Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278131 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı halvetifarazi

takımın bu halde olmasının bir numara suçlusu şenol güneştir. sezon başında tolga ile günay ile bu iş olmaz dedik. herkes kaleci alın diye yırtındı. şenol güneş tolga ile günay'ın durumuna bakacağım dedi ve aldırmadı kaleci. al işte tolga al işte günay. uğraş dur. devre arası da taraftarın gazıyla alınan boyko. şampiyonluk giderse kalecilerden gidecek bunun da suçlusu şenol güneş olacak.

Çevrimdışı Ensar

dün bazı acılardan iyi olmuş olabilir yönetim ders almış bazı şeyleri daha acık görmüş olabilir diyeceğim diyemiyorum çünkü bu adamlarla sözleşme imzalanacak,tekrar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı David Gilmour

Ligin ilk yarısındaki savunma 4'lüsü daha güven veriyordu.

Beck daha formdaydı, Ersan-Rhodolfo ikilisi uyumlu ve daha dengeli oynuyordu. İsmail'in defoları da çok göze batmıyordu.

Ligin 2. yarısında Beck genelde formsuz olunca ve 2 stoper birden değişince basit savunma hataları yapmaya başladık. İsmail'in de defoları daha fazla ortaya çıkmaya başladı.

Kalan haftalarda benim savunma için düşüncem ; Beck-Marcelo-Tosic-Olcay...

Evet Olcay diyorum en azından hücum oyuncusu olarak İsmail gibi savunmada riskli oynamaz haddini bilerek baskı yediği zaman topu taca atar ya da gereksiz yere çalıma girip top kaptırmaz. İsmail kendisini mükemmel bir sol bekmiş gibi gördüğü için abuk sabuk yerlerde abuk sabuk hatalar yapıyor. Pozisyon hatalarını es geçiyorum artık.

Açıkçası Olcay'ın sol bekte oynaması bana kalan haftalarda mantıklı geliyor.. Tabi baskı kurarken yani hücum pres uygularken Olcay'ın sol kanatta oynarken ki katkısı yadsınamaz ama eldekilerle anca böyle bir çözüm üretebiliriz.

Ayrıca Cenk'in hırsı ve azmini de düşünürsek artık ilk 11 de oynamalı. Bir kanatta Cenk diğer kanatta da Quaresma ya da Töre den biri oynamalı.

Şunu da ekleyeyim bizim kalan her maçta yüksek tempoda oynayarak rakibi ceza sahamızdan uzak tutmamız gerekiyor. Topu kaptırdığımızda kart görme pahasına bile olsa rakibi durdurmalıyız. Yoksa rakipler topu ceza sahamıza getirdiklerinde bir şekilde gol buluyorlar çünkü takımda inanılmaz bir panik yaşanıyor.

töre ölmüş ağlayanı yok hocam. seneye kalırsa oynamalı ancak. sahada yürüyor adam başka bir şeyi yok son haftalarda
yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.

Çevrimdışı Orhan_

Kokoreç İzmir'de yenir. Kokoreçin içinde domates olmaz. Ufacık parça parça doğranmaz. Akhisar Çarşı içinde Can Köfte'ye gitseydiniz. Manisa Kebabını Manisa'da yemeyeceksiniz. @MURAT

Kokoreç Ankara Çiftlik'te yenir. Üstüne tanımam :D.

Çevrimiçi murat baltacı

Şu takıma acil ihtiyaç varken orta saha almayan yönetim fazlasıyla suçludur hadi sezon başı şöyle oldu böyle oldu alamadınız devre arası veli ve tolgay dan umut yokken mbia gibi adam kapına gelmiş yok diyosun trabzona ayıp olur fırsatçılık olur bilmem ne sezon başından beri kaybettiğimiz tüm puanlar rakip orta sahaların bize üstünlük sağlaması atibanın etkisiz kalması mbia gibi oyuncu senin orta sahanı toparlar stoperlerine yardım eder gol yemeni engeller ayakta tutar devre arası bile alınmış olsa ne kasımpaşa ne akhisar maçlarında kayıp yaşamazdık skoru alınca koy atibanın yanına gör bakalım rakip elini kolunu sallayarak gelebiliyomu.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı nusretaslanturk

Sosa Takımdan Ayrıldıktan Sonra Yerine Kim Geçer Sizce  :alala:
hatem kıvamında birisi olmasın mümkünse,eğer sosa giderse yerine hatem  ve türevi birisini almak büyük hata olur,kim olur peki hakim olsa çok iyi olur :)

Çevrimdışı mülkübey

Sosa Takımdan Ayrıldıktan Sonra Yerine Kim Geçer Sizce  :alala:
Thomas muller
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Kokoreç Ankara Çiftlik'te yenir. Üstüne tanımam :D.
yok izmirdeki apayrı birşey.. ya diğer illerdeki yediğin şey kokoreç değil ya izmirdeki değil, diğerlerinin hepsi benzer bir şekilde birbirine ama izmirdekinin lezzeti apayrı olur..kuzudan başka birşeyden yapıldığını kolay kolay göremezsin

Çevrimdışı OrhanAker

Beklerin biri ile çıkmak zorundayız. Sağdan olmuyor olmadığı için İsmail ile denedik kaç haftadır.

Ve buraya Olcay'dan başka alternatif de yok. İsmail haftaya da oynayabilir zorunluluktan.
Zorunluluk olduğunu sanmıyorum olcay cenk hücumda savunmada gayet güzel idare eder o kanadı.
Kaç haftadır rakipler gömü bulmuş soldan geliyo farklı bir şey deneme zamanı çoktan geldi geçti.Dönüm maçlarından birinde ismail ağzımızın payını çok güzel verdi.Daha da ismailde ısrar etmenin anlamı yok bence.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Futbolun hiç de zor mevkiisi değil savunma.Riske girmeyen, güçlü süratli olan,becerisi olmayanın basit oynayıp gerektiğinde taca topu atmayı gurur meselesi yapmadığında gayet de başarılı olabileceği mevkii. Düz basit risksiz oynamak bu kadar zor mu?Kimse savunma oyuncularından Beckenbauer olmasını beklemiyor kendi çaplarında bir Ali Eren bile olabilseler yeterlidir.

Bu arada kimse Kayseri maçını çantada keklik görmesin. Osmanlıspor ve Kayserispor 29 gol yemişler. Bizden 3 gol az.

Çevrimiçi murat baltacı

pektemek yerine verim alacağı yedek forvet verseydin dediniz ve tüm yorumunuz çöp oldu. cenk diyorum başka da bişey demiyorum cenk gereken cevabı veriyor. hadi eyvallah.
Bende cenk diyorum ama cenkte geçen sene bu performansında değildi sezon öncesi bireysel çalışmalarla bu formuna ulaştı he ölüsü pektemekten iyidir ama takıntı işte oda biliçin zaafıydı tıpkı şenol hocanın ismaile olcaya dokunmaması gibi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Ismailin ne oldugu belli zaten keza tolga zenginin de. Ama dunku maci katleden alexis di. Benim gordugum 3 goldede fahis hatasi vardi. 2. Golde rakibe gogsuyle indiren oydu diye hatırlıyorum. Hoca da resmen dayanamadi aldi zaten. Akhisarin rodellegasi ispanyada yillarca oynamis adami saskina ceviriyor arkadas. Bence bu alexis gonderilebiliyorsa gitmeli. Yoksa da rhodolfo nun yedegi olarak kalsin. En az iki stoper sola alinsin. Ismail ve serdar gitsin. Tolga da gitsin derdim. Ama yonetim ve hoca karadenizli full. Hayatta gitmez tolga zengin. Gerekirse taraftari karsilarina alirlar.

Ayrica dun macta inanılmaz sinirlendim uzuldum. Yakismayacak hareketler yaptim. Bu senede sampiyon olamazsak artik kendi sagligim adina biraz mental olarak uzaklasacagim takimdan. Sahsi fikrimdir.

Butun basin ayni bu sekilde yaziyor.
Yalniz o topu gogusuyle alip simariklik yapan oguzhandi.

Hep en son oyuncuya bakiliyor bu mantikla her golde tolga hatali.
Penaltiyi disari celseydi
Ikinci golde bir adim daha direk dibine atsaydi
Ucuncu golde topa vursaydi

Bu isin kolayi
Butun gollerde tek hatali futbolcu ismaildir.
Ismailde ne gibi bir seytan tuyu varsa, adam elestirilmiyor.
Orta avrupada partizan takiminda falan bu hatalari yapsa ismail mac sonrasi evini basarlar kafasini bacagini kirarlar bizde herif utanmadan menecerini gonderiyor kulube 1.5 milyon euro istiyor.
O menecerin kulube geldigi gun ismail kadro disi kalmaliydi.
Omfbli meneceri belki aziz gonderdi, bayram d gilmseyran degil ne isi var o herifin kulupte.
Simdi ismail bir mario gomez olsa ben gidip menecerinin kapisinda yatarim bir oguzhan olsa menerini kulupten cikartmam takip ettiririm ismail kim yaa bugun biraksan takim bukamaz kendine.

Hep ayni gereksiz ismail faulu, rakip yari alanda cogalamayan anadolu takimini kalemize yaklastirir.
Gucsuz ismail topu uzaklastiramaz donen topta oguzhan simariklik yapar ismailin kanadindan bos orta gelir
3m onune topu bes sefer durtmeden yan yan topa kosmadan pas veremeyen ismail, dunyanin en kotu ayaklarina sahip kaleciye geri pasi atmaya calisir onu da beceremez

Ama suclu alexis ve tolga yok yaaaaaa

Gs macinda suclu gunay, topu iskaladi. Korner sonrasi butun takim ilerideyken 25mye top sisiremeyen ismaili kimse yazmiyor

Anlamiyorum ki bu ismail milleti maasa mombaglamis nedir, her yerde akrabasi mi var, buyuk bir asiretten geliyor herhalde kimse elestirmiyor herifi

Çevrimdışı Yado

İsmail İsmail İsmail . Ben sövmekten bıktım , herşeye rağmen şampiyonluğa giden takımın arkasında duralım dedim ama yeter artık !!

Evet alexis'in hatası var ama bence penaltıya kadar muazzam oynadı . oyun kurması , çevresindeki arkadaşılarını oyuna sokup oyun kurması çok başarılıydı. Hatası var mı var ama her oyuncu hata yapar adam daha 2 aydır burada !! yani adamı afaroz etmek bence yanlış.

Tolganın ne olduğu belli yıllardır bizi ettiği kupaları toplasak heralde adanadan istanbula yol olur ama takım içindeki yeri ile ve alternatifsizlik ile vazgeçilecek gibi değil.

Ama ve lakin bu ismail ne ayak arkadaş , Ligdeki bütün takımlar çözmüş hep sol kanadımızdan geliyor. Dün lig tv de ısı haritasında gösterdiler adamlar sağdan atak yapmamışlar sürekli sol kanadımıza yüklenmişler.

Kötü kelime kullanmak istemiyorum ama biz bu ligin enayisimiyiz? Biz aptalmıyız gerizekalımıyız neden bukdar formsuz kötü kalitesiz bir adam üzerinde israr ediyoruz bu adam 8 sezondur beşiktaşta bi halt olacağıda yok. nedir bu israr !!!
Alternatifi yok desek başka sol bek yok desek öle de değil Tosiç var orada Nedir bu israr ?

Bakın hiç abartmıyorum bu ismaille sözleşme imzalansın kulüp binası önünde yakarım kendimi ! Biz destek takıma destek olsun diye 100 liramızın yarısını kartal yuvasına verecez stada gidip gırtlak patlatacaz , ismail efendi bir çoğumuzun hayatında kazanamicağı parayı bir maç başı ücretiyle cukkalicak yok efendi olmaz öle bi dünya .

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Sedat.Y

İzmir grubuyla İstanbul ekibi buluştuk...

Çevrimdışı Orhan_

yok izmirdeki apayrı birşey.. ya diğer illerdeki yediğin şey kokoreç değil ya izmirdeki değil, diğerlerinin hepsi benzer bir şekilde birbirine ama izmirdekinin lezzeti apayrı olur..kuzudan başka birşeyden yapıldığını kolay kolay göremezsin

Doğrudur. Ankara ve İzmirde kokoreç yemiş arkadaşlarında fikri İzmir kokoreçinin daha iyi olduğu yönünde. Öncesini bilemem ama 90 larda Çiftlik-Demiryolu-Hayvanat Bahçesi-AOÇ Dondurmaları-Onlarca Kokoreççinin satırlarla davul çalar gibi doğradıkları kokoreçler ve bunların oluşturduğu o ortamın güzelliği lezzetli yapıyordu. Artık pek kalmadı o tabi.

Çevrimdışı Yado

Burayı okuyan yönetim kadrosundan birileri varsa yada onlara ileten biri varsa ona sesleniyorum bu yeteneksiz herifle sözleşme imzalanırsa yakarım kendimi , üstümü başımı yırtar zincirlerim kulübün kapısına .

8 sene ya 8 bu ismailin hangi özelliği ile takımda kaldığını biri anlatsın yoksa çıldırcam kendimi deli gibi ettim , dağlara düşecem yeter galan
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı mylife1903

İsmail İsmail İsmail . Ben sövmekten bıktım , herşeye rağmen şampiyonluğa giden takımın arkasında duralım dedim ama yeter artık !!

Evet alexis'in hatası var ama bence penaltıya kadar muazzam oynadı . oyun kurması , çevresindeki arkadaşılarını oyuna sokup oyun kurması çok başarılıydı. Hatası var mı var ama her oyuncu hata yapar adam daha 2 aydır burada !! yani adamı afaroz etmek bence yanlış.

Tolganın ne olduğu belli yıllardır bizi ettiği kupaları toplasak heralde adanadan istanbula yol olur ama takım içindeki yeri ile ve alternatifsizlik ile vazgeçilecek gibi değil.

Ama ve lakin bu ismail ne ayak arkadaş , Ligdeki bütün takımlar çözmüş hep sol kanadımızdan geliyor. Dün lig tv de ısı haritasında gösterdiler adamlar sağdan atak yapmamışlar sürekli sol kanadımıza yüklenmişler.

Kötü kelime kullanmak istemiyorum ama biz bu ligin enayisimiyiz? Biz aptalmıyız gerizekalımıyız neden bukdar formsuz kötü kalitesiz bir adam üzerinde israr ediyoruz bu adam 8 sezondur beşiktaşta bi halt olacağıda yok. nedir bu israr !!!
Alternatifi yok desek başka sol bek yok desek öle de değil Tosiç var orada Nedir bu israr ?

Bakın hiç abartmıyorum bu ismaille sözleşme imzalansın kulüp binası önünde yakarım kendimi ! Biz destek takıma destek olsun diye 100 liramızın yarısını kartal yuvasına verecez stada gidip gırtlak patlatacaz , ismail efendi bir çoğumuzun hayatında kazanamicağı parayı bir maç başı ücretiyle cukkalicak yok efendi olmaz öle bi dünya .
Kiz takiminin sag beki, sol bek mevkinde 10'ismail gucunde oynar bu takimda. Ofsayti bozmam, yerini kaybetmez
Yeter artik
Paf takiminin sol beki oynasin, 15 yas alti takiminin sol bekini al koy cocuk ismailden daha az hata yapar

Çevrimiçi murat baltacı

Akhisar ı yeneceğimizi ciddi ciddi düşünen oldu mu? Bu maçı alamayacağımız çok önceden belliydi.geçen gün yazmıştım yenemeyiz mutlak bir puan için çıkmalıyız maça diye ve o bir puanı aldık.Geçen hafta bursa maçında izlediğim Akhisar ı yenmemiz imkansızdı zaten mükemmel bir takım olmuşlar. önümüzdeki 3 maçı alır konya beraberliği ile sezonu şampiyon kapatırız bir kaza olmazsa.Fener başakşehir e mutlaka takılacaktır.kasımpaşa Akhisar başakşehir gibi oyun planı olan takımları yenemiyoruz kayseri ve gs de oyun planı yok rahat maçlar ama biraz Osmanlı biraz konya sistem takımları dikkat etmek lazım :bandit:
Ne düşünmesi abi emindim bile yeneceğimizden sezonun en kritik maçı vura kıra alacağımız maçtı yenip ligi bitirecektik akhisarı fazla büyütmüşsünüz gözünüzde ilk yarıdaki maçtada dünyaları kaçırdık dünde kendi kendimize yenildik oyun bir sıfırken fark olur diyodum 45 te o golü yersen adamlar iştahlanır 2-1 öne geçtik yine oyunu tutamadan gol yedik akhisar bişey yapmadı ne yaptıysak biz yaptık tüm gollerde zincirleme hata hadi ilk golü yedin diğerlerini yemesen yine 3 paun cepteydi hepsini boşver hattirik yapan adamın başına bi oyuncu versen maç boyu onunla oynasa faul yapsa yıldırsa yine almıştık üç puanı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yado

Kiz takiminin sag beki, sol bek mevkinde 10'ismail gucunde oynar bu takimda. Ofsayti bozmam, yerini kaybetmez
Yeter artik
Paf takiminin sol beki oynasin, 15 yas alti takiminin sol bekini al koy cocuk ismailden daha az hata yapar

Ya kimse oynamasın arkadaş boş kalsın orası en azından orasının boş olduğunu bilerek oynar diğer futbolcular !

Bu yeteneksizi adam zannedip ona güvnerek oynuyor adamlar sonra linç edilen yine alexis yine marcelo yine tolga !

İdda ediyorum ismail oynamadan biz maça direk 10 kişi çıkalım gol yemeyiz .
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı mylife1903

Ya kimse oynamasın arkadaş boş kalsın orası en azından orasının boş olduğunu bilerek oynar diğer futbolcular !

Bu yeteneksizi adam zannedip ona güvnerek oynuyor adamlar sonra linç edilen yine alexis yine marcelo yine tolga !

İdda ediyorum ismail oynamadan biz maça direk 10 kişi çıkalım gol yemeyiz .
Bos birakmak bir tercih ustelik ismailden daha iyi bir tercih. Kaleciye sacma sapan geri pasi gelmez en azindan ustelik bos olan yerde kimse arkasi donuk adama faul yapmaz, dogru bir yaklasim

Çevrimdışı Yado

Bos birakmak bir tercih ustelik ismailden daha iyi bir tercih. Kaleciye sacma sapan geri pasi gelmez en azindan ustelik bos olan yerde kimse arkasi donuk adama faul yapmaz, dogru bir yaklasim

Abi bu ismailin cinayete teşebbüsten yargılanmalı cezaevine gönderilmeli milyonlarca Beşiktaşlının Hayallerini katleden bu adam yüzünden bir Beşiktaş maçı sonunda şu gencecik yaşımda kalp krizinden ölecem .

Bu ismail sigaradan bile zararlı , insanları aşırı strese sokup genç yaşta ölümlere sebebiyet verebilir.
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimiçi murat baltacı

ersan ne yaptı ya bir kendi kalesine attı birde penaltı yaptırdı
Bu kötü oldu bundan sonra kazıklayamayız çinlileri dili yandı adamların :)

Ersan gitti diye eleştirenlere bakmayın ersanda ismailin farklı bi versiyonuydu bizi asıl yakan rodolfonun sakatlığı oldu ersan kalsa bile şuan marcelo ersan yada alexis ersan oynayacaktı yine defans sıkıntımız olacaktı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı hic2222

Gs Kasımpaşa maçındaki skor hiç cikarimiza değil,
Eğer Kasımpaşa gsyi yenemezse, Gs nin iddiası sürer, Geçmiş olsun, yaktın bizi rıza hoca,gsyi yenmen, Senin takımın için bizi yenmenden daha değerli şu an,
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Kasımpaşa nın fener ve gs maçındaki oyununa bak birde bizim maçtaki oyununa bak hala burda bazıları rıza nın adamlığından bahsediyor ya pes doğrusu.fb maçından sonra rızanın bu gün oynamayan 6 futbolcumuz haftaya sahada olacaklar sözünüde asla unutmayın :bandit: