Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288287 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı hic2222

Biz fb ye 12 puan yazıp en kötü 10 puan hesabı yapmalıyız,
Sen hesabını kış tutta yaz gelirse bahtına demişler,
Normalde alırız ama kaleci de Defansta malesef hoca da formsuz.
Yönetim in Ümraniye de yatması lazım bana göre, işi sıkı tutmalilar,
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Kemal

Kader git gide Antep ve Sivas maçlarını FB için korkunç hale getiriyor . Bu 2 siyle bogusurken arada Gençlere rehavet yaparlarsa puan kaybederler . Huylaridir ve huylu huyundan vazgeçmez ; son haftalarda puan verebilirler.

Velakin bizde ismail tolga kaçak güreşen marcelo ve saatli bomba alexis varken ben bizim için 4 te 4 diyemiyorum .

Çevrimdışı Kemal

Antep maçını izleyen var mı ? Bu kadar mı kötü bu takım ?

Çevrimdışı tangaz

antepin fenerden puan alma ihtimali yok boşuna heveslenmeyin. başakşehir deseniz fenerli adam çok orda satarlar maçı. son maç sivasla ve sivas geberik bir takım onu da geçin. puan kaybetme ihtimali olan tek maç gençler maçıdır. biz kendi performansımızla şampiyon olacağız.

2 maç da 6 puan çıkarmak öncelikli hedefimiz, bu eşiği atlarsak %100 şampiyonuz. en kötü 4 puan alırsak %90 şampiyonuz.

sonraki osmanlı maçı inönüde onu da alırız.

konya da karşımızda 3.lüğü garanti olan ne 2.lik ne 4.lük iddiası olmayan rahat gevşek bir konya olacaktır.

her türlü şampiyonuz yeterki gs.ye gidip aptal gibi kaybetmeyelim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Antep maçını izleyen var mı ? Bu kadar mı kötü bu takım ?

kötü.

Çevrimdışı sallapati

beyler gençlere başakşehire odaklanmayı bırakalım bence.. enerjimizi dağıtmayalım...

önümüzdeki 2 maç fbden önce oynuyoruz.. son 2 maç da fb ile aynı saatte...

yap 12 puan.. onu yapamıyorsan yap 10 puan işini bitir...

gençleri sivası düşünmek istemiyorum ben artık..

önümüzden yersek bu işi bitiririz...

Çevrimiçi Necmi

Sivas bu kadar erken veda etmese o maç da zor olurdu da, fenerin balı işte.  :evillol:

Fener 9 yaparsa öpsün de başına koysun
sivas veda etmediki içlerinde en fazla kurtarma şansı sivasın
3 iç saha maçı var tek deplasmanı kayseriyle kayseriden puan çıkarsın
fener maçına kurtulmak için çıkar burda tehlikeye giren takım antep ve rize
onlardan biri düşerse şaşırmayın kayserinin 4 de sıfır yapma ihtimali var
Beşiktaş gs akhisar ve evinde sivasla oynuyor gs den ve bizden puan çıkaramaz
evinde küme düşme savaşı veren sivasla oynayacak sivas o maçı alırsa kayseri gider
birde akhisar var bir onu yenerse yener gibi görünüyor
bence eskişehir ve mersin düşer üçüncü takım lig sonuna kadar antep kayseri rize ve sivas arasında gider gelir
burda en riskli olanda kayseri gibi duruyor en rahat görünen takım düşerse şaşırmayalım
son hafta sivas fener kayseri gs maçlarının sonucu üçüncü takımı belirleyebilir
bizse eleğini asmış bir takımla oynayacağız bizi zorlamalarının tek nedeni feneri şampiyon yapmak isterlerse olurki
ben bunu isteyeceklerini hiç sanmıyorum bizim maçların zorluk derecesi yüksek gibi görünsede
fenerle ikili ilişkileri hiç iyi olmayan takımlarla oynuyoruz o nedenle motivasyonları çokta yüksek olmayacak
fener lehine motivasyonu iyi olan başakşehir ve sivasla oynayacak bu ikisininde puana ihtiyacı var yani işe yaramıyor
diğer gençler ve antep maçlarından gençler rahat görünüyor ama oradada fenere yatmayacak bir takım var kaldıki gs nin
5. olması durumunda altıncı takımın bile avrupa şansı var bu hafta gençler başakşehiri yenerse avrupa yolunda
ciddi şansa sahip olur ortada karışacak

Çevrimdışı sallapati

beyler bu beraberlik hakkımız bizi olumsuz etkileyebilir...

maç içinde ne de olsa beraberlik bizi çok olumsuz etkilemiyor diye çok kontrollü futbol oynamaya başladık.. bu da hucüm etkinliğimizi etkiliyor..

Çevrimdışı Samet_

İçimdeki ses Osmanlı maçını alacağımızı ve aynı saatte gb nin fenere çelme takacağını ve şampiyonluğumuzu ilan edeceğimizi söylüyor

Çevrimdışı Scout

İçimdeki ses Osmanlı maçını alacağımızı ve aynı saatte gb nin fenere çelme takacağını ve şampiyonluğumuzu ilan edeceğimizi söylüyor
İnşallah Kardeşim  :pray:
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sinan Engin ne ağır saçmalıyo be. Sırf laf kalabalığı, hiçbir niteliği yok konuştuklarının. Nasıl beceriyor bunu hayret ediyorum :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Samet_

Kağıt üstünde baktığımızda sadece son hafta fb ye göre dezavantajlıyız. Bu hafta biz kayseri fb antep iki takım da favori.Sonraki hafta biz gs

fb başakşehir yine eşit zorluk sonra biz osmanlı onlar gb sadece son hafta biz konya onlar sivas burda bir fark var.32. hafta çok belirleyici

olacak ve 33. hafta işi bitireceğiz

Çevrimdışı sallapati

bence son maçın son dakikasına kadar heyecan sürecek  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Şahsi düşüncem ne biz ne de Fb 4'te 4 yapamayacak gibi.

Haftaya biz Kayseri'yi Fb de Gaziantep'i yener. 3 puanlık fark aynen devam eder.

Bizim için kritik maç Gs maçı olacak. 8 Mayıs akşamı Gs maçından 3 puan çıkartırsak birgün sonra Fb'nin Başakşehir maçında takılma ihtimali daha da artar.

32. Hafta sonunda BJK 76 P, Fb 71 P gibi bir puan tablosu olursa zaten bu iş bitti demektir. O zaman Osmanlı maçı da bizim açımızdan rahat geçer. (En zor maçımız bana göre)

Yani şuan 1 tane beraberlik hakkımız var ama bu 2 maçta olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı halvetifarazi

şampiyonluk formülünü veriyorum.

öncelikle fenerin ne yaptığına hiç bakmayalım ister 4/4 yapsın ister 0/4.

biz kayseri maçını yenip gs ile berabere kalabilmeyiliz. Bak allahın ismini vereyim allah aşkına şu gs maçında yenilmeyelim. şu pili bitik gs ile 0-0 berabere kalabilelim. en kötü bunu yapalım yenersek ne ala.
son iki maça kasyeri galibiyeti ve gs beraberliği ile girersek son iki maçta şampiyonluk gelir. ordan sonrası kaya gibi yuvarlanarak koşarız şampiyonluğa. hadi şu gs maçında yenilmeyelim.

Çevrimdışı tangaz

defans ve transfer konusunun mimarı Biliç'tir bu arada. ısrarla "savunmayı çalışırsın hücumu satın alırsın" mottosu ile adam alındı savunma hattına. o zaman avrupalı neden bol sıfırlı milyon eurolar verip savunma oyuncusu alıyor. elbetteki çalışılacak ama kalite yoksa salt çalışma ile OLMAZ! gidip scouting adı altında 182lik pedro alındı alınırken demiştim cacık olmaz die ki hiç seyretmediğim halde. denklem basitti ve bende çözmüştüm 22 yaşında kolombiyalı biri 18 değildi. şayet potansiyeli varsa 22 yaşına dek alan alırdı ispanyol ve portekizlilerden biri. bir stoper şayet AYALA değilse 182lik stoper alınmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Şahsi düşüncem ne biz ne de Fb 4'te 4 yapamayacak gibi.

Haftaya biz Kayseri'yi Fb de Gaziantep'i yener. 3 puanlık fark aynen devam eder.

Bizim için kritik maç Gs maçı olacak. 8 Mayıs akşamı Gs maçından 3 puan çıkartırsak birgün sonra Fb'nin Başakşehir maçında takılma ihtimali daha da artar.

32. Hafta sonunda BJK 76 P, Fb 71 P gibi bir puan tablosu olursa zaten bu iş bitti demektir. O zaman Osmanlı maçı da bizim açımızdan rahat geçer. (En zor maçımız bana göre)

Yani şuan 1 tane beraberlik hakkımız var ama bu 2 maçta olabilir.

fener başakşehir ve gençler maçında takılacaktır.

Çevrimdışı sallapati

ntvsporda bir analiz gösterdi.. ilk 28 hafta gol bulduktan sonra müthiş iştahlı bir Beşiktaş var... Sivas ve Akhisar maçlarında ise skoru bulduktan sonra tamamen skoru korumaya yönelen bir Beşiktaş...

Sivas maçında kısmen başarılı oldu ama Akhisarda çuvalladık...

sizce eski ezberimize geri dönüp farklı skorlar almaya mı odaklanmalıyız yoksa 1-0 ları koruma psikolojisine mi gitmeliyiz?

az önce dediğim gibi bizim 2 beraberlik alma hakkımızın olması Şenol Hocayı olumsuz etkilemiş.. Beraberlik bana koymaz psikolojisi oyunumuzu prangalıyor resmen...

Vodafone Arenadaki 2 maçta eski ezberlere dönmeliyiz (osmanlı maçında belki biraz daha önlem alabiliriz) TT arenada Sivas maçındaki gibi bir futbol oynayabiliriz.. konya maçı tamamen o zamanki atmosfere bağlı...

Çevrimdışı tangaz

Güntekin bir sürü doğru şey söyledi. söylediği en doğru şey ise;

oyunumuzu değiştirme hatası. biz denge oyunu oynayamayız. doğrularımızdan vazgeçmeyip sürekli öne doğru oynamalıyız...

Çevrimdışı Arena_

En son 1 yıl önce takım hakkında ahkam kesmiştim; " Veli Olmasın" diye. Olmadı ve hiç de fena olmadı

Stoperler bekler sıkıntılı, evet. Transferle çözülür.

Ama Şenol hoca bu yıl sonradan gol yiyip puan Kaybettiğimiz k.paşa, akhisar gibi maçlarda bir şey yapsaydı;

" Hey Sosa! Oğuzhan'la Atibaya doğru biraz yaklaş!" Deseydi durum farklı olurdu. Takım baskılı Başlıyor, Ozzi, Atiba sosaya yakın oynuyor, orta saha Çalışıyor. Ne zaman rakip basıp Oğuzhan, Atiba geri basıyor Sosa Leyla gibi Gomezin yanında dolaşıyor. Tabi sosayla Oğuzhan arasına rakip orta saha dökülüyor. Ne Sosa adam gibi top alıyor , ne de Ozzi Atiba üçgeni kurabiliyor. Ne hoca sosayla gel biraz diyo, ne de Sosa mal gibi top beklediğinin farkına varıyor. İşte bu  durum taktik hata sınıfına girip  Takım'ı oyundan düşürüyor.

Stoperler bekler bu takımda 10 yıldır çözülemiyor. Yine çözülemez.

Çevrimdışı Kemal

Son 4 haftada çoğu kişi uyuyamiyor maçlara bakarken kalp krizi geçiriyor , bundan kurtulmanın yolunu açıklıyorum :

Bankaya gidip 5 bin TL kredi cekiyorsunuz
Hemen gidip FB şampiyon olur iddaa oynuyorsunuz
Oran 3.4 yani 5 e 17 bin verecek
Şimdi maçlarda doğal olarak ALLAH BELASINI VERSİN 5 BİN LİRANIN diye maç izleyeceksiniz,  ama Allah korusun yine bireysel hatada şampiyonluk kaçarsa tam kalp krizi ve sinir krizi gecirecekken en azından sinirinizi 17 bin aldım ulan diye atarsınız . Hatta gidin kulübe üye olun kombine alın kartal yuvasında yeyince parayi.
Muhtemel ve İnşallah alacağımız şampiyonlukta 5  bin lira umrunuzda olmaz , hatta şimdi şampiyonluk verseler herkes 5 er bin lirasını benzin döküp yakar.

Totemlerin totemi .

Çevrimdışı Tolga

ntvsporda bir analiz gösterdi.. ilk 28 hafta gol bulduktan sonra müthiş iştahlı bir Beşiktaş var... Sivas ve Akhisar maçlarında ise skoru bulduktan sonra tamamen skoru korumaya yönelen bir Beşiktaş...

sizce eski ezberimize geri dönüp farklı skorlar almaya mı odaklanmalıyız yoksa 1-0 ları koruma psikolojisine mi gitmeliyiz?

az önce dediğim gibi bizim 2 beraberlik alma hakkımızın olması Şenol Hocayı olumsuz etkilemiş.. Beraberlik bana koymaz psikolojisi oyunumuzu prangalıyor resmen...

Vodafone Arenadaki 2 maçta eski ezberlere dönmeliyiz (osmanlı maçında belki biraz daha önlem alabiliriz) TT arenada Sivas maçındaki gibi bir futbol oynayabiliriz.. konya maçı tamamen o zamanki atmosfere bağlı...
Bizim en iyi yaptığımız iş hücum ve bunu da sezonun büyük bir bölümünde iyi yaptık. Bende oyunun bazı dönemlerinde kontrollü oynamamız gerektiğini düşünenlerdendim ama görülüyor ki maalesef bizim takım bunu beceremiyor, oyunu tutamıyor.

O zaman en iyi bildiğimiz işi yapmaya devam edeceğiz ve topu mümkün olduğunca kendi ceza sahamızdan uzak tutacağız en azından 2 ya da 3 farkı yakalayana kadar.

fener başakşehir ve gençler maçında takılacaktır.

1 tanesinde bile takılmaları yeter aslında :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Son 4 haftada çoğu kişi uyuyamiyor maçlara bakarken kalp krizi geçiriyor , bundan kurtulmanın yolunu açıklıyorum :

Şimdi maçlarda doğal olarak ALLAH BELASINI VERSİN 5 BİN LİRANIN diye maç izleyeceksiniz,  ama Allah korusun yine bireysel hatada şampiyonluk kaçarsa tam kalp krizi ve sinir krizi gecirecekken en azından sinirinizi 17 bin aldım ulan diye atarsınız . Hatta gidin kulübe üye olun kombine alın kartal yuvasında yeyince parayi.
Muhtemel ve İnşallah alacağımız şampiyonlukta 5  bin lira umrunuzda olmaz , hatta şimdi şampiyonluk verseler herkes 5 er bin lirasını benzin döküp yakar.

Totemlerin totemi .

5000 tl gitti o zaman buz gibi su iç abi  :ok:

Çevrimdışı tangaz

Totemlerin totemi .

yok artık  :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

"Beraberlik bana koymaz" düşüncesindeki bir hoca skor 2-2'yken Olcay'ı sağ beke almaz, bek çıkartıp forvet koymaz. Kaldı ki Akhisar maçında takım geri çekilmedi, rakibin üç golünü de biz hazırladık.

Edit: Bursa maçında geri yaslandık ve yedik, Sivas maçında geri yaslandık ve yedik. Akhisar maçı böyle değildi.
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 00:07:06 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅