Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284550 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Yine söylüyorum çok genel. Atiba, Sosa, Oğuzhan bunlar hep fırsat transferleri oldu. Atiba boşa çıktı, Ukrayna'da savaş çıktı, Oğuzhan'ı zaten gençken alıp şu hale gelmesini 3 sene bekledik.

Şuan bir Oğuzhan daha bul seneye aynı Beşiktaş'ın ortasahasına koyamazsın direk yarışıyor olduğumuz için.

Örnekler doğru ama daha geniş yazman gerek diye bu yüzden dedim.

Gomez, Cenk, Olcay hatta Töre... Hücum ve orta saha oyuncuların toplam maliyeti savunma hattı etmiyor. Ne savaşı, ne boşa çıkması... Madem öyle savaşın ortasından bir stoper çekip bulsalardı. Dile kolay 19 oyuncu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs maçında en çok podolskiye güveniyorum. Gomez'in kalbini kırmayacaktır :) Gerçi ihtiyacımız yok böyle birşeye ama olsun...

bu rıza çalımbay adamları ümitlendirmese ne güzel gs'nin ligde bir hedefi kalmıyacaktı şimdi ilk 5'e 6'ya girerim mantığı ile çıkacaklar karşımıza.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 15:05:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomez, Cenk, Olcay hatta Töre... Hücum ve orta saha oyuncuların toplam maliyeti savunma hattı etmiyor. Ne savaşı, ne boşa çıkması... Madem öyle savaşın ortasından bir stoper çekip bulsalardı.

Bu oyuncuların birini bile parlıyorken almadık ve hepsi için bekleme şansımız vardı.

Gomez 2 kötü sezondan sonra geldi yoksa mümkün değildi. Cenk sözleşme bittiği için alınabildi. Olcay yine Oğuzhan gibi rekabetçi olmadığımız için alındı, oynatılabildi. Şuan Olcay kalibresinde oyuncu almazlar mesela direk takıma koymak için.

Töre yine aynı şekilde. İsabet sağlayamadılar savunmada ama 20 milyon harcandı hala yok demek mantıksız oluyor. Sene sene harcanan rakamlara bakman gerek. Her sene savunmaya yaklaşık 6 milyon yatırıldı bir anda 20 milyon yatırılmadı, bu 6 milyon neden doğru kullanılmadı fırsat yok muydu desen bir nebze..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı mylife1903

http://twitter.com/tribunbesiktas/status/724560004750168064
Cok guldum yaaa
Kaldiramayan o formayi giymesin

Senol hoca; ister sokarim ister cikartirim

Tolga; daha birsey kaldirmadik

Cok sexy takimiz ya koyar geceriz rahat olun

Zaten gsyi yenemiyorsak soyle catir catir hic sampiyon olmayalim

Çevrimdışı 38life

Biz yazarken kimse ses etmedi, şimdi herkes Güntekin haklı diyor.  :D

Ses ve tonlama işte bukadar önemli birşey :)

Çevrimdışı atalay

Ses ve tonlama işte bukadar önemli birşey :)

Benim belagat yeteneğim daha iyi. Fakat forumun işlevi bunun için yetersiz.  :)

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Benim şampiyonluktan bir şüphem yok Allah'ın izniyle. Ama bizim işler malum hep sancılı sıkıntılı. İsmail olmadan "herhangi" bir dizilim takımı da taraftarı da ciddi rahatlatır. Takımın her hattında olumsuz bir domino etkisi yaratıyor. Dediğim gibi neticeden şüphemiz olmasın. :ok: Benim korkum şampiyonluk kutlamasıydı, sevinciydi derken lüzumsuz adamlarla sözleşme uzatmasınlar. Şampiyonluk sevincim yarım kalır.  :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu adamın savunması yok ne sağ beki, boyuna girmiyorum bile :D
Kirmiziylan yazdigin icin ismail kozumu oynamiyorum :icool:

Çevrimdışı 38life

4 yılda bonservis ücretlerine tam 20 milyon harcamışız. 4 Kaleci, 3 sağ bek, 8 stoper, 4 sol bek... Beck ve Rhodolfo dışında güven aralığı yüksek bir tane isim yok.

Bence bu iş para mevzusu değil demek yanlış olur. Totalde nekadar harcandığı önemli değil ki. hangi defans veya kaleciye 5 milyon verdik? hep 1'er 2'şer verdik çöpleri aldık, çöpleri gönderdik yerine çöp aldık. bu şekilde 100 milyon euro harcasan yine sonuç elde edemezsin. Ama sağlam ve yavaş adımlarla hareket edersen parayla gayet de sonuç alırsın. İşte aynı ucuz mal alıp habire bozulunca yenisini alanlar gibiyiz. Bi başkası pahalı mal alıyor 5 yıl götürüyor. biz totalde 5 senede daha fazla para harcamış oluyoruz.

Çevrimdışı sallapati

biz diyince auuvvvv , güntekin diyince helal güntekin  :lol:

Çevrimdışı 38life

Biraz daha geniş yazman gerek.

Direk 20 milyon diyince var da harcamamışız gibi oluyor :D

Şu bakış açısını anlarım bir kere ver kaliteli al aynı paraya kapat o pozisyonları ama hiçbir zaman o parayı verecek durumumuz olmadı son 4 yılda.

Vadeli alabilirsin desen acaba istendi mi yoklandı mı bilmiyoruz. Biraz bütçe ve doğru zamanlama meselesi. Oyuncuların kötü olduğu gerçeğini değiştirmez ama Gomez'de düştüğümüz gibi düşeş atmak da biraz fırsat işi.

O parayı veremeyecek durumdaysak başka mevkiilerden, transfer sayısından kısacaksın. 4 tane çöp almayacaksın 2 tane sağlam adam alacaksın. kadron gerekirse 22 kişi olacak. Artık yeter çünkü bu nedir al gönder, al gönder... deneme tahtası gibi. Burası Beşiktaş ya. Rizespor falan değil.

Çevrimdışı atalay

Konuyu manipüle ediyorsun. Aynı şartlar ve konjonktür diğer 4 pozisyon içinde geçerli. O bölgeye 4 yılda 19 transfer yapılması fiyaskoyu tanımlamak için yeterli parametre. Ve bu yapılırken sadece bonservislere 20 milyon € harcanmış. Realite bu... @Çağrı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu oyuncuların birini bile parlıyorken almadık ve hepsi için bekleme şansımız vardı.

Gomez 2 kötü sezondan sonra geldi yoksa mümkün değildi. Cenk sözleşme bittiği için alınabildi. Olcay yine Oğuzhan gibi rekabetçi olmadığımız için alındı, oynatılabildi. Şuan Olcay kalibresinde oyuncu almazlar mesela direk takıma koymak için.

Töre yine aynı şekilde. İsabet sağlayamadılar savunmada ama 20 milyon harcandı hala yok demek mantıksız oluyor. Sene sene harcanan rakamlara bakman gerek. Her sene savunmaya yaklaşık 6 milyon yatırıldı bir anda 20 milyon yatırılmadı, bu 6 milyon neden doğru kullanılmadı fırsat yok muydu desen bir nebze..
Bir anda veya toplu ne fark eder ki? Toplamda bu kadar para yatırıldı ve sonuç hepsini göndermeye çalıştığımız bir arka beşli hatta altılı yedili.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

atalay'ın karikatür'ü buraya cuk diye oturuyor affına sığınırak paylaşıyorum :D

Karikatürü çizen ben değilim, paylaş tabii ki.  :D

biz diyince auuvvvv , güntekin diyince helal güntekin  :lol:

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Senaryolar,komplo teorileri,dram,entrika hepsi var bu başlıkta :D
İyice rahatlayana kadar veya şampiyon olana kadar başlığa girmemek ömrü 10 yıl uzatıyomuş
@Çağrı sana kolay gelsin yardım edemicem

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 15:22:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Konuyu manipüle ediyorsun. Aynı şartlar ve konjonktür diğer 4 pozisyon içinde geçerli. O bölgeye 4 yılda 19 transfer yapılması fiyaskoyu tanımlamak için yeterli parametre. Ve bu yapılırken sadece bonservislere 20 milyon € harcanmış. Realite bu... @Çağrı

Sonuca odaklı bakarsan her zaman hata yaparsın. Sonuç kadar süreç de önemli. Elinde 2 milyon olan sezon ile 10 milyon olan sezonu aynı değerlendirmenin içine atmış olursun bu da sana sağlıklı analiz yapıp hatayı bulma şansı vermez.

Ben iyi demiyorum sonuç ortada zaten ama bakış açın yanlış.

Bir anda veya toplu ne fark eder ki? Toplamda bu kadar para yatırıldı ve sonuç hepsini göndermeye çalıştığımız bir arka beşli hatta altılı yedili.

Fark eder. 4 milyon ile 4 bölge kapatmak var 4 milyon ile bir bölge kapatmak var. Rhodolfo alacak paran varken Escude alır mısın?

Demba alacak paran varken Almeida alır mısın?

Kaldı ki o arada yerli yabancı kuralı değişti, trasnfer kısıtlaması geldi çok fazla detay var.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 15:25:45 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Benim belagat yeteneğim daha iyi. Fakat forumun işlevi bunun için yetersiz.  :)

Sence Şenol Hoca ümraniyede veya soyunma odasında buna benzer konuşmalar yapıyor mudur? Hiç sanmıyorum. Bikere Şenol hoca her nekadar mantıklı ve güzel konuşsa bile hızlı konuşuyo dediği anlaşılmıyo ve sesi kısık etkileyici değil... Şöyle gümbür gümbür ingilizce konuşacaksın soyunma odasında, vericeksin ateşi...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 15:24:14
  • Beşiktaş / Bodrum
O parayı veremeyecek durumdaysak başka mevkiilerden, transfer sayısından kısacaksın. 4 tane çöp almayacaksın 2 tane sağlam adam alacaksın. kadron gerekirse 22 kişi olacak. Artık yeter çünkü bu nedir al gönder, al gönder... deneme tahtası gibi. Burası Beşiktaş ya. Rizespor falan değil.

Bunu hepimiz söylüyoruz zaten lakin öyle de olmuyor o zaman neden yarışmıyorsun nerede bu takımın sağ beki sol beki diye isyan başlıyor.

Yıllardır hatayı 1 yılda her bölgeyi kapatmaya çalışarak yaptık. İlk kez 3 yıla yaydık iyi sonuç aldık. Aslında savunmada çok kötü değildi kalite olarak sadece beklere düzgün yatırım yapamadık.

Senaryolar,komplo teorileri,dram,entrika hepsi var bu başlıkta :D
İyice rahatlayana kadar veya şampiyon olana kadar başlığa girmemek ömrü 10 yıl uzatıyomuş
@Çağrı sana kolay gelsin yardım edemicem

:D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sonuca odaklı bakarsan her zaman hata yaparsın. Sonuç kadar süreç de önemli. Elinde 2 milyon olan sezon ile 10 milyon olan sezonu aynı değerlendirmenin içine atmış olursun bu da sana sağlıklı analiz yapıp hayatı bulma şansı vermez.

Ben iyi demiyorum sonuç ortada zaten ama bakış açın yanlış.

Fark eder. 4 milyon ile 4 bölge kapatmak var 4 milyon ile bir bölge kapatmak var. Rhodolfo alacak paran varken Escude alır mısın?

Demba alacak paran varken Almeida alır mısın?

Kaldı ki o arada yerli yabancı kuralı değişti, trasnfer kısıtlaması geldi çok fazla detay var.
2 sene transfer yapmazsın eldekilerle idare edersin sonra daha mantıklı adımlar atarsın biz Opareler ile Milosevic ile Kolombiyalı çocuk ile fantezi arayışına girdik hepsi elimizde patladı bir tane adam gibi transfer yaptık belki Rhodolfo o da sakatlandı ki onunla ilgili de çoğu kişinin hala endişeleri var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ogün

Sence Şenol Hoca ümraniyede veya soyunma odasında buna benzer konuşmalar yapıyor mudur? Hiç sanmıyorum. Bikere Şenol hoca her nekadar mantıklı ve güzel konuşsa bile hızlı konuşuyo dediği anlaşılmıyo ve sesi kısık etkileyici değil... Şöyle gümbür gümbür ingilizce konuşacaksın soyunma odasında, vericeksin ateşi...

:D :D

Çevrimdışı mylife1903

Takimin patronu olsa 20milyon harcayanlari kovardi ister 4 yil ister bir sezon.
En buyuk problem alttan oyuncu almadilar yukari bu 4 senede bir atinc. Adem buyuk gonderildi mesela. Sikinti orada bence 2-3 necip daha monte edilmeliydi. Samet gitti ordan burdan copleri topladi

Çevrimdışı cursedofdragon

2 sene transfer yapmazsın eldekilerle idare edersin sonra daha mantıklı adımlar atarsın biz Opareler ile Milosevic ile Kolombiyalı çocuk ile fantezi arayışına girdik hepsi elimizde patladı bir tane adam gibi transfer yaptık belki Rhodolfo o da sakatlandı ki onunla ilgili de çoğu kişinin hala endişeleri var.

franco,milosevic bilic'in taktiğine uyuyordu ancak şenol hocanın taktiğine uymuyor.Hatalı transferler yapılmadı mı yapıldı tabiki ancak bunu sanki dünyada birtek Beşiktaş yapmış gibi söylemek ne kadar doğru bilmiyorum bütün klüpler hatalı transfler yapıyor :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 15:27:11
  • Beşiktaş / Bodrum

Ne güzel söylüyorsun. Peki o transfer yapılmayan 2 sezonda takımı desteklemeye gelecek mi yine 40.000 kişi? Yoksa gelir kaybı aldığından fazla mı kaybettirecek sana bunun da cevabı önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bu sezon savunma için sadece bonservise 10 milyon € harcanmış. Yani totalin yarısı. Sorun çözüldü mü?