Ismailin ne oldugu belli zaten keza tolga zenginin de. Ama dunku maci katleden alexis di. Benim gordugum 3 goldede fahis hatasi vardi. 2. Golde rakibe gogsuyle indiren oydu diye hatırlıyorum. Hoca da resmen dayanamadi aldi zaten. Akhisarin rodellegasi ispanyada yillarca oynamis adami saskina ceviriyor arkadas. Bence bu alexis gonderilebiliyorsa gitmeli. Yoksa da rhodolfo nun yedegi olarak kalsin. En az iki stoper sola alinsin. Ismail ve serdar gitsin. Tolga da gitsin derdim. Ama yonetim ve hoca karadenizli full. Hayatta gitmez tolga zengin. Gerekirse taraftari karsilarina alirlar.
Ayrica dun macta inanılmaz sinirlendim uzuldum. Yakismayacak hareketler yaptim. Bu senede sampiyon olamazsak artik kendi sagligim adina biraz mental olarak uzaklasacagim takimdan. Sahsi fikrimdir.
Butun basin ayni bu sekilde yaziyor.
Yalniz o topu gogusuyle alip simariklik yapan oguzhandi.
Hep en son oyuncuya bakiliyor bu mantikla her golde tolga hatali.
Penaltiyi disari celseydi
Ikinci golde bir adim daha direk dibine atsaydi
Ucuncu golde topa vursaydi
Bu isin kolayi
Butun gollerde tek hatali futbolcu ismaildir.
Ismailde ne gibi bir seytan tuyu varsa, adam elestirilmiyor.
Orta avrupada partizan takiminda falan bu hatalari yapsa ismail mac sonrasi evini basarlar kafasini bacagini kirarlar bizde herif utanmadan menecerini gonderiyor kulube 1.5 milyon euro istiyor.
O menecerin kulube geldigi gun ismail kadro disi kalmaliydi.
Omfbli meneceri belki aziz gonderdi, bayram d gilmseyran degil ne isi var o herifin kulupte.
Simdi ismail bir mario gomez olsa ben gidip menecerinin kapisinda yatarim bir oguzhan olsa menerini kulupten cikartmam takip ettiririm ismail kim yaa bugun biraksan takim bukamaz kendine.
Hep ayni gereksiz ismail faulu, rakip yari alanda cogalamayan anadolu takimini kalemize yaklastirir.
Gucsuz ismail topu uzaklastiramaz donen topta oguzhan simariklik yapar ismailin kanadindan bos orta gelir
3m onune topu bes sefer durtmeden yan yan topa kosmadan pas veremeyen ismail, dunyanin en kotu ayaklarina sahip kaleciye geri pasi atmaya calisir onu da beceremez
Ama suclu alexis ve tolga yok yaaaaaa
Gs macinda suclu gunay, topu iskaladi. Korner sonrasi butun takim ilerideyken 25mye top sisiremeyen ismaili kimse yazmiyor
Anlamiyorum ki bu ismail milleti maasa mombaglamis nedir, her yerde akrabasi mi var, buyuk bir asiretten geliyor herhalde kimse elestirmiyor herifi