Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275966 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Neden biz olalim? Lakin "biz" demekten ziyade bu konuda kisisel konusup BEN deyin.

Rakibimiz son 6 senede kac tane kupa kaybeden takim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2016, 21:17:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kayseri'yi zaten yeneceğiz. Galatasaray'ı da şu haliyle rahat yeneriz çok çok kötü savunma yapıyorlar hücumu da kötü aynı şekilde.

İçeride Osmanlı'yı yine taraftar ile boğarız.

Bu 3 haftada Fener 1 kez bile puan kaybederse Arena'da Osmanlı maçında şampiyon oluruz olmazsa iş Konya'ya kalacak ona da yürek dayanmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kayseri'yi zaten yeneceğiz. Galatasaray'ı da şu haliyle rahat yeneriz çok çok kötü savunma yapıyorlar hücumu da kötü aynı şekilde.

Bu 3 haftada Fener 1 kez bile puan kaybederse Arena'da Osmanlı maçında şampiyon oluruz olmazsa iş Konya'ya kalacak ona da yürek dayanmaz.

nedense Gs maçında da beraberlik çıkar diye düşünüyorum. Vasat Akhisar bile bize bela oldu şu defans hattıyla.

Umarım beraberlik hakkımızı tek bir maçta kullanırız.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Yalan yok beraberliğe razı gidersek işimiz çok zor. Lakin takım skoru korumaya oynayamıyor. Tek şart galibiyet olursa daha istediğimiz oyunu oynayabileceğimizi düşünüyorum bilmiyorum sen ne düşünüyorsun. Büyük ihtimalde bu maça kalıcak şampiyonluk.

Çevrimdışı Tolga

Gs maçı bol gollü geçer ve öyle de rahat alamayız.

Dünkü savunmayı bir daha gördükten sonra buna net bir şekilde kanaat getirdim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ebabil

beşiktaş kimseyi rahat yenemez.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden biz olalim? Lakin "biz" demekten ziyade bu konuda kisisel konusup BEN deyin.

Rakibimiz son 6 senede kac tane kupa kaybeden takim.
Geçen sene son haftalara lider girip 3. Olan Elazığspor mu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

ya arasın çapı ne ki gelsin direk ilk 11e yazılsın

töre-quaresma satılacak büyük bir ihtimalle kimi yazıcaz olcay mı kerim mi ? :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

beşiktaş kimseyi rahat yenemez.
Son 10 haftada kimi çok net yendik ki?  Birisi yazsın da bileyim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Bize skrtel gibi adam lazim diyoruz da bu adam rhodolfo ile yan yana oynayamaz ki
Ha rhodolfo yedek olacak dersek ok.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı halvetifarazi

son 5 hafta 5 puan farktan şampiyonluğu verirsek bakalım Fikret Orman ne diyecek onu çok merak ediyorum. yada burda başkanı seven övgüler yağdıranlar olacak mı? stad da bitti bahane kalmadı.

Çevrimiçi Mehmet57

Geçen sene son haftalara lider girip 3. Olan Elazığspor mu?

O takimla bu takimin arasinda buyuk fark var.

Lakin, su konuyu atliyorsunuz. Rakibimiz Fener, Galatasaray degil.

Galatasaray bu konularda hata yapmaz. Fener'in son 6 sezonun performansina baktiginizda nekadar kupa kaybettigini gorursun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@çağrı son 10 haftada rahat galibiyet aldığımız maç yok halen rahat yeneriz ezeriz modundasınız acaba farklı takımları mı takip ediyoruz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O takimla bu takimin arasinda buyuk fark var.

Lakin, su konuyu atliyorsunuz. Rakibimiz Fener, Galatasaray degil.

Galatasaray bu konularda hata yapmaz. Fener'in son 6 sezonun performansina baktiginizda nekadar kupa kaybettigini gorursun.
Evet bu takımın defansı çok çok daha kötü
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz yeter ki doğrularımızı yanlışlarımızı iyi bilelim , eksiklerimizi yanlışlarımızı inkar etmek yerine bunları minimum seviyeye indirmeye çalışalım , taraftarından futbolcusuna yöneticisine kadar ciddiyetle başarıya odaklanalım . Şampi...  şeklinde yaklaşım ne kadar yanlışsa kendimizi , takımı aşırı stres altına sokmak da o kadar yanlış  Şampiyonluk bizim elimizde .

Çevrimdışı tayfun_bjk

arkadaşlar benim düşüncem gs ve konya maçlarından bir puan çıkarırız evimizdeki maçları da kazanırız bu durumda fener bir sefer yenilirse şampiyon oluruz eğer bir beraberlik 3 galibiyet alırsa fener ligi önde bitirir.

Çevrimdışı mülkübey

Dahada ismaille tolgayla uzatacaklar. Daha çok kupalarimizi rakiplere hediye etsinler diye
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı EMİR EMRE

arkadaşlar benim düşüncem gs ve konya maçlarından bir puan çıkarırız evimizdeki maçları da kazanırız bu durumda fener bir sefer yenilirse şampiyon oluruz eğer bir beraberlik 3 galibiyet alırsa fener ligi önde bitirir.

o durumda biz şampiyon oluruz. Puan farkı 3.

Fenerin alacağı puan 10, bizim 8 oluyor o hesaba göre. Yani bir puan farkla şampiyon oluruz öyle gelişirse.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dahada ismaille tolgayla uzatacaklar. Daha çok kupalarimizi rakiplere hediye etsinler diye
Yerlerine adam mı var ayrıca giderlerse nasıl bonservis vereceğiz. Arkadaşlar gelmeden ben yazayım
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı guney_k

Beşiktaş'ın şu maç kolay, bu maç zor diye bir durumu yok. Öyle bir takımız ki hücuma ne kadar güveniyorsam savunmaya da o denli güvenmiyorum. Umarım sıkıntı yaşamayız önümüzdeki maçlarda

Çevrimdışı tayfun_bjk

o durumda biz şampiyon oluruz. Puan farkı 3.

Fenerin alacağı puan 10, bizim 8 oluyor o hesaba göre. Yani bir puan farkla şampiyon oluruz öyle gelişirse.
ikili averaj onlarda olduğu için öyle hesapladım. bizim 70+7=77 olur. fener tsyi yendi 67 oldu. 3 galibiyet bir beraberlikle 67+10=77 olurlar. puan eşitliğinde ne yazık ki avantajlı durumdalar

Çevrimdışı EMİR EMRE

ikili averaj onlarda olduğu için öyle hesapladım. bizim 70+7=77 olur. fener tsyi yendi 67 oldu. 3 galibiyet bir beraberlikle 67+10=77 olurlar. puan eşitliğinde ne yazık ki avantajlı durumdalar

içerdeki maçları aldık, 6 puan. Dışardaki maçlarda berabere kaldık 2 puan. Toplam puan 70+8 olur.

Fener 3 kazandı bir berabere puan kazanımı 10, toplam puanı 77 olur.

Her neyse abi şampiyon olalım da Allah ın izniyle gerisi hikaye  :ok:

Çevrimdışı scarfright

Yemin ederim ismail kusacağım artık adam aklımdan çıkmıyor. Nasıl böyle bi adam beşiktaşta oynar ne farkı var senden benden. Vallahi gözlerim doluyor bu adam aklıma gelince sinirden. Yani herkes çıldırırken teknik ekipten birisi yonetimden birisi nasıl göremiyor hayret yani. İzlemiyolar demek ki maçı

Çevrimdışı Tolga

Gol yemeyeceğimizi bilsem -Kayseri maçını kazanırız bir şekilde onu dahil etmiyorum- geriye kalan 3 maçı da alırız derim.

Hücum gücümüze çok güveniyorum ama tam tersi bu savunmadaki oyunculara ve savunma anlayışına da hiç güvenmiyorum.

En mükemmel oyunu ortaya koysak bile bu savunma ile başımız dertte.
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 21:41:56 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yemin ederim ismail kusacağım artık adam aklımdan çıkmıyor. Nasıl böyle bi adam beşiktaşta oynar ne farkı var senden benden. Vallahi gözlerim doluyor bu adam aklıma gelince sinirden. Yani herkes çıldırırken teknik ekipten birisi yonetimden birisi nasıl göremiyor hayret yani. İzlemiyolar demek ki maçı
Ben başka çıkarları düşünmeye başlarım sözleşme yenilenirse
Korku akıl katilidir.