Basında verilen bilgiler yanlış değilse, Caner'in Fener'de kazandığı ücret 1.7 milyon + maç başı geliri. Biz 2 milyon net ücret ödersek zararlı çıkmayız. Düşünelim ki, Caner kalitesinde bir sol bek transfer ettik. Bonservis ücreti 3 milyon olsun; maaşı 1.5 milyon. Bu X oyuncu için 3 yılda toplam 7.5 milyon euro kasamızdan çıkar. Caner'e 2 milyon euro ücret ödenmesi halinde kasamızdan çıkacak para 2 milyonx3= 6 milyon euro.
Ya da şöyle düşünelim: Beck için 1.7 m bonservis ödedik. Yıllık ücreti ise 1.4 m. Kasamızdan 3 yılda çıkacak para 1.7+3x1.4= 5.9 milyon euro.
Caner'in maliyeti 6 milyon, Beck'in 5.9 milyon. Elbette Caner'in 2 milyonu tamamen hayali... Ama benim söylemek istediğim, 2 milyon maaşın bile uçuk olmadığı...
Takimda yildiz turk oyuncular var, oguzhan, tore, olcay, kerim gibi bu cocuklarin maas ortalamalari 1.5m civaridir ama unutulmasinki bu cocuklara bonservis odedik. Caner'e ayni sartlarda sozlesme imzalatilmali ama bir imza parasi verilebilir, kulup paralari eskisi gibi aciklamadigi icin bir sikinti cikmaz.
Caner derse, kardesim pektemek 1,7 aliyor ben 2.5 isterim o durumda pektemek ile yangindan mal kacirir gibi sozlesme imzalayanlar dusunecek, cunku caner hakli o konuda.
Bakin arkadaslar cenk goneni gsye verdik gsnin hali meydanda.
Bu ismail ve pektemek gittikleri takimi ayni gs kivamina sokacaklar.
Ismail var diye bek alinmayacak o takima, butun stoperler ve kaleciler itin seeeyinee seedilecekler sonra o takim habire stoper ve kaleci transferinden iki yakasini bir araya getiremeyecek.
Ismaili iki laf etmeyen o tvdeki gerzekler yalaka ve medya maymunudur. Ismailin babasi ak parti hatay il baskani falan herhalde, baska aciklamasi yok. Oh yazdim rahatladim