Tosic'in yeri son 4 haftada stoper olmalı. Tosic - Marcelo bizi götürür 4 hafta. Sol bekte de Olcay. Olcay'ın markajı bile İsmail'den iyi çünkü.
Böyle bir düzenle hem tempoyu kaybetmeyiz hem savunmada basit hata sayısı düşer.
Seçenekler kısıtlı yoksa Necip dönecek stopere.
olcay orjin bek olmadığı için yerini çok kaybediyor
bence serdar sağ bek beck sol bek denenmeli ama denenirmi
sanmıyorum Şenol hocanın sezon sonu bekleyin dediğim kısımlara geldik
bakalım her zamanki hatalarını tekrarlayacakmı yoksa geçmişden ders çıkartmışmı
göreceğiz Boyko yu bilinçli olarak hazırlamadı küstürdü serdarı kulübeye mahkum ettiki
geçen sene bana göre iyi bir sezon çıkartmıştı ismailin hücumcu kimliğinemi tav oluyor anlamadımki koşmaktan başka bir şey
yapmıyor adamın yaptığı asist bile oğuzhanı bozarak oldu biraz şanstı. şu an sözleşme yenilemek için kendini gösterme derdinde
bunuda ilerde iş yaparak olacağını sanıyor defansı tamamen bıraktı. Bu alexis ide bozdu
adam sanki bek değilde beke yardıma gelmek istemeyen kanat oyuncusu gibi oynuyor
quaresma bile ondan daha iyi savunma yapıyor. diğer maçlar sıkıntı olmaz ama osmanlı maçı ismail açısından çok tehlikeli bir maç.
ben içerdeki maçlarda puan kaybedeceğimize inanmıyorum bu gs yide yeneriz 3 puan farkla konyaya gidersek konyanın içinden geçeriz.
bu önümüzdeki 5 maç içinde beni tek korkutan maç akhisardı hatta maç günü konuştuk rahat olmadığımı söyledim
ben puan bırakacağımızı tahmin ediyordum. ama malubiyetten çok iyi geri dönüş yaptı takım birazda tanrının yardımı oldı
1 puanı aldık o bir puanda bizi şampiyon yapacak. yazın buraya şampiyonluğu bize cenkin golü getirdi.