Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7315435 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Formda Franco, yani Brugge macindan onceki Franco su an ki Alexis ve Marcelo'dan daha iyi stopperdi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Formda Franco, yani Brugge macindan onceki Franco su an ki Alexis ve Marcelo'dan daha iyi stopperdi.

franco zaten kötü stoper değil ki :) Bizim oyun sistemine uymuyor yavaş kalıyor.yoksa fenere cuk diye oturur kjaer,franco.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Srna takımında kalır. Veloso, Sporting yapar.
veloso'nun yıllık maaşını karşılayabilir mi sporting

franco zaten kötü stoper değil ki :) Bizim oyun sistemine uymuyor yavaş kalıyor.yoksa fenere cuk diye oturur kjaer,franco.
veli-atiba oynadığımızda bile son adamdan kaç kırmızı yedi, bu yıl hiç olmazdı harbiden

Çevrimdışı onder23

Hiç kasmaya gerek yok bize skrtel lazım  :icool: :super: :super:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yine bir armagan mesaji yine takimi kucuk gorme yine renklilerin bile asagilayamayacagi sekilde asagilamak  nasil bi cumledir ya acliktan olen gs nin bile gerisinde gormek bu takimi bu takim sana gereken cevabi vermedimi hala sahada oynadigi ve suan bulundugu sira ile zaten insanda biraz arlanma varsa suraya yazarken 2 kere dusunur artik sezon basida burda takima etmedigun laf kalmadi yok bilmem bursanin pasanin gerisinde 6. bitiririz ligi falan laflari sonra foruma ara vermeler baktin takim iyi sampiyonluga gidiyor yine gelmissin burda sozde elestri zirhi altinda takimi kucuk gormeler ayiptir yeter valla
Türkçe mi bilmiyorsun? Takımı mı aşağıladım ben mesajımda.? Yada herhangi birini mi aşağıladım. Senin gibi tiplere cevap verip kendimi germemek için bıraktım yazmayı, ama maçları beklerken zaman geçirmek için takip ediyorum, ara ara yazıyorum .

Sırf senin gibi her bir boku aşağılama hakaret görmekte ısrar edenler yüzünden ara vermiştim, endişeye mahal yok, sezon bitince de uzarım, rahat ol. ;)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

veloso'nun yıllık maaşını karşılayabilir mi sporting

Mevcut kontratındaki rakamları Rus - Ukrayna kulüpleri ve FB dışında kimse vermez.

Evet sezon başında şampiyon olamayacağımızı söyledim. Hatta beklentim 6-8 puan fark olacak şeklindeydi.

Peki soruyorum, şampiyon olamazsak tebrik mi edeceksiniz beni? Evet sen söylemiştin diye.

Yok bunu söylemeyecekseniz, sen şampiyon olamayız demiştin, ne hakla konuşursun demeyin, cüret dahi etmeyin. Lütfen.

Saçma durur.

Mevcut kontratındaki rakamları Rus - Ukrayna kulüpleri ve FB dışında kimse vermez.
quaresma, konusunda bile aramızdaki finansal farktan dolayı karşılayamayız demişti sporting..oyuncu için özel bir yeri varsa döner tabi ama sporting'e kadar çok alıcısı çıkar bence veloso'nun.

Gençlerbirliğinden bir savunma oyuncusu konuşuluyor şuan bizim için. Şu yılmaz vural ile polemik yaşayan çocuk.

Gençlerbirliğinden bir savunma oyuncusu konuşuluyor şuan bizim için. Şu yılmaz vural ile polemik yaşayan çocuk.

ahmet çalık

Çevrimdışı Gordon Baba

Ahmet Çalık, yetenekleri açısından bize çok katkı verir. Ama önemli karakter sorunları var. Terbiye edilirse, güzel olur.

Çevrimdışı atalay

quaresma, konusunda bile aramızdaki finansal farktan dolayı karşılayamayız demişti sporting..oyuncu için özel bir yeri varsa döner tabi ama sporting'e kadar çok alıcısı çıkar bence veloso'nun.

Sporting altyapısından yetişme, kulübün efsanelerinden. Ayıca Veloso, 4-3-3'ün sağ/sol iç oyuncusu. Veloso gelirse Tolgay, Ozzie, Sosa, Atiba dörtlüsünden ikisine formasyonda yer yok. Bence, stoper ve anchor man pozisyonlarında kullanabileceğimiz bir orta saha lazım.
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 00:29:24 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sporting altyapısından yetişme, kulübün efsanelerinden. Ayıca Veloso, 4-3-3'ün sağ/sol iç oyuncusu. Veloso gelirse Tolgay, Ozzie, Sosa, Atiba dörtlüsünden ikisine formasyonda yer yok. Bence, stoper ve anchor man pozisyonlarında kullanabileceğimiz bir orta saha lazım.
Onerin nedir peki @atalay

Ndiaye olmami :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

o mehmet topal diyo  :evillol:
En son çarem olsa bile almam o yeteneksiz yan pasçı yi :bandit:

En son çarem olsa bile almam o yeteneksiz yan pasciyi :bandit:
eee çapa diyo olum adam franz beckenbauer'u mu alalım sana :)

En son çarem olsa bile almam o yeteneksiz yan pasçı yi :bandit:
  tugay'a da öyle yan pasçı diyorlardı :) kaç yıl epl'de oynadı adam

Çevrimdışı halvetifarazi

@Armağan Bozkurt sonuna kadar haklı.

bakın dinleyin.

e.torunoğlulları anlatmıştı gomez'den önce n'doye ile anlaşmışlar. gomez'i "şansa" denemişler ihtimal %1 miş. gomez olunca n'doyeden vazgeçmişler. bu nasıl transfer mantığı? yani gomez olmasaydı n'doye kesin olarak gelecekti. kimdir necidir bu n'doye? gomez kadar gol atabilecek miydi?gördük trabzonda öylesine bir futbolcu. geldiği gibi gitti.şimdi nerde bilmiyorum bile. şansımız yaver gitmseydi, gomez işi olmasaydı bu kadar gol atıp bu kadar potada olacak mıydık? yani koca takım şansla "ya tutarsa"mıyla ilerleyecek. nerde kaldı 4 yıldır yapılan! yapılanma, nerde kaldı plan program.

bir de şunu düşünün n'doye bjk'ye tam gelecekken gelemiyor ve ne tesadüf ki bir başka Türk takımı trabzona gidiyor(dünyada başka takım kalmamış gibi). bu kadar olur. uçak rötar yapıyor sanki! istanbul yerine trabzon hava limanına iniyor.
yapmayın allahınızı severseniz. allah bilir hangi menajar çakacaktı n'doye 'yi bize. çakamayınca gitti ts'ye çaktı. bu kadar toz pembe bakmayın rica ediyorum.

beşiktaş işini şansa bırakmamalı. hala altınsay'ın aldırdığı olcay oğzuhan ile yürüyor bu takım. planlama böyle olur. altınsay şener özbayraklıyı aldıracaktı. samet beğense şimdi sağbek de aramıyor olacaktık.

dentinho, escude,danny, gökhan süzen ,mcgregor vs vs. tutarsa diye alındı hiç biri tutmadı. bu alınanlardan bir sosa tutar gibi oldu. bilmem kaçta bir. yüzdeye vursan tutturma yüzdesi %15 falan. yani yine şans.

şimdide ya tutarsa diye alexis, boyko vs alındı. tutmadı. şimdiki çilemize bakın stoper yok kaleci yok diye ağlıyoruz. sene başında adam gibi alsalardı böyle olur muydu? zaten bir sağbek linnes mevzu var ki sormayın gitsin. 3 ay messi gibi linnesi bekledik. sonra yine kaldık serdar'a.(şimdi gördük linnes'i gs'de. ister misiniz takımda?)

ya tutarsa diye göle maya çalınmaz.

şu düşünün gomez ya gelmeseydi bu sene forvetimiz ndoye olacaktı. bu kadar puan alır mıydık?
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 00:50:11 halvetifarazi ]

Çevrimdışı atalay

Onerin nedir peki @atalay

Ndiaye olmami :icool:

Kulübe önermiş biri olarak, şu performansına rağmen istemem.

o mehmet topal diyo  :evillol:

Topal olmadı da diyelim ki Neustadter oldu, o da olumlu. Ayrıca afişteki dörtlü paket olacaksa olur.

Kulübe önermiş biri olarak, şu performansına rağmen istemem.

Topal olmadı da diyelim ki Neustadter oldu, o da olumlu. Ayrıca afişteki dörtlü paket olacaksa olur.
onunda sözleşmesi bitiyormuş..maaşıda topalın yarısı kadardır

bu taner karamanla karşılaşıp yarım saat muhabbet etme fırsatım olsa, o yarım saatin sonunda döverim sanırım bu adamı