Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285359 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmail'in oynamasının sebebi rakibi önde karşılaması, ilk müdahaleyi yapması, hücum geçişleri ve temposu... Akhisar maçında devre boyunca bunu çok iyi yapan -ki golünde mimarı- oyuncu sonuç olarak bir maçta 3, sezon boyunca 10-15 gol yedirdi. İsmail ya dengeli çıkacak, risk almayacak yada kulübede oturacak. Savunmacının ilk görevi doğru savunma yapmak.

İsmail'in rezil savunma performansı üzerine ileri gidip auta çıkan topa depar atması beni delirtiyo.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 17:26:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İsmail yüzünden 4 atılma, 10 moderasyon var istatistikleri fena değil forumda :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Neyin Kafasındasınız???

Kayserili yapma kardeşim.. 8 puan alacaksak dükkanı kapatıp gidelim.. minimum 10 alacağız başka yolu yok

Çevrimdışı raichu

İsmail yüzünden 4 atılma, 10 moderasyon var istatistikleri fena değil forumda :D
:evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 17:28:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Eyvallah sagol. Ben de kendi degerlendirmemi yapayım bu konuda;

1) Tosic'in savunmasının zayıf olduguna kesinlikle katılmıyorum. Kendi kalesine attıgı gollerden sonra çok ciddi özgüven problemine girdi ve performansı kendi standartlarının çok altına düştü. Bu düşüşte bizim taraftarın ''abartma yetenegi''  ve Şenol hocanın yerliye pozitif ayrımcılıgı da etkiliydi. Her haliyle Tosic'in savunmasına 10 üzerinden 6 verilir. Ama İsmail'in savunmasına 1 bile verilmez. Çünkü savunma yapmıyor. Rakibi geride karşılamıyor yani. Modern futbol oynayan her hangi bir takımın açık oyuncuları ne kadar savunma yapıyorsa İsmail de o kadar yapıyor.Gerçi İsmail yerinden ayrılmasa da bir şey değişmez. En temel savunma fundamentali yok adamda. Ne kademe bilir, ne alan savunması, ne oyun geometrisi.

2) Hücum konusuna gelince. Savunma bolgesini tamamen bırakıp bu kadar hücumda kalan bir bek oyuncusunun şimdiye kadar en az 5 asist 3-4 gol falan atması gerekirdi. Ama İsmail'in tabelasını bakıyoruz. Sadece 1 asist var. Aldıgı dakikaları da hesaba katarsak Tosic bu kadar süre alsa büyük ihtimal daha fazla tabela yapardı. Gençlerdeyken 1 sezonda yaptıgı 8 asisti unutmayalım.

3) Tosic'in İsmail'den üstün oldugu diger özellikler : Hava hakimiyeti, Fizik gücü.

4) İsmail'in tek üstün tarafı oyun temposu. Bitmek bilmeyen bir temposu var. Sanırım insanların gözünü boyayan da bu özelliği. Senin bahsettigin Atib'ya yardım meselesi de çok ekstrem bir şey degil. Hoca görev verirse Tosic de yapar Beck de, Serdar da. 

Tosic'in yeri son 4 haftada stoper olmalı. Tosic - Marcelo bizi götürür 4 hafta. Sol bekte de Olcay. Olcay'ın markajı bile İsmail'den iyi çünkü.

Böyle bir düzenle hem tempoyu kaybetmeyiz hem savunmada basit hata sayısı düşer.

Seçenekler kısıtlı yoksa Necip dönecek stopere.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Bunlar kayıt altına alınanlar :evillol:
kaç kişi sinirden kriz geçirdi kim bilir. :D

Çevrimdışı sallapati

İsmail Tolga Necip ve Serdar ile ilgili 19 mayısta konuşacağım ..şimdi sırası değil  :D .. 24 gün sabretmeye karar verdim.. siz de oyle yapın...

23 nisan bayramımız kötü geçti.. 19 mayısta bayram sevinci yaşayacağız inşallah

Çevrimdışı f_madida

Güzel abiciğim, Şeker abiciğim ben burda "Ağlak" arkadaşlara böylesi "olabilecek en kötü senaryoda" bile şampiyon olduğumuzu göstermeye çalışıyorum. Sen bana rezil diyorsun. Benim burda yazdığım 34543767 bin tane yorumda 4 maçı da kazanabileceğimizi söylememe rağmen bu yorumlara bakmadan bunu söylüyorsun. Ağlak arkadaşları susturmaya çalışmak için elimden geleni yapıyorum ama sen engel oluyorsun sanırım... Bu görsel rezil bir görsel değil MUHTEŞEM bir görsel. Olabilecek en kötü senaryoda bile şampiyon olduğumuzu gösteren, "avantajı kaybettik" diyenlere hala büyük bir avantaja sahip olduğumuzu gösteren bir görsel.

Yaşça büyüğümsün abimsin ama birşeye rezil derken önce bir o kişinin görüşüne ve anlatmak istediği şeye bakmanızı tavsiye ederim...

Gorseli senin yaptigini bilmiyordum. Emegine saygi duyuyorum ancak yine de rakibin puan kaybina ihtiyacimiz olmadigini hatirlamak buna gore gitmek bence daha faydali. fenerbahce isterse her macini kazansin biz 3 galibiyet 1 beraberlikle bile sampiyonuz, onemli olan bu. bence fb en az bir muthemelen 3 macta daha puan kaybedecek ama orasi ayri konu.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Berat

Olcay'ın ne kadar hücum varyasyonlarını yaratmak adına sol önde oynamasını istesem de artık böyle çıkmak daha iyi olacaktır.

Çevrimdışı f_madida

Bunlar kayıt altına alınanlar :evillol:
kaç kişi sinirden kriz geçirdi kim bilir. :D

icinden kufur edenler de sayilsa forumda uye kalmaz.. :evillol:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sallapati

ya abi hatırlıyor musunuz Alexis i eleştirmiştik.. Birkaç maçta rakip şut çekerken elleri arkasına bağlayıp kıçını dönmüştü toplara.. Fb maçında Volkan Şen in ilk goluydu biri.. diğerini hatırlamıyorum...

akhisar maçında tam tersini yaptı bu sefer de penaltı oldu... nedir bu cenabetlik abicim

Çevrimiçi Necmi

Herşeyden daha kötüsü Tolga'nın bu takımın kaptanı olması. Diğer kaptan Necip daha ortada hiç bir şey yok ağlıyor, Tolga giderse biz Necip'e kaptanlık vereceğiz sonrada liderlik bekleyeceğiz, lideri ağlayan zırlayan takımdan bir cacık olmaz kimse kusura bakmasın.
sabahtan beri senin ağlamalarını okuyorum yeter ya
kendi inancın bittiyse çekil kenara başkalarına neden inançsızlık pompalamaya uğraşıyorsun
şu anda tam bir ezik taraftar profili çiziyorsun.
az takımına inancın olsun yenemeyiz dediğin takımlar lider değil şu anda
önce bunu kafada yeneceksin şu senin verdiğin zararı fener taraftarı bu takıma veremez
emin ol tam istedikleri Beşiktaş profiline dönmüşsün buda yetmiyor herkesi döndürmeye uğraşıyorsun.
ne olacak senin gibi davranınca takımı şampiyonmu yapacağız sanıyorsun takımı 5 puan gerideyken
şampiyon olacağız diyen fener taraftarına bir bak bir de takımı 3 puan önde olan kendine bir bak
adamların oyuncusu kadro dışı bırakıldı oyuncular birbirine girdi takım dağıldı genede senin gibi
olmadılar yazık valla anadolu takımı gibi taraftar profili bize lazım değil. @Serhat Akkaya
şurda zaten insanlar üzgün birde kalkmış psikolojik çöküntüye uğratmaya uğraşıyorsun
geriden geliyorum her sayfada bir sürü mesajın bıktım artık biraz dik durmayı öğren
senin yüzünden tolga ismail bile şu an gözüme sempatik görünüyor.

Çevrimdışı eski inönü

Tosic'in yeri son 4 haftada stoper olmalı. Tosic - Marcelo bizi götürür 4 hafta. Sol bekte de Olcay. Olcay'ın markajı bile İsmail'den iyi çünkü.

Böyle bir düzenle hem tempoyu kaybetmeyiz hem savunmada basit hata sayısı düşer.

Ben Rodolfo sakatlandıgından beri Tosic - Marcelo tandemini savunuyorum. Hoca Necip'i bile Tosic'in önünde görüyor çok ilginç gerçekten. Bu arada Beck'i hic solda düşünmedi. Almanyadaki son 2 sezonunda baya maç oynamış sol bekte.

Çevrimdışı 38life

Kayserili yapma kardeşim.. 8 puan alacaksak dükkanı kapatıp gidelim.. minimum 10 alacağız başka yolu yok

Kayserili değilim :) Bu yaşanacak en kötü senaryo. Ve gördüğün gibi en kötü senaryoda bile şampiyonl oluyoruz. Ortalığı feryat figan yerine çevirenler iyi baksın diye hazırladım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sabahtan beri senin ağlamalarını okuyorum yeter ya
kendi inancın bittiyse çekil kenara başkalarına neden inançsızlık pompalamaya uğraşıyorsun
şu anda tam bir ezik taraftar profili çiziyorsun.
az takımına inancın olsun yenemeyiz dediğin takımlar lider değil şu anda
önce bunu kafada yeneceksin şu senin verdiğin zararı fener taraftarı bu takıma veremez
emin ol tam istedikleri Beşiktaş profiline dönmüşsün buda yetmiyor herkesi döndürmeye uğraşıyorsun.
ne olacak senin gibi davranınca takımı şampiyonmu yapacağız sanıyorsun takımı 5 puan gerideyken
şampiyon olacağız diyen fener taraftarına bir bak bir de takımı 3 puan önde olan kendine bir bak
adamların oyuncusu kadro dışı bırakıldı oyuncular birbirine girdi takım dağıldı genede senin gibi
olmadılar yazık valla anadolu takımı gibi taraftar profili bize lazım değil. @Serhat Akkaya
şurda zaten insanlar üzgün birde kalkmış psikolojik çöküntüye uğratmaya uğraşıyorsun
geriden geliyorum her sayfada bir sürü mesajın bıktım artık biraz dik durmayı öğren
senin yüzünden tolga ismail bile şu an gözüme sempatik görünüyor.
Kimi yenemeyiz dedim? Bir tane şunu yenemeyiz dediğim yazıyı çıkartsana? Senin amacın o çok sevdiğin başkanına doğru eleştiriler gelince katlanamaman bunun başka bir açıklaması yok. Sizin gibi polyannalardan da ben bıktım, doğruları görmezden gelenlerden bıktım, bir iki tane doğrular yüzünden onlarca yanlışların görmezden gelinmesinden bıktım Tolga gibilere sırf hemşerilik durumlarından dolayı kaptanlık verilmesinden bıktım. Ben bu takıma halen inanıyorum inancım tam 4 maçı da kazanacağız diye kaç kere yazmışım bugün onları niye söylemiyorsun? İşine geleni görüyorsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 17:39:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben Rodolfo sakatlandıgından beri Tosic - Marcelo tandemini savunuyorum. Hoca Necip'i bile Tosic'in önünde görüyor çok ilginç gerçekten. Bu arada Beck'i hic solda düşünmedi. Almanyadaki son 2 sezonunda baya maç oynamış sol bekte.

Yerinden oynatmak istemedi önünde Quaresma oynuyor diye Olcay dönüyor yine geriye sağ taraf iyice açılır diye düşünmüş olabilir.

Bir tane bile iyi bekimiz olsa bu seneyi çıkarırdık 2-3 gözüm yok..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Gorseli senin yaptigini bilmiyordum. Emegine saygi duyuyorum ancak yine de rakibin puan kaybina ihtiyacimiz olmadigini hatirlamak buna gore gitmek bence daha faydali. fenerbahce isterse her macini kazansin biz 3 galibiyet 1 beraberlikle bile sampiyonuz, onemli olan bu. bence fb en az bir muthemelen 3 macta daha puan kaybedecek ama orasi ayri konu.

Rakibin puan kaybına ihtiyacımız olsun olmasın fener 4te 4 yapamaz. Yapsa da şampiyon oluruz ama yapamazsa zaten kesin şampiyonuz.

Söylediğin şeye katılıyorum ve zaten ben Akhisar maçından sonra gece 3te bu forumda uzun uzun yazdım bu dediğini. "Her maça galibiyet parolasıyla ve hücum futboluyla çıkmalıyız" diye. Herhangi bir maçta Berabere kalırsak da bol gollü bir beraberlik olur bu ancak diye de ekledim.

Çevrimdışı atalay

Şeno Hoca neden sene başından beri uyarmıyor bu konuda hadi uyarmasını geçtim ileri çıkınca orta sahadan veya çıktığı bölgedeki oyuncunun o boşluğu doldurmasını istemiyor? Tamamen İsmail'in o an ki haleti ruhiyesine ve rakip takımın insafına bağlı olarak elimiz kolumuz bağlanıyor top rakibe geçince. Bunu bir hoca neden analiz edemez neden bugüne kadar çözüm bulamaz neden İsmail'i uyarmaz hadi bunu isteyerek yapıyor onun boşluğunu dolduracak bir alternatif sunmaz?

Bahsettiğim gibi İsmail, Hoca'nın anlayışına göre Akhisar maçında attığımız ilk gol sebebiyle oynuyor. Çözüm: Atiba'nın yamaları, yanındaki stoperlerin İsmail'e dublaj yapması. Hoca İsmail'i uyarıyordur fakat İsmail oyun alışkanlıklarının dışına çıkabilecek bir oyuncu değil.

Çevrimdışı OrhanAker

Bahsettiğim gibi İsmail, Hoca'nın anlayışına göre Akhisar maçında attığımız ilk gol sebebiyle oynuyor. Çözüm: Atiba'nın yamaları, yanındaki stoperlerin İsmail'e dublaj yapması. Hoca İsmail'i uyarıyordur fakat İsmail oyun alışkanlıklarının dışına çıkabilecek bir oyuncu değil.
olcay ismailin yaptığı işi fazlasıyla yapar bence ama denenmemesi veya düşünülmemesi sıkıntı :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada tek tip insan tipi yaratmaya çalışıyorsan @Necmi abi ben bunun karşısındayım, biatçı, yanlışları görmeyen eleştirmeyen, polyannacılık yapan sene sonunda konuşalım diyen adamlar senin düşündüğün gibi benim gibilerden daha çok zarar veriyor bu takıma. Bugün git Avrupa'daki forumlarda neler konuşulduğuna bir bak istersen bizim burada yaptıklarımız yanlarında havada civa kalır. Bişi öğrenmişsiniz hep eleştiri yapıyorsunuz diye evet hep eleştiri yapıyorum yapmaya da devam edeceğim ben olumlu görüşlerimi kombine alarak, forma alarak, kulübe üye olarak göstermeye devam edeceğim burada her daim biatçılık yaparak değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Kayseri macini alalim haftalari azaltalim diger maclari mac haftasi konusuruz ama su noktadan sampiyonluk verilmez. Cenkin golu cok onemli bir goldu ama belki sampiyonlugun hikayesini yazan gol tt arenade 95. Dakikada gelecek. Su an onemli olan kayseri macini kazanip fb macinin sonucunu beklemek.

Ayrica gaziantepspor bugun oynuyor bu macin hakemine ve kart siniri daki futbolculara dikkat etmek lazim. Aziz yildirim operasyonlara bir hafta onceden baslar. Su uyur dusman uyumaz arkadaslar

Çevrimiçi Necmi

olcay orjin bek olmadığı için yerini çok kaybediyor
bence serdar sağ bek beck sol bek denenmeli ama denenirmi
sanmıyorum Şenol hocanın sezon sonu bekleyin dediğim kısımlara geldik
bakalım her zamanki hatalarını tekrarlayacakmı yoksa geçmişden ders çıkartmışmı
göreceğiz Boyko yu bilinçli olarak hazırlamadı küstürdü serdarı kulübeye mahkum ettiki
geçen sene bana göre iyi bir sezon çıkartmıştı ismailin hücumcu kimliğinemi tav oluyor anlamadımki koşmaktan başka bir şey
yapmıyor adamın yaptığı asist bile oğuzhanı bozarak oldu biraz şanstı. şu an sözleşme yenilemek için kendini gösterme derdinde
bunuda ilerde iş yaparak olacağını sanıyor defansı tamamen bıraktı. Bu alexis ide bozdu
adam sanki bek değilde beke yardıma gelmek istemeyen kanat oyuncusu gibi oynuyor
quaresma bile ondan daha iyi savunma yapıyor. diğer maçlar sıkıntı olmaz ama osmanlı maçı ismail açısından çok tehlikeli bir maç.
ben içerdeki maçlarda puan kaybedeceğimize inanmıyorum bu gs yide yeneriz 3 puan farkla konyaya gidersek konyanın içinden geçeriz.
bu önümüzdeki 5 maç içinde beni tek korkutan maç akhisardı hatta maç günü konuştuk rahat olmadığımı söyledim
ben puan bırakacağımızı tahmin ediyordum. ama malubiyetten çok iyi geri dönüş yaptı takım birazda tanrının yardımı oldı
1 puanı aldık o bir puanda bizi şampiyon yapacak. yazın buraya şampiyonluğu bize cenkin golü getirdi.

Çevrimdışı mylife1903

Avrupada daha sert elestiriler var adamlar iti resmen rahatsiz ederler ama ben asyadan soyliyim burada sadece iti degil essegi de cok rahatsiz ediyorlar.
Boyle kaybedilen maclardan sonra sporcular sehirde falan dolasamaz. Lafi sokarlar, kavgaysa kavga ustune youtubea koyarlar

Çevrimdışı sallapati

Kayseri macini alalim haftalari azaltalim diger maclari mac haftasi konusuruz ama su noktadan sampiyonluk verilmez. Cenkin golu cok onemli bir goldu ama belki sampiyonlugun hikayesini yazan gol tt arenade 95. Dakikada gelecek. Su an onemli olan kayseri macini kazanip fb macinin sonucunu beklemek.

Ayrica gaziantepspor bugun oynuyor bu macin hakemine ve kart siniri daki futbolculara dikkat etmek lazim. Aziz yildirim operasyonlara bir hafta onceden baslar. Su uyur dusman uyumaz arkadaslar

aynen katılıyorum hatta görüyorum ve arttırıyorum @mylife1903   .. Kayseri ve Osmanlı maçlarında truva bile sokabilirler tribüne.. Bunların aklı hep bu tip cinliklere çalışıyor.. Kale arkalarına ekstra güvenlik şart bu maçlarda...

Çevrimdışı atalay

olcay ismailin yaptığı işi fazlasıyla yapar bence ama denenmemesi veya düşünülmemesi sıkıntı :)

Bunu devre arası yazmıştım. Hoca dener gibi oldu, son maç da yanlış bir şekilde sağ bekte denedi. Olcay'a önde ihtiyacımız var.