Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312566 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bu defans hattini kuralim Boyko olur kral olur hemde
hoca bütün maçlarını izledim ukraynadaki, yediği bütün golleride gördüm, boykoyu kral yapmak isyitorsan takımı soytarı yapacaksın,fenerin şu hali gibi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

mandanda
srna   skrtel  kamil   caner
         veloso atiba
       sosa ozzie olcay :evillol:
             gomez
Vay arkadas soyle bir kadro kurup yine ilk 11 e Olcayi koyuyoruz :ebebe: :ebebe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Kamili bende istiyorum da hayallere girmeyip gerceklere gore hareket ettim..

o zaman ricardo carvalho adam fransa gibi sert ligde 41 maça çıktı bu sezon hepsinde 90 dk sahada kaldı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Vay arkadas soyle bir kadro kurup yine ilk 11 e Olcayi koyuyoruz :ebebe: :ebebe:

olcay bu takımın çimentosudur  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

olcay bu takımın çimentosudur  :D
Oraya bir Ben arfa rica ediciiimm
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Su an baglanmis durumdayim lyvova srna bildigin at gibi kosuyor. Ismail 18 yasinda kosamazdi srnanin kostugunu.
Mac kotu gidiyor hemen yedik, simdi kasiyoruz

Su an baglanmis durumdayim lyvova srna bildigin at gibi kosuyor. Ismail 18 yasinda kosamazdi srnanin kostugunu.
Mac kotu gidiyor hemen yedik, simdi kasiyoruz
nasıl hükmediyor takımınıda dikkatini çekti mi abi

Çevrimdışı mylife1903

Shaktorde de bir ismail var hemide sol bek deli etti beni gene. Ismine mi mevkisine mi takigim anlamadim. Srna asist yapiyordu az kalsin

Çevrimdışı Gordon Baba

Cok yaşlı :bandit:

Evra 35 yaşında, Juventus'un sürekli 11 oyuncusu. Savunma oyuncularında deneyim önemli...

Çevrimdışı tangaz

defans+kale

mandanda
srna carvalho skrtel caner

sadece skrtel bonservisli gerisi beleş

Çevrimdışı Gordon Baba

skrtel benim içime sinmiyor yaw  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

nasıl hükmediyor takımınıda dikkatini çekti mi abi
Srna tartisilmaz oyuncudur. Butcene uygunsa, anlasirsan alirsin. Oyle teknik direktore sorup falan fikir alinacak oyuncu degildir. Alirsin, al dersin oynayacak.
Ne koyduk ama seviyaya su 1 obur yanagini da don seviya.

Çevrimiçi Mehmet57

Srna mumkun degil. Daha dun acikladi zamaninda Chelsea ve Dortmund'a gitmedigini, Shaktar onun evi oldugunu ve ailesini basks yere getirip zor duruma sokmak istemedigini.

Veloso iyi futbolcu, bircok kisi seviyor ama aradigimiz futbolcumu? Bence degil.

Çevrimdışı Anıl

Evren'in dediğine göre 1 tane stoper almışız ama kim olduğu saklanıyormuş, 2. için uğraşıyolarmış. Vermaelen ismini vermiş, tam Gomez vari bir transfer olur. Bize tam uyduğunu düşünüyorum Vermaelen'in :) https://twitter.com/evrenmanchester/status/725754368172105732

Çevrimdışı Anıl

skrtel benim içime sinmiyor yaw  :evillol: :evillol:
Benim de, birazdan linç yiyebiliriz destek çıkalım birbirimize :D

siner sinmeye'de yanında kim oynayacak :D

Çevrimdışı Gordon Baba

Yanınızdayım  :icool:

Çevrimiçi Mehmet57

Vermaelen Ajax ve Arsenal'da okadar muthisdi ki. Acayip stopperdi. Uzun topu, topu oyuna sokmasi, sicramasi, sertligi. Felaket.

Ama son seneler yasadigi sakatliklarla o seviyeye gelebilirmi? Sanmiyorum.

Ama sempatik oyuncu. Hava limaninda gormustum. Hollandacada "Ajax'a nezaman donuyon" dedigimde gulup iki cift laf etmistik. Ama cok kucuk adam :D Yanimda ufacik kalmisti.

Evren'in dediğine göre 1 tane stoper almışız ama kim olduğu saklanıyormuş, 2. için uğraşıyolarmış. Vermaelen ismini vermiş, tam Gomez vari bir transfer olur. Bize tam uyduğunu düşünüyorum Vermaelen'in :) https://twitter.com/evrenmanchester/status/725754368172105732
kısa değilmiydi o ,sol bek için düşünüyor olmasınlar ?
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 22:44:04 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı tangaz

2-1 oldu, shaktar 4-1 ya da 5-2 alır bugün maçı

Çevrimiçi murat

Bence cuk oturan bir isim ama yanına oyuncu almak gerekecek yine.bizim diğer tarzın iyisine ihtiyacımız var.ama skertel gelirse 1. Stoperimiz olur.aslında eldeki stoperleride çok öldürmeye gerek yok öncelikli işimiz iyi bir sol bek hatta iyisini geçtim solbek bulmak.