Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7308708 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

renkli medya bizim burada yazdığımız tüm oyuncuları fenere yazmış, veloso,pepe,coentrao  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

renkli medya bizim burada yazdığımız tüm oyuncuları fenere yazmış, veloso,pepe,coentrao  :icool:

Demekki onlar çok para verecek biz az parayla alacaz :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Anıl1903

@SLYKRT herşeyde var bir hayır çektiğimiz stres boşuna değil sonu mutlu olacak...

Çevrimdışı tangaz

Demekki onlar çok para verecek biz az parayla alacaz :D

onlar gider mesela pepeye yıllık 5 verirler biz gider zapatayı 1,5e alırız ve daha çok verim alırız. (bknz.:diego-sosa,rvp-gomez)  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

onlar gider mesela pepeye yıllık 5 verirler biz gider zapatayı 1,5e alırız ve daha çok verim alırız. (bknz.:diego-sosa,rvp-gomez)  :D
O zapata konusunda soru isaretleri var bende. Copy/paste yapacam o isaretleri.
Biraz fazla siyahi o zapata bence, siyah forma giyersek ismail onu goremeyebilir

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Zapata deniyor da, izleyen var mı bunu? İyi takip ederim dünya futbolunu ama gözümde sivrilen bir oyuncu olamadı.

Çevrimdışı tangaz

O zapata konusunda soru isaretleri var bende. Copy/paste yapacam o isaretleri.
Biraz fazla siyahi o zapata bence, siyah forma giyersek ismail onu goremeyebilir

ismaili oynatıyosun yani takımda  :D
zapata bende de soru işareti, udinese günleri fena değildi sonra villareal iyi paraya aldı bunu 1 sene kullandı milana kiraladı sonra milana sattı milanda ligde 15-20 maç oynayan kalanında ya sakat ya da yedek bekleyen konumdaydı. bana çok güven vermiyor. stoper de soru işareti istemiyorum şahsen.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı SLYKRT

@SLYKRT herşeyde var bir hayır çektiğimiz stres boşuna değil sonu mutlu olacak...
İnşallah kardeşim inşallah ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YAZDIRACAĞIZ
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

ismaili oynatıyosun yani takımda  :D
zapata bende de soru işareti, udinese günleri fena değildi sonra villareal iyi paraya aldı bunu 1 sene kullandı milana kiraladı sonra milana sattı milanda ligde 15-20 maç oynayan kalanında ya sakat ya da yedek bekleyen konumdaydı. bana çok güven vermiyor. stoper de soru işareti istemiyorum şahsen.
Hehe mesela yani
Abi bilmiyorum ben cok izleme firsati bulamadim bunu ama gordugum maclarda iyi bir izlenim birakmadi, sakar oyuncu bu.
Sikerteli alsinlar bak agzimi acmam. Glik midir nedir bak o bi daha saglam ayaklarina basiyor bunlardan.
Ismail oynadiktan sonra onemi yok aslinda.

Defansta bakinbauyer kaleci mayer ustune cafu olsa fark etmez ismail disinda hepsi elestirilir.

Çevrimdışı tangaz

Hehe mesela yani
Abi bilmiyorum ben cok izleme firsati bulamadim bunu ama gordugum maclarda iyi bir izlenim birakmadi, sakar oyuncu bu.
Sikerteli alsinlar bak agzimi acmam. Glik midir nedir bak o bi daha saglam ayaklarina basiyor bunlardan.
Ismail oynadiktan sonra onemi yok aslinda.

Defansta bakinbauyer kaleci mayer ustune cafu olsa fark etmez ismail disinda hepsi elestirilir.

kolombiya milli takımında dahi emaneten tutulan biri bu zapata hatta baktılar verim alınmıyor bizim pedro franco dahi denendi hiç içim ısınmıyor bu zapataya. en iyisi kamiiiiller bence  :D

felipe luisi transfer etsek adam yedek kalacak iso oynayacak gibi bir his var içimde...

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

ALLAHIM BEŞİKTAŞI ŞAMPİYON YAP

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

kolombiya milli takımında dahi emaneten tutulan biri bu zapata hatta baktılar verim alınmıyor bizim pedro franco dahi denendi hiç içim ısınmıyor bu zapataya. en iyisi kamiiiiller bence  :D

felipe luisi transfer etsek adam yedek kalacak iso oynayacak gibi bir his var içimde...
Ben umudu kestim abi sol bekten. Bizim cocugumuz ayagina tutacaklar bunu.
Nasil bir akil tutulmasidir.

Gidip alsinlar caneri baska transfer istemiyorum, canerin savunmasinda selale gibi akmiyor ama ismail ile aralarinda cok fark var. rodolfo bence iyi donemez marcelo takimi ogrendi hadi kalsin ben zaten alexisi begeniyorum. Oraya bir tame iyi transfer lazim.
Zapata falan olmaz. Ya adam gibi birini alsinlar ya da almasinlar kimseyi. Skrtel-alexis iyi oynarlar beraber. Sagda beck solda cAner yeterli.

Caner olmadi da coentrao oldu o da olumlu

Çevrimdışı tangaz

Ben umudu kestim abi sol bekten. Bizim cocugumuz ayagina tutacaklar bunu.
Nasil bir akil tutulmasidir.

Gidip alsinlar caneri baska transfer istemiyorum, canerin savunmasinda selale gibi akmiyor ama ismail ile aralarinda cok fark var. rodolfo bence iyi donemez marcelo takimi ogrendi hadi kalsin ben zaten alexisi begeniyorum. Oraya bir tame iyi transfer lazim.
Zapata falan olmaz. Ya adam gibi birini alsinlar ya da almasinlar kimseyi. Skrtel-alexis iyi oynarlar beraber. Sagda beck solda cAner yeterli.

Caner olmadi da coentrao oldu o da olumlu

aynen ya adam gibi biri alınsın stopere ya da yeni bir franco miloseviçler vb alınmasın onlardan zaten var yenilerine gerek yok.

bende kamil ve caner diyorum ikisi yeter, boyko giderse de mandandayı ekledik mi olur biter...

Çevrimdışı tangaz

yönetim bir çılgınlık yapıp kamili ve skrteli ikili olarak alıyormuş sonra gaza gelip caneri de ekliyormuş sonra bizler viski puro eşliğinde seyrederiz maçları :bandit: bu defans oluşturulsun kalede tolgayabile razıyım  :icool:

yönetim bir çılgınlık yapıp kamili ve skrteli ikili olarak alıyormuş sonra gaza gelip caneri de ekliyormuş sonra bizler viski puro eşliğinde seyrederiz maçları :bandit: bu defans oluşturulsun kalede tolgayabile razıyım  :icool:

sen bildiğin benim kadroyu yazdın abi :D

Defans iyi olursa kaleye patates çuvalı bile koysan o bile kurtarış yapar abi :)

Çevrimdışı tangaz

sen bildiğin benim kadroyu yazdın abi :D

Defans iyi olursa kaleye patates çuvalı bile koysan o bile kurtarış yapar abi :)

defans hattını yazıyorum:
kale:sen,ben,o,biz,siz,onlar
sağbek: beck
tandem: kamil,skrtel
solbek:caner

Çevrimdışı hic2222

Bizim bu medyamızdaki çoğu insanın hakikaten yatacak yeri yok.
Habere bakarmısınız. Şampiyonluk yaklaştıkça girdikleri şekillere bakarmısınız.
İşte bunun için şampiyon olmalıyız. Ama bunu oyunculara nasıl izah ederiz onu bilemiyorum.
Yazıklar olsun böyle medya anlayışına

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-ta-cenk-tosun-gemileri-besiktas-2235372-skorerhaber/

Edit :
Kulübümüzden konuyla ilgili saygıdeğer bir kararın açıklaması geldi;
İşte bu kadar. Ortaya konuşup geri çekilme günleri, yalan yanlış haber günleri geride kalsın artık.
Helal olsun sizlere..

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66337/
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 13:44:23 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı kyiv

Alman çocuk vardı Badstuber. O çocuk ne durumda?Bu seneki formu?Niyetlensek alabilir miyiz?İşe yarar mı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin Arkadaşlar :)

Sana da Gunaydin SKRTEL :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Alman çocuk vardı Badstuber. O çocuk ne durumda?Bu seneki formu?Niyetlensek alabilir miyiz?İşe yarar mı?
KRONIK SAKAT :bandit:

defans hattını yazıyorum:
kale:sen,ben,o,biz,siz,onlar
sağbek: beck
tandem: kamil,skrtel
solbek:caner

benim ki daha iyi abi :D yanlarına yedeklerinide yazdım :)

Kale : Ospina
Sağ Bek : Debuchy (Beck)
Stoperler : Skertel,Kamil Glik (Rhodolfo,Zapata)
Sol bek : Fabio coentrao (Caner)

Kamil + Skrtel + Caneri aldiktan sonra kaleye Ahmet Şahini koysak o bile siritmaz abi o derece :icool:

Hayal kurulurda bu kadar da olmazki :bandit:

Kamil + Skrtel yedekleri Zapata + Rhodolfo :D

Sola Coentrao yedegi Caner yapma kardesim bu nasil bir hayal boyle

Çevrimdışı tangaz

seninki tam üstü açık uyumuş ve rüya görmüş bir kadro  :D

benimkisi ise olabilirliği olan bir kadro...