Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7276052 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Savunma akhisar maçında ki gibi her maç patlasaydı biz buralara kadar gelemezdik birde böyle düşünmek lazım. Tamam güvenmiyoruz defansa ama her maçta bu kadar berbat  olmayacaklardır. Kalmış şurada 4 maç varını yoğunu koyacaksın şampiyon olacaksın.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Viviano

Yerlerine adam mı var ayrıca giderlerse nasıl bonservis vereceğiz. Arkadaşlar gelmeden ben yazayım
Altyapıdan oyuncular beklesin yedekte bunlardan daha kötü olmalarına imkan yok.

Çevrimdışı tayfun_bjk

içerdeki maçları aldık, 6 puan. Dışardaki maçlarda berabere kaldık 2 puan. Toplam puan 70+8 olur.

Fener 3 kazandı bir berabere puan kazanımı 10, toplam puanı 77 olur.

Her neyse abi şampiyon olalım da Allah ın izniyle gerisi hikaye  :ok:
insallah olalımda ben gs ve konya maçlarını bir beraberlik bir maglubiyet diye dusundum. tabi bu kotu senaryo.

Çevrimdışı dkn_34

ismail resmen sol açık gibi oynuyor .bizim sağ bek oyuncularımız ikisde defansı iyi yapıyorlar oradan pozisyon vermıyoruz.
ismalin yerine tosic oynaması bizi defansta rahatlatacaktır.
4 maçımız kaldı 1 beraberlık hakkımız var
kayseriyi arenada rahatlık yeneriz
gs deplasmanı gs ninde 4.lik için şansı var.bizim için zor maç defansı az toparlayalım yeneriz
osmanlı 4.lük için başakşehır ile kapışıyor. başakşehırınde fenerle maçı var fener adına en zor maç olacaktır .osmanlıyı evımızde zorda olsa yenerız
konya maçı  .defans defans defans

Çevrimdışı aa1903

gs'nin avrupa iddiası olacak, konya zaten her ne olursa olsun asılır. bu 2 maçta da puan kaybetme olasılığımız var. diğer iki maçı kazanırız. fener'in kesinlikle puan kaybetmesi lazım.

Çevrimdışı aşığımsana

@çağrı son 10 haftada rahat galibiyet aldığımız maç yok halen rahat yeneriz ezeriz modundasınız acaba farklı takımları mı takip ediyoruz?
10 haftayı bırak Beşiktaş zaten rahat maç kazanamıyor yıllardır olan bir şey bunu indirgemek yanlış olur.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

Savunma akhisar maçında ki gibi her maç patlasaydı biz buralara kadar gelemezdik birde böyle düşünmek lazım. Tamam güvenmiyoruz defansa ama her maçta bu kadar berbat  olmayacaklardır. Kalmış şurada 4 maç varını yoğunu koyacaksın şampiyon olacaksın.
savunma bu maçtan sonra bi ne oluyoruz demiştir dememişse işimiz zor son 4 maçta ortalama 2-3 gol atarız savunma şampiyonu belirleyecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dkn_34

defans biraz toparlansın bir şekılde gol atarız.

Çevrimdışı scarfright

Ya sözleşme yenilerlerse zaten yazıklar olsun. Ben şampiyon olacağımıza kesinlikle inanıyorum ama ya bi aksilik olursa nasıl rahat olacaklar hiç mi vicdan olmayacak bu ismailde ve türevlerinde.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

savunma bu maçtan sonra bi ne oluyoruz demiştir dememişse işimiz zor son 4 maçta ortalama 2-3 gol atarız savunma şampiyonu belirleyecek

Alexis yerine Necipi stoperde görebiliriz. İsmaili sol bekte oynatsa bile atağa çıkmaması için uyarılır. Bakalım neler görecez.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı dkn_34

gs'nin avrupa iddiası olacak, konya zaten her ne olursa olsun asılır. bu 2 maçta da puan kaybetme olasılığımız var. diğer iki maçı kazanırız. fener'in kesinlikle puan kaybetmesi lazım.
fenerin başakşehır deplasmını var .ben oradan bişey beklıyorum .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

4 maç 12 puan hadi çocuklar.

Düğün evini cenaze evine çevirmeyin!

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı dkn_34

ersanı gönderırken rhodolfonun sakatlanacağı düşünmemiştik bile .defansta ersan rhodolfo ikilis olsa şimdiden  şampiyonduk.
iyi defans yaparsak bence yüzde yüz şampiyonuz .

Çevrimdışı dkn_34

şimdiden başlamışlar algı kampanyası yürütmeye

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Geçen sene 31. haftada FB ligden düşmesi kesinleşen Erciyes'e (hem de Kadıköy'de), 33. hafta Başakşehir'e puan kaybetmişti. O yüzden Fener bundan sonra puan kaybetmez diye düşünmeyin. Kaldı ki bizim onların puan kaybına ihtiyacımız da yok.

33. hafta Osmanlıspor'u yenerek şampiyon olacağız.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı onder23

Onur formayı çıkartıp bitti işareti yapmış
Onura ne dersiniz ey forum ahalisi  :)

Çevrimdışı Tolga

Sezon başı biraz olumlu bakıyordum ama artık Onur'u da istemiyorum.

Tolga vol2 olur artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alper1903

yok yok... Adam akıllı üst düzey bir kaleci getirsinler.

Çevrimdışı EMİR EMRE

illa ki Trabzon'dan kaleci alacaksak Esteban'ı alalım, isterlerse Boyko'yu veririz ne olcak.  :biggrinking:

Çevrimdışı aa1903

onur şişirilmiş bir balondur.

Çevrimdışı Ogün

Allah korusun.

Çevrimdışı EagleForce

Geçen sene 31. haftada FB ligden düşmesi kesinleşen Erciyes'e (hem de Kadıköy'de), 33. hafta Başakşehir'e puan kaybetmişti. O yüzden Fener bundan sonra puan kaybetmez diye düşünmeyin. Kaldı ki bizim onların puan kaybına ihtiyacımız da yok.

33. hafta Osmanlıspor'u yenerek şampiyon olacağız.

Galatasaray winner takim. Almasi gereken her maci aldi gecen sezon sonunda ve Fener'in umutlarini kirdi. Bizse Fener'e darbe vurma sansi her elimize gectiginde geri tepip adamlari gaza getiriyoruz. Kasimpasa Akhisar maclarini alsak Fener Trabzon'da puan birakirdi. Simdi artik kalan 4 maci da alabilirler. 3G 1B almak zorundayiz yoksa cok zor isimiz.

Çevrimdışı Ensar

düşman başına :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ogün

Gelecek sezon alinacak oyuncular "piril piril" degil, kaybetmeye tahamulu olmayan kisilerden olmali. Gomez gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Onur nasil oynuyor ben onu anlamiyorum. Estaban iyi oynuyordu, sonra atarlaniyor taraftara. Ulen taraftar olmasa siz olur musunuz?mallah korusun onur yerine gunay oynasin.