Tüm basında Tolga ve Alexis isimleri geçiyor ama İsmail tek satır olarak bile geçmiyor.. PES!!
Uyuya kaldigim icin asporda atakimini seyredememistim usenmedim actim baktim. Yahu kardesim ismailin adi 3 sefer gecti bu programda. Turgay demir fazla etkiliyor bizim taraftari alexis de alexis. Tolga ve ismaile laf soylemiyor. Erman toroglu hatta futboldan anlayan adamdir ismail hadi kalsin falan dedi.
Turgay demir boyke konusursa bizim taraftar da alexise giydirir. Senol gunes ismaili tutup alexisi kenara aliyor. Sanki onumuzdeki sezon alexisden iyisini alabilecek senol gunes.
Yaziktir. Ismail sacma geri pasi veriyor tolga o topu rakibe atiyor, top direkten donuyor tolga suclu. Kardesim tolganin bir sucu yok adamin ayagi kotu vuramiyor, ortasahayi geciremiyor adam. Sen bunu bilip bu adama top atiyorsun. Bu resmen forrest gumpliktir. Bir degil iki degil ayni macta uc kere.
Kim ulan bu ismail, kim var bunun arkasinda?
Daha 3. Dakikada gol yediyordu ama o ozette yok. Toplum olarak akil tutulmasi yasiyoruz zaten ismail arada kayniyor.
Yuh resmen soktayim simdi ali eceyi seyredecem.
Takimin ve camianin tek sorunu ismail. Tosic oyle kotu top kesen adam degil, defansta da daha iyidir tarismam tosici. Ismail kim ya kimin yegeni bu cocuk. Insanlar korumak icin siraya giriyor.
Insallah oynar kayseri macinda o kapali tribunun onunde, gorurum ben ismaili.