Dün akşam maçın yorumunu yapacaktım ama herkes çok heyecanlıydı.Dedim biraz sabret yarın yaparsın
Şimdi Akhisar maçının öyküsünü naçizane anlatmak isterim.....
Gece uyuyamadım 4 te zınk diye ayaktaydım çünkü Beşiktaşkımın maçına gidecek trübünde yerimi alacaktım.11'e kadar zor durdum arkadaşımı arayıp hadi artık buluşup gidelim dedim(bu arada İzmirde yaşıyoruz).İlk önce Alsancağa gittik heryer BJK formalı taraftarlarca dolu.Bir pub'a girdik birer bira içtik hafiften havaya girelim diye.Pubtaki BJK lı gruplarca karşılıklı marşlar söyledikten sonra arabayla Manisaya yola çıktık.25 dk. lık yol hemen bitti.
@ZEKI ye mesaj attım neredesiniz diye(İstanbul grubu yani forumun ağır topları).Falanca mekandayız dedi Manisa kebabı yiyorlarmış(çok matah bir kebap olmadığını
@Necmi abiye söylesemde merak işte illa yiyecem diye tutturdu

yedinde ne oldu
@Necmi abi

) Neyse buluştuk onlarla çay muhabbeti(Ha bu arada kebaptan muzdarip olupta doymayanlarla kokoreç yemeye gittik ;) ) çay muhabbeti derken stada yola koyulduk.Tarzan trübününde yerimizi aldık.Maç başlamadan evvel klasil oleyler ve nihayetinde maç başladı.Boğazım yırtılırcasına ilk üçlüyü çektirdik.Ve devamı sırasıyla geldi...........
Maça Alexis ve İsmail gayet iyi başladılar.Helal olsun dedik trübünde.İlk golü attık ve laylay loma başladık haliyle.....
42. dakikaya kadar Akhisarın esamesi yoktu ne olduysa karambol karambol üstüne ve penaltı.Golü yedik
İkinci yarıya takım sahaya çıktığında yine boğazımız yırtılırcasın destek olduk.Ki takımımız bundan etkilenmiş olacak ki ikinci golü hemen bulduk.Ve ne olduysa ondan sonra oldu.Rakip 2-2 yaptı biz trübünde ne olduğunu anlamadan 2-3 oldu skor.Arkadaşın teki seyirci uyuyor hiç sesi çıkmıyor diye serzenişte bulundu dün.Oysaki tüm trübünler Beşiktaşkını sesleri kısılırcasına destekliyor Şampiyonluğa inanadırmak için haykırıyordu( şuan sesim kısıktır bilginize).Alexis ve İsmail vede kaleci Tolga inanılmaz hatalar yapıp maçı zora soktular.Neyseki son dakikalarda skoru 3-3 e getirip bir puanı aldık.Şimdiiiiiiiiii
Bu bir puan bize şampiyonluğu getirecek sevgili Beşiktaşlılar.BUna inanın.Şampiyonluğa inanınnnnnnn.Son 4 maç.Biz fenerin önünde bu finişi tamamlayacağız.Sezon bitsin serzenişlerinizi yapın kimin hakkındaysa.Ama son 4 maç.Yazdığınız her kelime okunuyor bilginize.........Bu çocukların desteğe ihtiyacı var....Geç oldu hadi kalın salıcakla....Bu sene ŞAMPİYONUZZZZ başka yolu yok