Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7314611 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Aspor da istisnasız tüm yorumcular ismail harika tolga iyi ama şansız olarak söz konusu ediliyor. İyi niyet diyemiyorum artık. Hele hele bazı programlarda ismail den söz dahi edilmiyor edilirse ise harika sezon geçiriyor deniyor. Başka maçlar izliyor olmalıyız.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

@Yunus Emre Dökmeci bu arada kynadı sanma srna(33) ve carvalho(37) isimleri geçerken veteran demiştin. ben 41 yaşındayım bari ben yokken deseydin  :vur
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 01:33:13 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı nusretaslanturk

Aspor da istisnasız tüm yorumcular ismail harika tolga iyi ama şansız olarak söz konusu ediliyor. İyi niyet diyemiyorum artık. Hele hele bazı programlarda ismail den söz dahi edilmiyor edilirse ise harika sezon geçiriyor deniyor. Başka maçlar izliyor olmalıyız.

bu taner ayrı bir cins zaten, twitterdan bi fikir verdim buna istatislik hakkında, çok güzel fikir yapalım bunu dedi, sonra twet'i sildi tamamen :) bir hafta sonra kendi fikri gibi çıktı anlattı herif :D
içlerinde bi uğur var onu beğeniyorum kendi adıma
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 01:06:13 nusretaslanturk ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O yorumcuların geneli Fener sempatizanı . Misal bu Taner Karaman denilen kişi Kayserispor'u tutuyorum dese de Fener dendi mi gözlerinin içi hep gülüyor . Hep Fener lehine algı oluşturmaya çalışıyor. Adam zaten futbol cahilinin teki. Ciddiye alınacak bir tarafı yok . Bu sempatizanlara sene sonu kıt zekalarıyla sözde yaptıkları algı oyunlarının hesabını sorup dalga geçmek şart oldu .

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Özay

Transfer konusunda gerçekten kör topal ilerliyoruz. Ben hala daha demba ba'nın en ufak bir plan program yapılmadan satılıp yerine ndoye'nin alınmaya çalışılmasındayım.

Papaz her zaman pilav yemez derler ya.. o hesap.

Ayrıca şu da var; biz şampiyon olup şampiyonlar ligi'ne gidersek ve bu yönetim tekrar seçilip yine ya tutarsa trasnferlerle oraya katılmayı düşünürse vah vah derim sadece. Hani Bilic olsa neyse de  Şenol Güneş'in avrupa'da en ufak taktiği olmaz. Kabus gibi bir sezon geçiririz.

Bu yüzden Armağan'a katılamamak elde değil. Sadece futbolda varlık gösterebilen bir kulübün bütün kulvarlardan elenip, son olarak ligde çok iyi futbol oynuyor dendiği sezonda sadece 3 puanla lider olması bence başarı değil.

[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 01:17:01 Özay ]

Çevrimdışı Oktay

Yorumları okuyorumda birileri caner falan diyor yahuu hiç akıl mantık işimi Caner'in bize gelmesi menejerlerin manipülasyonu Fener'de 2.5 milyon alıyo derdi ona yakın para koparmak Beşiktaş a gelse 1.3 yada 1.5 milyon Euro'dan fazla alamaz .. Diğer bi konuda düne kadar demiyomuyduk fb den gs den topçu almayalım , bu ne lahana bu ne perhiz demezlermi Adama
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 01:23:44 Oktay ]

Çevrimdışı Deniz

Evet sezon başında şampiyon olamayacağımızı söyledim. Hatta beklentim 6-8 puan fark olacak şeklindeydi.

Peki soruyorum, şampiyon olamazsak tebrik mi edeceksiniz beni? Evet sen söylemiştin diye.

Yok bunu söylemeyecekseniz, sen şampiyon olamayız demiştin, ne hakla konuşursun demeyin, cüret dahi etmeyin. Lütfen.

Saçma durur.

Onemli olan 7 senedir sampiyon olamayan ,stadi olmayan bir takımın "sampiyon olamayacağını " bilmek degil sampiyon olacagini bilmektir.yani sampiyon olamasak da ahim sahim birseyi bilmis olmuyorsun ama sapiyon oursak ciddi sekilde cuvallamis oluyorsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Onemli olan 7 senedir sampiyon olamayan ,stadi olmayan bir takımın "sampiyon olamayacağını " bilmek degil sampiyon olacagini bilmektir.yani sampiyon olamasak da ahim sahim birseyi bilmis olmuyorsun ama sapiyon oursak ciddi sekilde cuvallamis oluyorsun.

evet az ama öz bi şekilde güzel özetledin @Deniz ;)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2016, 01:58:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu fazioyu @atalay da istiyordu yanılıyormuyum?

Fazio'yu ben yazdım ancak Rhodolfo yanına değil yerine yazdım dönüş geç olabilme ihtimaline karşı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2016, 02:00:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Yorumları okuyorumda birileri caner falan diyor yahuu hiç akıl mantık işimi Caner'in bize gelmesi menejerlerin manipülasyonu Fener'de 2.5 milyon alıyo derdi ona yakın para koparmak Beşiktaş a gelse 1.3 yada 1.5 milyon Euro'dan fazla alamaz .. Diğer bi konuda düne kadar demiyomuyduk fb den gs den topçu almayalım , bu ne lahana bu ne perhiz demezlermi Adama

Caner Fener'den 1.68 milyon alıyor @Oktay abi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

oğuzhan'ın bilek burkulması nedeniyle kayseri maçında oynayamama ihtimali varmış. ben bunda hayır görüyorum.
kayseri'yi oğuzhansız da geçeriz hem böylece sarı kart sınırında olan ozzy, gs deplasmanı için riske edilmemiş olur. hem de yerine oynayacak tolgay, hocaya kendini götermiş ve sonrasında rotasyonda yer bulmuş olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2016, 02:04:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Yine skrtel glik isimleri dolaşıyor alacağımız adam maksimum zapata olur. Yine veloso falan ismi dolaşıyor imkan yok alamayız. Oraya da sözleşmesi biten daha orta kalite isim düşünün siz. Yada ne bileyim getafeden vallecanodan birileri. Ya tutarsa transferleri bekliyorum yine. Sosa ( bu sezon ki performans) gomez tuttu ya bu tip transferler göreceğiz. İstersek şampiyon olalım istersek olmayalım değişmez bizde bu ritüel. 5 adam alırsın 1 i tutar sana süper başarılı transfer stratejisi diye yedirirler.
Fenerden kimseyi alamayız, bak gs şu haliyle alabilir biz alamayız.

Beklentim zapata ve türkiye liglerinden bir stoper alınacaktır.
Orta sahaya transfer beklemiyorum, yine veli ve tolgay bizim yeni transferlerimiz masalına hazırım. Gomez giderse kim gelir oda benim için bilinmez, yine zar atılacak ama her zaman düşeş gelir mi, umarım gelir.
Tolga ve ismail ile sözleşme uzatılır. Serdar ile uzatılmayabilir.

Armağan yine maşallahın var.

Burada kimin gelip kimin gideceği sonuç, tabi ki konuşulacak yazılacak çizilecek. Son durum kulübün elinde iki liste var. Şampiyon olursak alınacaklar, olamazsak alınacaklar olmak üzere.

Arada illa ki kalite farkı olacaktır. O yüzden bunları konuşmak şuan yersiz tek önceliğimiz şu 4 hafta olmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2016, 02:07:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Atınç'tan olmaz dedik, satıldı diye tefe koyanlar oldu yönetimi. Bundesliga'da yıldız olacak Bayern'e  gidecek vs gerisi de geldi.

Çocuğun Almanya 2.liginde alabildiği süre 450 dakika koca sezonda. Atınç'ı çok seviyorum çoğu Beşiktaşlı'dan daha Beşiktaşlı tavırlar sergiledi ama görünen köy kılavuz istemez uçunca tam uçuyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Atınç'tan olmaz dedik, satıldı diye tefe koyanlar oldu yönetimi. Bundesliga'da yıldız olacak Bayern'e  gidecek vs gerisi de geldi.

Çocuğun Almanya 2.liginde alabildiği süre 450 dakika koca sezonda. Atınç'ı çok seviyorum çoğu Beşiktaşlı'dan daha Beşiktaşlı tavırlar sergiledi ama görünen köy kılavuz istemez uçunca tam uçuyoruz.

Atinc'in hala şansi var bence. Bir sezonda kesip atmazlar herhalde. Inşallah biyerlere gelir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya valla geçmiyo şu günler. Bahardan mıdır nedir. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gordon Baba

Basında verilen bilgiler yanlış değilse, Caner'in Fener'de kazandığı ücret 1.7 milyon + maç başı geliri. Biz 2 milyon net ücret ödersek zararlı çıkmayız. Düşünelim ki, Caner kalitesinde bir sol bek transfer ettik. Bonservis ücreti 3 milyon olsun; maaşı 1.5 milyon. Bu X oyuncu için 3 yılda toplam 7.5 milyon euro kasamızdan çıkar. Caner'e 2 milyon euro ücret ödenmesi halinde kasamızdan çıkacak para 2 milyonx3= 6 milyon euro.
Ya da şöyle düşünelim: Beck için 1.7 m bonservis ödedik. Yıllık ücreti ise 1.4 m. Kasamızdan 3 yılda çıkacak para 1.7+3x1.4= 5.9 milyon euro.
Caner'in maliyeti 6 milyon, Beck'in 5.9 milyon. Elbette Caner'in 2 milyonu tamamen hayali... Ama benim söylemek istediğim, 2 milyon maaşın bile uçuk olmadığı...

Çevrimdışı mylife1903

kaç o kol  :)
Iki ismail bacagi gucunde abi o kol, bu cocuk ismailin topu ayagiyla atamadigi yere eliyle atar

Çevrimdışı mylife1903

Bende dahil Ove ove bitiremedigimiz Kjaerin esamesi bile okunmaz Skrtelin yaninda :bandit:
@Yunus Emre Dökmeci keya orta karar bir stoper, buyuk takim stoperi degil bence. Ha dersen ki marcelo mu keya mi keya tercihimdir. Ama buyuk takim oyuncusu riske girer, pozitif futbol oynar, her topu stat disina vurmaz. Mesela alexis mi keya mi desen ben 100 sene hep alexisi alirim. 

Çevrimdışı mylife1903

Ismail futbol hayati boyunca 13 asist yapmis mi araştırmak lazim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7 seZondur ligde besiktas formasi giyiyor tamam sakatlik falan yasadi ama besiktasta adamin 2 gol 2 asisiti var. hucum beki. Yedirdikleri ise say say bitmez. Herifin kulube zarari bir stat parasi herkes degisiyor ismail degismiyor belki problema ismailde, turk kafasi iste.

Çevrimdışı Ensar

kapalı üst 414.blok bilet var elimde gişe fiyatından transfer edeceğim arkadaşlar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Basında verilen bilgiler yanlış değilse, Caner'in Fener'de kazandığı ücret 1.7 milyon + maç başı geliri. Biz 2 milyon net ücret ödersek zararlı çıkmayız. Düşünelim ki, Caner kalitesinde bir sol bek transfer ettik. Bonservis ücreti 3 milyon olsun; maaşı 1.5 milyon. Bu X oyuncu için 3 yılda toplam 7.5 milyon euro kasamızdan çıkar. Caner'e 2 milyon euro ücret ödenmesi halinde kasamızdan çıkacak para 2 milyonx3= 6 milyon euro.
Ya da şöyle düşünelim: Beck için 1.7 m bonservis ödedik. Yıllık ücreti ise 1.4 m. Kasamızdan 3 yılda çıkacak para 1.7+3x1.4= 5.9 milyon euro.
Caner'in maliyeti 6 milyon, Beck'in 5.9 milyon. Elbette Caner'in 2 milyonu tamamen hayali... Ama benim söylemek istediğim, 2 milyon maaşın bile uçuk olmadığı...

Takimda yildiz turk oyuncular var, oguzhan, tore, olcay, kerim gibi bu cocuklarin maas ortalamalari 1.5m civaridir ama unutulmasinki bu cocuklara bonservis odedik. Caner'e ayni sartlarda sozlesme imzalatilmali ama bir imza parasi verilebilir, kulup paralari eskisi gibi aciklamadigi icin bir sikinti cikmaz.
Caner derse, kardesim pektemek 1,7 aliyor ben 2.5 isterim o durumda pektemek ile yangindan mal kacirir gibi sozlesme imzalayanlar dusunecek, cunku caner hakli o konuda.

Bakin arkadaslar cenk goneni gsye verdik gsnin hali meydanda.
Bu ismail ve pektemek gittikleri takimi ayni gs kivamina sokacaklar.
Ismail var diye bek alinmayacak o takima, butun stoperler ve kaleciler itin seeeyinee seedilecekler sonra o takim habire stoper ve kaleci transferinden iki yakasini bir araya getiremeyecek.

Ismaili iki laf etmeyen o tvdeki gerzekler yalaka ve medya maymunudur. Ismailin babasi ak parti hatay il baskani falan herhalde, baska aciklamasi yok. Oh yazdim rahatladim

Çevrimdışı Oktay

Caner Fener'den 1.68 milyon alıyor @Oktay abi.
bizat aziz yıldırım söyledi bonuslarla 2,5 @Çağrı

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Fanatik yine sıkmış bir şeyler aslı astarı var mı acaba?
Yok ise bunları da almamak lazım tesislere...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı yigitcan1903

Fanatik yine sıkmış bir şeyler aslı astarı var mı acaba?
Yok ise bunları da almamak lazım tesislere...
Bire bin kattıklarını düşünüyorum da olay olmuştur yine
Oyuncuların böyle gerilmeleri hiç iyiye işaret değil

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bire bin kattıklarını düşünüyorum da olay olmuştur yine
Oyuncuların böyle gerilmeleri hiç iyiye işaret değil

Basına kapalı bir idman olduğu için gördükleri bir şey de yok ortada. Birileri söylemiş bunlar da yazmış.
Ben olayın gerçek olduğunu düşünmüyorum.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…