beyler ısrarla söylüyorum..
Kayseri , Osmanlı ve Konya ligin en kompakt oynayan ve en formda takımları..
kayseri 5 maçta 2 gol yedi
konya 13 maçtır yenilmiyor
osmanlı 12 maçtır yenilmiyor..
Duran top çalışmalıyız
duran top çalışmalıyız
Duran top çalışmalıyız
geçen sene Bilic son haftalarda kornerlerde Atibayla perdeleme yaptırıp Sivokla gol attırıyordu.. BU sene 2. yarının başında atibayla goller bulduk...
sabah akşam korner , sağdan frikik , soldan frikik , orta çalışmamız lazım.... Marcelo , Gomez , Atiba ile kafa golleri.. Sosa ile frikik golleri bulabiliriz...
Konya osmanlı ve kayseri maçları çok pozisyonlu maçlar olmayacak!
Ustunden cok zaman gecti ama anlatayim gene
Ft idmanlari taraftara acik oldugu zaman gider izlerdim bir poh calismazlardi. Hakan orta sagdan okan orta soldan hakan unsal orta hakan sukur kafayla kaleye yahut vuramiyorsa geriye indir, sut 5-2 falan biterdi idmanlari. Toshak vardi bizde toshakli adamdi tac falan atmayi ogretirdi calismalarda.
Sonra olay maca gelirdi ulan ft nin takimi sanki baska takim sahada her seyi yaparlardi bizimkiler o kadar calismalarina ragmen tac atamazlardi dogru duzgun.
Biraz da takimin ortalama iq seviyesiyle ilgli hersey.
Mesela beni cildirtan futbolcu tipleri vardir. Bu marcelo bizden ornek, alir topu tamam guzel, sagda beck bos tek pas atmaz becke, topu biraz beckin kanadina surer 3 sefer topa dokunur sonra becke pas verir ulan madem topu becke atacan dan diye atsana ilk anda. Mesela ismail boyle bizde, atiba boyle degil mesela hep dogru adama hem de onune oynar.
Cok kiziyorsunuz quaresmaya ama adam yeri geldimi cat diye tek pasini oynar, kaleye yaklastimi, ceza alanina girdimi sapitiyor o, o baska konu ama akhisara attigimiz gole bakin mesela, sosaya tek pasi tik diye oynayan adam quaresma.
Mesela alexis cok elestiriliyor ama o topu cok evelemiyor, sag ayak sol ayak tak tak veriyor adama.
Serdar mesela ayri cins, topu suruyor suruyor, stop ediyor, topa bssiyor sonra sag kanattaki adama oynuyor yahu hemen oynasana topu
Offf sinirim cikti tepeme