Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278589 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ogün

Çok değil bir hafta önceye kadar bütün yorumcular "Fener çok kötü. Hiç atak organizasyonu yok. Tükaka." diyordu. Şimdi utanmasalar Fener Beşiktaş'tan iyi oynuyor diyecekler.

Gaza gelmeyin. Puan kaybı beklememize gerek yok, şampiyon biziz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 02:32:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Evet beyler, şimdi korkabilirsiniz.  :D

Bir şey mi dedin Bilic?  :evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bir şey mi dedin Bilic?  :evillol: :evillol:

100'de 1 yanılgı. Gitarı benden.  :eyes

Çevrimdışı hic2222

Ben korkanları anlamakta güçlük çekiyorum.

Karşısınızdakiler Anadolu takımları arkadaşlar. Maçlara toplu bakınca ürküyorsunuz tek tek bakın.

Şenol Güneş basın toplantısında bu mesajı verdi kimse alamadı mı? Her maçı kazanacak gücümüz var dedi adam.

Tek tek her maça bakın. Birini bile yenemememiz gibi bir durum olamaz. Hepsi yenip bitireceğiz bu işi.

Hocam biz normalde zaten hepsini yeneriz, Ama Akhisar maçına bir baksana, pozisyon 1 tane, yediğimiz gol 3,
Mesele tam olarak şapkadan tavşan çıkaran defans ve özellikle kalecimiz tolga,
Adam truva atı gibi resmen, En olmadık yerde gardimizi düşürüyor
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Ogün

Korkan arkadaşlar şu iki açıklamayı izlesin lütfen.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ben korkanları anlamakta güçlük çekiyorum.

Karşısınızdakiler Anadolu takımları arkadaşlar. Maçlara toplu bakınca ürküyorsunuz tek tek bakın.

Şenol Güneş basın toplantısında bu mesajı verdi kimse alamadı mı? Her maçı kazanacak gücümüz var dedi adam.

Tek tek her maça bakın. Birini bile yenemememiz gibi bir durum olamaz. Hepsi yenip bitireceğiz bu işi.

Forumda öyle bir hava var ki rahat insanları bile strese sokar. Bazı arkadaşlar resmen kendi streslerini yaymaya çalışır gibi davranıyor. Stattaki taraftar da böyle olursa işimiz var...

Akhisar maçından önce 2 beraberlik hakkınızdan birini hangi maça yazarsınız deseler forumun tamamı Akhisar derdi.

Kayseri - Galatasaray - Osmanlı - Konya. 4'te 4 yapacağız. Fenerbahçe'nin ne yapacağı hiç önemli değil.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı SeninleAgladik

Dün geceden beri kendimde değilim. Stresten sivilceler çıkardım. Maç 3-2 olduktan sonra kapatıp uzandım yatağa. Dedim şampiyonluk gitti... Elimde Beşiktaş atkısı, üstümde Beşiktaş forması. Kalakaldım hiç bişey düşünemedim. Sonra telefon titredi, arkadaş mesaj atmış 3-3. Twitterdan takip ettim top üst direkten dönmüş. Şimdi biraz daha iyiyim. Anca gelebildim kendime. Zaten akşam 5 gibi uyandım. Dedim fenerin maçını izleyim bi. 2-0 oldu onu da kapattım. Bu gün 2 öğün yemek yedim. Onlar da bir avuç şeydi. Bu gidişle hasta olucam herhalde. Geçen sene şampiyonluk gittiğinde bu kadar üzülmemiştim. Hatta son maçı hiçbir iddiamız olmamasına rağmen heyecandan ölerek izledim. Ama bu sene başka. Bu seneki şampiyonluk çok başka. 5 puan öne geçince herkes Beşiktaş şampiyon diyordu, fenerliler tebrik ediyordu. İçimde bi kuşku hep vardı ama yine de çok inanmıştım şampiyonluğa.

Şimdi nasılım bilmiyorum valla. İnanıyorum. Ama keşke böyle olmasaydı diyorum. Kayseri ve Osmanlı maçlarında takılacağımızı düşünmüyorum. Gs'den ne olursa olsun korkuyorum. Yatacaklar hikayelerine pek inanmıyorum. Hadi diyelim onu da geçtik ya da berabere kaldık. Son maça kalırsa iş izler miyim onu da bilmiyorum. Ama izlerim herhalde. Ne olup bittiğinden haberim olmazsa daha kötü olurum :) Çocukluğumdan beri normal bi Beşiktaş'lı olamadım. Çoğumuz da böyleyiz ama ben Beşiktaş puan kaybedince yaşam duruyo sanki. Ciddi anlamda hasta olucam. Zaten midem rahatsız çocukluğumdan beri, iyice tetikliyor. Allah yardımcımız olsun ne diyim. Buradan şampiyonluğu vermek bana çok koyar... Sezon sonu burda sevinçten ağladığımızı göstersin bize Allah

Çevrimdışı Sedat.Y

2009'a 2 puan önde girdik son haftaya. Rezil derecede top oynayan full defansif bir takımdık heyecandan geberdik ama kazandık deplasmanda.

Yine kazanırız. Biz loser takım değiliz aslında loser olan Fenerbahçe. Biz ne zaman şampiyonluğa oynasak, ne zaman lider olarak önden gitsek kazandık. Sadece geçen sene Bilic hediye etti.

Fener ise hep son anda verdi şampiyonlukları. Yine verecek onlar alışık vermeye'.

Brawooooo   evet biz loser değil winnerız.Biz artık ittirmeyle değil damarlarında hep kazanmayı adet edinen kanların dolaştığı takımız.
Ve bu sene o sene..............

Çevrimiçi murat baltacı

Tolga'yla uzatacağına Onur' u al Boyko - Onur - Günay üçlüsü yap.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne onuru be kardeşim senelerdir ne çektiysek pisikolojisi zayıf kalecilerden çektik ya moralleri bozulur ya demorolize olurlar ya baskıdan etkilenirler bu nedir hiçbiride yetersiz olduğunu kabul etmiyo kaleci dediğin muslera gibi olcak soğukkanlı işini yapan top kurtaran maç kurtaran takıma güven veren kaleci lazım bize.

Yapılacak işlem basit tolgayla uzatma boykoya takım bul üçe beşe bakmadan sat git adam gibi kaleciye parayı bas al,günayda yerli yedek kalecin olsun sıkıntıdan kurtul.
Aynısını sol bek içinde söylüyorum ismale yol ver tosiçi gönder bonservissiz caneri al yabancı komple bir sol bek bul defansıda ofansıda iyi olsun hangisi formayı hakediyosa o oynasın bizde kanser olmayalım.

serdar,pektemek,ismail,veli,tosiç,alexis,miloseviç kaç tane yetersiz varsa yol ver gitsin hepimiz kurtulalım rahatlayalım o iyi çocuk bu karakterli öbürü çok efendi diye diye kanser olduk hepimiz yetersiz oyuncu istemiyorum artık tek necip kalsın oda orta saha rotasyonundaki dördüncü oyuncu olarak.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

Şenol hocanın yarın boyko,beck,alexis,marcelo,tosiçi yanına alıp beyler sezon sonuna kadar defans size emanet sahaya karakterinizi,kolunuzu,bacağınızı,kafanızı koyun akhisar maçındaki gibi saçma sapan hatalar yapıp saçma sapan goller yedirmeyin bu takım bu sene ŞAMPİYON olacak burdan şampiyonluk veren oyuncular olmayın kendinize gelin birbirinize destek olun demesi lazım.

Ofans hattındaki oyuncularada golü bulduktan sonra oyunu tutmalarını soğutmalarını defansı yalnız bırakmamalarını en önemliside yugoslav faulü taktik faul yapmalarını rakibin elini kolunu sallayarak kalemize gelmemesi gerektiğini ezberletmeli.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 03:41:13 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Sedat.Y

Dün akşam maçın yorumunu yapacaktım ama herkes çok heyecanlıydı.Dedim biraz sabret yarın yaparsın

Şimdi Akhisar maçının öyküsünü naçizane anlatmak isterim.....

Gece uyuyamadım 4 te zınk diye ayaktaydım çünkü Beşiktaşkımın maçına gidecek trübünde yerimi alacaktım.11'e kadar zor durdum arkadaşımı arayıp hadi artık buluşup gidelim dedim(bu arada İzmirde yaşıyoruz).İlk önce Alsancağa gittik heryer BJK formalı taraftarlarca dolu.Bir pub'a girdik birer bira içtik hafiften havaya girelim diye.Pubtaki BJK lı gruplarca karşılıklı marşlar söyledikten sonra arabayla Manisaya yola çıktık.25 dk. lık yol hemen bitti.@ZEKI ye mesaj attım neredesiniz diye(İstanbul grubu yani forumun ağır topları).Falanca mekandayız dedi Manisa kebabı yiyorlarmış(çok matah bir kebap olmadığını @Necmi abiye söylesemde merak işte illa yiyecem diye tutturdu   :lol:  yedinde ne oldu @Necmi abi   :lol:) Neyse buluştuk onlarla çay muhabbeti(Ha bu arada kebaptan muzdarip olupta doymayanlarla kokoreç yemeye gittik  ;)  ) çay muhabbeti derken stada yola koyulduk.Tarzan trübününde yerimizi aldık.Maç başlamadan evvel klasil oleyler ve nihayetinde maç başladı.Boğazım yırtılırcasına ilk üçlüyü çektirdik.Ve devamı sırasıyla geldi...........
Maça Alexis ve İsmail gayet iyi başladılar.Helal olsun dedik trübünde.İlk golü attık ve laylay loma başladık haliyle.....
42. dakikaya kadar Akhisarın esamesi yoktu ne olduysa karambol karambol üstüne ve penaltı.Golü yedik
İkinci yarıya takım sahaya çıktığında yine boğazımız yırtılırcasın destek olduk.Ki takımımız bundan etkilenmiş olacak ki ikinci golü hemen bulduk.Ve ne olduysa ondan sonra oldu.Rakip 2-2 yaptı  biz trübünde ne olduğunu anlamadan 2-3 oldu skor.Arkadaşın teki seyirci uyuyor hiç sesi çıkmıyor diye serzenişte bulundu dün.Oysaki tüm trübünler Beşiktaşkını sesleri kısılırcasına destekliyor Şampiyonluğa inanadırmak için haykırıyordu( şuan sesim kısıktır bilginize).Alexis ve İsmail vede kaleci Tolga inanılmaz hatalar yapıp maçı zora soktular.Neyseki son dakikalarda skoru 3-3 e getirip bir puanı aldık.Şimdiiiiiiiiii
Bu bir puan bize şampiyonluğu getirecek sevgili Beşiktaşlılar.BUna inanın.Şampiyonluğa inanınnnnnnn.Son 4 maç.Biz fenerin önünde bu finişi tamamlayacağız.Sezon bitsin serzenişlerinizi yapın kimin hakkındaysa.Ama son 4 maç.Yazdığınız her kelime okunuyor bilginize.........Bu çocukların desteğe ihtiyacı var....Geç oldu hadi kalın salıcakla....Bu sene ŞAMPİYONUZZZZ başka yolu yok

Çevrimdışı Deniz

Şampiyon olacaksak çıkacaz 4 maçı da yenecez bu işin başka oluru yok.Bu dkdan sonra şampiyonluk verilmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Juventus Serie A'da 31 Ekim'den bu yana toplayabilecegi 75 puanin 73unu topladi.

Biz ise Super Lig'in en iyi takimiyiz. Biraz guvenin, 4 mactan 10 puan.

Çevrimdışı mylife1903

Haftalar azaliyor bizim degil fbnin strese girmesi lazim. Kayserispor macini kazanmamiz lazim. Puan kaybi kotu oldu fbliler stadi dolduracaktir, umutlandi adamlar.
Biz kayserisporu yenip, fb macini beklemeye baslayacagiz.

En cok uzuldugum su puan farkini 8e cikartip pisikolik ustunluk saglayamamiz oldu. Iyi kapak olurdu.

Çevrimdışı mülkübey

Bence gs maçımız final maçımız. O maçtan en kötü beraberlik çıkarırsak şampiyon oluruz. Diğer maçlardan puan kaybı beklemiyorum. Yani gs performansıyla ya bizi ya fb yi şampiyon yapacak.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu takımın 4 te 4 yapacağına herkes inanıyor ama defansa Tolga'ya İsmail'e inanmıyor insanlar sorun burada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş acaba ismaili izlerken o bölgede Roberto Carlos'un Gareth bale'in filan oynadığını mı düşünüyor? İleri bindirmeler, seri çalımlar yerine teslim ortalar, sert şutlar filan? Kafasında nasıl bir İsmail figürü var acaba tanışma fırsatım olsa sormak isterdim kendisine..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir antrenör kendisine verilen imkanları şartları zorlamayıp eldekilerle idare ederiz derse o antrenörün yetkinliğini sorgularım, Lucescuya'da zamanında kötü takımlar verildi ama böylesine sırıtan bölgeleri olmadı takımında hiç bir zaman.
Korku akıl katilidir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Hakemi döven kardeşimin eline sağlık
İyi ucuz kurtulmuş yine
Hakemlere Okadar kıl oluyorum ki artık bitanesi elime geçsede güzel bi pataklasam
Benim elime geçse bir yumrukta 32 dişini Birden kırarak dişsiz bırakırdım bu rezil hakemleri
Ayıptır bide hakem bülo olunca sıkıntı hakem zaten Fenerli
Orda Bülent Yıldırım'ın ağzını burnunu dümdüz etseler ne rahatlardım ulan varya kıl oluyorum o herife
Ali Palabıyık 1
Bülent Yıldırım 2
Hangisini döversin derseniz Bülent Yıldırım'ı dayaktan 40 gün 40 gece komadan çıkamayacak hale getiririm.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tüm basında Tolga ve Alexis isimleri geçiyor ama İsmail tek satır olarak bile geçmiyor.. PES!!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı aoguzd

Takıma biraz da yugoslav faulu yapmayı öğretsinler kalan şu 4 maçta.

Halen göze hoş gelen top oynamaya çalışıyoruz bırak 2-0 önemi geçtik rakibi sürekli indir ilerde bas rakip yarı sahada pas yap adamlar gelmesin şu 4 maç'ta bunları yapması lazım oyuncuların.

Bu saatten sonra 6 atsan 4 atsan ne olur 2-0 olsun bizim olsun 1-0 olsun bizim olsun diyemiyorum dayanamıyoruz yine gol yiyoruz en az 2-0 olsun bitirelim böyle maçları bu 4 maçı.

atiba defansif ortasaha olmasına ve 30 maçta 90 dakika oynamasına rağmen bir tane bile sarı kart görmemiş koca sezon. kart sınırında olmayan oyuncuların faul sayısını biraz daha arttırması lazım.

Çevrimdışı zekotha

Tüm basında Tolga ve Alexis isimleri geçiyor ama İsmail tek satır olarak bile geçmiyor.. PES!!
Bana göre en fenası İsmail. Tek maçtır da değil her maç onun pozisyonunda minimum 2 gollük pozisyon veriyoruz

Çevrimdışı halvetifarazi

Bu takımın 4 te 4 yapacağına herkes inanıyor ama defansa Tolga'ya İsmail'e inanmıyor insanlar sorun burada.
valla tam bunu yazacaktım. konya maçında tolga'nın topu ıska geçip gol yemeyeceği ne malum? aynısından kaç kere yedi bu adam. bir tane insan çıkıp da yok abi bu sefer yemez diyebiliyor mu?

işte şampiyonluk burda saklı tolga son maçta hata yapmaz diyebiliyorsan şampiyonsun ama diyemyiyorsun. o yüzden şampiyonluk çok zora girdi. sebebi de tolga.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bana göre en fenası İsmail. Tek maçtır da değil her maç onun pozisyonunda minimum 2 gollük pozisyon veriyoruz
Yediğimiz 2.golden sonra tv u kapattım. Bomboş bir kanat. İşin ilginci adam sene başından beri böyle ve Şenol Günel hiç uyarmıyor, asist filan da yok ortada..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

valla tam bunu yazacaktım. konya maçında tolga'nın topu ıska geçip gol yemeyeceği ne malum? aynısından kaç kere yedi bu adam. bir tane insan çıkıp da yok abi bu sefer yemez diyebiliyor mu?

işte şampiyonluk burda saklı tolga son maçta hata yapmaz diyebiliyorsan şampiyonsun ama diyemyiyorsun. o yüzden şampiyonluk çok zora girdi. sebebi de tolga.
Çok zora girdi kısmına hiç katılmıyorum
Tamamen psikolojik o kısım
Hiçbir yerde 3 puan önde olan takım şampiyonluk zora girdi demez sağlıklı düşünebiliyorsa