Bakın bu sezon tamamen bizim için şans sezonudur.
1 Sezon düşünün ki, Ndoyeden sekip gomeze denk geliyorsun.
Yine bir sezon düşünün ki, Atibaya 1 alternatif alamadan transfer sezonlarını geçiştiriyorsun bunuda yeni transferler tolgay ve veli dönüyor diye uyutarak yapıyorsun, sorarlar adama, hani nerede bunlar?
Yine bir sezon düşünün ki, Sağ kanadında geçen sene serdar, Bu sene serdarın alman versiyonu beck. Yani şikayetçi olduğun adamdan belki yarım tık önde, o da istikrar.
Yine bir sezon düşünün ki, Kör topal giden stoperlerin satılıyor sakatlanıyor;
1-Almanyanın küme düşen takımının stoperini alıyorsun.
2-İspanyanın Küme düşecek takımının stoperini alıyorsun.
Ya arkadaş sen Beşiktaşsın, Beşiktaş.. Efendim zaman yoktu kısıtlı zaman içinde bu kadar oluyoru ben yemem, yutmam, yiyen yutan varsa afiyet bal şeker olsun.
3 Forvetin var sözde değil mi..
1 tanesi, yoğun sakatlıklarla uğraşıp takımına gelmiş Gomez, Yani bir stabilite yok sağlık durumunda. Çok şükür iyi çıktı da gidiyor, ya olmasaydı, ya yine bir sakatlık geçirseydi?
Kaldın mı Cenk ve Pektemeğe ki o pektemek, ligde 3-5 dk zaman aldı almadı, hesap edin.
Ben Her hafta aman atibaya birşey olmasın diye dişlerimi sıktım yahu, ne hakları vardı buna. Neciple olabileceğini mi sanıyorsunuz. Olamayacaktı, Atiba ve biz Beşiktaşlılar allahın sevdiği kuluymuşuz bu sene.
Velhasıl transferde bir plansızlıktan söz ediyorum, nasıl hangi nedenle müthiş transfer stratejisi diye bir algı oluştu bilmiyorum, ama bu algı bizi iyi yerlere götürmez.
Beşiktaş şampiyon olamaz dedim, bu bir öngörüdür, Temenni değildi. Şampiyon olursak da Zaaa nasıl olduk ama denmesinin alemi yok, Karşınızdaki adam da Beşiktaşın şampiyon olmasını temenni eden ama bazı sebeplerden bunu mümkün görmeyen biri sadece.