt ayağa pas atan bir abimizdi.  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Ben kadrodan memnunum her takimin eksikleri olacaktir.
Mustafa ve ismaili gondersinler, genc takimin sag bekini ismailin yerine monte etsinler, takimi korusunlar, hakkimizi yedirmesinler, gelen mangirlarla borc odesinler ben transfer yapmasalar bile mutlu olurum.

Patlak lastikleri soksunler once

Çevrimdışı tangaz

Şenol Hocanın yerinde olsam hiç gocunmam savunma koçu bulur takıma getirirdim.

Çevrimdışı tangaz

Yunanistan 2.liginden aldığımız Münch bile fark yapmıştı bu ligde  . Scoutumuz olsa bulunur bu tip bekler ve sıkışılan maçlar çok rahat çözülür.

münch italya 2.liginden yanılmıyorsam genova'dan gelmişti bizden sonra panathinaıkosa gidip yılın futbolcusu seçilmişti pana'nın son şampiyonluğudur. münch b.münih altyapısı ürünüdür bu arada...

Çevrimdışı ahmetx

Evet ama benim değil bu forumun geneli beğenmişti adamı, hele tolganın oyun kuramayışlarını görünce, özlemle kendisini anıyorum. 50 60 mt ayağa pas atan bir abimizdi.  :lol:
ismini hatırladım Khune du .  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

münch italya 2.liginden yanılmıyorsam genova'dan gelmişti bizden sonra panathinaıkosa gidip yılın futbolcusu seçilmişti pana'nın son şampiyonluğudur. münch b.münih altyapısı ürünüdür bu arada...
evet evet italya 2.liginden yunan ligine ordan bize gelmişti.

Çevrimdışı Deadam

Cenk gene kapağı yapıştırmış
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı yigitcan1903

Güzel toparlıyolar sevindim  :)
Meydan bırakmamaları iyi
Bi de sahada taktılar mı o kapakları şampiyonluk kutlamasına üstünde basın yazan dev kapak yaptıralım

Çevrimdışı mylife1903

ismini hatırladım Khune du .  :icool:

Ooooo vodafone hemen getirsinler formasiyla beraber, stadta kaynar gider

Çevrimdışı mylife1903

Ne demis ne demis
Burada internet ozurlu kardeslerinizi unutmayin

Çevrimdışı Deadam

Güzel toparlıyolar sevindim  :)
Meydan bırakmamaları iyi

Bunlarla ilgili tezahürat yapasım var
Kayseri maçında

Fanatik paçavrası (Küfür Yasak)₆ yalakası
Şampiyon yazacaksınız manşetlere
Sütsüzler tayfası.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Hocanın yerinde olsam hiç gocunmam savunma koçu bulur takıma getirirdim.
Mesela zago

Çevrimdışı tangaz

evet evet italya 2.liginden yunan ligine ordan bize gelmişti.

genova beşiktaş pana sıralama böyle idi o zamanlar 3-5-2 modası vardı sol koridoru boylu boyunca toparlardı hücuma çıkıp yerden araya derinlemesine diyagonal ne toplar bırakırdı öyle... briegel tranfer etmişti kendisini..