Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313546 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gordon Baba

kısa değilmiydi o ,sol bek için düşünüyor olmasınlar ?

Thiago Silva ve Sergio Ramos'la aynı boyda...

Çevrimdışı cursedofdragon

Evren'in dediğine göre 1 tane stoper almışız ama kim olduğu saklanıyormuş, 2. için uğraşıyolarmış. Vermaelen ismini vermiş, tam Gomez vari bir transfer olur. Bize tam uyduğunu düşünüyorum Vermaelen'in :) https://twitter.com/evrenmanchester/status/725754368172105732

Thomas Vermaelen demiş.

Çevrimdışı tangaz

Vermaelen Ajax ve Arsenal'da okadar muthisdi ki. Acayip stopperdi. Uzun topu, topu oyuna sokmasi, sicramasi, sertligi. Felaket.

Ama son seneler yasadigi sakatliklarla o seviyeye gelebilirmi? Sanmiyorum.

Ama sempatik oyuncu. Hava limaninda gormustum. Hollandacada "Ajax'a nezaman donuyon" dedigimde gulup iki cift laf etmistik. Ama cok kucuk adam :D Yanimda ufacik kalmisti.

senin boy 195 falan mı  :D adamın boyu 183 ama sakatlıklardan boyu çektiyse bilemem :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı nusretaslanturk

Thiago Silva ve Sergio Ramos'la aynı boyda...
arsenal'de garip garip goller atıp duruyordu bu adam ya

Çevrimiçi Mehmet57

Karcemarskas Antep macinda neler yapmis oyle.

Çevrimdışı Anıl

Vermaelen Ajax ve Arsenal'da okadar muthisdi ki. Acayip stopperdi. Uzun topu, topu oyuna sokmasi, sicramasi, sertligi. Felaket.

Ama son seneler yasadigi sakatliklarla o seviyeye gelebilirmi? Sanmiyorum.

Ama sempatik oyuncu. Hava limaninda gormustum. Hollandacada "Ajax'a nezaman donuyon" dedigimde gulup iki cift laf etmistik. Ama cok kucuk adam :D Yanimda ufacik kalmisti.
hollandaca,hoca naptın  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi murat

Karcemarskas Antep macinda neler yapmis oyle.
Antepe karşımı oynamış... :alala:

Çevrimiçi Mehmet57

senin boy 195 falan mı  :D adamın boyu 183 ama sakatlıklardan boyu çektiyse bilemem :)

Yok, boy 1.86 ama enine gittik biz😁

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimdışı Gordon Baba

arsenal'de garip garip goller atıp duruyordu bu adam ya

19 milyon euroyu daha geçen yıl gören oyuncuyu transfer etme şansımız nedir? Belki kiralık... Ama stoperin ''meşhur'' olması elzem değil.

Çevrimdışı Scout

Amino Asit Olarak mı Doğdun @Mehmet57  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Bayern Münih ve Ben Arfa söylentileri çıktı bugün  :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı iilkerr

O kolundakiyle 1 ay gecinen aileler var ayiptir !!!

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Vay arkadas ciddi ciddi Skrteli istemeyenler var..

Marcelo - Alexis mustehak bize ne diyim...

Bende dahil Ove ove bitiremedigimiz Kjaerin esamesi bile okunmaz Skrtelin yaninda :bandit:

Çevrimdışı murat_

kayseri macinda kaledr gunayi gorme ihtimalimiz %de kac ruyamda alakasiz sekilde gunayin kaleyi korudugunu goruyordum  :money: :money:

kayseri macinda kaledr gunayi gorme ihtimalimiz %de kac ruyamda alakasiz sekilde gunayin kaleyi korudugunu goruyordum  :money: :money:
tolga sakata yatabilirse olabileeeerr,, şampiyonluk maçları geliyor sonuçta

Çevrimiçi Mehmet57

kaç o kol  :)

48cm.

Benim de kizdigim en buyuk nokta bu Ismail gibilerine. Tabii, bu sekil almamalari gerekir yoksa cok agir olurlar. Ama 8 senedir bu kulubun ekmegini yiyor. Tesislerde hersey var; ozel hocalar var, yemekleri ozel yapiliyor. Ama hala Rodallega'ya rezil oldugu Tolga'nin topu Soner'e verdigi pozisyonda.

Çevrimdışı Scout

Tolga Yerine Yerli Seçenek Olarak Harun Tekini Alsak Nasıl Olur ?  :alala:
Pika Pika

Tolga Yerine Yerli Seçenek Olarak Harun Tekini Alsak Nasıl Olur ?  :alala:
Gerek yok :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

Srna Shakhtar dan ayrılmaz daha geçen gün zamanında Bayern ve Chelsea den teklif aldım ama bütün düzenimi değiştirmek mantıklı gelmedi ve burada kalmayı seçtim diye açıklama yaptı şimdi 33 yaşında düzenini değiştirip gelmez buralara zaten çok seviliyor orada iyi ücrete 2 yıl daha uzatır

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yine skrtel glik isimleri dolaşıyor alacağımız adam maksimum zapata olur. Yine veloso falan ismi dolaşıyor imkan yok alamayız. Oraya da sözleşmesi biten daha orta kalite isim düşünün siz. Yada ne bileyim getafeden vallecanodan birileri. Ya tutarsa transferleri bekliyorum yine. Sosa ( bu sezon ki performans) gomez tuttu ya bu tip transferler göreceğiz. İstersek şampiyon olalım istersek olmayalım değişmez bizde bu ritüel. 5 adam alırsın 1 i tutar sana süper başarılı transfer stratejisi diye yedirirler.
Fenerden kimseyi alamayız, bak gs şu haliyle alabilir biz alamayız.

Beklentim zapata ve türkiye liglerinden bir stoper alınacaktır.
Orta sahaya transfer beklemiyorum, yine veli ve tolgay bizim yeni transferlerimiz masalına hazırım. Gomez giderse kim gelir oda benim için bilinmez, yine zar atılacak ama her zaman düşeş gelir mi, umarım gelir.
Tolga ve ismail ile sözleşme uzatılır. Serdar ile uzatılmayabilir.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi