Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278398 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok zora girdi kısmına hiç katılmıyorum
Tamamen psikolojik o kısım
Hiçbir yerde 3 puan önde olan takım şampiyonluk zora girdi demez sağlıklı düşünebiliyorsa
Sağlıklı düşünememek için pek çok kötü senaryo var, son haftalarda rahat maç kazanamıyoruz, son haftalarda maç başına 2 gol yiyoruz, evimizde oynayacağımız 2 maç haricindeki 2 deplasman maçımız çok zor, Tolga ve İsmail halen ilk 11 de oynuyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Tüm basında Tolga ve Alexis isimleri geçiyor ama İsmail tek satır olarak bile geçmiyor.. PES!!

Uyuya kaldigim icin asporda atakimini seyredememistim usenmedim actim baktim. Yahu kardesim ismailin adi 3 sefer gecti bu programda. Turgay demir fazla etkiliyor bizim taraftari alexis de alexis. Tolga ve ismaile laf soylemiyor. Erman toroglu hatta futboldan anlayan adamdir ismail hadi kalsin falan dedi.
Turgay demir boyke konusursa bizim taraftar da alexise giydirir. Senol gunes ismaili tutup alexisi kenara aliyor. Sanki onumuzdeki sezon alexisden iyisini alabilecek senol gunes.

Yaziktir. Ismail sacma geri pasi veriyor tolga o topu rakibe atiyor, top direkten donuyor tolga suclu. Kardesim tolganin bir sucu yok adamin ayagi kotu vuramiyor, ortasahayi geciremiyor adam. Sen bunu bilip bu adama top atiyorsun. Bu resmen forrest gumpliktir. Bir degil iki degil ayni macta uc kere.

Kim ulan bu ismail, kim var bunun arkasinda?

Daha 3. Dakikada gol yediyordu ama o ozette yok. Toplum olarak akil tutulmasi yasiyoruz zaten ismail arada kayniyor.

Yuh resmen soktayim simdi ali eceyi seyredecem.

Takimin ve camianin tek sorunu ismail. Tosic oyle kotu top kesen adam degil, defansta da daha iyidir tarismam tosici. Ismail kim ya kimin yegeni bu cocuk. Insanlar korumak icin siraya giriyor.

Insallah oynar kayseri macinda o kapali tribunun onunde, gorurum ben ismaili.

Çevrimdışı yedic

Buyuk ihtimal ve maalesef Tolga ile yeni sozlesme imzalanacak, bari en azindan yeni sozlesmeye "degaj yapmasi yada topu ayakla oyuna sokmasi yasaktir" gibi bir madde eklenmeli.

Eklenemiyoras iletisim direktoru Ridvan Akar ile yer degistirsinler, Tolga toplumsal mesaj versin, Ridvan Abi kaleci olsun. Bundan kotu olma ihtimali yok  :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Uyuya kaldigim icin asporda atakimini seyredememistim usenmedim actim baktim. Yahu kardesim ismailin adi 3 sefer gecti bu programda. Turgay demir fazla etkiliyor bizim taraftari alexis de alexis. Tolga ve ismaile laf soylemiyor. Erman toroglu hatta futboldan anlayan adamdir ismail hadi kalsin falan dedi.
Turgay demir boyke konusursa bizim taraftar da alexise giydirir. Senol gunes ismaili tutup alexisi kenara aliyor. Sanki onumuzdeki sezon alexisden iyisini alabilecek senol gunes.

Yaziktir. Ismail sacma geri pasi veriyor tolga o topu rakibe atiyor, top direkten donuyor tolga suclu. Kardesim tolganin bir sucu yok adamin ayagi kotu vuramiyor, ortasahayi geciremiyor adam. Sen bunu bilip bu adama top atiyorsun. Bu resmen forrest gumpliktir. Bir degil iki degil ayni macta uc kere.

Kim ulan bu ismail, kim var bunun arkasinda?

Daha 3. Dakikada gol yediyordu ama o ozette yok. Toplum olarak akil tutulmasi yasiyoruz zaten ismail arada kayniyor.

Yuh resmen soktayim simdi ali eceyi seyredecem.

Takimin ve camianin tek sorunu ismail. Tosic oyle kotu top kesen adam degil, defansta da daha iyidir tarismam tosici. Ismail kim ya kimin yegeni bu cocuk. Insanlar korumak icin siraya giriyor.

Insallah oynar kayseri macinda o kapali tribunun onunde, gorurum ben ismaili.
Mustafa Pektemek'le beraber yönetimdeki kişilerle başka ilişkiler içerisinde olduğunu düşünüyorum artık İsmail'in Tolga Zengin'le beraber. İspat edin diyenler çıkacaktır şimdi siz aksini idda edin bu adamların neden hala takımda olduğunu ve ısrarla 11 de oynatıldığını..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sağlıklı düşünememek için pek çok kötü senaryo var, son haftalarda rahat maç kazanamıyoruz, son haftalarda maç başına 2 gol yiyoruz, evimizde oynayacağımız 2 maç haricindeki 2 deplasman maçımız çok zor, Tolga ve İsmail halen ilk 11 de oynuyorlar.
Hiçbiri çok zora girdi söylemini haklı çıkarmıyor
Tamam zor maçlar oynayacaz zorlanıcaz da ama çok zora girdi demek 3 puan geride olmaktır bence
Onu fenerliler desin
Şu an 12 puan önde olsak yine rahatlayamayız bu şekilde
Umarım takım ve hoca bu kafa yapısına bürünmez,esas orası tehlikeli
Böyle olursa Kayseri maçında yine bam teli olacak tribün,hiç sevmiyorum bu halleri

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hiçbiri çok zora girdi söylemini haklı çıkarmıyor
Tamam zor maçlar oynayacaz zorlanıcaz da ama çok zora girdi demek 3 puan geride olmaktır bence
Onu fenerliler desin
Şu an 12 puan önde olsak yine rahatlayamayız bu şekilde
Umarım takım ve hoca bu kafa yapısına bürünmez,esas orası tehlikeli
Böyle olursa Kayseri maçında yine bam teli olacak tribün,hiç sevmiyorum bu halleri
Ben de sevmiyorum ama hoca ısrarla bazı şeylere çanak tutuyor, Tolga ve İsmail'le. Brugge maçında yaşananları dün gibi hatırlıyorum çok rahat alacağımız maçı aylar sonra tekrar oynatılan Tolga, onun hataları ve zaten Tolga'ya karşı dolu olan taraftarın tepkisiyle bir anda kaybettik. Şimdi yine aynı durum var olası kayseri maçında 0 0 giderken Tolga'nın yine bu tarz bi hareketiyle gol yesek o tribünleri nasıl susturacaksın, takımı nasıl tekrar motive edeceksin? Bunu düşünemiyor mu bu adamlar neden sene başında önlem almıyorlar?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sene başında ve ortasında bile bile lades denilen bölgeleri yazıyorum. Orta saha haricindeki tüm bölgelerde yanıldığımızı gördük, Orta sahada da Atiba'nın insanüstü performansı ve Oğuzhan'ın büyük çabasıyla bu noktaya kadar geldik.

Kaleci
Sol Bek
Defans
Orta saha
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Mustafa Pektemek'le beraber yönetimdeki kişilerle başka ilişkiler içerisinde olduğunu düşünüyorum artık İsmail'in Tolga Zengin'le beraber. İspat edin diyenler çıkacaktır şimdi siz aksini idda edin bu adamların neden hala takımda olduğunu ve ısrarla 11 de oynatıldığını..
Menecerini kulube gonderen bir firsatci bu cocuk, tskimin ahengini bozuyor fbli meneceri ile beraber. Bu herif 2 milyon euro istiyor, sosa, oguzhan, tore, cenk tosun, olcay ama en onemlisi atiba ne dusunmustur. Bu oyuncular kim ne aliyor, kim ne istiyor bilmiyor mu saniyorsunuz, adam saboye ediyor takimi ben nerden bilecem bunun menceri ile baska oyunlar icersinde olmadigini.

Atibadan utanin yahu bir milyona oynuyor bugun atiba allah korusun sakatlansa ne olur. Ismail efendi 2 milyon diyor yok sonra 1.5. Sonra bonuslarla 1.5

Evet atibanin dili disari cikacak, kronik astim o adam ulan spor yapmasini gectim herif her mac en cok kosan futbolcu nasil bir yurek varsa.

Anlatsin biri bana atibanin 1 aldigi yerde ismail 1.5 istiyor pektemek 1.7 aliyor. Var mi boyle bir duzen. Kim bunlar neden bu paralar veriliyor. Ya atibanin meneceri gerzekali yahut baska isler donuyor.

Kimse yonetimi korumasin o yonetim guvendigi cok gerizekali insanlar var bence atibayi gonderiyorlardi, ustune ndoye aliniyordu. Gomez transferi bir sans transferi sadece. Buraya geldiysek sosa, gomez ve atiba bas kahramanlardir. Bunlardan ikisi bu sezon olmayabilidi. Yonetim oyle cok akillimfalan degil.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben de sevmiyorum ama hoca ısrarla bazı şeylere çanak tutuyor, Tolga ve İsmail'le. Brugge maçında yaşananları dün gibi hatırlıyorum çok rahat alacağımız maçı aylar sonra tekrar oynatılan Tolga, onun hataları ve zaten Tolga'ya karşı dolu olan taraftarın tepkisiyle bir anda kaybettik. Şimdi yine aynı durum var olası kayseri maçında 0 0 giderken Tolga'nın yine bu tarz bi hareketiyle gol yesek o tribünleri nasıl susturacaksın, takımı nasıl tekrar motive edeceksin? Bunu düşünemiyor mu bu adamlar neden sene başında önlem almıyorlar?
Çok net hatalar var evet ama bunların hiçbirine çare bulamayız şu an
4 hafta kalmış,kadro bu oyuncular bunlar
Hatalı gol de yesek 90 dk içinde çevirmeye uğraşıcaz maçı
Protestoyla her şeyi bitiririz
Kaybetmeyi değil kazanmayı istiyoruz,düşene daha fazla vurmak mantıksız galeyana gelip
İsmail var Tolga var diye biz oynamıyoruz mu diyelim getirmişiz son 4 haftaya 3 puan önde
Matematiksel şans bitmeden de hiçbir şey bitmez
Kaldı ki hala avantajlıyız

Çevrimdışı cursedofdragon

Dün geceden beri hiçbirşey değişmemiş anlaşılan 2 beraberlik hakkımız vardı 1'sini akhisarda kullandık 1 beraberlik hakkımız kaldı.

Biz çok zora girdik,10-12 puan almamız lazım,şampiyon olamayız,fener kaybetmez artık diyenler halen devam ediyor biraz ara vermek lazım foruma demek ki.Biz üst üste 3 maçımızı kazanınca bu arkadaşlar söylemiştim ben zaten biz şampiyon olucaz baştan beri inanıyordum totem yaptık filan diyecekler bide sevinirler :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok net hatalar var evet ama bunların hiçbirine çare bulamayız şu an
4 hafta kalmış,kadro bu oyuncular bunlar
Hatalı gol de yesek 90 dk içinde çevirmeye uğraşıcaz maçı
Protestoyla her şeyi bitiririz
Kaybetmeyi değil kazanmayı istiyoruz,düşene daha fazla vurmak mantıksız galeyana gelip
İsmail var Tolga var diye biz oynamıyoruz mu diyelim getirmişiz son 4 haftaya 3 puan önde
Matematiksel şans bitmeden de hiçbir şey bitmez
Kaldı ki hala avantajlıyız
İsmail ve Tolga oynamasa mesela?
Korku akıl katilidir.

kim oynasın mesala ? Tolga yerine bana oynayacak adam söyle ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kim oynasın mesala ? Tolga yerine bana oynayacak adam söyle ?
Hocam sen  git fantastik 11 ler kur, onu getir bunu getir takıma. böyle şeylere kafa yorma.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yanlış anlamayın ama
Kayseri maçına ya "olamazsak da olamayız şampiyon Beşiktaşın canı sağolsun" kafasıyla gidin,belki biraz kendinizi kandırarak
Ya da çok stresli yapıdaysanız sizden ricam gitmeyin kayseri maçına,lütfen
O gün takımı coşturacak taraftar lazım gerecek değil

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yanlış anlamayın ama
Kayseri maçına ya "olamazsak da olamayız şampiyon Beşiktaşın canı sağolsun" kafasıyla gidin,belki biraz kendinizi kandırarak
Bu senede şampiyonluk kaçarsa topu taraftara atma çalışmaları başlamış gördüğüm kadarıyla  :D 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yanlış anlamayın ama
Takımı geren oyuncuları napacağız? Kimse onlardan bahsetmiyor, yine bir şekilde iş taraftarda bitiyor. Dünyanın hangi ülkesinde taraftar şampiyon yapmış ki takımı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Onu hoca belirler
Şenol hocayı yakalarsanız gidin ikna edin
Ya da ismail ve tolgayı görürseniz stattan çıkabilirsiniz yahut tv yi kapatabilirsiniz isterseniz
Ne diyim
Yok çünkü ben olsam hoca değiştireyim,hocanın da bir düşüncesi var demekki
Boyko hata yapsa bu sefer denir Tolga daha iyiydi
Çok fazla stres yapıyorsunuz,gerek yok

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Onu hoca belirler
Şenol hocayı yakalarsanız gidin ikna edin
Ya da ismail ve tolgayı görürseniz stattan çıkabilirsiniz yahut tv yi kapatabilirsiniz isterseniz
Ne diyim
Yok çünkü ben olsam hoca değiştireyim,hocanın da bir düşüncesi var demekki
Boyko hata yapsa bu sefer denir Tolga daha iyiydi
Çok fazla stres yapıyorsunuz,gerek yok
Stres yapmıyoruz sene başında yazdık söyledik hatta senelerdir söylüyoruz Tolga ile olmaz İsmail'le olmaz bu beklerler olmaz bu defansla olmaz diye. Bırak da stres yapma hakkımız olsun bu kadar. Boyko'yu da ben getirmedim Şenol Hoca döneminde alındı madem güvenmiyor neden aldırdı madem aldırdı neden ilk 18 e bile koymuyor?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu senede şampiyonluk kaçarsa topu taraftara atma çalışmaları başlamış gördüğüm kadarıyla  :D 
Yoo taraftarla hiç alakası yok
Tüm sorumluluk her zaman hoca ve oyunculardadır,taraftara en son kabahat bulunur
Ama ben maça biraz faydam olsun diye giderim takımıma
O olmayacaksa,hatta zararım olacaksa hiç gitmem diyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

Stres yapmıyoruz sene başında yazdık söyledik hatta senelerdir söylüyoruz Tolga ile olmaz İsmail'le olmaz bu beklerler olmaz bu defansla olmaz diye. Bırak da stres yapma hakkımız olsun bu kadar. Boyko'yu da ben getirmedim Şenol Hoca döneminde alındı madem güvenmiyor neden aldırdı madem aldırdı neden ilk 18 e bile koymuyor?
Bu şikayetler herhangi bir sonuç getirecekse şu an devam edelim hep beraber
Sezon bitimini bekliyorum şahsen
Tolga ve İsmaille tabii ki sözleşme yenilenmesin yoksa

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yoo taraftarla hiç alakası yok
Tüm sorumluluk her zaman hoca ve oyunculardadır,taraftara en son kabahat bulunur
Ama ben maça biraz faydam olsun diye giderim takımıma
O olmayacaksa,hatta zararım olacaksa hiç gitmem diyorum
Dediklerine katılıyorum ama bu forumda pek çok yerde tüm başarısızlıkları taraftara atma gibi enteresan bir durum var. Ne olursa olsun maç sonuna kadar desteklenmeli takım ama maalesef kırılgan bir yapımız var ve bazı oyuncuların bireysel hataları bu kırılgan yapıyı iyice ortaya çıkartıyor, dikkat çekmek istediğim nokta bu.
Korku akıl katilidir.

Hocam sen  git fantastik 11 ler kur, onu getir bunu getir takıma. böyle şeylere kafa yorma.

ya ortaya bir laf atıyorsunuz sonra geri çekiliyorsunuz takımda başka kaleci varda hoca mı oynatmıyor ?

Boyko 2-3 maç kaleye geçti hali ortada.

Günay oynasın desek geçen seneyi hatırlayın son 4-5 maç günay geçti kaleye kornerden gol yedi antep maçında köşeye saçma sapan top gitti gol yedi.Geçen sene akhisarda kaybedilen puandan sonra yine şansımız vardı günay sağolsun.

Ayrıca kadro kurarken size soracak değilim.Üslubunuzu düzeltin lütfen size karşı bir saygısızlık yapmıyorum yapmadım aynı şeyi sizden de bekliyorum.Yaşca benden büyüksünüz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya ortaya bir laf atıyorsunuz sonra geri çekiliyorsunuz takımda başka kaleci varda hoca mı oynatmıyor ?

Boyko 2-3 maç kaleye geçti hali ortada.

Günay oynasın desek geçen seneyi hatırlayın son 4-5 maç günay geçti kaleye kornerden gol yedi antep maçında köşeye saçma sapan top gitti gol yedi.Geçen sene akhisarda kaybedilen puandan sonra yine şansımız vardı günay sağolsun.

Ayrıca kadro kurarken size soracak değilim.Üslubunuzu düzeltin lütfen size karşı bir saygısızlık yapmıyorum yapmadım aynı şeyi sizden de bekliyorum.Yaşca benden büyüksünüz.
Peki sana bir soru. Tolga'nın bu takımda kalmasını isteyen kimdi? Sene başında kaleciyi kim aldırmadı? Sezon ortasında Boyko'nun alınmasının onayını kim verdi? ve Şu anda neden kendisine ilk 18 de bile yer bulamıyor 3,5 milyon euro verilen bir kaleci?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan gibi saçma sapan argümanlarla hatalı kişileri korumaya çalışıyorsunuz, sanki sene başında bu kaleci düzenini kuran Şenol Güneş değil Empoli antrenörüydü. Bir hatalı varsa Şenol Güneş'tir bu konuda. Sanki Şenol Güneş son 5 hafta kala geçti takımın başına.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Gene ismail yuzunden millet birbirine giriyor.

Ismail oynamasa tolga da bu kadar tartisilmayacak.

Nasil gozukmuyor ben anlamiyorum ki