Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278545 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

Ben buradaki gereksiz karamsar havayı anlayamıyorum. Arkadaşlar Sivas ve Akhisar maçından önce burda hepimiz en az 4 puan almalıyız iki deplasman da çok zor demiyor muyduk?  Nitekim konuşulan oldu ve 4 puanı aldık. Bakın belki bazılarınız bu kazanılan 1 puanın önemini kavramış değil ama bu 1 puan bizi %90 şampiyon yapacak. Eğer yenilseydik o zaman işler çok değişirdi. Daha şurada 1 hafta öncesine kadar Fb Ts deplasmanında puan alamaz çok zor diyordunuz, şimdi hakem Bülent Yıldırım Ts çok kötü Fener kesin yener diyorsunuz. Kalan 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik hakkımız var. Defans hattı gerçekten sıkıntı bizim için. Ersan varken ilerde basıyordu ya topu kapıyordu ya da faul yapıyordu, arkaya kolay kolay adam geçirmiyordu, geçeni de rhodolfo topluyordu ama Alexis malesef böyle bir oyuncu değil. Alexis daha çok oyuncuyu karşısına almayı seven bir oyuncu. Halbuki ersan sırtı dönük oyuncuya hamle yapıp döndürmüyordu. Kayseri maçı yine Marcelo Alexis ikilisi oynar ama bana göre Marcelo Tosic tandemi de denenebilir. Tosic milli takımda stoper oynuyor ve bu 4 maçın ağırlığı kaldırabilir diye düşünüyorum. Necip le falan olmaz, çok duygu patlaması yapıyorlar, elleri ayakları birbirine girer. Bize o bölgede sakin adam lazım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Kale boşken gol yemiyoruz.Direkler top kurtarıyor.

Çevrimdışı mylife1903

3.Golde herkes hatali. Ismail'in o geri pasi zaten yanlis. Alexis'in o mesafeden Tolga'ya birakmasi. Tolganin dogru vurmamasi.

2.Golde Oguzhan kaybetmesine ragmen Ismail yine ne yaptigi belli degil. Sami nerde Ismail nerde. Marcelo arkasindan Rodallega'nin kacmasina izin veriyor.

1.Golde talihsizlik olsada o talihsizlige varan beceriksizlik var. Ismail'in rakibine faul yapmasiyla basliyor. Bundan ziyade kac kez dedim, bu takima cok iyi bir on libero sart. Fizik dominant, sert, hava toplarini alan guclu bir oyuncu. Ozaman "Ama Atiba var.." diyenlere o topu nasil uzaklastiramadigimizi izlemelerini tavsiye ediyorum.

Lakin, hala hersey kendi elimizde. Fener yenilirse fark 6, berabere biterse 5 puan. Yense bile hala avantajliyiz. Hersey kendi elimizde, biz maclarimizi kazandigimiz surece sorun yok.
Tek hatali ismail. Oyle kotu geri pas verilmez. Geri pas kaleye dogru verilmeZ, auta dogru verilir. Kaleci o topa cikmasa alexis vurur atar. Alexis orada en az hatali adam kaleci tren gibi geliyor belli vuracak, neden girsin adam o topa? Ismail hic bir gazetede elestirilmiyor herifin parali trolleri var herhalde. Aldigi maasi bunlara veriyor herhalde.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kayseri maçına

Tolga
Beck
Necip
Marcelo
Tosic

defans hattıyla çıkacağımızı düşünüyorum kendi evimizde ilk defa gol yemediğimiz maç olabilir o maç :)
Gs ligde ilk 5'e giremeyeceğini biliyor o yüzden kupayı asılıyor bizim maçta deli gibi oynayacağını düşünmüyorum yine oynar o maçıda kazanırız kayserispor maçına çıkan defans hattı çıkar muhtemelen :)
Bu arada tabi fenerin ts,başakşehir maçlarının skorlarıda önemli biz kazandıkça onlar ne yapacak :)
Son maç konya maçı eğer o maçta konyasporun yeri garantileşirse zor maç olacağını zannetmiyorum.
Tek korktuğum maç osmanlı maçı 1 beraberlik hakkımız orda gidebilir.
Gunay (Tolga)

Beck.     Necip.    Tosic.   Ismail icimden gecen

Marcelo cok adam kaçıriyor Ayrica Neciple pek uyumlu gözükmediler

Ama Necip - Tosicle baya iyi uyum sagladi Mersin ve Ts maçlarında
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Aslında bizim en büyük sorunumuz Yugoslav faulu yapmamak bazen risk almak gerek ancak ortasaha ve geri 4lü rakibi karşılamada çok yumuşak davranıyorlar.

100. yılda Zago, Giunti, Tayfur, Deli İbrahim  bu işi iyi yapıyordu. Rakibi korkutmak gerek.  Mesela bugün Tolga öyle bir çıktı ki Hugo çok rahat ayağını uzattı.  Kaleci böyle pozisyonlarda atacak kendini topa bak bakalım uzatabilir mi o ayağını rakip.
Cok dogru tespit. Atiba bolgesinde oynayan oyuncularin 10da biri kadar kart goruyordur. Ismail efendi kart gormuyor. Bir oguzham yapiyor boyle faulleri bir de quaresma. Q7 pohinu cikariyor geri donerken yerlessinler diye top durtuyor falan.

Kale boşken gol yemiyoruz.Direkler top kurtarıyor.

Kalede. KALECI varken

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Gerçi dün biraz kıpırdadı ama Olcay yerine kanada Sosa'yı geçirip orta bölgede Tolgay'dan faydalansak nasıl olur ? Her şekilde gol yiyoruz zaten. Orta bölgede Atiba'ya yardımcı olur hem ofans hem defansta.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı onder23

kayseri ve geriye kalan maçlarda marcelo ve tosic tandemiyle oynamlıyız bence
Ben necip ede güvenemiyorum çünkü

Gerçi dün biraz kıpırdadı ama Olcay yerine kanada Sosa'yı geçirip orta bölgede Tolgay'dan faydalansak nasıl olur ? Her şekilde gol yiyoruz zaten. Orta bölgede Atiba'ya yardımcı olur hem ofans hem defansta.
Bunu haftalardır söylüyoruz abi yapilmasi lazim

Zaten dikkat edersen mac icinde Sosa surekli Kanada kayiyor zaman zaman adam Kanat oynamaya aliskin cunku

Bayern ve Atletico da oynadigi zamanda Kanatta oynuyordu

Çevrimdışı kyiv

Sabah 11 gibi yürüyüş için dışarı çıktım.Rahatlamak kafayı dağıtmak için dışarı çıkan ben yürürken düşündüm düşünürken sinirlendim sinirlenirken düşündüm. Neden?Neden?Neden?
Nasıl oluyorda 1 sezonda 2 tane aptal ötesi kaleci ıskası geçerek gol yiyoruz?Futbol tarihinde üst liglerde böyle bir fiyasko sanırım yaşanmamıştır. Hayırlayalım sene başını Tosic 2 hafta çok yakın aralarla kalesine gol atmıştı. O gün bu gündür savunma 1 milim ileri gitmeyi başaramadı. Hani çok övdük Sambade yi kaleci antrenörü şu anda ne işe yarıyor kendisi? Takım kalecileri fahiş hatalar yapıyor.Bu sadece kalecilerin şahsi hatası mı?Yoksa antrenmanlarda kaleciler iyi çalışmıyor mu?

Bakıyorum Fenerbahçeye sene başından beri problem üstüne problem yaşıyor.Van Persie ile Pareira kavga ediyor, diego ile gökhan gönül kavga ediyor, fernandao ile van persie konuşmuyor yani neredeyse iç savaş var.Bizde hiçbir sıkıntı gözükmüyor defansif hatalar dışında huzursuzluk yok. E o zaman ne oluyorda elimizdeki şampiyonluk kupasını ısrarla rakibize vermeye çalışıyoruz?Şenol Güneş bütün olan biteni güzelce analiz etmeli. Bu sene öyle veya böyle bitecek önümüzdeki sene bu defansın ne sözleşmesi uzatılmalı ne de bonservisi falan alınmalı. Hadi diyelim bu sene Beşiktaşa alışma süreci fakat seneye DUYGUSAL davranıp Beşiktaşta oynamayı haketmeyenleri sırf şampiyon olduk diye kadroda tutmayın.Artık gerçekleri ve taraftarın duygusallığını da biraz dikkate alın kendini geliştirmeyen, ısrarla ve ısrarla aynı hataları yapanları sahiplenmeyin.

kayseri ve geriye kalan maçlarda marcelo ve tosic tandemiyle oynamlıyız bence
Ben necip ede güvenemiyorum çünkü
Ben Marceloya da guvenmiyorum surekli adam kaçırıyor bir stoper bu kadar adam kacirmaz

O Fizigine ragmen 1 e1lerde surekli geciliyor cussesini kullanamiyor

Necip - Tosic ikilisi oynamali

Ben Marceloya da guvenmiyorum surekli adam kaçırıyor bir stoper bu kadar adam kacirmaz

Ben savunmadı ki adamların hiçbirisine güvenmiyorum.

Çevrimdışı Kemal

Ayrıca marcelo top uzaklastiramiyor kafaya çıkınca hep orta bölgeye rakibe kafa indiriyor g

Çevrimdışı Nartallo

Fener maçında arkası dönük adama yaptığı sarjla verdiği duran top ve yenen gol, Kasımpaşa maçında kademeye girmeyip yedirdiği 2. gol, Sivas maçında adamın önünü kapamayıp yedirdiği gol, Akhisar maçında sırtı dönük adama faul yapıp verdiği duran top ve sonrasında yenen gol, düzgün uzaklaştırmadığı top nedeniyle yenen 2. gol, yaptığı geri pas nedeniyle yedirdiği 3. gol, yaptığı geri pas nedeniyle direkten dönen top... Galatasaray maçında yaptığı geri pas sonucu yenen gol.. Bir çırpıda aklıma gelenler... Ha bu pozisyonlarda stoperlerin, kalecinin de hatası var ama bunlarda hep baş aktör bu kişi...

Herkes onun arkasını toplamaya çalışırken yenen bir sürü gol var. Ama bu herif sürekli oynuyor.

Bir hafta önce maçı çözen genç Kerim asisti yapar yapmaz kemendi yiyor, bu hafta 11'e koyulmuyor. Bu adam oynuyor, sahada kendine oynayan Querasma oynuyor ama Kerim kesiliyor.

Gözlerinden ateş çıkan Cenk son 10 dakika girebiliyor. Ama bu çocuklara helal olsun, yine bozmadan ellerinden geleni veriyorlar.

Adalet terazisi şaşıyor, o terazi şaşarsa, kafalara soru işaretleri oluşmaya başlarsa ne yaparsan yap düzeltemezsin kaybettiklerini...
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 14:26:15 Nartallo ]

Çevrimdışı onder23

necip - tosic ikilisi çok kısa kalır
hava toplarında hakim biri olması lazım
marcelo dan başka var mı öyle birisi
necip öyle biri değil bence

Çevrimdışı mylife1903

Fener maçında arkası dönük adama yaptığı sarjla verdiği duran top ve yenen gol, Kasımpaşa maçında kademeye girmeyip yedirdiği 2. gol, Sivas maçında adamın önünü kapamayıp yedirdiği gol, Akhisar maçında sırtı dönük adama faul yapıp verdiği duran top ve sonrasında yenen gol, düzgün uzaklaştırmadığı top nedeniyle yenen 2. gol, yaptığı geri pas nedeniyle yedirdiği 3. gol, yaptığı geri pas nedeniyle direkten dönen top... Galatasaray maçında yaptığı geri pas sonucu yenen gol.. Bir çırpıda aklıma gelenler... Ha bu pozisyonlarda stoperlerin, kalecinin de hatası var ama bunlarda hep baş aktör bu kişi...

Herkes onun arkasını toplamaya çalışırken yenen bir sürü gol var. Ama bu herif sürekli oynuyor.

Bir hafta önce maçı çözen genç Kerim asisti yapar yapmaz kemendi yiyor, bu hafta 11'e koyulmuyor. Bu adam oynuyor, sahada kendine oynayan Querasma oynuyor ama Kerim kesiliyor.

Gözlerinden ateş çıkan Cenk son 10 dakika girebiliyor. Ama bu çocuklara helal olsun, yine bozmadan ellerinden geleni veriyorlar.
Yedigimiz gollerin neredeyse hepsi sol kanattan. Hala ismail oynuyor. Boyle bir rezillik olamaz adamin arkasinda cumhurbaskani falan mi var, nedir?

Beck adam kacirdi kasimpasa macinda, butun hata kendisinde de degildi kademesinr girmeyen necip daha da hataliydi hop kesik yedi.
Ismail nedir, sirbistan milli takiminin futbolcusunun ismailden daha kotu oynayacagini bana kimse inandiramaz.
Rezil herif

marcelo uzaklaştırıyorda nereye uzaklaştırıyor ismail'in önüne ismail de hop rakiple defansın arasına tak gol.

Marcelo'nun yanında tosic'i görmek isterim tosic fena değil orada ancak bu sefer yine ismail'i izlemek zorunda kalıcaz orda aslında şöyle birşey yapılabilir.

Olcay
Tosic
Marcelo
Beck

Beck sol bek pozisyonunda denenebilir ancak 4 maç kaldı bu risk alınır mı bilmiyorum.

Tosic iyi hava toplarinda tabi topu bizim kaleye sokma riskide var ama idare eder :D

Çevrimdışı mylife1903

Marcelo-alexis ikilisi normal bir ikili. Onlari bozan ismail. Beck ve alexis kesik yediler ama ismail oynuyor.
Senol gunes sampiyon olamazsa bu sene daha da sampiyonluk falan goremez.
Antalya macindan beri yaziyorum takimin ustuyle basiyla oynama, diye. Ismaili kes, kov diye.

Necip israri kasimpasa macina mal oldu. Ismail israri sampiyonluga mani olacak yazik

Oyuncu degisiklikleri de skandal olmaya basladi hepsi caresizlik icinde yapiliyor.
Gokhan tore girdi ve hic bir katki vermedi, kerim de ayni. Oguzhan cok kotuydu butun mac sosa etkisiz.
Serdari tamam cikart ama ucluye don be hoca zaten 1 adamla ilerideler. Ismail nasil 90 dakika oynuyor beloi degil, ustune para verse 15 dakikadab cok oynatilmaz.

Cenk oyuna girsin tabii ama cikmasi gereken oguzhandi ustelik necip be ya tolgay lazimdi. Ortasahayi rakibe verince hucum surekliligi saglayamiyoruz. Hocanin gormesi lazim bunlari.

Senol hoca sakin degil, telasli ve bu takima yansiyor.

Çevrimdışı onder23

Marcelo-alexis ikilisi normal bir ikili. Onlari bozan ismail. Beck ve alexis kesik yediler ama ismail oynuyor.
Senol gunes sampiyon olamazsa bu sene daha da sampiyonluk falan goremez.
Antalya macindan beri yaziyorum takimin ustuyle basiyla oynama, diye. Ismaili kes, kov diye.

Necip israri kasimpasa macina mal oldu. Ismail israri sampiyonluga mani olacak yazik

Oyuncu degisiklikleri de skandal olmaya basladi hepsi caresizlik icinde yapiliyor.
Gokhan tore girdi ve hic bir katki vermedi, kerim de ayni. Oguzhan cok kotuydu butun mac sosa etkisiz.
Serdari tamam cikart ama ucluye don be hoca zaten 1 adamla ilerideler. Ismail nasil 90 dakika oynuyor beloi degil, ustune para verse 15 dakikadab cok oynatilmaz.

Cenk oyuna girsin tabii ama cikmasi gereken oguzhandi ustelik necip be ya tolgay lazimdi. Ortasahayi rakibe verince hucum surekliligi saglayamiyoruz. Hocanin gormesi lazim bunlari.

Senol hoca sakin degil, telasli ve bu takima yansiyor.

alexis valencia da sağ bek oynamıştı onu oraya atıp beck i sola alsak nasıl olur?
sağda alexis solda beck tandem marcelo tosic

Çevrimdışı murat

Olması gereken beck marcelo alexis tosiç.

Solbek oynayan adam ilk olarak savunma işini yapmalı

İsmailin kafa hep ileri çıkma peşinde.duracağı yeri bilmiyor ,pozisyonunu kaybediyor ve reaksiyon zamanı çok geç.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1. gol İsmail'in yaptığı anlamsız faul sonrası,

2. gol İsmail'in havalandırdığı anlamsız top sonrası,

3. gol İsmail'in kaleci mi Alexis mi kime olduğu belli olmayan pası sonrası.

Bu 3 golde de Alexis'in sıvaması.

Eyyorlamam bu kadar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."