Hayır buraya kadar bu oyuncularla gelmedik buraya kadar bu oyunculara rağmen geldik. Ayrıştığımız nokta burası. Bu mücadelenin birer neferiymiş gibi gösterilmesin şu 2 adam lütfen, ekmeğine yağ sürüyorsunuz yönetimin bu 2 futbolcunun bu tarz söylemlerle. Fener en etkili adamlardan birisini tek hamlede silebiliyor gerekirse biz de silmeliyiz ki Tolga'nın geçen sene sonunda bu sene Lisbon maçından sonra yaptıklarının Caner'in yaptıklarından tek bir farkı yok.
100. yilda Pascal Nouma linc edilmisti, eliyle seee etti diye. genel kurmay baskani bile aciklama yapmisti. o zamanlar bu algi kelimesi, yanddas basin, satilik kalemler falan vardi ama millet farkinda degildi.
Caneri adamlar cart diye kadro disi birakiyor, sozlesmesi biten oyuncular gokhan gonul, mehmet topal, caner bu adamlar ile gorusme yapmiyorlar.
bizim anlasmaya calistigimiz isimler ismail ve serdar. tolganin bildigi mkadariyle sozlesmesi devam ediyor.
ismaili biraksan 3. ligde oynayamaz neyin sozlesmesi.
ben burada ismailin meneceri icin firsatcilik yapiyor. 1 liralik mali 100 liraya satmak (
Hakaret Yasak)₅ gibisinden bir seyler yazmistim. tepki gordum. ben hala ayni noktadayim
Bugun atibanin karisi gazete okuyordur, insanlar kanada dan geliyor hataydan degil, hani kuzeyli adamlar guneyli degil. 5 tane gazete alip besiktas haberlerine bakiyordur. Atibanin hanimi ismail haberini gorunce 2 milyon 1.5 milyon rakamini gorunce kocasina 2 laf etse karisir o takim.
bunlar cok buyuk yanlislar.
50. sefer yazayim o fbli menecer bozuntusu kulube aziz yildirimin gonderip gondermedigini biz nereden bilecegiz. bayram degil seyran degil isonun meneceri kulube geliyor, ismail kim yahu ismail kim menecerle calisiyor.
bu adamlar transfer sikesi yapan adamlar, rakip takimlarin siyahi oyuncularinin abuk sabuk isler yaptigi adamlar.
fb-kayseri macinda bisesvari izleyin acin tekrardan ses mes yok maci satmis olsa bu kadar kotu oynar ancak.
ibb-fb macinda adam cart kirmizi gordu, meneceri souzanin meneceri galiba. devre arasi o cocuk turkiyeden kacti, biliyor musunuz?
kayseri macinda kirmizi kart goren siyahi oyuncu
kasimpasa macinda oynamayan orasi burasi agriyan oyuncular
tapeler belli bu adam bu fbli meneceri kulube gondermemistir, desenize bana yahu
bir ismail sevdasina takim karisti. gokhan tore o 2 milyon euro haberinin ciktigi gunden beri piyasada yok. olcay bozuldu
sosa habire para istiyor. atiba kuzey amerikali adam sene sonuna kadar susar ama patlar sonra.
ismail bugun hemen bu kulupten uzaklastirilmalidir.
ayni mac icinde 3 tane ayni geri pasindan atan futbolcu ustelik boyler bir meneceri varsa gozetim altinda tutulmalidir, ben kendisine guvenmiyorum, iyi niyetli oldugunu da dusunmuyorum benim fikrime gore takimi sabote ediyor.